See on 5 kohaline millel pagasnikus kaks istekohaliselaadset asja.
Ma ise otsin rohkem kui 5 kohalist, normaalse istumisega
autot.
Ega need sõidukate tagumised pingid ei ole ka kolmele paras sõitmiseks vaid kahele.
See on 5 kohaline millel pagasnikus kaks istekohaliselaadset asja.
Noh, siin paluti X7 midagi võrfluseks tuua. X7 on mõõtmetelt ilge kolakas, aga sisemise ruumiga on samasugused lood nagu Qashqais.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 19:02See on 5 kohaline millel pagasnikus kaks istekohaliselaadset asja.
autot.
Ega need sõidukate tagumised pingid ei ole ka kolmele paras sõitmiseks vaid kahele.
Jah, on mõõtmetelt suur, sest on 7 kohta. Miks sa 5-kohalisega võrdled? 5-kohaline on X5, mis on väike auto.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 19:44Noh, siin paluti X7 midagi võrfluseks tuua. X7 on mõõtmetelt ilge kolakas, aga sisemise ruumiga on samasugused lood nagu Qashqais.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 19:02See on 5 kohaline millel pagasnikus kaks istekohaliselaadset asja.
autot.
On küll, aga parkida on pealinnas vilets. Kui muidugi Räpinas sellega ringi vurad, siis seda muret ei ole.Külaline kirjutas: ↑31 Okt 2024 21:43 Mulle on alati meeldinud Lincoln Navigatorid. Nendes autodes on stiili, sest Lincoln on läbi põlvede olnud limusiinide tootja
Mõeldes elektriautode tootmisele ja utiliseerimisele, siis mingit keskkonna juttu ajada ei ole eriti tark. Loe internetist, milline on elektriautode jalajälg loodusele. Mind hämmastab, et sa oled võhik ja sinisilmne.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:02 Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
Ojaa, nõus. Ma ostsin ka esimese elektrika noorena ca 10 aastat tagasi, kui neid linnapildis väga massiliselt ei olnud, enda arvates jube keskkonnateadlik. Täna saab selle autoga talvel sõita ca 50km, kui ei taha, et kann istme külge külmuks ehk siis pool aastat seisab täiesti kasutuna ja rohkem on kasutusel teine auto. Praktiliselt saaks ka ainult selle teise autoga vabalt läbi aga kuna see elektrikas olemas on, siis soojemal ajal kasutame. Ilmselt läheb müüki, ehk keegi väga vähenõudlik isegi ostab ja sealt edasi ilmselt hävitamisele. Kõige mõttetum ost mu elus ja mis ressurss selle ühe auto tootmiseks on läinud, mis 10 aastat vastu pidanud, õudne.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:07Mõeldes elektriautode tootmisele ja utiliseerimisele, siis mingit keskkonna juttu ajada ei ole eriti tark. Loe internetist, milline on elektriautode jalajälg loodusele. Mind hämmastab, et sa oled võhik ja sinisilmne.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:02 Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
https://majandus.postimees.ee/7279086/t ... ust-suurem
See oli tore lugemine, mis marki autoga on tegu?Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:11Ojaa, nõus. Ma ostsin ka esimese elektrika noorena ca 10 aastat tagasi, kui neid linnapildis väga massiliselt ei olnud, enda arvates jube keskkonnateadlik. Täna saab selle autoga talvel sõita ca 50km, kui ei taha, et kann istme külge külmuks ehk siis pool aastat seisab täiesti kasutuna ja rohkem on kasutusel teine auto. Praktiliselt saaks ka ainult selle teise autoga vabalt läbi aga kuna see elektrikas olemas on, siis soojemal ajal kasutame. Ilmselt läheb müüki, ehk keegi väga vähenõudlik isegi ostab ja sealt edasi ilmselt hävitamisele. Kõige mõttetum ost mu elus ja mis ressurss selle ühe auto tootmiseks on läinud, mis 10 aastat vastu pidanud, õudne.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:07Mõeldes elektriautode tootmisele ja utiliseerimisele, siis mingit keskkonna juttu ajada ei ole eriti tark. Loe internetist, milline on elektriautode jalajälg loodusele. Mind hämmastab, et sa oled võhik ja sinisilmne.Külaline kirjutas: ↑01 Nov 2024 11:02 Teadliku ja keskkonnast hooliva inimesena sõidan ainult elektriautoga. Õnneks mu pere samasugune. Kõik elektriautodega sõidavad.
https://majandus.postimees.ee/7279086/t ... ust-suurem
ilektri autuga
Loomulikult, sest sa omad kolme last ja kivistunud 10 aasta tagust arusaama, et Volvo on kõige turvalisem auto.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 13:02 ostaks volvo xc 90. aga koonerdan ja sõidan volvo xc 60-ga edasi![]()
Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
Ma siis avan kaarte pisut. Volvo disain on ilus, aga Volvo ei ole enam Rootsi bränd, vaid kuulub hiinlastele. Ostes Volvo, toetad hiinlasi. Ka Volvode kvaliteet ei ole enam see, mis ta oli 15-30 aastat tagasi. Googelda sõnapaari Volvo Geely ja loe. Üks näide siiaAnonymous kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:36Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
Ma olen autode osas üsna võhik aga kas mitte kõik ei ole lõppude-lõpuks made in china? Teoreetiliselt ei ole ju vahet kus see auto nendest juppidest kokku pannakse, kui materjal saadakse hiinast. Tänapäeval on vast võimatu tarbida üldse midagi, mis algupäraselt hiinast ei pärine.Külaline kirjutas: ↑03 Nov 2024 22:59Ma siis avan kaarte pisut. Volvo disain on ilus, aga Volvo ei ole enam Rootsi bränd, vaid kuulub hiinlastele. Ostes Volvo, toetad hiinlasi. Ka Volvode kvaliteet ei ole enam see, mis ta oli 15-30 aastat tagasi. Googelda sõnapaari Volvo Geely ja loe. Üks näide siiaAnonymous kirjutas: ↑03 Nov 2024 19:36Ma ei ole tsiteeritu ja 10 aastat tagasi käisin algklassides aga sihin samamoodi volvot, mis on kusjuures päris teemas praegu just nooremapoolsete ja lastetute hulgas, vähemalt minu tutvusringkonnas. Uued mudelid näevad päris head välja, mugavad, üsna säästlikud, püsivad.
https://majandus.postimees.ee/1218646/h ... otsiparane
Ma olen asjatundja, külastanud mitmeid autotehaseid Euroopas. Näiteks Mercedesed valmivad Saksamaal Sindelfingenis, BMW-d toodetakse Münchenis, Audil on tehas Ungaris, Skodal Tsehhis. VW toodab Saksamaal, aga kuna tal on mitu tehast (vist 10), siis Hiinas tehakse samuti VW-d. Eks neid juppe, millest auto kokku pannakse, tuleb igalt poolt, loomulikult ka Hiinast. Ja ka Eestist. Meil toodeti juhtmekimpe Scaniale, kui ma ei eksi. Tootmine oli Keilas ja Haapsalus ja üks neist pandi mingi aeg kinni. Aga autode puhul on tähtis insenerikunst-engineering. Kes ja kus autod välja mõeldakse.Anonymous kirjutas: ↑03 Nov 2024 23:03Ma olen autode osas üsna võhik aga kas mitte kõik ei ole lõppude-lõpuks made in china? Teoreetiliselt ei ole ju vahet kus see auto nendest juppidest kokku pannakse, kui materjal saadakse hiinast. Tänapäeval on vast võimatu tarbida üldse midagi, mis algupäraselt hiinast ei pärine.
kust sa tead
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Karlsson, kiisu, Semrush [Bot] ja 8 külalist