Mees kaob vahepeal ära

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 19:51
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 07:50
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:36Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda.
Aga ainult austajaks jäigi?
Ei jäänud ainult austajaks.
Tore.
Aga kui midagi enamat on teie vahel, siis tead ehk miks ta tükk aega ootas, enne kui lähenes?
Said sa sellest enne aru ka, et jälgis sind?
Ja midagi ta pidi aru saama ka sinu poolt, et julges läheneda?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Nov 2025 22:42
Külaline kirjutas: 26 Nov 2025 19:51
Guest kirjutas: 26 Nov 2025 07:50
Aga ainult austajaks jäigi?
Ei jäänud ainult austajaks.
Tore.
Aga kui midagi enamat on teie vahel, siis tead ehk miks ta tükk aega ootas, enne kui lähenes?
Said sa sellest enne aru ka, et jälgis sind?
Ja midagi ta pidi aru saama ka sinu poolt, et julges läheneda?
Ta oli olnud üsna pikalt abielus. Ja pärast seda jäi mitmeteks aastateks üksinda. Selle aja sees olid mõned sekssuhted, aga päris suhet ei leidnud. Ootas sellepärast, et ta oli lihtsalt tagasihoidlik ning ei teadnud, kas ma olen suhtes või mitte. Seega, piidles mind tükk aega, enne kui julguse kokku võttis ja selle sammu tegi.

Ma eriti ei saanud aru, et ta jälgis mind, aga paar korda ta tegi küll sellise ettepaneku, mille peale ma pärast mõtlesin, et mismõttes, miks ta niisuguse ettepaneku tegi. Tagantjärele saan aru, et need olidki tal tegelikult esimesed lähenemiskatsed.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:28
See on loomulik ju. Kui sul pole veel ühte kindlat lemmikut, siis loomulikult suhtled kõigiga, ei ütle kellelegi kindlat eid ega jaad. Kes siis teab kohe, et vot see on see üks ja õige.
Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda. Tõsi, me ei tutvunud internetis, vaid olime tuttavad juba ammu.
See on ikka oluline vahe, kas ollakse juba ammu näost näkku tuttavad või tutvutakse netis ja pole veel üksteist kohanudki, kohtamas käinud ega suudelnud. Internetis ei tea sa iial, kas sulle aetakse täielikku pada või kas foto ja tegelik pilt sinust klapib. Alati imestan, kuidas saab mõni inimene pidada end juba suhtes olevaks või näha teises juba poissõpra, kui pole veel kokku saadudki.Teise hääletoon, liigutused, kõnnak, näoilmed - pole võimalik ilma teist nägemata armuda. Ainult oma kujutelma.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 04:57
Külaline kirjutas: 25 Nov 2025 23:28
See on loomulik ju. Kui sul pole veel ühte kindlat lemmikut, siis loomulikult suhtled kõigiga, ei ütle kellelegi kindlat eid ega jaad. Kes siis teab kohe, et vot see on see üks ja õige.
Mõni ikka teab ka! Näiteks minu austaja jälgis mind tükk aega enne, kui julges läheneda. Tõsi, me ei tutvunud internetis, vaid olime tuttavad juba ammu.
See on ikka oluline vahe, kas ollakse juba ammu näost näkku tuttavad või tutvutakse netis ja pole veel üksteist kohanudki, kohtamas käinud ega suudelnud. Internetis ei tea sa iial, kas sulle aetakse täielikku pada või kas foto ja tegelik pilt sinust klapib. Alati imestan, kuidas saab mõni inimene pidada end juba suhtes olevaks või näha teises juba poissõpra, kui pole veel kokku saadudki.Teise hääletoon, liigutused, kõnnak, näoilmed - pole võimalik ilma teist nägemata armuda. Ainult oma kujutelma.
Ja sulle tundus, et ma pidasin seda inimest, kellega olin vaid netis kirju vahetanud juba oma poisssõbraks? Ei! Ma lihtsalt eeldan, et kas või viisakusest võiks ka selliste suhtluste juures mitte välja näidata, et sa suhtled samaaegselt veel mitmete erinevate naistega. Ja me ei olnud just täna tuttavaks saanud, vaid olime suhelnud ikka juba pikemalt ja teadsime üksteise elust ja asjadest päris palju.

Selge see, et otsus, kas suhe saab olema või mitte selgub alles pärast kohtumist. Muidugi on oluline see, kuidas inimene füüsiliselt välja näeb ja mõjub.

Ega ma selle mehega, keda aastaid tundsin, ei olnud ka suudelnud ega kohtamas käinud. Ta oli lihtsalt üks tuttav, kelle peale ma ei olnud mingis sellises plaanis üldse mõelnud. Aga tema tuli ja soovis tutvuda just ainult minuga. Teisi naisi ta samal ajal kohtama ei kutsunud ega nendele netis keelt kõrva ajanud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 07:54Ega ma selle mehega, keda aastaid tundsin, ei olnud ka suudelnud ega kohtamas käinud. Ta oli lihtsalt üks tuttav, kelle peale ma ei olnud mingis sellises plaanis üldse mõelnud. Aga tema tuli ja soovis tutvuda just ainult minuga.
Enne ei mõelnud talle selles plaanis, ehk ei olnud sulle huvipakkuv.
Aga peale tutvumissoovi siis tekkis sinus midagi selles plaanis?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 11:55
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 07:54Ega ma selle mehega, keda aastaid tundsin, ei olnud ka suudelnud ega kohtamas käinud. Ta oli lihtsalt üks tuttav, kelle peale ma ei olnud mingis sellises plaanis üldse mõelnud. Aga tema tuli ja soovis tutvuda just ainult minuga.
Nii oli!

Tunnen teda juba üle 20 aasta. Olin abielus. Pärast lahutust olin ca 8 aastat üksi, kuni tema minuga kontakti otsis.

Kas see on kuidagi imelik, et ma ise talle peale ei karanud? Vabana ei ole mulle tulnud pähegi, et peaksin kõikidele oma meestuttavatele kaelakargama. Olen vanamoeline ning arvan, et initsiatiivi peab haarama alati mees. Ja naine siis vaatab, kas talle sobib või ei.

Sorri, kui meie vaated ei kattu!

Jah, kui ta soovis minuga lähemalt tutvuda, siis hakkasin süvenema, mida see mees endast kujutab. Ja see, mis ma avastasin, see meeldis mulle. Imelik või?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 18:54
Nii oli!

Tunnen teda juba üle 20 aasta. Olin abielus. Pärast lahutust olin ca 8 aastat üksi, kuni tema minuga kontakti otsis.

Kas see on kuidagi imelik, et ma ise talle peale ei karanud? Vabana ei ole mulle tulnud pähegi, et peaksin kõikidele oma meestuttavatele kaelakargama. Olen vanamoeline ning arvan, et initsiatiivi peab haarama alati mees. Ja naine siis vaatab, kas talle sobib või ei.

Jah, kui ta soovis minuga lähemalt tutvuda, siis hakkasin süvenema, mida see mees endast kujutab. Ja see, mis ma avastasin, see meeldis mulle. Imelik või?
Ei midagi pole imelikku. Ma nõus sinuga mida kirjutad.

Minu küsimuste mõte muus. See, et keegi kellelegi meeldima hakkab ja tunded tekivad, sellest ma saan aru.
Ma tunnen huvi kuidas vastastikuline huvi ja tunded tekivad.

Aga kui mees soovis sinuga lähemalt tutvuda, siis mis vastasid? Sel momendil sul ju veel polnud huvi tema vastu.
Külaline

Minge pekki oma ilaga. Mingi poolemeelne jälle kirjutama lastud siia.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Nov 2025 20:00
Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 18:54
Nii oli!

Ei midagi pole imelikku. Ma nõus sinuga mida kirjutad.

Minu küsimuste mõte muus. See, et keegi kellelegi meeldima hakkab ja tunded tekivad, sellest ma saan aru.
Ma tunnen huvi kuidas vastastikuline huvi ja tunded tekivad.

Aga kui mees soovis sinuga lähemalt tutvuda, siis mis vastasid? Sel momendil sul ju veel polnud huvi tema vastu.
Jah, eelnevalt ei olnud mingit huvi. Ma isegi ei teadnud, kas tal on keegi või mitte. Oli lihtsalt mu kolleeg, kes oli iga päev kuskil siinsamas.

Minul ei olnud tema vastu eelnevalt mingit huvi. Aga, kui tema hakkas mulle mingeid vihjeid tegema, siis mõtlesin küll, et mis mõttes...

Kui temasse süvenesin, siis sain aru, et ta on väga hea ja usaldusväärne mees.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist