Kes magavad abikaasadega eraldi magamistubades?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kes magavad abikaasadega eraldi magamistubades?

Postitus Postitas Külaline »

Tekkis huvi, kui paljud magavad eraldi magamistubades? Mina ole 49a ja mees 51a ja oleme maganud eraldi magamistubades juba umbes 8a. Põhjuseks abikaasa norskamine. Jah see on mõjutanud meie lähedus suhet, kuid koos magama mina ei ole enam nõus. Ei ole nõus olema magamata öösiti. Kõrvatroppe kasutada ei saa, sest mul on ülikitsad kuulmekäigud.
Külaline

Magame ka eraldi. Mõlemad oleme rahutu unega ja nii saame paremini magada, ei aja üksteist üles. Oleme sellele vaataata väga lähedased.
Külaline

Samuti eraldi, mitukümmend aastat. Ja põhjus ka sama, mehe norskamine. Muide ega need kõrvatropid seda ära ei summutagi, isegi kui neid kasutada.
Külaline

Miks see teie lähedussuhet siis muutnud on? Seksida saab ju ka ilma koos magamata. Või teile meeldis teineteise kaisus magada?
Meil mehega juba 20a eraldi tekid, et ei peaks sellepärast, et külm, teiselt tekki ära rebima. Aga see pagana norskamine on küll täiega hull. Suvilas magame eraldi, aga linnas koos. Ja, tegelikult, ma pidevalt tõusen üles ta norskamise peale ja siis togin teda. Ei maga mina, ega tema hästi. Eraldi toad oleks vägagi ok. Seksi teeme hommikutri enamasti, kui üks teisele voodisse külla tuleb :)
Külaline

Meil hullem veel, ka mina norskan ja mees hädaldab, et tema ei saa magada. Mina tema norskamise pärast ei saa ka magada- meil käib see vahetustega, mina norisen magama jäädes esimese raske unega ja tema keset ööd 3-4 paiku. See ajab eriti tigedaks, kui poole öö ajal üles aetakse ja mehel on tähtsam just magamajäämise aeg- kui kiiresti magama ei jää, siis ei jäägi, ja minu norlsamine häirib teda.
Lähedusel pole viga midagi, seda ja kaissu saab küllalt siis, kui lapsed on koolis ja me mõlemad kodukontoris, palju lahedam lähedus kui hinge kinni hoides vaadata, et lapsed üles ei ärkaks. Kaisus magada muide ei meeldei kummalegi, magama jäämiseks on ruumi vaja. Kunagi ma nägin kohutavat luupainajat, kuidas boamadu mind kägistab- ärgates leidsin, et mehe käsi oli mu kaela ümber :D
Külaline

Kas isegi S tropid on liiga suured?
Ega tropid norskamist ära summuta. Mina saan magada nii, et magan eraldi toas troppidega, siis ei sega mind ei koera sebimine ega mehe norskamine teises toas, samuti saan magada, kui teised pereliikmed hommikul toimetavad.
Lähedus puudus mehega juba ennegi. Vanust on ka päris palju. Natuke igatsen seda tunnet, mis on koos ärgata, aga korralik ööuni kaalub selle üles. Lisaks on mul vahel unehäireid, omaette toas saan siis lugeda või ringi kolada meest segamata.
Külaline

Meil keegi ei norska, meil on erinevad unerütmid, mina uinun 2-4 tundi enne kui mees voodisse tuleb, ja ma ärkaksin üles siis, ning siis on väga raske uuesti magama jääda. Nii saab igaüks lugeda, mängida või misiganes teha ja ei sega teist magamas. Ärkan jälle mina varem ja lasen mehel rahulikult magada, muidu ärkaks tema liiga vara, kuigi oleks soovinud veel magada.
Osadel paaridel on erinevad temperatuurid- üks armastab lahtise aknaga ja 18-kraadises toas magada, teine tahab sooja tuba. jnejne. Vastarmununa on loomulik, et ei raatsi kuhugi eemale minna magama, aga pikaaegses suhtes ei ole sellest midagi hullu, nagunii ollakse pidevalt koos.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 21:21Meil keegi ei norska
Kui te kumbki ei norska, siis polegi ju probleemi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 21:21Meil keegi ei norska
Kui te kumbki ei norska, siis polegi ju probleemi.
Külaline

Mina ise ei kujuta ette ka, et ma magaks teises toas. Ma magan konkreetselt mehe kaisus, igas mõttes. Juba 20+ aastat. Ja see on mu turvatunde ja muidu mõnusa olemise üks suuri alustalasid.
Aga ma tean paljusid inimesi, kes eraldi magavad. Selle järgi midagi läheduse kohta küll öelda ei saa. Inimesed lihtsalt on erinevad. Kui mina ei magaks oma mehe kaisus, siis see oleks ikka väga suur näitaja. Aga paljude teiste puhul on see lihtsalt eelistus.
Külaline

Mina ei maga, mul on kolm tuba kokku ja isegi kui tahaks, kust ma selle eraldi magamistoa võtaks? Kaisus ei meeldi magada. Eraldi tekk on elementaarne 50+ vanuses, mis sa ikka seal kaisutad. Selleks ajaks on kaisutatud juba küll ja küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2025 22:02Ma magan konkreetselt mehe kaisus, igas mõttes. Juba 20+ aastat. Ja see on mu turvatunde ja muidu mõnusa olemise üks suuri alustalasid.
Kirjutad turvatundest. Kas muidu kardad üksi magada?
Külaline

See on nüüd jälle sihuke küsimus, kus õiget või vale vastust olla ei saa. Igas peres on asjad korraldatud nii, nagu just sellele perele sobivad, ja tihti panevad selle elukorralduse paika puhtfüüsilist laadi seigad. Sama, nagu mõnes peres on tingimata just koos söömine mingi tohutu hoolivuse näitaja ning muul ajal kui süües üksteisega justkui ei suheldagi. Tegelikult paneb sellise kombe enamasti paika pereliikmete erinev kojutuleku aeg, mitte mingi "hoolivus".

Ning kui mees norskab ja naise üles ajab, siis on arusaadav, et naine läheb teise tuppa magama. Aastate viisi välja puhkamata olla mõjub hävitavalt nii kehale kui vaimule. Meie magame koos, üksi olles tuleb uni mõlemal kehv. Mees mul norskab, aga ma olen kõva kuulmisega ega ärka selle peale üles.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:02
Ning kui mees norskab ja naise üles ajab, siis on arusaadav, et naine läheb teise tuppa magama.
Arusaadav on siis kui mees teise tuppa.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:51
Ning kui mees norskab ja naise üles ajab, siis on arusaadav, et naine läheb teise tuppa magama.
Kokkuleppe küsimus.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:51
Jajah, kui mees ei kuule, siis oleme kõik kõvad mutid :lol:
Mees magab ukse kõrval matil, tahan kuulan transistorit, tahan joon kakaod!
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:02 See on nüüd jälle sihuke küsimus, kus õiget või vale vastust olla ei saa. Igas peres on asjad korraldatud nii, nagu just sellele perele sobivad, ja tihti panevad selle elukorralduse paika puhtfüüsilist laadi seigad. Sama, nagu mõnes peres on tingimata just koos söömine mingi tohutu hoolivuse näitaja ning muul ajal kui süües üksteisega justkui ei suheldagi. Tegelikult paneb sellise kombe enamasti paika pereliikmete erinev kojutuleku aeg, mitte mingi "hoolivus".

Ning kui mees norskab ja naise üles ajab, siis on arusaadav, et naine läheb teise tuppa magama. Aastate viisi välja puhkamata olla mõjub hävitavalt nii kehale kui vaimule. Meie magame koos, üksi olles tuleb uni mõlemal kehv. Mees mul norskab, aga ma olen kõva kuulmisega ega ärka selle peale üles.

Hea võrdlus! Väga nõus, et need “rituaalid” ei näita mingit lähedust või hoolivust. Igas peres on oma rituaalid. Kusjuures meil on enamus neid traditsioonilisi asju täidetud. Magame koos, sööme koos. Ja hoolime jah väga üksteisest, aga need asjad pole seotud. Aga see tulebki lihtsalt elukorraldusest ja eelistusest.
Külaline

Mind natuke häirib, et küsimus on abikaasade kohta, mitte lihtsalt kaasade kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 11:21 Mind natuke häirib, et küsimus on abikaasade kohta, mitte lihtsalt kaasade kohta.
Tore teada, aga mul on pohui.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 11:03
Külaline kirjutas: 22 Mär 2025 09:02 See on nüüd jälle sihuke küsimus, kus õiget või vale vastust olla ei saa. Igas peres on asjad korraldatud nii, nagu just sellele perele sobivad, ja tihti panevad selle elukorralduse paika puhtfüüsilist laadi seigad. Sama, nagu mõnes peres on tingimata just koos söömine mingi tohutu hoolivuse näitaja ning muul ajal kui süües üksteisega justkui ei suheldagi. Tegelikult paneb sellise kombe enamasti paika pereliikmete erinev kojutuleku aeg, mitte mingi "hoolivus".

Hea võrdlus! Väga nõus, et need “rituaalid” ei näita mingit lähedust või hoolivust. Igas peres on oma rituaalid. Kusjuures meil on enamus neid traditsioonilisi asju täidetud. Magame koos, sööme koos. Ja hoolime jah väga üksteisest, aga need asjad pole seotud. Aga see tulebki lihtsalt elukorraldusest ja eelistusest.
See "hoolimise" jutt hakkab tavaliselt nendel naistel, kes seksida enam ei viitsi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu ja 7 külalist