Millised mehed automaatselt välistate?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:09
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:01
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 14:32 Kileviinerid, jõusaalihundid jms, eluülikooli vilistlased, tätoveeritud, liiga paksud ja neid on valdav enamus kahjuks.
Valikut on ühest küljest palju, aga valida pole suurt midagi.
Jõusaalihunt ei tohi olla, aga samas kurdad, et kõik on paksud? Paksuse osas natuke nõustun, keskeas on suur osa inimestest paksud, meeste osas on kahjuks veel hullem seis kui naistel. Isegi selline mees, kes ennast saledaks nimetab, ikka on päris kole kõht ees ja kukub iga liigutuse peale ähkima.
Lävi siis nende meestega kellel ei ole kõhtu ees. See ei anna sulle mingit õigust mehi halvustada kui neil sinu arvamusest savi ja elavad kuidas ise soovivad.
Isiklikud eelistused 🚫 = halvustamine.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 15:36
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:35
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 15:09

Lävi siis nende meestega kellel ei ole kõhtu ees. See ei anna sulle mingit õigust mehi halvustada kui neil sinu arvamusest savi ja elavad kuidas ise soovivad.
Isiklikud eelistused 🚫 = halvustamine.
Ometi solvud kohe kui keegi ütleks et suure kõhuga naised ei meeldi ja ähivad palju. Miks sa ise ei käitu nii nagu teistest eeldad?
Sry ple pehmo ja ei solvu. Kõik naised ei arva ühtmoodi. 💥ma tean, hämmastav. Said kah midagi uut teada
Külaline

Ometi solvud kohe kui keegi ütleks et suure kõhuga naised ei meeldi ja ähivad palju. Miks sa ise ei käitu nii nagu teistest eeldad?
Miks mina peaks solvuma, kui keegi sale ja vormis mees ütleb, et tema eelistus ei ole paksud naised, vaid meeldivad endasugused? See muidugi oleks naljakas, kui ta samas lauses ütleb ka seda, et jõusaalis käivad naised ei meeldi, nagu siin üks ütles.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:10
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 16:09
Miks mina peaks solvuma, kui keegi sale ja vormis mees ütleb, et tema eelistus ei ole paksud naised, vaid meeldivad endasugused? See muidugi oleks naljakas, kui ta samas lauses ütleb ka seda, et jõusaalis käivad naised ei meeldi, nagu siin üks ütles.
Kuidas sa tead kes siin foorumis on paks või sale? Jeerum, su loogika ikka lonkab üha rohkem.
Liigselt aega foorumis -> vähem aega trennis. Simple
Logic actually.
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:13
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 16:11
Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:10

Kuidas sa tead kes siin foorumis on paks või sale? Jeerum, su loogika ikka lonkab üha rohkem.
Liigselt aega foorumis -> vähem aega trennis. Simple
Logic actually.
Kas oled hetkel trennis? Igapäevaseks trenniks piisab 30 minutist, rohkem pole mõtet treenida.
Olen, hetkel peldikus, loodus kutsus. Ei piisa. 3 tundi võiks, 5 oleks juba hea ja 8 ideaal
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:17
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 16:15
Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:13

Kas oled hetkel trennis? Igapäevaseks trenniks piisab 30 minutist, rohkem pole mõtet treenida.
Olen, hetkel peldikus, loodus kutsus. Ei piisa. 3 tundi võiks, 5 oleks juba hea ja 8 ideaal
Usun, kuskohast muidu seda labast teksti tuleks, ikka peldikust. Tõmba endale kust ka peale :lol: :lol: :lol:
Ma armusin. Sul on targad mõtted. Kas tuled Tartust, tarkade mõtete linnast 😍? Tahaks sind 😍
Külaline

Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:21
Külaline kirjutas: 21 Juun 2024 16:18
Revolver kirjutas: 21 Juun 2024 16:17

Usun, kuskohast muidu seda labast teksti tuleks, ikka peldikust. Tõmba endale kust ka peale :lol: :lol: :lol:
Ma armusin. Sul on targad mõtted. Kas tuled Tartust, tarkade mõtete linnast 😍? Tahaks sind 😍
Tartu on siiski heade mõtete linn... raamatuid sa ei loe, isegi linnade deviise ei tea...
Sinu jutust ammutan sellist tarkust…ei ükski raamat selle vastu ei saa… aga kui….kui tõesti…selline teos olemad on, sooviksin soovitust!
Head mõtted tavaliselt on targad mõtted 😍💥🥰
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Ei oska mina sedasi üheselt vastata niisugusele küsimusele :)
Kõik sõltub ikka komplektist kui sellisest, üldmuljest.

Näiteks see, kui mehel pole autot - sel võib ju olla palju põhjuseid. Mul oli kunagi sõbranna, kes ei saanud autot juhtida silmahaiguse tõttu. Eks sõidutasingi siis teda ise - milles probleem? Kui on muidu tore inimene.

Ükskõiksust, väiklust ja manipuleerimist ei kannataks, samuti ei taha kolki saada. Muud seigad on läbiräägitavad.
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Mina ei ole tutvumisportaalis ega otsi meest, aga ütleme, et kui ma saaksin nõu anda oma mingile alter egole paraleeluniversumis, siis välistama peaks mehed, kes on:
-abielus
-lapsevanemad
-ehitajad
-itimehed
-väga sportlikud (ma ise ei ole, me ei sobiks)
-söömishäitetega (veganid, taimetoitlased jms)
-kehvade hammastega
-hommikuti kaua magajad (mina ise olen hommikuti kraps ja ei kannata molutamist)
-autopeded
-GOTR-i või LOTR-i fännid
-ei oska/viitsi/taha süüa teha
-räpifännid
-eputrillad ja tuunitud välimusega, mingi kukimuki soeng ja terava ninaga kingad
-tätoveeritud
Ok, kui muud asjad klapivad, siis mingi ühe väiksema tätoveeringu kuskil riietealuses kohas kannatan ära.
Külaline

Hüpik kirjutas: 22 Juun 2024 18:27 -itimehed

-tätoveeritud
Ok, kui muud asjad klapivad, siis mingi ühe väiksema tätoveeringu kuskil riietealuses kohas kannatan ära.
Miks itimehed välistad? Eriti just tätoveeritud itimehed? (Kuigi need on harv nähtus niikuinii.) Kas Gabriel jättis hinge nii sügava tumeda jälje või? 😆
Hüpik

Postitus Postitas Hüpik »

Mis Gabriel?
Itimehi ikka peab inimene elus nägema ja nendega suhtlema, vahel isegi koos töötama, mulle ei istu nende suhtlusstiil. Enamik ei saa aru, mis vahe on itimehel ja tavainimesel ja hakkab vestluses mingi "talk shop", ma nende teemasid ja žargooni ei valda. Paljud viskavad imelikku nalja. Väga levinud on põlglik suhtumine, a la loll oled, et itindust ei oska samal tasemel nagu mina, kõik kasutajad on lollid. Üheski teises teenusevaldkonnas ei suhtuta klienti nii üleolevalt. Ei kujuta ette, et tellin nt katuse vahetuse ja töömehed tulevad kohale ülbe suhtumisega, et näe kus loll, ei oska ise katust vahetada.

Ahjaa, mu nimekirjast jäi veel välja, et vangis olnud või muidu seadusega pahuksis mehed jäävad samuti ukse taha.
Külaline

Heieta veel oma ühest rumalast sõbrannast, ootan järjejuttu. Hoidku jumal, rumalaid mehi ehituspoodidesse iialgi ei satu
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 5 külalist