Siis on ikka hea, et ma selle tellisin https://kaup24.ee/et/kodumasinad-kodute ... id=6644623 , ka friikartulid saab lasta trumlis küpseda lasta. Huvitav, kas päevalilleseemneid ja kohviube saaks ka trumlis röstida?Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 21:21Need restid on seal ikkagi põhkusega. Nimelt seal õhk ringleb. Niiet tegelikult küpsetab nii alt kui pealt samamoodi.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 11:57 Kuna ta küpsetab ikkagi ainult pealt (mingit uut nägin, mis ka alt oli küttekehaga), siis alumine kiht võiks olla suht söömisvalmis ja mitte väga paks, et jõuaks läbi küpseda, enne kui pealt liiga pruuniks läheb. Kartulipudru-juustukihile jah pane esialgu foolium peale, pruunistada jõuab alati.
Otse võre peale ei ole jah hea panna. Osadel asjadel, nagu kookidel ja pirukatel peaks ikka olema oma vorm nagu ka ahjus.
Fooliumiga katmine takistab õhuvoolu. Sellisel juhul kaob kufi mõte üldse ära.
Pigem esialgu lihtsalt vähem temperatiuri ja siis lõpus vunki juurde pruunistamiseks.
kuumaõhufritüür
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Huvitav, mul oli selline pöördvardaga ja igatepidi kuumutav miniahi, termostaat, taimer, loomulikult ka sisemine ventilaator jne olemas juba 25a tagasi
Kuna suurt praeahju polnud ja see oli mugavam, siis tegingi kõik ahjusöögid koogist kuni praekanani seal lauapealses ahjus. aga nüüd nimetatakse kuumaõhugrilliks ja nagu oleks midagi imelist leiutatud! Iga uus on hästiunustatud vana. Need miniahjud on praegugi saadaval täiesti.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline