Sulle julgeks soovitada õigekirjakursust. Kuluks igati ära.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:07
Sa meeldid mulleeks mulgi ole vist veidi mingi ümbermõtestamise aeg - kriis kõlaks veidi liiga tramaatiliselt. aga mõtle - mis Sind rõõmustab ja mida teha tahad. kui pikas perpektiivis on plaan olemas, hakka vaikselt seda teostama. mis minul elus tasakaalu aitab leida? joonistamine, tikkimine, viltimine. koeraga jalutamine ja niisama vedelemine. perekonnaga aja viitmine. kinkisin lapselapsele sünnipäevaks ühe sisuka kultuurireisi. nüüd otsin põnevusega tegevusi, mis talle võiksid meeldida. lihtsalt ela ja naudi
![]()
Investeerimisega alustamine kui vaba raha on ja tuleb juurde
-
Külaline
-
Külaline
ah, ma ei viitsi - kirjutasin Dramaatiline meelega tugeva tõhhiga. näe, saidki rahulduseKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 15:58Sulle julgeks soovitada õigekirjakursust. Kuluks igati ära.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:07
Sa meeldid mulleeks mulgi ole vist veidi mingi ümbermõtestamise aeg - kriis kõlaks veidi liiga tramaatiliselt. aga mõtle - mis Sind rõõmustab ja mida teha tahad. kui pikas perpektiivis on plaan olemas, hakka vaikselt seda teostama. mis minul elus tasakaalu aitab leida? joonistamine, tikkimine, viltimine. koeraga jalutamine ja niisama vedelemine. perekonnaga aja viitmine. kinkisin lapselapsele sünnipäevaks ühe sisuka kultuurireisi. nüüd otsin põnevusega tegevusi, mis talle võiksid meeldida. lihtsalt ela ja naudi
![]()
-
Külaline
Vastab tõele. Õlga ma tõesti alla ei pannud. Aga meil ladudes seda kraami on veel. Mine pane 6-7 kord õlg alla. Sinutaoliste najal meie ühiskond püsibki.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 13:36Miks mitte? Mul on majandusteaduses magistrikraad ning vara ning investeeringuid enam kui piisavalt. Kuidas sul? Sa kõlad nagu covidiaegne vaktsiinivastane-klapid peas ja rumal jutt suus.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 10:25Ära sina rahast ja majandusest räägi. Paistad targem välja. Oma ajupestud joga hoia ka endale.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 00:09
Aga ära sina jumala eest pangateenuseid kasuta, siis ei saa mina sinu pealt teenida. Lihtne. Küll ikka viitsib vinguda, kõik on halvasti.
Hariduse tase on meil tõesti alla käinud. Magistrikraad irw
-
Külaline
Tore, et nõdrameelsed on nüüd hakanud end signatuurigaKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 17:25ah, ma ei viitsi - kirjutasin Dramaatiline meelega tugeva tõhhiga. näe, saidki rahulduse![]()
![]()
-
Külaline
Minge kakelge kusagil teises teemas.
-
Külaline
Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
-
Külaline
Palju ROI on?Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 20:50Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
-
Külaline
Kas see postitus ei peaks ühes teises teemas olema?Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 20:50 Elan üksi ja mul läheb toit + majapidamispaber ja puhastusvahendid ca 700 eurot kuus.
-
Külaline
Peaks, aga kuna see siia kord sattus, siis siia see igavesti ka jääb. Mis teha - reeglid.
Juhtusin seda teemat lugema. Päris huvitav on näha, et kellelgi on veel sama mure mis mul endal.
Ma olen nooruses väga vaeselt elanud ja kokkuhoidlikkus on nii veres. Nüüd kus elus läheb väga hästi jääb raha kogu aeg üle.
Korteritega on tõesti see, et mingist hetkest tekib valik, et kas sa tegeled oma kinnisvara haldamisega või oma põhitööga. Mingist hetkest alates on neid kahte asja paralleelselt ajada keeruline.
Ma olen nooruses väga vaeselt elanud ja kokkuhoidlikkus on nii veres. Nüüd kus elus läheb väga hästi jääb raha kogu aeg üle.
Korteritega on tõesti see, et mingist hetkest tekib valik, et kas sa tegeled oma kinnisvara haldamisega või oma põhitööga. Mingist hetkest alates on neid kahte asja paralleelselt ajada keeruline.
-
Külaline
kuidas sammastel lähebKülaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.
-
Külaline
Hetkel 38,15% tulusust.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:00kuidas sammastel lähebKülaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 23:35 Ja mitte keegi "tarkadest investoritest" ei oska TAle mitte ühtki tarka soovitust anda. Ainult tänitada oskavad
Nii palju siis rahatarkadest, kes foorumis pidevalt oma edu reklaamivad.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.?
-
Külaline
-
Külaline
Swedi indeksis.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 17:14 päris hea - kus sammast hoiad?
-
Külaline
miks siin sellist õnne ei paista? https://www.swedbank.ee/private/investo ... SWED3INDEX
-
Külaline
Ma ei tea, mis sul paistab või ei paista, vaatasin oma pensionikontot.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 18:58 miks siin sellist õnne ei paista? https://www.swedbank.ee/private/investo ... SWED3INDEX
Mul on kogu vaba raha aktsiates ja kogu pension aktsiafondis, vahet pole, kuidas kõigub.
-
Külaline
Mida erilist seal hallata siis on? Siis peaks neid paar-kolmkümmend olema, et lausa tööd segaks. Kord kuus kirjutad arved, paari -viie aasta tagant lased ehitusinimese peale, jooksvate probleemide korral tellid töömehe. Kohal peab käima ainult korterit näidates ja üürilepingu lõppedes vastu võtmas, kogu lugu.hacek kirjutas: ↑13 Apr 2025 11:06 Juhtusin seda teemat lugema. Päris huvitav on näha, et kellelgi on veel sama mure mis mul endal.
-
Külaline
Ei pea, selleks on olemas maaklerid. Olemas on ka haldusfirmad, kes remonte jms asjatamist ära korraldavad.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 19:58Kohal peab käima ainult korterit näidates ja üürilepingu lõppedes vastu võtmas, kogu lugu.
-
Külaline
Aga nüüdKülaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 16:33Hetkel 38,15% tulusust.Külaline kirjutas: ↑13 Apr 2025 15:00kuidas sammastel lähebKülaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 10:11
Öeldi juba ära, et kõigepealt tuleb III sammas täis toppida, see on kõige kasulikum-500 eurot kuus sinna.
Edasi õppida väärtpaberitesse investeerimist. Lihtne on osta dividendiaktsiad, keskmiselt 5% tootlust aastas.?
-
Külaline
Mul käib 16 a noorem mees. Panin teise tööle. Ainult minu rahuldamisest ikka ära ei ela.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist