Detektiivitööd ma sulle ei soovita.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2025 21:45Sinu tsiteeritu (Revolver) ongi kuidagi kaua vait olnud. See kuni 30-aastaste naiste aktsepteerimine on tegelikult isegi väga hästi. Perekooli ajal ta ikka unistas päris lastest. Tol ajal oli ikka see jutt, et mida noorem, seda parem. Ja tema seisukoht oli, et kui mees saaks valida 18- või 13-aastase tüdruku vahel, siis tema arvates KÕIK mehed valiksid 13-aastase.
Tänapäeval tehakse pedofiilidele suuri haaranguid, ja vennike on ilmselt tänu sellele ikka oluliselt oma juttu laste järgi ilatsemise järgi tagasi tõmmanud.
Mis juhtus Johan Randvere ja Evelin Samueliga?
-
Külaline
-
Külaline
Emapõlv ei ole kuidagi rohkem värdsõna kui näiteks poissmehepõlv või ülikoolipõlv.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 23:00
Ja, mis seal kirjas on? Et keera ja vääna keelt kuidas tahad, moodusta mistahes värdsõnu - kõik on lubatud? No nii vaba see meie keel nüüd ka ei ole, et iga inimene võiks seda "rikastada" kuidas aga ise õigeks peab.
Ja kui teemasse postitada, siis ega seal suurt muud juhtuda saanud kui üks õnnetu vahelejäämine, mis kõik ära rikkus.
-
Külaline
-
Külaline
Ühekordne vahelejäämine antakse tavaliselt andeks. Pigem tundub, et üks pool on uue armastuse leidnud. Kahju, aga mis teha- ikka juhtub. Kena paar olid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 1970 07:22 Ja kui teemasse postitada, siis ega seal suurt muud juhtuda saanud kui üks õnnetu vahelejäämine, mis kõik ära rikkus.
-
Külaline
Tõenäoliselt küll. Ega Evelin muidu poleks IQ-d blondiks pidanud. Ilmselt ei uskunud oma mehest midagi seesugust, et kuskil seljataga armukest peeti.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:53Ühekordne vahelejäämine antakse tavaliselt andeks. Pigem tundub, et üks pool on uue armastuse leidnud. Kahju, aga mis teha- ikka juhtub. Kena paar olid.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 1970 07:22 Ja kui teemasse postitada, siis ega seal suurt muud juhtuda saanud kui üks õnnetu vahelejäämine, mis kõik ära rikkus.
-
Külaline
Krista Lensinil oli ka 22 aastat noorem kaaslane!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:37 https://www.ohtuleht.ee/melu/1144322/ol ... te-seiklus
Tänavu nii palju lahkuminekuid.
-
Külaline
Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:41Krista Lensinil oli ka 22 aastat noorem kaaslane!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:37 https://www.ohtuleht.ee/melu/1144322/ol ... te-seiklus
-
Külaline
Jeah, ja mida teha abikaasaga, kes lihtsalt lamab voodis, ütleb küll, et on haige, aga lamab voodis ja püsti ei tõuse! Ikka maha jätta, terve abikaasa on inimõigus!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:43Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:41Krista Lensinil oli ka 22 aastat noorem kaaslane!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:37 https://www.ohtuleht.ee/melu/1144322/ol ... te-seiklus
-
Külaline
See kestis poolteist aastat. Milline inimene seda taluks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:46Jeah, ja mida teha abikaasaga, kes lihtsalt lamab voodis, ütleb küll, et on haige, aga lamab voodis ja püsti ei tõuse! Ikka maha jätta, terve abikaasa on inimõigus!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:43Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"
-
Külaline
Nõus, et seda on raske taluda, kuid sinu suhtumisvarjund, et "noh, mida tehagi sellisega" kõlas kuidagi äärmiselt küüniliselt. Kui sa ise see oled, kes 1.5 aastat rivist väljas on, siis ilmselt näed asju teisiti.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:51See kestis poolteist aastat. Milline inimene seda taluks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:46Jeah, ja mida teha abikaasaga, kes lihtsalt lamab voodis, ütleb küll, et on haige, aga lamab voodis ja püsti ei tõuse! Ikka maha jätta, terve abikaasa on inimõigus!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:43
Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"
-
Külaline
Mina seda ei kirjutanud, aga täiesti mõistan, kuidas sellise inimesega ei saa koos olla. Tegelikult ongi parem, kui üks on haige, teised distantseeruvad, sest muidu on neid haigeid rohkem.Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:56Nõus, et seda on raske taluda, kuid sinu suhtumisvarjund, et "noh, mida tehagi sellisega" kõlas kuidagi äärmiselt küüniliselt. Kui sa ise see oled, kes 1.5 aastat rivist väljas on, siis ilmselt näed asju teisiti.
-
Külaline
Lensinil on see mehevahetus pidev. Kiire guugeldamine näitab, et vahetus oli 2015, 2018, 2025. Kes kord hakkab elukaaslast vahetama, see sageli jääbki seda tegema, kuni on liiga vana, et enam jaksaks.
-
Külaline
2011 kohta on ka: Krista Lensin leidis mehe, kellega on jumalikult lihtne koos eladaGuest kirjutas: ↑26 Nov 2025 17:07 Lensinil on see mehevahetus pidev. Kiire guugeldamine näitab, et vahetus oli 2015, 2018, 2025. Kes kord hakkab elukaaslast vahetama, see sageli jääbki seda tegema, kuni on liiga vana, et enam jaksaks.
-
Külaline
Talumine on sellisele lesimisele kaasaaitamine. Kui kaaslane paneb ukse selja tagant kinni, küll kaob ka võimalus lesida.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:51See kestis poolteist aastat. Milline inimene seda taluks?Külaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:46Jeah, ja mida teha abikaasaga, kes lihtsalt lamab voodis, ütleb küll, et on haige, aga lamab voodis ja püsti ei tõuse! Ikka maha jätta, terve abikaasa on inimõigus!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:43
Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"
-
Külaline
Poissmehepõlv või ülikoolipõlv on täiesti olemas sõnad, mis on ka laialtkasutatav. Nendele sõnadele tuleb ka EKIst vaste.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 07:13Emapõlv ei ole kuidagi rohkem värdsõna kui näiteks poissmehepõlv või ülikoolipõlv.Guest kirjutas: ↑24 Nov 2025 23:00
Ja, mis seal kirjas on? Et keera ja vääna keelt kuidas tahad, moodusta mistahes värdsõnu - kõik on lubatud? No nii vaba see meie keel nüüd ka ei ole, et iga inimene võiks seda "rikastada" kuidas aga ise õigeks peab.
Emapõlv või isapõlv... no ei ole selliseid sõnu!
-
Külaline
No küll on mõnel raske arusaada, et ei ÕSis ega Sõnaveebis ei ole kõik sõnad ometi üles loetudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:37Poissmehepõlv või ülikoolipõlv on täiesti olemas sõnad, mis on ka laialtkasutatav. Nendele sõnadele tuleb ka EKIst vaste.
Emapõlv või isapõlv... no ei ole selliseid sõnu!
-
Külaline
Ei saa aru, kellel see ila tilkus?Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:43Vanusevahe ehk polegi nii hull, aga mida teeb mees naisega, kes "lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust. Arusaamine, et see on läbipõlemine, oli siis, kui ma lamasin kodus põrandal maas ja ila tilkus suust ning ma ei olnud võimeline sealt enam püsti tõusma. Ja see kestis nii nädalaid. Ma ei olnud võimeline üldse eksisteerima, siis ma pidin sellele mingisuguse nime panema"Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 16:41Krista Lensinil oli ka 22 aastat noorem kaaslane!Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 10:37 https://www.ohtuleht.ee/melu/1144322/ol ... te-seiklus
-
Külaline
No, kui ÕSis on olemas poissmehepõlv, vanaduspõlv, lapsepõlv jne, siis oleks raudselt olemas ka emapõlv ja isapõlv.... juhul, kui need kaks viimast sõna oleksid olemas.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:41No küll on mõnel raske arusaada, et ei ÕSis ega Sõnaveebis ei ole kõik sõnad ometi üles loetudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:37Poissmehepõlv või ülikoolipõlv on täiesti olemas sõnad, mis on ka laialtkasutatav. Nendele sõnadele tuleb ka EKIst vaste.
Emapõlv või isapõlv... no ei ole selliseid sõnu!![]()
Muide, EKIs on olemas täiesti keelenõu nurk, kuhu võib vabalt kirjutada ja küsida otse ÕSi koostajatelt-filoloogidelt arvamust. Minu teada peaks nõuküsimine tasuta olema.
-
Külaline
EKI on ammu juba oma arvamuse öelnud:
"Uusi sõnu võib luua liites, tuletades, teistest keeltest laenates, kirjakeele või murdesõnale uut tähendust andes, tehistüvesid tehes. XXI sajandi algul on kasutuses enam-vähem kõik need moodused, vaid murdekeelest laenamise osatähtsus on üsna väikeseks kahanenud."
"Uusi sõnu võib luua liites, tuletades, teistest keeltest laenates, kirjakeele või murdesõnale uut tähendust andes, tehistüvesid tehes. XXI sajandi algul on kasutuses enam-vähem kõik need moodused, vaid murdekeelest laenamise osatähtsus on üsna väikeseks kahanenud."
-
Külaline
Aga küsi siis järele.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:45No, kui ÕSis on olemas poissmehepõlv, vanaduspõlv, lapsepõlv jne, siis oleks raudselt olemas ka emapõlv ja isapõlv.... juhul, kui need kaks viimast sõna oleksid olemas.Guest kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:41No küll on mõnel raske arusaada, et ei ÕSis ega Sõnaveebis ei ole kõik sõnad ometi üles loetudKülaline kirjutas: ↑26 Nov 2025 19:37Poissmehepõlv või ülikoolipõlv on täiesti olemas sõnad, mis on ka laialtkasutatav. Nendele sõnadele tuleb ka EKIst vaste.
Emapõlv või isapõlv... no ei ole selliseid sõnu!![]()
Muide, EKIs on olemas täiesti keelenõu nurk, kuhu võib vabalt kirjutada ja küsida otse ÕSi koostajatelt-filoloogidelt arvamust. Minu teada peaks nõuküsimine tasuta olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist