Kirjeldage oma tänast päeva

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 19:01
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 18:58milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast.
Aga täna ikka võis ilma süümekateta teha või? :)
Tee palju tahad ja millal tahad, sa ei pea seda lihtsalt teistele kirjeldama.
Ja teemat ma kaklusteemaks muuta sul ei aita, minu poolt side lõpp.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 19:19
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 19:01
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 18:58milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast.
Aga täna ikka võis ilma süümekateta teha või? :)
Tee palju tahad ja millal tahad, sa ei pea seda lihtsalt teistele kirjeldama.
Ja teemat ma kaklusteemaks muuta sul ei aita, minu poolt side lõpp.
Miks ei võiks seda kirjeldada? Paljudel paaridel ongi traditsioon just teatud tähtpäevadel seksida, näiteks pulma-aastapäeval või mehe sünnipäeval. Miks ka mitte jõululaupäeva.
Külaline

Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Külaline

Ei leia nad sealt Ihast ka kedagi. Aastsid sealt otsinud ja ikka nõmetsevad siin.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 19:23Miks ei võiks seda kirjeldada? Paljudel paaridel ongi traditsioon just teatud tähtpäevadel seksida, näiteks pulma-aastapäeval või mehe sünnipäeval. Miks ka mitte jõululaupäeva.
Kui kuskil tuleb nt lgbt teema jutuks, siis peamine argument on, et elage, kuidas tahate, aga ärge tirige oma intiimelu kodust välja, hoidke endale, milleks seda vaja on kuskil välja hõigata.
Imelik, et jõulupäeva veetmise teemas peab keegi vajalikuks seksimist rõhutada. Mis erilist selles siis on?
No tõesti, kui seksitakse vaid tähtpäevadel, siis ehk jah - oli selle inimese jaoks nii eriline sündmus, et tahtis kirjaliku märgi maha jätta.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 19:24 Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Päris nõme, et siin on mingi paar ämblikuvõrguga vanatüdrukut, kes ei saagi kunagi seksi ja oma halva tujuga kogu teema ära rikuvad. Äkki leiaksid nad kohalikust pensinäride klubist endale lohutust ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Külaline

Ants kirjutas: 25 Dets 2025 19:57
Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 19:24 Päris nõme, et siin on mingid paar vanamees, kes ei saa seksi ja siis kõik teemad oma kiimalisusega ära rikuvad. Äkki leiate sealt oma Ihast mingid mutid endale ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Päris nõme, et siin on mingi paar ämblikuvõrguga vanatüdrukut, kes ei saagi kunagi seksi ja oma halva tujuga kogu teema ära rikuvad. Äkki leiaksid nad kohalikust pensinäride klubist endale lohutust ja läheks kogu see foorum vähe normaalsemaks.
Päris märgiline, et tundsid ennast selle kiimas vanamehena, kes terve foorumi ära rikub, et pidid kohe nii valuliselt reageerima.
Külaline

Teie seksinäljased, kas te kokku ei võiks saada?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 20:11 Teie seksinäljased, kas te kokku ei võiks saada?
Kas soovitad seksinäljastel vanameestel omavahel kokku saada?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:05
Ants kirjutas: 25 Dets 2025 19:57
Päris märgiline, et tundsid ennast selle kiimas vanamehena, kes terve foorumi ära rikub, et pidid kohe nii valuliselt reageerima.
Selle sildi panite Teie ise minule külge oma nurjatutes mõtetes. Loodetavasti suudate ka normaalse inimese kombel toimida.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:12
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 20:11 Teie seksinäljased, kas te kokku ei võiks saada?
Kas soovitad seksinäljastel vanameestel omavahel kokku saada?
"Teismeline poeg saabub nädalavahetuse läbult lõppeks pühapäeva hommikul koju ...
Ema küsib pisut sarkastiliselt: lõppeks jõudsid läbult koju ja kuis siis oli?
Pohmas poeg veelgi sarkastilisemalt: jõime alkoholi ja siis seksisime!
Ema veelgi sarkastilisemalt: kas seltskonnas ehk ka mõni tüdruk oli?"

Alustage uue aasta vastuvõttu huumoriga!
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Einoh, kui oli teema "kirjeldage tänast päeva", siis miks peaks seksi välja jätma, kui see oli oluline osa sellest päevast ja päris mitte nii sage ja triviaalne kui vetsus käimine? Jah, seda ei pea eraldi rõhutama, aga samas "tegin kapsaid, kusetasin koera" pole ka teab mis erakordne sündmus.

Minu tänane päev, 25.12 - ärkasin hilja, 12.20 vist. Aelesin voodis, kuulasin hoovis jõuravat prügiautot ja vaikust koretris (mees läks hommikul vara metsa puid tegema), siis ronisin voodist välja, tegin kohvi, putru maasikamoosiga ja singivõikut. Laps magas, kontrollisin palavikku, ei olnud kuum.
Panin pesumasina käima, korjasin rõdult eelmised kuivama, surfasin netis. Panin kartulisalatiks kartulid ja porksid keema. Käisin duši all, kuivatasin juuksed ja kappasin Stockmanni, ostsin kooki ja lihakraami. Koju jõudes tegin salati valmis ja koristasin köögi. Mees laekus ka koos kahe sinu-minu-meie lapsega ja sõime õhtust. Nüüd oleme elutoas, joome veini, põletame küünlaid ja vaatame Jõulutunnelit.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 20:12Kas soovitad seksinäljastel vanameestel omavahel kokku saada?
Küll on siin emaseid ohhoosid ka, need kes Tõutäkust lakkamatult kirjutavad.
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 25 Dets 2025 20:54 Einoh, kui oli teema "kirjeldage tänast päeva", siis miks peaks seksi välja jätma, kui see oli oluline osa sellest päevast ja päris mitte nii sage ja triviaalne kui vetsus käimine? Jah, seda ei pea eraldi rõhutama, aga samas "tegin kapsaid, kusetasin koera" pole ka teab mis erakordne sündmus.
Kirjeldage, mida soovite, aga küsiti, miks on negatiivsed hinnangud antud - ja sellele ka vastati. Ei pea kõik kõigest ühtviisi arvama.
Nõiamoor
Kontakt:

Ei saa ikkagi aru, miks peaks kellegi päevale andma negatiivse hinnagu - vahet ju pole, mida vastaja tegi? Et siis umbes nii "mulle ei meeldi, et tal on koer", panen miinuse, mulle ei maitse kapsad ja tema sõi, panen miinuse? No milleks, kui vastaja kirjeldab oma päeva, see ju on nagu on, selles pole midagi head ega halba lugeja jaoks, miks siis mingi isiklik hinnang? Hukkamõist, kuna hindaja arvates ei oleks tohtinud selline päev olla või seda peaks kirjeldama läbi hindaja isikliku filtri...?
Külaline

Nõiamoor kirjutas: 25 Dets 2025 21:50või seda peaks kirjeldama läbi hindaja isikliku filtri...?
Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Keda huvitab, et tegid oma tavapäraseid tegevusi ka - käisid pesemas, pissil, seksisid, jalutasid koeraga, koristasid kassikasti?
Miks peaks intiimsusi jagama kogu maailmaga? Midagi võib ju ka kahe inimese oma ülimalt lähedaseks asjaks jääda. Eriti, kui see tundub kaunis ja püha.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 10:47 Nii kadestan neid, kes saavad oma perega oma vanemate/vanavanemate juurde sõita.
Mina olen see vanavanem, kes on aastakümneid jõululõunaid valmistanud ja vana-aastal laudu katnud, oma vanemaid, lapsi ja lapselapsi võõrustanud.
Küll ma olen õnnelik, et nüüd kutsuvad lapsed või nende laienenud suguvõsa mind ja mu abikaasat endale külla!
Ma tõesti enam ei taha olla see võõrustav pool.
Nüüd saan lõpuks ise ka pühasid mõnuga võtta ja teha, mida tahan, ei mingit muret.
Nõiamoor
Kontakt:

Külaline kirjutas: 25 Dets 2025 22:19
Nõiamoor kirjutas: 25 Dets 2025 21:50või seda peaks kirjeldama läbi hindaja isikliku filtri...?
Ehk peaks kirjeldama jõululaupäeva teemas läbi jõulufiltri?
Keda huvitab, et tegid oma tavapäraseid tegevusi ka - käisid pesemas, pissil, seksisid, jalutasid koeraga, koristasid kassikasti?
Miks peaks intiimsusi jagama kogu maailmaga? Midagi võib ju ka kahe inimese oma ülimalt lähedaseks asjaks jääda. Eriti, kui see tundub kaunis ja püha.
Aga see ju ongi erinev, kellele on erinev tegevus privaatne ja kellele mitte ja kellele oluline ja erakordne ja kellele tavaline. Ma ei kritiseeri, kui keegi ei soovi oma toidueelistusi või seksimise fakti jagada.
Külaline

Tore ju, kui keegi sai jõuluseksi, mida saab ainult kord aastas jõulude ajal :). Tuleb ta üle rõõmustada, mitte pahandada.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Dets 2025 19:06
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 18:58
Guest kirjutas: 25 Dets 2025 16:54

Ilmselt oli asi selles, et mainis, et seksis oma kallimaga. Just nagu see oleks inetu ja ebaväärikas tegu.
See lihtsalt ei käi jõulutemaatikaga kokku minu jaoks - milleks oma intiimelu kirjeldada, kui jutt on jõululaupäevast. Minu arust oli väga tore teema, andis ettekujutuse erinevate inimeste jõulutraditsioonidest.
Mina panin ka sellepärast miinuse, et oma seksi kirjeldati. Ma ise mõtlesin selle juures, et kurb küll, kui inimesel on seks nii suur sündmus, et peab seda jõululaupäeva kirjelduses kindlasti mainima. Mina seksin iga päev ja pole mingit vajadust seda oma päeva kirjeldamisel mainida või kuidagi kirjeldada, et sain kohe massaaži ja puha, pidin selleks eraldi külla minema jne.
Ma ei kirjeldanud oma seksi, vaid mainisin vaid ühe lausega, et seksisime. Igasugused detailsemad kirjeldused minu kommentaarist puudusid.

Mina ei seksi iga päev, kuna me ei ela peikaga koos. Ja sellepärast oli see minu jaoks eriline ja oluline asi, mida nimetada. Kiire elutempo juures on just pikk jõulupüha see aeg, kui saab rohkem intiimsusele ja lähedusele pühenduda.

Väga kurb, et see sind nii kõvasti riivas!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kiisu ja 8 külalist