Ozempic
-
Külaline
Kas keegi, kes Ozempicut süstib, ütleks, kuidas ta on lahendanud reisimise probleemi? Loen infolehelt, et ravimit tuleb hoida külmkapis. Ees seisab 6-nädalane lennureis. Kuidas ravimeid kaasa võtta ja kus hoida, kui kord nädalas tuleb süstida? Sihtkohast soodusretseptiravimit osta ei saa.
-
Külaline
Osta diabeetikute insuliinile mõeldud cooler box, näeb välja nagu väike termos. Googelda. Kohapeal vast ikka leiad mõne külmiku ka.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 18:10 Kas keegi, kes Ozempicut süstib, ütleks, kuidas ta on lahendanud reisimise probleemi? Loen infolehelt, et ravimit tuleb hoida külmkapis. Ees seisab 6-nädalane lennureis. Kuidas ravimeid kaasa võtta ja kus hoida, kui kord nädalas tuleb süstida? Sihtkohast soodusretseptiravimit osta ei saa.
-
Külaline
Pilt kaKülaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 18:26Osta diabeetikute insuliinile mõeldud cooler box, näeb välja nagu väike termos. Googelda. Kohapeal vast ikka leiad mõne külmiku ka.Külaline kirjutas: ↑21 Aug 2024 18:10 Kas keegi, kes Ozempicut süstib, ütleks, kuidas ta on lahendanud reisimise probleemi? Loen infolehelt, et ravimit tuleb hoida külmkapis. Ees seisab 6-nädalane lennureis. Kuidas ravimeid kaasa võtta ja kus hoida, kui kord nädalas tuleb süstida? Sihtkohast soodusretseptiravimit osta ei saa.

-
Külaline
Kui mul on 20 kg ülekaalu, kas siis lähen perearsti juurde ja ta kirjutab mulle lihtsalt ozempicut?
-
Külaline
Ei.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 12:03 Kui mul on 20 kg ülekaalu, kas siis lähen perearsti juurde ja ta kirjutab mulle lihtsalt ozempicut?
-
Külaline
20 kg ülekaalu võtad ise vabalt 4-5 kuuga maha.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 12:03 Kui mul on 20 kg ülekaalu, kas siis lähen perearsti juurde ja ta kirjutab mulle lihtsalt ozempicut?
-
Külaline
Sahistatakse, et isegi ühele tuntud suunamudijale kirjutati Ozempic välja ja sellest ka tema suur kaalulangus vahepeal
Külaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 13:57Sahistatakse, et isegi ühele tuntud suunamudijale kirjutati Ozempic välja (st ei olnud ülekaalus ja ei pea siinkohal silmas Marimelli) ja sellest ka tema suur kaalulangus vahepealniiet igasuguseid arste on
![]()
Viimati muutis Mauno, 29 Aug 2024 17:23, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
No siis oled paks. Ise valid, kas oled ilus või kole.Külaline kirjutas: ↑28 Aug 2024 21:53 Ei suuda. Isu on nii hea. Süüa on mõnus.
Mis siin imestada, paljudele kirjutatakse. Üks suunamudija ju algusaegadel isegi reklaamis seda, kuigi oli normaalkaalus. Läks ühe vahva iluteenustega kaupleva arsti juurde, kellel on oma kliinik ja kes alguses tegi kohe mitmetuhandese paketi, kus on Ozempic süstid, laserravi keha lõtvuse vastu ja toitumisnõustamine. Üks kaalukliinik oli ka selline, mille omanikuks kaks perearsti ja kogu nende mitmetuhandene kaalulangetamise pakett koosnes sellest, et kirjutati Ozempicut ja soovitati intervalldieeti. Nüüd sellised kaalulangetuspakettide pakkujad on vähemalt reklaamiga tagasi tõmmanud, aga ega see ei tähenda, et neid poleks enam olemas, illegaalne see tegevus ju pole.
-
Külaline
Mis siin imestada, paljudele kirjutatakse.
Kelle poole siis pöörduda, kui tahaks ka 20kg alla saada? Nagu aru saan, siis perearst ei aita. Kes kirjutab mulle siis selle ravimi, et oma isu ohjeldada?
Kelle poole siis pöörduda, kui tahaks ka 20kg alla saada? Nagu aru saan, siis perearst ei aita. Kes kirjutab mulle siis selle ravimi, et oma isu ohjeldada?
-
Külaline
No palun väga: https://happyaging.ee/konsultatsioonid/ ... iAQAvD_BwEKülaline kirjutas: ↑29 Aug 2024 16:00 Mis siin imestada, paljudele kirjutatakse.
Enne pakkusid nii Confido kui Mari Laasma kliinik kaalulangetuspakette, mille põhiosa oli retseptiravimi kirjutamine, aga nüüd on kõik nii palju vastu päid ja jalgu saanud, et ei julge enam avalikult seda reklaamida. Lihtsam on ikka perearstile auk pähe rääkida või tasulise endokrinoloogi juurde minna,
-
Külaline
Püha taevas. Lihtsam on ennast süstida kui liikuda ja normaalselt toituda? Ma tean mõnda Ozempicu pikaaegset kasutajat, nendel on see kaal peale süstimist tagasi tulnud ja üks nendest on veelgi suurem kui enne. Süstimise ringi on ka uuesti alustatud ja siis tarneraskuste tõttu pooleli jäetud jne. Ühesõnaga- tehke tervislikke ja püsivaid otsuseid, nii on lõppkokkuvõttes kõige lihtsam.
-
Külaline
Jep
-
Külaline
Miks perearst ei kirjuta? Oleneb ehk kaalust. Kui oled 170/70 ja lähed perearstile 20st ülekilost rääkima, siis ilmselt lahkud retseptita.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: rucola ja 2 külalist