Mehe ja naise töötasu

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 00:15
Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 00:11
Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 00:06 Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Loomulikult peaksin meest üleval, kui me ei saaks enam-vähem võrdset palka. Mis küsimus? See on ju normaalse paarisuhte olemus.
Postitus on kustutatud
Normaalne elu ja normaalne naine on tõesti sinu jaoks midagi ulmelist, selge see. Minul pole mingit tabletti vaja. Ja sinust on natuke kahju ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Dets 2024 10:47 Mul oli siiani petlik ettekujuätus, et suure palgaga käib kaasas ka rohkem tööd ja suurem vastutus. Aga Perekooli ja praeguse foorumi põhjal tundub just vastupidi: miinimumpalgalised ei käi siin kommenteerimas, ilmselt on tööga liiga hõivatud või liiga väsinud, aga kõrgepalgalised on igas teema kõpsti kohal oma suurt sissetulekut reklaamimas. Kusjuures see aina kasvab neil iga paari kuu järgi. Varsti annavad juba presidendilegi silmad ette :lol:

Mima olen õpetaja, mu mees on programmeerija. Minul on rohkem tööd ja suurem vastutus, haridustase ka kõrgem. Mees teenib mitu korda rohkem. Oleme abielus 20 aastat, rahateemad said enne seda läbi räägitud. Mees ise tegi ettepaneku, et perel on ühine vara ja raha ehk siis meie sissetulekud liidetakse. Raha teemal pole meil kunagi ühtegi tüli olnud. Kummalgi võlgu pole ja isiklikuks tarbeks kulutame mõistlikult. Mees mõistab, kui vajan kalleid matkasaapaid ja mina saan aru, kui tema muretseb mingi ultramoodsa tehnikavidina.
Ma ei tunne, et elan kuidagi mehe kulul. Mul oli võimalik lastega koolivaheaegadel kodus olla.
Külaline

meil on sarnaseid arutelusid olnud, summad on väiksemad kui siin loos, aga jah, ma teenin u 1000 vähem. ikka kui on tüli vms, siis mees peab ära mainima, et sisuliselt elame kõik - mina ja mehe (mitte minu, mehe!) 2 last- tema rahadel. See on õige, kuna üksi ma ei saaks meie eluaseme laenu ära maksta + kogu tarbekraami osta, kui nt oleks vaja. Aga - lapsed on tema omad, mu arust ta peabki rohkem maksma, kuna oma laste osa tuleb ju temal maksta. et siis mu meelest tal tulebi maksta 3 osa meie kuludest.

aga mis veel - 7000 on Eestis (kui elate üldse siin), väga kõrge palk, mida saavad vähesed. et võib olla, et sellise palgaga mees liigub seltskonnas, kus osad inimesed juba suurte ja edukate firmade omanikud jne, nende kõrval ehk tunnebki end vaesena. ise käisin kunagi kohtamas tegelasega, kes oli ühes suures ettevõttes finantsjuht ja väga edukas rahaliselt, aga käis läbi tegelastega, kel oli ikka veel rohkem raha, ja see mees ka pidevalt vingus, et on vaene. eks ta oligi nende oma tuttavate kõrval, mis teha.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist