Enamus naised välimuselt ühe puuga löödud

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

taivopalm kirjutas: 04 Juul 2025 11:21
Guest kirjutas: 04 Juul 2025 11:11
taivopalm kirjutas: 04 Juul 2025 10:55 Sattusin vaatama ühte galeriid ühe itaalia restorani avamisest ja kui ma kaja pildini jõudsin. Eks otsustage ise 2016 vs 2025
2016..jpg
2025..jpg
Mis point on, ei saanud aru?
Kui ma lasen kiirelt silmadega üle nende kahe pildi, siis ma arvaks, et mehel on käevangus erinevad naised. Tegelikult on sama naine.
Teiste sõnadega. Üheksa aastaga on saanud esimese pildi aplast miisust ...
No protseduure tegi ju ennegi, kunstrinnad, süstid jne. Päris suur saavutus ju, et 52 aastaselt veel ablas miisu oled, nagu sina nimetad. Ja pole sel 61 aastasena tehtud pildil oleval naisel ka mitte midagi viga.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2025 20:35
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 19:29
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 19:28

Kui inimene on rõõmsameelne, elujõuline, terve ja atiivne, siis paistab see ka inimese olekust välja ja puudub igasugune vajadus süstimiseks-lõikumiseks.
No küll on rumal jutt!
Ei ole rumal jutt. Sa võid ennast igalt poolt lõigata, aga rõõmsameelseks ei muutu sa ühestki otsast. Ja ükski korts ei saa sinu elurõõmu ära võtta.
Kas rõõmsameelse inimese rippuv kortsus nägu on kuidagi ilusam, kui mitterõõmsameelse oma? Eeldusel, et tegu pole kohtlase inimesega, kel koguaeg irve näol?
Külaline

Kelly Osbourne Ozempicu- teekond

Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 05 Juul 2025 21:12
Guest kirjutas: 10 Juun 2025 19:29
No küll on rumal jutt!
Ei ole rumal jutt. Sa võid ennast igalt poolt lõigata, aga rõõmsameelseks ei muutu sa ühestki otsast. Ja ükski korts ei saa sinu elurõõmu ära võtta.
Oledki ilus ja elurõõmus, mitte koleda äravajunud näoga elurõõmus. Vahet näed?
Päris ausalt öeldes ei näe
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Juul 2025 18:38

Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juul 2025 01:56
Sinusugune koll, kes on terve elu olnud inetu, ei näegi vahet, sest tõesti-sitast saia ei tee ja süsti või lõika, ega sa ilusamaks ei lähe. Seega tõesti-pane see papp terapeudile, aitab su elu äkki joonele.
Ei kujuta ette ühtki asja, mis mu elus paremini oleks, kui ilusam oleksin. Aga mul on sinu üle hea meel, ilus inimene.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Juul 2025 10:01

Ei kujuta ette ühtki asja, mis mu elus paremini oleks, kui ilusam oleksin. Aga mul on sinu üle hea meel, ilus inimene.
See ilus inimene ikka nagu ei ole rõõmsaks saanud, väga tige ja proovib kõiki pidevalt solvata. Ikka ei aita need protseduurid õnnelikuks inimeseks saada.
Külaline

Uskumatu, et inimene on ennast ise vabatahtlikult selliseks teinud...

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Juul 2025 10:01

Ilusad inimesed on alati eelistatud, sa ei teadnud?

https://naine.postimees.ee/1268856/kahe ... u-on-parem
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist