Nõudepesumasin vs käsipesu?
-
Külaline
Sellest saega raiumise soost välja ei rapsi, ole nii pedant kuis tahad.
Kahju, et jälle jutt mujale kiskus, aga see meeste idioodijutt oli nii naljakas, et pidi kohe mitu korda hagu alla panema.
Et mida siis veel nõudepesumasinaga pestakse, huvitav teema ju siiski.
Kahju, et jälle jutt mujale kiskus, aga see meeste idioodijutt oli nii naljakas, et pidi kohe mitu korda hagu alla panema.
Et mida siis veel nõudepesumasinaga pestakse, huvitav teema ju siiski.
-
Külaline
Oh jumal saa üle juba!Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 13:57Laisk ja räpane käis selle naise kohta, kes oma pesemata nõusid päevi masinas hoidis. Vahet pole kus, sa ei pea inimest, kes musta taldrikut kraanikausis mitu päeva hoiab, laisaks ja räpaseks?
Mis valetamine siin pidevalt käib.
Perekooli aegadest juba ammu teada, et on veel räpasemaid inimesi, kes ei käi pesemas ja kui harva nad voodi ja ihupesu ja vahetavad
-
Külaline
Analoogia oli selles, et täpselt samamoodi võib öelda, et kui puid langetad, siis milleks mingi mootorsaag, kui vanasti raiuti puid kirvega. Isegi sina tuled selle peale siin midagi rääkima tänapäevast. Minu arust on nõudepesumasin täpselt samasugune tänapäevane moodus nõusid pesta, mitte ei pea seda käsitsi tegema. See oleks sama loll kui minna kirvega metsa langetama. Kuna sul on mingid omapärased jooned ja jutust arusaamine kehv, siis võin võrdluseks tuua ka käsisae. Nii saad paremini aru või? Minu vanaisa käiski kirvega puid langetamas. Ilmselgelt see toimus päris palju aega tagasi. Keegi ei ütle, et peaks praegu ka nii tegema, kuigi puude langetamiseks on paremaid mooduseid leiutatud. Samamoodi on nõude pesemisega.Kunagi jah, aga tänapäeval mõeldakse metsaraie all siiski saagimist, kas siis mootorsaega või harvesteriga, mille lõikeorganiks on ka kettsaag.
Minu vanaisa käis siiski sulle-mulle saega metsas ja mina olin abiks. Tegu oli nõuka ajal küttepuude saagimisega. Jään ikkagi seisukohale, et kõige pädevam võrdlus nõudepesumasinaga on küttepuude lõhkumisega, kas kirves või puulõhkumismasin. Samas näiteks küttepuude järkamine, kas kreissaag (mootorsaag) või käsisaag sobiks võrdluseks pesumasin versus käsitsi riietepesu. Kuna jõudluse- mugavuse vahe on ikka mäekõrgune.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 15:33Analoogia oli selles, et täpselt samamoodi võib öelda, et kui puid langetad, siis milleks mingi mootorsaag, kui vanasti raiuti puid kirvega. Isegi sina tuled selle peale siin midagi rääkima tänapäevast. Minu arust on nõudepesumasin täpselt samasugune tänapäevane moodus nõusid pesta, mitte ei pea seda käsitsi tegema. See oleks sama loll kui minna kirvega metsa langetama. Kuna sul on mingid omapärased jooned ja jutust arusaamine kehv, siis võin võrdluseks tuua ka käsisae. Nii saad paremini aru või? Minu vanaisa käiski kirvega puid langetamas. Ilmselgelt see toimus päris palju aega tagasi. Keegi ei ütle, et peaks praegu ka nii tegema, kuigi puude langetamiseks on paremaid mooduseid leiutatud. Samamoodi on nõude pesemisega.Kunagi jah, aga tänapäeval mõeldakse metsaraie all siiski saagimist, kas siis mootorsaega või harvesteriga, mille lõikeorganiks on ka kettsaag.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Ei, analoogia oleks, kas 1 cm diameetriga oksa murdmisejs kasutada saagi, kirvest või murda käte vahel pooleks.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 15:33Analoogia oli selles, et täpselt samamoodi võib öelda, et kui puid langetad, siis milleks mingi mootorsaag, kui vanasti raiuti puid kirvega. Isegi sina tuled selle peale siin midagi rääkima tänapäevast. Minu arust on nõudepesumasin täpselt samasugune tänapäevane moodus nõusid pesta, mitte ei pea seda käsitsi tegema. See oleks sama loll kui minna kirvega metsa langetama. Kuna sul on mingid omapärased jooned ja jutust arusaamine kehv, siis võin võrdluseks tuua ka käsisae. Nii saad paremini aru või? Minu vanaisa käiski kirvega puid langetamas. Ilmselgelt see toimus päris palju aega tagasi. Keegi ei ütle, et peaks praegu ka nii tegema, kuigi puude langetamiseks on paremaid mooduseid leiutatud. Samamoodi on nõude pesemisega.Kunagi jah, aga tänapäeval mõeldakse metsaraie all siiski saagimist, kas siis mootorsaega või harvesteriga, mille lõikeorganiks on ka kettsaag.
-
Külaline
Keegi ei ole sind ära ajanud avalikust foorumist. Küsin, miks sa loed teemat, mis sind ei puuduta? Ja, miks sa lärmad teemal, mis sind ei puuduta? Jäta see teema rahule. Ja sind jäetakse ka rahule!Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 12:32Valetad. Kahe kruusi post ilmus 31.08 13.01
Laisk ja räpane ilmus 4.09 20.33
Viis päeva vahet. Viis päeva lakkamatut mõnitamist.
Ja ikka lõputu süüdistamine ja kamandamine-mine ise ära, kui ei meeldi. Avalikust foorumist.
Ja, mis vahe sellel on, et kahe postituse vahe on viis päeva? Fakt on see, et tegelikult oled sa ise suur provokaator. Ja, kui siis teised inimesed lõpuks reageerivad sinu provokatsioonile, siis võtad endale ohvrirolli, kuidas kõik inimesed sind kiusavad ja mõnitavad. Mul oli kunagi selline töökaaslane, kes muudkui saagis ja saagis teiste inimeste ajusid. Kõik püüdsid rahulikud olla, aga mida rahulikum olid, seda hullemaks läks saagija. Ja ega ta enne ei lõpetanudki, kui kellegi kannatus katkes ja reageeris nii, nagu ta oli sisimas koguaeg ise "küsinud". Ja siis ta nuttis õnnetult nurgas, kuidas teda kiusatakse, mõnitatakse ja ei tea, mis veel.
Selle nimi on passiiv-agressiivne käitumine.
No ei ole nii!
-
Külaline
Opaa! Sul on koju kokk palgatud? Vau!
Kas kokk on ühtlasi ka nõudepesija? Masinat te ju ei kasuta.
-
Külaline
Sest inimestelt on vaja raha kätte saada ja on tekitatud mõnus suhtumine, et ilma masinata pole sa üldse inimene.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 09:41Ta ei naera. Ta paneb rõvedaid diagnoose-idiootlik, ülimadal enesehinnang jne. Mingi nõudepesu üle. Täiesti non teema. Lihtsakt seetõttu, et keegi ütles, et tema oeseb nõusid käsitsi. Kusjuures seda tehakse kambaga koos. Algselt vaadatakse, kustpoolt tuul tuleb, kui leitakse teine samasugune veel ja pekstakse koos lõpmatuseni koledate nimetustega. Ja käib lõputu õigustamine, miks nemad võivad seda teha ja et see on tegelikult jube hea tegevus.
Koolikiusamine on köömes teie kõrval. Aga täiesti arusaadav. Keegi tuleb kooli "valede" tennistega ja lõpetab enesetapuga. Sest lapsed on seda kõike õppinud oma emade pealt ja münutavad ta jambaga surnuks.
Kogu see teema võiks olla õpikunäide, mida kenad pereemad tegelikult teevad.
Esimene lausepool on masinakasutajate kohta - te olete lollid, teilt võetakse raha lihtsalt käest ära ja te ise ei saa arugi! Teid on lohku tõmmatud! Teine lausepool reedab, et inimesel on enesehinnanguga mingi suuremat sorti probleem. Kuidas on võimalik üleüldse sellist seost luua, et inimene, kelle kodus ei ole nõudepesumasinat, ei ole üldse inimene? Ah? Mitte keegi siin teemas ei ole niimoodi öelnud. Nii et tegelikult alustas inimene ise iseenda mõnitamist.
Mina ei hädalda halvasti töötavate ja katki minevate masinate üle.
Kuule kloun...
Kuule, tobu, igas peres ei sööda tõesti keedukartuleid ja hakklihakastet iga õhtu...
Viide sellele, et inimesed, kes kodus süüa teevad on imelikud ja söövad nagunii mingi "labast" hakklihakastet.
Oled uhke enda üle, et selline mõrd oled?
Ise oled imelik, laisk ja räpane.
Aga ÄRA SIIS MÖLISE JÄTKUVALT
Mees nii vaene, ei suuda tellida või kokka palgata?
Sa ei suuda ühte kohvitassi paari minutiga ära pesta? Vanadusnõtrus, reuma vms?
Kuidas sulle muidu tema enda postitused tunduvad?
-
Külaline
Ikka veel jahutakse igivanal teemal? Püha õudust?
Üha järjest hakkab tunduma, et kas päevad või menopaus.
Mode peaks midagi tegema?
Üha järjest hakkab tunduma, et kas päevad või menopaus.
Mode peaks midagi tegema?
-
Külaline
Kas sa oma riideid pesed ka käsitsi? Kui jah, siis loodetavasti pesed KOHE ära, kui seljast võtad. Ega sa ju ometi jäta neid kantud riideid mitmeks päevaks kuhugile mustapesukorvi?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2024 13:57Laisk ja räpane käis selle naise kohta, kes oma pesemata nõusid päevi masinas hoidis. Vahet pole kus, sa ei pea inimest, kes musta taldrikut kraanikausis mitu päeva hoiab, laisaks ja räpaseks?
Mis valetamine siin pidevalt käib.
P S Mis teema sul selle valetamisega on? Koguaeg taod siin, et keegi valetab. See, et teistel inimestel on sinust erinev arusaam asjadest, ei tee neid valetajaks.
-
Külaline
Nõmmekate fb lehel praegu keegi Kadri räuskab täpselt samas toonis. Ka tema sõnavarast käib läbi "kaks ajurakku, mis ei tööta". Tundub sama inimene olevat.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2024 07:43Sa pole võimeline lugema teema pealkirja või sellest aru saama? Või unustasid ära? Kaks ajurakku, mis kah ei tööta?
Äärmiselt ebameeldiv kodanik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline