Olen teinud vahelduvalt, vahed on vahelduvpaastule sisse jäänudKülaline kirjutas: ↑30 Mär 2025 14:51 Alustasin sellega 3 nädalat tagasi, minu aken on 12.00-20.00 ja praegu ilusti kaalub kukub, üle poole kilo nädalas. Minu jaoks tundub üllatavalt lihtne, mul ei ole hommikul niikuinii erilist isu ja õhtul teha päeva kõige suurem söögikord sobib mulle samuti, siis ei lähe pärast enam kõht tühjaks.
Kui on siin keegi, kes on seda kauem teinud, jagage oma kogemusi.
Vahelduvpaast 16:8
-
Külaline
-
Külaline
No see autofaagia, millest räägid, hakkab üldse tööle alles ca 16 tunnise paastu järel ja et päriselt see töötaks, läheb 36-48t paastu vaja. Põhiefekt väikestel paastudel on see, et keha harjub mitte ainult süsivesikuid energiaks kasutama, vaid ka rasva, kui süsivesikuvarud on otsas ja insuliin madal- ja siis pole vahet, kas rasv on toidust või oma keha varudest. Süsivesikud tarvitatakse alati esimesena ära, seega niipea kui keha saab süsivesikuid, rasvapõletus lõppeb. Kõrge insuliin ei lase rasvavarudele ligi. Vana Atkinson, keto, uuem lchf jms on kõik sellele üles ehitatud.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 10:11Paasturežiimil hakkab keha ennast "koristama," natuke nagu suurpuhastuse moodi ehk intensiivsemalt, kui tavapäraselt. Mittevajalikud rakuosad visatakse välja, samuti algab energia toitmine rasvkoe arvelt.Külaline kirjutas: ↑02 Apr 2025 09:08 Paastureziim? Mis siis kehas toimub sel ajal? On see kasulik kehale? Siis ei toimu seda mingit säästureziimile minekut, et keha hakkab säästma ja koguma, kui saab toitu?
-
Külaline
Maitea, internet on infot täis, loeks äkki, kui huvitab ja ainult norida ei taha...Külaline kirjutas: ↑14 Apr 2025 23:28 Ma tahaks ka teada, mis siis kehas täpselt toimuma hakkab, kui "mandlipiim lõhub paastu"? Kuidas ta seda lõhub? Mis kehas hakkab juhtuma?
-
Külaline
Mandlipiim on tavalisest piimast igatahes parem, sest süsivesikute arv selles on pea olematu. Ja kui kaal langeb ja eesmärk läheneb ning tervis paraneb, siis ongi kõik ok.jeerum kirjutas: ↑14 Apr 2025 07:56 Mina olen asendanud piima mandlipiimaga (see lahja mis annab 12kcal 100gr kohta). Joon mandlipiimaga kohvi himmikupoole, sõön esimest korda kell 13,30. Teine söögikord 19.30. Vahel tööl õhtupoole sööm peoäie mandleid ka. Kaal seisab. Aitab sysivesikute vältimine. Veel on mul halb komme õhtul teleka ees juustu süûa ja veini juua. Kui nendest kahest pahest lahti saaks siis kindlasti kaal langeks...aga natuke peab ju elu nautima ka..
-
Külaline
Lahjem jah, aga vastiku maitsega ning solgib kohvi.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 13:14Mandlipiim on tavalisest piimast igatahes parem, sest süsivesikute arv selles on pea olematu. Ja kui kaal langeb ja eesmärk läheneb ning tervis paraneb, siis ongi kõik ok.jeerum kirjutas: ↑14 Apr 2025 07:56 Mina olen asendanud piima mandlipiimaga (see lahja mis annab 12kcal 100gr kohta). Joon mandlipiimaga kohvi himmikupoole, sõön esimest korda kell 13,30. Teine söögikord 19.30. Vahel tööl õhtupoole sööm peoäie mandleid ka. Kaal seisab. Aitab sysivesikute vältimine. Veel on mul halb komme õhtul teleka ees juustu süûa ja veini juua. Kui nendest kahest pahest lahti saaks siis kindlasti kaal langeks...aga natuke peab ju elu nautima ka..
-
Külaline
Sinu isiklik maitseeelistus ei ole mingi üldkehtiv asi. Mulle maitseb näiteks rohkem kui tavaline piim kohvi peal.Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2025 14:54 Lahjem jah, aga vastiku maitsega ning solgib kohvi.
-
Külaline
Ega ei imestaks, kui sa sinna kohvi sisse veel suhkrut ka paned
-
snemmmeeesse
- Kontakt:
Kaalu alandavad tabletid - https://tonzes.com/slimest.htm Kokku kaotasin ma 12 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist