Anonüümid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei tea kas tõsi, aga olen kunagi lugenud, et pättidele antakse lahkesti politsei kutsuja andmed. Võivad hakata ahistama, et nägija/kutsuja kohtusse tunnistama ei läheks.
Külaline

Siin jah kõik kujutlevad ennast tohutult julgete ja ausatena. Tänavalt leitud rahatähega tormavad otsekohe politseisse (pk-s väitsid seda mitmed).
Külaline

Kaua võib jaurata. Keegi ei öelnud, et seda vägistajat oleks pidanud takistama minema, vaid asi oli selles, et suhtumine oli selline, et no keda huvitab mingi võõras naine ja loomulikult ei hakka politseisse ka helistama, sest vägistaja ammu läinud. Oleks piisanud ka sellest, et kaugelt kõva häälega karjuda, vägistaja ehmatab sellest ja jätab oma tegevuse pooleli. Teiseks on politseisse helistamisest ikka kasu, ta hakkab uurima asja ja väga võimalik, et vägistaja saadakse siiski kätte, kuigi ta on sellest kohast juba lahkunud. Ja kolmas teema on see, et ei tuntud mingit huvi ohvri vastu, kas ta lebab seal läbipekstuna või vigastatuna, kas talle abi kutsumine on ka liiga palju? Oleks helistanud politsesse siis, nemad oleks kontrollinud, kui ise ollakse nii suur argpüks. Aga siin ei huvitanud kedagi ohvri saatus ja Juustupea kiitis takka, et selge see, keda huvitab mingi võõras inimene, hea kui oma koju saab. Mis oht teda ähvardas üldse, ega see vägistaja ei tule teda taga ajama. Suhtumine on vale mitmes aspektis, mitte keegi ei käsi vägistajale ise füüsiliselt kallale karata. Aga minu arust on seda juba eelpool selgitatud, mis siin loos vale oli, aga nagu seinaga räägiks. Kui inimese eetilised tõekspidamised on nii viltu, siis ta ei saagi aru, mis pildil valesti on ja õigustab aina edasi.
Huviline
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline »

Teemast välja, aga sain suure üllatuse osaliseks, kui teisest teemast lugesin, et Juustup on naine. Olin kindel, et tegu on samasuguse mehega nagu Revolver.
Külaline

Huviline kirjutas: 10 Juul 2024 12:58 Teemast välja, aga sain suure üllatuse osaliseks, kui teisest teemast lugesin, et Juustup on naine. Olin kindel, et tegu on samasuguse mehega nagu Revolver.
Mine sa tea, palju asju ju valetab, eks võib sugu ka valetada.
Külaline

Kui aega saan, siis loon ka teile saagimiseks ühe keerulise isiku siia :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:59
Huviline kirjutas: 10 Juul 2024 12:58 Teemast välja, aga sain suure üllatuse osaliseks, kui teisest teemast lugesin, et Juustup on naine. Olin kindel, et tegu on samasuguse mehega nagu Revolver.
Mine sa tea, palju asju ju valetab, eks võib sugu ka valetada.
Äkki on selline naine nagu Conchita Wurst :D
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:00 Kui aega saan, siis loon ka teile saagimiseks ühe keerulise isiku siia :lol:
Saa tee siis nats paremini, hoia ise ka meeles, mis sa rääkinud oled ja vassi usutavamalt. Ega see valetamine ka nii lihtne pole, et kõigil tuleks ühtviisi hästi välja.
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 11:49 Muideks, ma aitaksin tõesti iseennast ja oma pereliikmeid sellisel hetkel esimesena ja mida te mulle ka kokku ei kirjutaks, teeksite Te ise seda sama. Kui kaks meest kaklevad ja üks haarab noa ning üritab teist pussitada, jooksete ka vahele või? Riskite sellega, et saate ise ka sutsaka kirja?
Hah, usun ma seda jee. Jookseksite eemale ja kutsuksite politsei.
Seda küll, et esmaabi esimene reegel on, teist päästma asudes veendu kõigepealt enda ohutuses. Seega ma ei vataks viltu neile, kes kaklusele vahele ei julge minna, aga vähemalt helistavad politseisse/kiirabisse, ise põõsa taga varjus olles.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:48 Siin jah kõik kujutlevad ennast tohutult julgete ja ausatena. Tänavalt leitud rahatähega tormavad otsekohe politseisse (pk-s väitsid seda mitmed).
Aga tegelikult topitakse kõik oma taskutesse. Palju neid inimesi tegelikult ikka on, kes päriselt sularaha politseisse viivad. Pangakaardid ja rahakoti vel, aga sularaha.. kahtlen.

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:26
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 11:49 Muideks, ma aitaksin tõesti iseennast ja oma pereliikmeid sellisel hetkel esimesena ja mida te mulle ka kokku ei kirjutaks, teeksite Te ise seda sama. Kui kaks meest kaklevad ja üks haarab noa ning üritab teist pussitada, jooksete ka vahele või? Riskite sellega, et saate ise ka sutsaka kirja?
Seda küll, et esmaabi esimene reegel on, teist päästma asudes veendu kõigepealt enda ohutuses. Seega ma ei vataks viltu neile, kes kaklusele vahele ei julge minna, aga vähemalt helistavad politseisse/kiirabisse, ise põõsa taga varjus olles.
Politseisse helistaks ma küll, aga kõigepealt veenduks ma iseenda ohutuses.

/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:35

/Juustup
Jutt on siin sellest, et sa algul vastupidist kirjutasid. No ja mitte ainult selles teemas...
Juustup

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:44
Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:35

/Juustup
Jutt on siin sellest, et sa algul vastupidist kirjutasid. No ja mitte ainult selles teemas...
Mida ma vastupidist kirjutasin? Jah, kui ma tõesti kuulen, et keegi appi karjub, siis kui on võimalik kutsun ma abi, aga tead, see pole alati nii lihtne. Hädaabi töötajatel on alati palju täpsustavaid küsimusi ja kui on näiteks pime ja ka oma kodu pole väga lähedal, siis mina tõesti üritaksin kõigepealt ise kuhugi turvalisemasse paika jõuda ja siis häirekeskusesse helistada. Miks? Sest kui see vägivallatseja minu ka oimetuks lööb, pole ei minul ega ohvril lootust. Seega pigem minna kuhugi kaugemale turvalisemasse paika(näiteks tankla vms) ning helistada politseisse sealt ja siis neid juhendada kust kisa tuli.
Aga KUI on mingi paks seenemets kõrval ja mul in koduni veel ca kilomeeter kõndida ja ma kuhugi ise varjuda ei saa, siis mina enne oma suud ei avaks kui ma olen turvaliselt vähemalt mingis kohas kus end ära peita või varjuda kuni politsei saabumiseni.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:36
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 14:00 Kui aega saan, siis loon ka teile saagimiseks ühe keerulise isiku siia :lol:
Saa tee siis nats paremini, hoia ise ka meeles, mis sa rääkinud oled ja vassi usutavamalt. Ega see valetamine ka nii lihtne pole, et kõigil tuleks ühtviisi hästi välja.
Siis ei oleks teil piisavalt saagimismaterjali. Segadust peabki tekitama.
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 15:34
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 12:48 Siin jah kõik kujutlevad ennast tohutult julgete ja ausatena. Tänavalt leitud rahatähega tormavad otsekohe politseisse (pk-s väitsid seda mitmed).
Aga tegelikult topitakse kõik oma taskutesse. Palju neid inimesi tegelikult ikka on, kes päriselt sularaha politseisse viivad. Pangakaardid ja rahakoti vel, aga sularaha.. kahtlen.

/Juustup
Loomulikult ei viiks ning väga ei usu, et keegi seda üldse teeks.
Kõuts
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kõuts »

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:58

/Juustup
Kas hiljaaegu polnud lausa uudis, et Tartus leidis keegi mitukümmend tuhat ja viis politseisse?
Juustup

/Juustup
Jah ja olgem ausad, suure tõenäosusega see siiski õige omanikuni ei jõua kunagi. Kui ma kaotaksin rahakoti,ma veel üritaks, aga no sularaha on ikka suhteliselt lootusetu... Heal juhul saab dokumendid kätte.

/Juustup
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:57
Võta siis minu moodi nimi, las pingutavad :D
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

Juustup kirjutas: 10 Juul 2024 16:02

/Juustup
Jah ja olgem ausad, suure tõenäosusega see siiski õige omanikuni ei jõua kunagi. Kui ma kaotaksin rahakoti,ma veel üritaks, aga no sularaha on ikka suhteliselt lootusetu... Heal juhul saab dokumendid kätte.

/Juustup
Loomulikult viiakse. Ma olen niimoodi ühe sõbragi saanud.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 10 Juul 2024 16:09
Külaline kirjutas: 10 Juul 2024 15:57

Võta siis minu moodi nimi, las pingutavad :D
Langev lind, see küll kellelegi pingutusi ei valmista.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Karlsson, kiisu, Semrush [Bot] ja 8 külalist