Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on
Mees kaob vahepeal ära
-
Külaline
Mees kaob vahepeal ära
Mul on üks meestuttav, kes vahepeal kaob ära ja siis ilmub jälle välja. Tema jaoks on see normaalne. Mina temaga siis ühendust ka ei võta. Las olla omaette.
Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on
-
Külaline
Normaalsetel meestel, kelle jaoks sa oled oluline, ei ole nii. Mina hoiaks sellisest eemale. Väga suur ohumärk on selline egoistlik suhtumine, et mina suhtlen siis, kui sobib, aga sina pead suhtlema kohe. Võib-olla on tal veel mõni naine, sa oled rohkem selline varuvariant, kui see ei saa suhelda, võib-olla joob, midagi on siin igatahes mäda.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:12 Mul on üks meestuttav, kes vahepeal kaob ära ja siis ilmub jälle välja. Tema jaoks on see normaalne. Mina temaga siis ühendust ka ei võta. Las olla omaette.
Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on![]()
-
Külaline
Jumal küll, miks te raiskate oma kallist elu aega selliste mõttetuste peale? Miks selliste toksiliste käitumismustritega inimesed üldse teie tähelepanu saavad?
-
Külaline
Armukadedaks muutub. Mõtted peast läbi, et oled kellegi teisega armurõõme jagamas.
Või peab sind tema omandiks. Seda ma arvan.
Ma mees.
Või peab sind tema omandiks. Seda ma arvan.
Ma mees.
-
Külaline
Tulevad võtavad nagu mees?Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:25 Miks selliste toksiliste käitumismustritega inimesed üldse teie tähelepanu saavad?
Kui ei vasta tema sõnumile, siis kirjutabki uuesti, et kellega koos oled või kellega räägid.
-
Külaline
Kõige armukadedamad ongi need, kes ise liiderdavad. See on kohe esimene asi, mis neil pähe tuleb, sest ise teevad nii. Saada kukele selline inimene, ta ei hooli sinust vähimalgi määral.
-
Külaline
Ja siis? Kas sellepärast peab mingit troppi kannatama, kes pole truu ja ilmub kohale siis, kui talle sobib, kohtleb naist halvasti?
-
Külaline
Olen õige teemaalgataja, ma pole seksi kohta midagi öelnud. Keegi siin vastas minu eest.
-
Külaline
Jah, see ropendav jobu on jälle siia lahti lastud. Naudib oma roppe sõnavõtte.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 12:06 Olen õige teemaalgataja, ma pole seksi kohta midagi öelnud. Keegi siin vastas minu eest.
-
Külaline
Kui ta küsinud, et miks ma kadunud, olen vastanud, et sa ka ju. Siis nähvab, et tee jah kõik tagasi kui kergem hakkab.
-
Külaline
See pole ju normaalne suhtlusstiil. Kus ta siis on, mis ta ise selgituseks ülteb oma käitumise kohta? Kui ei saa oma suhtest avalmeelselt rääkida, siis pole see ju mingi suhe.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 12:11 Kui ta küsinud, et miks ma kadunud, olen vastanud, et sa ka ju. Siis nähvab, et tee jah kõik tagasi kui kergem hakkab.
See küll õige pole, mina temaga ei suhtleks. Kui juba nähvab, siis pole lugupidamist. Siin tuleb välja, et kehtivad kahed reeglid, ühed talle, teised sulle. Tema võib, aga sina ei või, tuleb kohe nähvamist/vingumist. Mis on talle lubatud, see pole lubatud sulle. See küll võrdväärne suhe pole.Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2025 12:11 Kui ta küsinud, et miks ma kadunud, olen vastanud, et sa ka ju. Siis nähvab, et tee jah kõik tagasi kui kergem hakkab.
-
Külaline
Esiteks on ta jobu.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2025 11:12 Mul on üks meestuttav, kes vahepeal kaob ära ja siis ilmub jälle välja. Tema jaoks on see normaalne. Mina temaga siis ühendust ka ei võta. Las olla omaette.
Aga kui mina teen talle samamoodi, tema kõnedele ja sõnumitele ei vasta, siis hakkab ta tõmblema ja kuidas veel. Ehk keegi oskaks seletada, miks see meestel nii on![]()
Teiseks on tal dismissive-avoidant või fearful avoidant attachment stiil.
Kolmandaks hoiab ta sind soojas ja käib vahepeal uurimas, kas oled ikka olemas. Mida ta tegelikult tahab: tähelepanu.
-
Külaline
No aga vasta siis, kuidas selle meeste ja naiste vahelise asjaga teil lood on?Külaline kirjutas: ↑04 Mai 2025 12:06Olen õige teemaalgataja, ma pole seksi kohta midagi öelnud.
-
Külaline
Kui see siin oluline on, siis seks oli meil alati väga hea.
-
Külaline
Siis on asi selge. Mees lihtsalt kasutab sind ära. Küllap tal neid "pruute" jagub, aga vaheldus kulub ju ikka marjaks äraGuest kirjutas: ↑04 Mai 2025 14:08 Kui see siin oluline on, siis seks oli meil alati väga hea.
-
Külaline
Ma siin ei usu üldse kes õige või vale TA.
Siin tihti keegi võtab teema jutu ise üle ja hakkab valet ajama. Ajab siinolijad pöördesse lihtsalt.
Siin tihti keegi võtab teema jutu ise üle ja hakkab valet ajama. Ajab siinolijad pöördesse lihtsalt.
-
Külaline
Ei pea mees kohe jobu olema seepärast, aga egoist on ilmselt küll. Ja see ka ei pruugi tõele vastata, et naisterahvas talle mingi asendusvariant on - mõnel ongi mitu naist hinges ja ei oska valida, kõik on toredad. See ei tähenda, et ma seda õigustaks, aga nii võib lihtsalt olla.
Suhtekäitumises on alati põhireegel, et tuleb enda jaoks piirid välja mõelda ja siis nende järgi ka käia. Kui sulle ei sobi, et tema võib kaduda ja sina mitte, siis nii ütlegi talle ja arvesta võimalusega, et teie suhe seepeale läbi saab. Kui sobib selline asi, äkki lausa meeldibki, siis las olla nii, suhteid on erinevaid - aga siis ära kurda. Ole enda vastu aus, ära kujuta suhet suuremaks kui see on, äkki ongi ainult tore seksisuhe, näiteks.
Praegu su tekstist jäi mulje, et sa justkui ei võta tema kõnesid kättemaksuks - see on küll mõttetu ega vii kuhugi. Tema ei suhtle sinuga ilmselt ajal, kus tal "on muud teha", see ei pea alati ka teist naist tähendama. Käib näiteks libahundiks
või joob, kust sa tead. Kui sul "muud teha" pole ja sa lihtsalt ei võta toru, on see minu arust tobe.
Suhtekäitumises on alati põhireegel, et tuleb enda jaoks piirid välja mõelda ja siis nende järgi ka käia. Kui sulle ei sobi, et tema võib kaduda ja sina mitte, siis nii ütlegi talle ja arvesta võimalusega, et teie suhe seepeale läbi saab. Kui sobib selline asi, äkki lausa meeldibki, siis las olla nii, suhteid on erinevaid - aga siis ära kurda. Ole enda vastu aus, ära kujuta suhet suuremaks kui see on, äkki ongi ainult tore seksisuhe, näiteks.
Praegu su tekstist jäi mulje, et sa justkui ei võta tema kõnesid kättemaksuks - see on küll mõttetu ega vii kuhugi. Tema ei suhtle sinuga ilmselt ajal, kus tal "on muud teha", see ei pea alati ka teist naist tähendama. Käib näiteks libahundiks
-
Külaline
See on jah hea vabandus, et võib-olla joob. Minul näiteks oli ka selline suhe, et mees oli vahepeal kadunud. Arvasin, et teised naised, mina ei paku piisavalt huvi vms, aga siis tuli välja, et joodik. Mina igatahes oleks võinud ta kohe kukele saata, sest kõik need kolm põhjust on piisavad, et sellisega pole vaja suhelda, ainult häda saad kaela. Ei sobi isegi suvaliseks seksisuhteks, sest mina tahan seksida siis, kui mina soovin, mitte nii, et inimene kaob ära ja siis ujub välja, kui temale sobib ja siis mina lennaku kohe. See on lugupidamatu ja nõme.Tema ei suhtle sinuga ilmselt ajal, kus tal "on muud teha", see ei pea alati ka teist naist tähendama. Käib näiteks libahundiksvõi joob, kust sa tead. Kui sul "muud teha" pole ja sa lihtsalt ei võta toru, on see minu arust tobe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist