A kui me nagunii lahku lähme, seda enam ju ei hakka ma sellise pärast omale midagi sisse toppima. Sel juhul pole see ju üldse minu asi, kas saab tagasi pöörata või mitte.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:54Mõne sekundiga spiraal on kindlasti mõistlikum, kui vasektoomia. Mingi aeg lähete ilmselt lahku, naine saab spiraali eemaldada, mehel nii lihtne vasektoomiat tagasi pöörata pole.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 20:21Steriliseerida saab. Aga ma tegelikult pidasingi meest silmas. Nagunii eeldab päevade lugemine ka korras pereelu. Ja sellisel puhul arutatakse, mis parem lahendus oleks.
Mitte, et “tehku naine midagi, mind ei huvita, ega mina rasedaks ei jää”.
Kes magavad abikaasadega eraldi magamistubades?
-
Külaline
-
Külaline
Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
Kas sina ei tee mitte midagi oma mehe heaks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
See küsimus on esitatud ju sussile. Tsiteeritav annab aga selge sõnaga teada, et ta pole mingi suss. Ilmselt on ta elukogemused terviklikumad, maailmapilt avaram ja teab, et mehega saab koos luua midagi enamat kui pelgalt sussisuhet. Vähemalt mina näen seda nii, või näen seda endast lähtuvalt nii.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:48Kas sina ei tee mitte midagi oma mehe heaks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
Kas sina ei tee oma mehe heaks midagi?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:33See küsimus on esitatud ju sussile. Tsiteeritav annab aga selge sõnaga teada, et ta pole mingi suss. Ilmselt on ta elukogemused terviklikumad, maailmapilt avaram ja teab, et mehega saab koos luua midagi enamat kui pelgalt sussisuhet. Vähemalt mina näen seda nii, või näen seda endast lähtuvalt nii.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:48Kas sina ei tee mitte midagi oma mehe heaks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 09:20 Uskumatu kui palju neid susse naisi on. Seksuaalrevolutsioon oli kuuekümnendatel. Praeguseks võiks ju küll isegi need kõige tuhmimad juba hakata asjadest aru saama. Aga ei! paneme omale spiraali sisse ja sööme peoga hormoone peale. Peaasi, et mees…
-
Külaline
Meie nägemused headusest ei ühti nagunii, mis sellest siin ikka pikalt kirjutada.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:52Kas sina ei tee oma mehe heaks midagi?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:33See küsimus on esitatud ju sussile. Tsiteeritav annab aga selge sõnaga teada, et ta pole mingi suss. Ilmselt on ta elukogemused terviklikumad, maailmapilt avaram ja teab, et mehega saab koos luua midagi enamat kui pelgalt sussisuhet. Vähemalt mina näen seda nii, või näen seda endast lähtuvalt nii.
-
Külaline
Kirjuta siis lühidalt. Mida enda arvates head sa teed oma mehe heaks? Või ei tee midagi?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:00Meie nägemused headusest ei ühti nagunii, mis sellest siin ikka pikalt kirjutada.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:52Kas sina ei tee oma mehe heaks midagi?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 10:33
See küsimus on esitatud ju sussile. Tsiteeritav annab aga selge sõnaga teada, et ta pole mingi suss. Ilmselt on ta elukogemused terviklikumad, maailmapilt avaram ja teab, et mehega saab koos luua midagi enamat kui pelgalt sussisuhet. Vähemalt mina näen seda nii, või näen seda endast lähtuvalt nii.
-
Külaline
Kuidas see mõistlikum on? Sul ilmselt ei ole kunagi spiraali olnud, et sellist juttu ajad. Mitte kõikidele naistele ei sobi spiraal. Esiteks, selle panemine on valus (vähemalt mul oli väga valus - 3 korda on pandud). Teiseks, hormoonspiraal rikub naise tervist - kunstlikud hormoonid naise kehas ei tee head. Me isegi ei pruugi mingeid selgelttuntavaid kõrvaltoimeid tunda, need lihtsalt mõjuvad üldiselt ja pikemas perspektiivis halvasti. Kolmandaks, väga paljudel naistel on reaalsed halvad kõrvaltoimed - näiteks kaalutõus, pidev määrimine jne. Neljandaks, minul kukkus spiraal kaks korda välja. Kolmandal korral kadus emakasse sisse nii, et välja võtmine toimus opi laual, narkoosis. Ilmselt minu kehal tekkis lihtsalt äratõukereaktsioon.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:54Mõne sekundiga spiraal on kindlasti mõistlikum, kui vasektoomia. Mingi aeg lähete ilmselt lahku, naine saab spiraali eemaldada, mehel nii lihtne vasektoomiat tagasi pöörata pole.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 20:21Steriliseerida saab. Aga ma tegelikult pidasingi meest silmas. Nagunii eeldab päevade lugemine ka korras pereelu. Ja sellisel puhul arutatakse, mis parem lahendus oleks.
Nüüd mõtle korraks mehe peale - ta teeb vasektoomia, mis on ambulatoorne protseduur. Ei mingit täisnarkoosi nagu naiste steriliseerimise puhul. Siis paaripäevane taastumine. Ja pärast seda mitte ainsatki kõrvaltoimet, ebameeldivust ega muud taolist.
Huvitav, kumb variant on lihtsam ja tervistsäästvam? Kas sa oskad kas või ühe argumendi öelda, miks on õige, et just naine oma keha lõhub?
Ja loomulikult tehakse steriliseerimine alles siis, kui kumbki ei soovi enam kunagi lapsi saada, mitte ei ole see ajutine lahendus. Ehkki mees saab ju oma seemnerakke talletada kas või aastakümneteks, kui soovib. Lihtsalt siis ei käi lapse tegemine klassikalisel moel.
-
Külaline
Ma ei ole see, kellelt küsid, aga miks sul on selline arvamus, et kui laste ärahoidmine jääb mehe kanda, siis naine ei tee oma mehe jaoks mitte midagi?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:08Kirjuta siis lühidalt. Mida enda arvates head sa teed oma mehe heaks? Või ei tee midagi?
Mina olen oma mehe jaoks väga palju teinud. Olen kandnud ja sünnitanud meie lapsi. Olen mitmekümne aasta jooksul palju kodutöid teinud. Teen süüa, koristan, olen lapsi kasvatanud, samal ajal olen käinud alati täiskohaga tööl. Neid asju teeb mõistagi tema ka. Ehk siis me teeme asju vastastikku. Lisaks kasvatan ma meile suure osa köögivilju. korjan talveks metsasaaduseid. Teen hoidiseid. Jne. Need on näiteks sellised tööd, millega tema ei tegele üldse.
Suht mõttetu on hakata siin kõiki tegusid ette lugema. See on ju loomulik, et normaalses peres tehakse koguaeg ükseteise heaks midagi. Ja, kui me räägime konkreetselt pereplaneerimisest, siis on ju täiesi loomulik, et kui soovitud lapsed on sünnitatud, siis võtab mees edaspidi laste ärahoidmise enda asjaks.
-
Külaline
Jah, midagi ei tee. Ütle mulle, mis tähtsust on sellel, mida mina enda arvates teen mehe heaks? Tähtis on siiski see, mida mees näeb ja tunneb, mida kõike ma tema arvates tema heaks teen. Ega suhe mingi võitlus ja võistlus pole. Hea suhe on rahulolu ja tänulikus ja imetlus.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:08Kirjuta siis lühidalt. Mida enda arvates head sa teed oma mehe heaks? Või ei tee midagi?
-
Külaline
Sellisel juhul, miks nimetad teist naist sama asja eest sussiks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:23Jah, midagi ei tee. Ütle mulle, mis tähtsust on sellel, mida mina enda arvates teen mehe heaks? Tähtis on siiski see, mida mees näeb ja tunneb, mida kõike ma tema arvates tema heaks teen. Ega suhe mingi võitlus ja võistlus pole. Hea suhe on rahulolu ja tänulikus ja imetlus.
-
Külaline
Ei nimetagi. Küsimus oli esitatud nagu sussile, surudes vastajat sussi rolli.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:35Sellisel juhul, miks nimetad teist naist sama asja eest sussiks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:23Jah, midagi ei tee. Ütle mulle, mis tähtsust on sellel, mida mina enda arvates teen mehe heaks? Tähtis on siiski see, mida mees näeb ja tunneb, mida kõike ma tema arvates tema heaks teen. Ega suhe mingi võitlus ja võistlus pole. Hea suhe on rahulolu ja tänulikus ja imetlus.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:08
Kirjuta siis lühidalt. Mida enda arvates head sa teed oma mehe heaks? Või ei tee midagi?
-
Külaline
Suss on see naine, kes on üksinda andja rollis. Samal ajal mees ei tee naise jaoks midagi. Me, teised siin, räägime sellest, et mõlemad teevad üksteise heaks asju ja mõlemad panustavad pereellu võrdselt.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:35Sellisel juhul, miks nimetad teist naist sama asja eest sussiks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:23Jah, midagi ei tee. Ütle mulle, mis tähtsust on sellel, mida mina enda arvates teen mehe heaks? Tähtis on siiski see, mida mees näeb ja tunneb, mida kõike ma tema arvates tema heaks teen. Ega suhe mingi võitlus ja võistlus pole. Hea suhe on rahulolu ja tänulikus ja imetlus.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:08
Kirjuta siis lühidalt. Mida enda arvates head sa teed oma mehe heaks? Või ei tee midagi?
Sinu arvates on aga hea ja õige pereelu see, kui naine üksinda rabab ja vastutab.
-
Külaline
Ära valeta. Seda ma pole väitnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:42Suss on see naine, kes on üksinda andja rollis. Samal ajal mees ei tee naise jaoks midagi. Me, teised siin, räägime sellest, et mõlemad teevad üksteise heaks asju ja mõlemad panustavad pereellu võrdselt.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:35Sellisel juhul, miks nimetad teist naist sama asja eest sussiks?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:23
Jah, midagi ei tee. Ütle mulle, mis tähtsust on sellel, mida mina enda arvates teen mehe heaks? Tähtis on siiski see, mida mees näeb ja tunneb, mida kõike ma tema arvates tema heaks teen. Ega suhe mingi võitlus ja võistlus pole. Hea suhe on rahulolu ja tänulikus ja imetlus.
Sinu arvates on aga hea ja õige pereelu see, kui naine üksinda rabab ja vastutab.
-
Külaline
Mille üle sa siis õigupoolest vaidled? Sinu arust on väga ebaaus, kui mees võtab laste ärahoidmise enda kanda?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:45Ära valeta. Seda ma pole väitnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:42Suss on see naine, kes on üksinda andja rollis. Samal ajal mees ei tee naise jaoks midagi. Me, teised siin, räägime sellest, et mõlemad teevad üksteise heaks asju ja mõlemad panustavad pereellu võrdselt.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:35
Sellisel juhul, miks nimetad teist naist sama asja eest sussiks?
-
Külaline
Mul on olnud 5 spiraali-3 vask-ja 2 hormoonspiraali. Viimased 25 aastat olnud sama arst, tasuline. Spiraali panemisel on palutud köhatada, ongi sees, kogu lugu. Probleeme pole kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:09Kuidas see mõistlikum on? Sul ilmselt ei ole kunagi spiraali olnud, et sellist juttu ajad. Mitte kõikidele naistele ei sobi spiraal. Esiteks, selle panemine on valus (vähemalt mul oli väga valus - 3 korda on pandud). Teiseks, hormoonspiraal rikub naise tervist - kunstlikud hormoonid naise kehas ei tee head. Me isegi ei pruugi mingeid selgelttuntavaid kõrvaltoimeid tunda, need lihtsalt mõjuvad üldiselt ja pikemas perspektiivis halvasti. Kolmandaks, väga paljudel naistel on reaalsed halvad kõrvaltoimed - näiteks kaalutõus, pidev määrimine jne. Neljandaks, minul kukkus spiraal kaks korda välja. Kolmandal korral kadus emakasse sisse nii, et välja võtmine toimus opi laual, narkoosis. Ilmselt minu kehal tekkis lihtsalt äratõukereaktsioon.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:54Mõne sekundiga spiraal on kindlasti mõistlikum, kui vasektoomia. Mingi aeg lähete ilmselt lahku, naine saab spiraali eemaldada, mehel nii lihtne vasektoomiat tagasi pöörata pole.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 20:21
Steriliseerida saab. Aga ma tegelikult pidasingi meest silmas. Nagunii eeldab päevade lugemine ka korras pereelu. Ja sellisel puhul arutatakse, mis parem lahendus oleks.
Nüüd mõtle korraks mehe peale - ta teeb vasektoomia, mis on ambulatoorne protseduur. Ei mingit täisnarkoosi nagu naiste steriliseerimise puhul. Siis paaripäevane taastumine. Ja pärast seda mitte ainsatki kõrvaltoimet, ebameeldivust ega muud taolist.
Huvitav, kumb variant on lihtsam ja tervistsäästvam? Kas sa oskad kas või ühe argumendi öelda, miks on õige, et just naine oma keha lõhub?
Ja loomulikult tehakse steriliseerimine alles siis, kui kumbki ei soovi enam kunagi lapsi saada, mitte ei ole see ajutine lahendus. Ehkki mees saab ju oma seemnerakke talletada kas või aastakümneteks, kui soovib. Lihtsalt siis ei käi lapse tegemine klassikalisel moel.
-
Külaline
Mul on veenilaiendid, mida sa eputadKülaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:56Mul on olnud 5 spiraali-3 vask-ja 2 hormoonspiraali. Viimased 25 aastat olnud sama arst, tasuline. Spiraali panemisel on palutud köhatada, ongi sees, kogu lugu. Probleeme pole kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:09Kuidas see mõistlikum on? Sul ilmselt ei ole kunagi spiraali olnud, et sellist juttu ajad. Mitte kõikidele naistele ei sobi spiraal. Esiteks, selle panemine on valus (vähemalt mul oli väga valus - 3 korda on pandud). Teiseks, hormoonspiraal rikub naise tervist - kunstlikud hormoonid naise kehas ei tee head. Me isegi ei pruugi mingeid selgelttuntavaid kõrvaltoimeid tunda, need lihtsalt mõjuvad üldiselt ja pikemas perspektiivis halvasti. Kolmandaks, väga paljudel naistel on reaalsed halvad kõrvaltoimed - näiteks kaalutõus, pidev määrimine jne. Neljandaks, minul kukkus spiraal kaks korda välja. Kolmandal korral kadus emakasse sisse nii, et välja võtmine toimus opi laual, narkoosis. Ilmselt minu kehal tekkis lihtsalt äratõukereaktsioon.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:54
Mõne sekundiga spiraal on kindlasti mõistlikum, kui vasektoomia. Mingi aeg lähete ilmselt lahku, naine saab spiraali eemaldada, mehel nii lihtne vasektoomiat tagasi pöörata pole.
-
Külaline
See ei ole mitte kellegi teise asi. Kindlasti pole see mingi aususe küsimus nagu lasteaias kommi poolitamine.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:48Mille üle sa siis õigupoolest vaidled? Sinu arust on väga ebaaus, kui mees võtab laste ärahoidmise enda kanda?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:45Ära valeta. Seda ma pole väitnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:42
Suss on see naine, kes on üksinda andja rollis. Samal ajal mees ei tee naise jaoks midagi. Me, teised siin, räägime sellest, et mõlemad teevad üksteise heaks asju ja mõlemad panustavad pereellu võrdselt.
-
Külaline
Et kui sul pole, siis kellegil pole?Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:56Mul on olnud 5 spiraali-3 vask-ja 2 hormoonspiraali. Viimased 25 aastat olnud sama arst, tasuline. Spiraali panemisel on palutud köhatada, ongi sees, kogu lugu. Probleeme pole kunagi olnud.Külaline kirjutas: ↑29 Mär 2025 11:09Kuidas see mõistlikum on? Sul ilmselt ei ole kunagi spiraali olnud, et sellist juttu ajad. Mitte kõikidele naistele ei sobi spiraal. Esiteks, selle panemine on valus (vähemalt mul oli väga valus - 3 korda on pandud). Teiseks, hormoonspiraal rikub naise tervist - kunstlikud hormoonid naise kehas ei tee head. Me isegi ei pruugi mingeid selgelttuntavaid kõrvaltoimeid tunda, need lihtsalt mõjuvad üldiselt ja pikemas perspektiivis halvasti. Kolmandaks, väga paljudel naistel on reaalsed halvad kõrvaltoimed - näiteks kaalutõus, pidev määrimine jne. Neljandaks, minul kukkus spiraal kaks korda välja. Kolmandal korral kadus emakasse sisse nii, et välja võtmine toimus opi laual, narkoosis. Ilmselt minu kehal tekkis lihtsalt äratõukereaktsioon.Külaline kirjutas: ↑28 Mär 2025 22:54
Mõne sekundiga spiraal on kindlasti mõistlikum, kui vasektoomia. Mingi aeg lähete ilmselt lahku, naine saab spiraali eemaldada, mehel nii lihtne vasektoomiat tagasi pöörata pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Metskits ja 6 külalist