49-aastane.
1. Valudest ja vaevustest sõpradega rääkimine - ei, lihtsalt ajaviiteks ja jutujätkuks vaevustest küll ei heieta. Vahel pean põhjendama, miks ma seda või teist toitu ei söö - et ei, ma ei karda kaloreid ja maitse poolest sööksin hea meelega, aga seedimine on paraku selline, et... kindlasti tekiksid pärast vaevused. Mõni inimene ei usu ka, et tõsi taga. See veenmine (et mul ikka tõesti on nii) on võrdlemisi tüütu, aga mis teha.
2. Vaiksete kohtade eelistamine lärmakatele - olen alati eelistanud
3. Koduse joogi eelistamist välja minemisele - ei ole eriline joogitaja
4. Varakult uinumine - ei, meelsamini olen kauem üleval
5. Viimastest moesuundadest mittehoolimine - ei ole kunagi moeguru olnud, aga põhimõtteliselt (kui tundub normaalne) moodi ei väldi ka
6. Mõtlemine, et uus muusika pole nii hea kui vanasti - ka vanasti ei meeldinud kõik esitajad ja kõik lood
7. Selliste fraaside nagu „minu ajal” või „mäletad millal*?” kasutamine - jah, vahel lastele ja noorematele inimestele rääkida, kuidas kaheksakümnendatel ja üheksakümnendatel asjad olid, meeldib küll. Nad on nii imestunud! Samas sellist "varem oli kõik hea ja õige - nüüd on kõik halb" veendumust mul pole. Minu meelest on praegu paljud asjad paremini. Kuigi, noor olla oli muidugi äge.
9. Vähem hoolimine oma välimusest - eriline meikija/soengu sättija pole kunagi olnud, aga sale olla ja et riided istuks, see meeldib
14. Poliitika üle kurtmine - mulle meeldib valimistulemust ennustada ja siis põnevusega oodata, kui palju ma panin täppi ja kui palju mööda. Selline hasart. Muidugi on poliitikud, kes pigem meeldivad ja need, kes ei meeldi, aga poliitikat dramaatiliselt ei võta - kui keegi hakkab: "Kui see erakond võimule pääseb, siis kolin küll Eestist ära!", siis mõtlen, et ilmne ülepingutamine. Mingi erakonna pärast (mis võib natukese aja pärast jälle vahetuda) tema kolib ära - no mis..?
15. Loomulik ärkamine kell 6 hommikul - ei , kell 6 ärkan sunnitult, et lastele enne kooli süüa teha, tegelikult tahaks kauem magada
16. Aiatööde hooaja ootamine - eks lillede õitsemine on ikka ilus. Aga muruniitmine muutub iga aastaga tüütumaks ja peaks muroroboti soetamise ette võtma. Tõesti tundub mõte muruniitmisest juba praegu, veebruaris, tüütu! Praegu nii mõnus, lumi maas, ei pea midagi niitma
17. Tehisintellekt tekitab segadust - ma saan nagu aru, mida tehisintellekt teeb, aga eelistan kirjutada oma teksti, oma lauseid
18. Elevuse tundmine uute kodumasinate üle - ? Üheksakümnendatel, jah, tundsime elevust, kui esimesed lääne kodumasinad koju tõime. Nüüd küll mingi uus asi nii suurt elevust ei tekita.
18. Ilmateate pidev kontrollimine - oleneb ilmelt sellest, kas iniemene liigub jalgsi või ei. Kui jalgsi liigud, siis pead ju teadma, mis ilm tuleb? "Autoga treppi" stiilis elades võibolla poleks ilmateade oluline?