Mida peate raha raiskamiseks?

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 31 Dets 2024 06:17
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 19:21 Taksosõit.

Hiljuti sõitsin taksoga Tallinna kesklinnas. Sõit kestis täpselt 15 minutit. Maksis 11.30 eurot.
Tallinki Takso võtsid või?
Mul oli täna vaja sõita ja Bolti app ei töötanud, lihtsalt ei saanud ühendust, ekraanil kiri "midagi läks valesti" ja pilt katkenud kaablist. Kuna läks juba kiireks, ei olnud mahti süveneda, googeldasin taksosid ja helistasin Tallinki Taksosse. Esmalt öeldi, et takso tuleb 7-8 minutiga. Südalinnas? Bolt oleks 1-2 minutiga ees. Ootasin, 8 minutist sai 12. Ok, takso ees. juht kohmitseb tükk aega enne kui sõitma hakkab. Sõidu alustus 4€ ja liikluses saan aru, et takso venib võrreldes teiste autodega. Arve 15€, eelmisel korral sama tee sõit oli Boltiga 5€. Enne kohale jõudmist ütlen taksojuhile, et on ikka kirves see nende takso. Saan vastuseks, et "Loll saab kirikus ka peksa! Ega ma ütlen ausalt, mina meie taksoga ei sõida, kui minul sõita vaja, ma sõidan Boltiga".
Esimest ja viimast korda!
Jah, oli Tallinki takso.
Külaline

90 eur eest saad väga ikusa ja oskusliku teenindaja käest 2 korda orgasmi. täisteeninduse. on küll suur raha, sest kui käid ikka ülepäeviti siis kulub teist ikka :lol: samas eesti naisega kulutad kordades, kordades rohkem ja tulemus kord nädals selline nii ja naaa seks. suhtumisega, et said ju paugu lahti mis viga on :lol:
seega tasub maksta 90 eur asjatundjaöe. peab vaatama, et tunni piiresse mahub. sest muidu piirdub asi 1x -ga
Külaline

Alkoholi,tubakat tarbimist.

Igasuguste uhhuutajate kursusi, mis on üles ehitatud õnnetute ja rumalate skämmimisele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline