Trobikond sugulasi jõuluks meile külla
-
Külaline
Kuna sina oled sellest 10 inimese pundist ainuke kes ei soovi, siis äkki ikka pingutad veidi. Lapsed tahavad? Muidugi tahavad? Mees tahab vennaga aega veeta? Muidugi tahab. Vennanaine naudib igasugust suhtlust igas asendis ja kõigiga? Jah absoluutselt.
-
Külaline
Kas sa pärast seda tralli töölt puhkust saaksid võtta, kasvõi mõneks päevaks?
-
Külaline
Haha vanem naisterahvas... muig. Ära parem rohkem sõna võta. Sinu kristallkull ei tööta. Kedagi pole käsutatud ja kes foorumis üldse saaks kedagi käsutada? Ideed, mida annaks teha. Teemaalgataja soovis teiste nõuandeid, sest ta ise ei oska olukorda lahendada. Tal on valida. Kas võtta kõrvad lontis kõik ülesanded enda peale või lüüa pea sirgu ja jagada ülesandeid teistele välja. Sa oled sellest grupist, kes nina norgus kõik enda peale võtab, sest midagi öelda ei julge. Eks kössita siis edasi ja arva, et kõik on vanemad naisterahvad.
-
Külaline
Lihtsalt tuled ja kukud õiendama, kuidas sulle ei meeldi, kuidas keegi arvab. Kuidas on rumalad ja negatiivsed jne. Kuni sinu irisemiseni ei olnud mingit negatiivsust. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada olenemata sellest kas nad on targad või rumalad. Kui sul pole teemaalgatajale midagi öelda, vaid lihtsalt tahad kommenteerijaid solvata, siis parem lahku ja tee midagi targemat.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:25Postitus kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:22Haha vanem naisterahvas... muig. Ära parem rohkem sõna võta. Sinu kristallkull ei tööta. Kedagi pole käsutatud ja kes foorumis üldse saaks kedagi käsutada? Ideed, mida annaks teha. Teemaalgataja soovis teiste nõuandeid, sest ta ise ei oska olukorda lahendada. Tal on valida. Kas võtta kõrvad lontis kõik ülesanded enda peale või lüüa pea sirgu ja jagada ülesandeid teistele välja. Sa oled sellest grupist, kes nina norgus kõik enda peale võtab, sest midagi öelda ei julge. Eks kössita siis edasi ja arva, et kõik on vanemad naisterahvad.
-
Külaline
Jajah meie isehakanud korrapidaja on rääkinud. Tema otsustab, millist arvamust avaldada tohib ja mida teemaalgataja tegelikult mõtles. Nüüd on maani solvunud ja iga kommentaar läheb üha õelamaks. Täitsa huvitav näha, milleni välja lähed.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:36Postitus kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:30Lihtsalt tuled ja kukud õiendama, kuidas sulle ei meeldi, kuidas keegi arvab. Kuidas on rumalad ja negatiivsed jne. Kuni sinu irisemiseni ei olnud mingit negatiivsust. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada olenemata sellest kas nad on targad või rumalad. Kui sul pole teemaalgatajale midagi öelda, vaid lihtsalt tahad kommenteerijaid solvata, siis parem lahku ja tee midagi targemat.
-
Külaline
See on see vanamees 40, eelmise nimega Lillekeaasal. See solvub hommikust õhtuni ja siis ähvardab juristidega, ise ei tea seadustest ööd ega mütsi. Jube tüütu vend.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:36Postitus kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:30Lihtsalt tuled ja kukud õiendama, kuidas sulle ei meeldi, kuidas keegi arvab. Kuidas on rumalad ja negatiivsed jne. Kuni sinu irisemiseni ei olnud mingit negatiivsust. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada olenemata sellest kas nad on targad või rumalad. Kui sul pole teemaalgatajale midagi öelda, vaid lihtsalt tahad kommenteerijaid solvata, siis parem lahku ja tee midagi targemat.
-
Külaline
Ma pole väga seltskondlik, aga jõulude ajal ma küll üksi teleka ees passida ei sooviks. Kokkamist enda peale ei võtaks, aga muidu poleks külaliste vastu midagi. Las lapsed möllavad.
-
Külaline
Kas ta veetis lapsepõlves lastekodus? Tundub, et näeb hirmuunenägusid vanematest tädidest ja kujutab ette, et teda soovitakse kogu aeg kontrollida. Kui keegi vähegi räägib midagi kokkulepetest ja kellaaegadest, siis kattub külma higiga. Nüüd saab tädi käest rihma, et õigel ajal tuppa ei tulnud.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 19:35See on see vanamees 40, eelmise nimega Lillekeaasal. See solvub hommikust õhtuni ja siis ähvardab juristidega, ise ei tea seadustest ööd ega mütsi. Jube tüütu vend.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:36Postitus kustutatudKülaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:30
Lihtsalt tuled ja kukud õiendama, kuidas sulle ei meeldi, kuidas keegi arvab. Kuidas on rumalad ja negatiivsed jne. Kuni sinu irisemiseni ei olnud mingit negatiivsust. Kõigil on õigus oma arvamust avaldada olenemata sellest kas nad on targad või rumalad. Kui sul pole teemaalgatajale midagi öelda, vaid lihtsalt tahad kommenteerijaid solvata, siis parem lahku ja tee midagi targemat.
-
Külaline
Bullerby lapsed oli tore raamat küll, aga seal külas ööbimas olid nad siiski ainult ühe öö, mitte terve nädala. Selline teise pere oma kodus terve nädala majutamine on üliväsitav isegi siis, kui kogu praktilise poole külalised ise ära teevad. Mina ei oleks nõus või kui kõik teised (kaasaarvatud mu oma mees) seda tahavad, siis läheksin ise mõneks päevaks vähemalt ära. Las siis mees ja külalised majandavad seal üksinda, mina naudin kuskil omaette aega raamatuga. Näiteks selasamas eelpool manitud spaas paar ööd. Või ehk on mõni teine koht kuhu minna, nt vanemate kodu?
-
Külaline
Moded, palun tehke võimalus külalisi blokkida! Jääks sellised teematapmised nagu siin olemata!
-
Külaline
Selle tulemusel blokivad kõik sind ära ja siis oled üksi.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 22:07 Moded, palun tehke võimalus külalisi blokkida! Jääks sellised teematapmised nagu siin olemata!
Huvitav, miks peaks kohe nädal otsa majutuma, kui sihtkoht ei asu just maakera teises otsas, vaid kõigest naaberriigis? Kui me ise perereisidel lähiriikides oleme käinud, siis u 3 päevast piisab küll.
Samas, kui tegemist Soome kolinud Eesti perega, siis ilmselt nad Eestis külas käies tahavad kõiki tuttavaid ja sõpru külastada ja vanad tuttavad kohad läbi käia. Seega, väga suure tõenäosusega sa ei näegi neid eriti rohkem kui vaid hommikul kl 8 ja siis hilisõhtul, mil nad väsinutena kusagilt seiklemast teie koju magama maanduvad. Mul endal on ka sellised tuttavad, kes vahel sünniriiki külla tulevad. Ainuke mure, mis nendega tekib, on see, kui nad kutsuvad meid endaga kaasa, st ei viitsi üksinda ringi käia, vaid tahavad saatjaskonda. Siis küll ei viitsi alati kaasa minna, eelistan kodus puhata.
Samas, kui tegemist Soome kolinud Eesti perega, siis ilmselt nad Eestis külas käies tahavad kõiki tuttavaid ja sõpru külastada ja vanad tuttavad kohad läbi käia. Seega, väga suure tõenäosusega sa ei näegi neid eriti rohkem kui vaid hommikul kl 8 ja siis hilisõhtul, mil nad väsinutena kusagilt seiklemast teie koju magama maanduvad. Mul endal on ka sellised tuttavad, kes vahel sünniriiki külla tulevad. Ainuke mure, mis nendega tekib, on see, kui nad kutsuvad meid endaga kaasa, st ei viitsi üksinda ringi käia, vaid tahavad saatjaskonda. Siis küll ei viitsi alati kaasa minna, eelistan kodus puhata.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 10:58 No eks ma ju seda ütlesingi, et paariks päevaks oleks suur rõõm kokku saada, aga nädal tundub kole pikk aeg pead-jalad koos elamiseks ja meil muid käike ka plaanitud (tegelikult eriti pole). Aga nad nagu tüürisid siis vestluse sinna, et paariks päevaks neil poleks mõtet tullagi sest pikk sõit, jube kallid laevapiletid jõuluajal, kuskile hotelli nad kindlalt ei läheks, sest nende jaoks mõte oligi selles, et meiega koos olla. Mehe vennanaine ütleski, et ta nii ootab seda, et saab nii külla tulla ja meiega koos olla, et ei pea päevi lugema, vaid võib aja täiesti maha võtta ja lastel on maal pikk ja rahulik unistuste jõuluaeg. No oleks siis rahulik eksole.
Sellele on igatahes jube raske midagi sellist vastata, et poleks ebaviisakas või tõrjuv, aga samas ikkagi saaks öeldud, mida mõtlen. Ma peaks vist enesekehtestamiskursustele minema. Et ei jääks valet muljet siis ma olen tõesti tänulik, et mehe vennapere nii soojad ja meid hoidvad inimesed on, ma annan küll endale aru, et see on väärtus, aga kuidagi ikkagi on tunne et minust sõidetakse üle, lähen tagasi tööle väsinumana kui olin enne jõulu"puhkust".
Aga minge hoopis teie nädalaks kogu perega neile sinna Soome külla.
-
Külaline
See ei ole ju ka lahendus.Külaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 09:00Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 10:58 No eks ma ju seda ütlesingi, et paariks päevaks oleks suur rõõm kokku saada, aga nädal tundub kole pikk aeg pead-jalad koos elamiseks ja meil muid käike ka plaanitud (tegelikult eriti pole). Aga nad nagu tüürisid siis vestluse sinna, et paariks päevaks neil poleks mõtet tullagi sest pikk sõit, jube kallid laevapiletid jõuluajal, kuskile hotelli nad kindlalt ei läheks, sest nende jaoks mõte oligi selles, et meiega koos olla. Mehe vennanaine ütleski, et ta nii ootab seda, et saab nii külla tulla ja meiega koos olla, et ei pea päevi lugema, vaid võib aja täiesti maha võtta ja lastel on maal pikk ja rahulik unistuste jõuluaeg. No oleks siis rahulik eksole.
Sellele on igatahes jube raske midagi sellist vastata, et poleks ebaviisakas või tõrjuv, aga samas ikkagi saaks öeldud, mida mõtlen. Ma peaks vist enesekehtestamiskursustele minema. Et ei jääks valet muljet siis ma olen tõesti tänulik, et mehe vennapere nii soojad ja meid hoidvad inimesed on, ma annan küll endale aru, et see on väärtus, aga kuidagi ikkagi on tunne et minust sõidetakse üle, lähen tagasi tööle väsinumana kui olin enne jõulu"puhkust".
Aga minge hoopis teie nädalaks kogu perega neile sinna Soome külla.
TA kirjutas : mulle tuleb hoopis nutt peale kui mõtlen, et see terve aasta oodatud rahulik jõuluaeg läheb nüüd täiesti teisiti kui mõelnud olin.
Ta tahab oma kodus rahulikku jõuluaega.
-
Külaline
Õudne! Kohutav, kui kodustes tingimustes elatakse mingi range režiimi järgi. Ja veel nõmedam, kui päevakava on plakatiga seinal. Nagu kuskil pioneerilaagris.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 16:52 Minu arvates tuleks konkreetne plaan paika panna. Kuidas käib söögitegemine, koristamine, millised tegevusega iga päev jne. Päevade kaupa menüüd ja päevakava paika panna. Vähemalt ühel päeval võiks ainult mehed söögikorra teha. Ülesanded kõikidele täiskasvanutele ja ühtlasi ka lastele. Neljakesi tehke Skype koosolek ja arutage asjad läbi. Siis saad sa omale ka need vaiksed augud tekitada, kus oled omaette ja kõik teavad.
Paned suurele plakatile päevakava kellaaegadega paika. Hommikul kuni kell 10 vaikne aeg, müra ja lärmi ei tehta. Kell 11 hommikusöök. Kell 12:30 lapsed õue. Laua koristavad ülepäeviti mehed. jne.
Mis lõbu ja rõõmu peaks pakkuma sõjaväelise päevakorra järgi elamine?
-
Külaline
Võib-olla on tööle minek just puhkusele pääsemine. Mul on sageli pärast väga väsitavat nädalavahetust, kus olen näiteks palju aiatöid teinud või on käinud külalisi, esmaspäeval tööle, kontorilaua taha naasemine just puhkuseks.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 18:12 Kas sa pärast seda tralli töölt puhkust saaksid võtta, kasvõi mõneks päevaks?
-
Külaline
Äkki tasuks hoopis kahe pere peale üürida Eestis mingi peomaja, kus kõik tarvilik söögi tegemiseks ja muuks, olemas? Küll ju reklaamitakse selliseid maju. Ja sinna saaks ehk ka kassi ja koera kaasa võtta.
Siis olete kõik koos just kui külas.
Siis olete kõik koos just kui külas.
-
Külaline
Minul kipub suviti olema kodus segasummasuvila. Lisaks oma suurele perele käib väga palju külalisi. Jah, lastele meeldib väga selline elu.
Mina olen enda jaoks asjad lihtsalt lahendanud - mitte kedagi ei teeninda. Süüa teen nagunii iga päev. Siis teen lihtsalt tavapärasest suurema koguse. Tavaliselt toovad ka külalised midagi kaasa. Ja üldjuhul kulgeb suvel meil elu nagunii suurem osa ajast grilli ümber. Ja see on puhtalt meeste pärusmaa. Kasvuhoonest kurki-tomatit juurde ja nii ongi. Mingid pidulauda ma ei korralda.
Nõud peseb masin. Vaid nõude toast õue, õuest tuppa vedamise vaev.
Minu mitmepäevased (ka lihtsalt nädalavahetuse) külalised teavad ka seda, et kui ma tahan, siis ma irdun seltskonnast. poen oma tuppa arvutisse või telekat vaatama või lihtsalt magama. Ja ei lase end üldse häirida, et mul mingi rahvas kuskil õue peal toimetab.
Noh, see ongi suve eelis. Talvel istub rahvas enamus aega toas. Aga talvel meil külalisi ei käi kah eriti.
Mina olen enda jaoks asjad lihtsalt lahendanud - mitte kedagi ei teeninda. Süüa teen nagunii iga päev. Siis teen lihtsalt tavapärasest suurema koguse. Tavaliselt toovad ka külalised midagi kaasa. Ja üldjuhul kulgeb suvel meil elu nagunii suurem osa ajast grilli ümber. Ja see on puhtalt meeste pärusmaa. Kasvuhoonest kurki-tomatit juurde ja nii ongi. Mingid pidulauda ma ei korralda.
Minu mitmepäevased (ka lihtsalt nädalavahetuse) külalised teavad ka seda, et kui ma tahan, siis ma irdun seltskonnast. poen oma tuppa arvutisse või telekat vaatama või lihtsalt magama. Ja ei lase end üldse häirida, et mul mingi rahvas kuskil õue peal toimetab.
Noh, see ongi suve eelis. Talvel istub rahvas enamus aega toas. Aga talvel meil külalisi ei käi kah eriti.
-
Külaline
Meenub Üksinda Kodus alguse stseen...
aga tegelikult, ma arvan, et nad saavad 2-3 päeva möödudes ära, et nädal on liig! Või teemaalgataja - mis seis teil hetkel on? Olete jõudnud otsustele kes, kuhu, kui pikalt?
-
Külaline
See tundub nii nii äge. Tahaks ka tulla külla teileKülaline kirjutas: ↑14 Dets 2024 12:21 Minul kipub suviti olema kodus segasummasuvila. Lisaks oma suurele perele käib väga palju külalisi. Jah, lastele meeldib väga selline elu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline