Lähedus
-
Külaline
Mul oli ka selline mees ja see pidev sundimine, solvumine ja pealekäimine muutis seksi täiesti vastikuks. Just see, et sinu arvamusega ei arvestata, kogu aeg mingi pealekäimine, solvumine. Vastik. Kõik, millega vägisi peale käiakse, muutub ebameeldivaks,Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 01:21No sama lugu siin, ainult et läbi räägitud pole küll saanud midagi seni. Minu mees solvub ka siis, kui näiteks oleme laiendatud perega (lapsed, mingid muud sugulased veel kaasas) mõne reisil, elame apartmendis, on õhtune aeg, kõik kambaga oleme kodus, aga kõik toimetavad mingeid omi asju, lapsed mängivad või vaatavad multikat, sugulased on duši all või pikutavad oma toas/voodis - ja siis hakkab mees mind näppima, et nüüd vaja seksida. No pagan, mis asja, iga hetk võib keegi tuppa astuda, ustel pole isegi lukke ees, varsti plaanime sööma minna - no hakkame jah seksima!! Ja teine kord jalutasime basseinist majakese poole, meie kahekesi viimased, äkki sikutas mind mingisse põõsasse ja hakkas peale ajama, et nüüd teeme seksi siin. Pagan võtaks, Tenerife puhkekompleks, majakesed paarimeetriste vahedega, pidevalt keegi kõnnib ja keegi koristab või toimetab - ja meie seksime põõsas nagu segased või puberteetikud? Ja sellest tuli nii suur draama, et mina üldse ei taha temaga seksida. Isegi mitme kuu pärast veel rääkis mulle, kuidas ma talle pidevalt eitavaid vastuseid annan ja tõi näiteks seda reisi Tenerifel!!! Ja me seksime üldiselt ikka üsna sageli, 2-3 korda nädalas, niigi teen seda rohkem kui ise vajadust tunnen.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 01:01 Aga siis sel reisil rääkisime just läbi selle solvumise värgi - et selle väljanäitamine on nagu koolikius. Ei saa oma abikaasat mõnitada vaid seepärast, et ta igal suvalisel hetkel ei soovi seksida. Ja et miks ta üldse üritab kõige ebasobivamal ajal, kui ta ise ka teab, et see ongi teisele ebasobiv aeg? Aastaid ju jutuks olnud. Kas vaid selleks, et oleks võimalik solvunut mängida ja oma frustratsiooni välja elada? No kui muud põhjust pole...
Saime asjad selgeks lõpuks.
-
Külaline
Äkki annaks klaasi veini taga asjast mehega rääkida? Eriti rõhutade, millene selline käitumisjoon ja teisega mittearvestamine konkreetselt viib.
On küll näiteid, et naine on aastaid rääkinud mehele, et ta peaks enda järel köögi ära koristama ja oma osa kodutöödest tegema - tulutult. Ja siis kui naisel ühel päeval mõõt täis saab ning lahutuse algab, ei jõua mees ära imestada, et meil oli kõik ju nii hästi. Üks naine kirjutas ühes teises foorumis, et ütles mehele selgelt, kui mees end kätte ei võta ja kodutöödest oma osa ei tee, siis lapse kooli lõpetades lähevad lahku. Mees ehmatas ja hakkas lõpuks tegutsema. Lahku ei läinudki.
On küll näiteid, et naine on aastaid rääkinud mehele, et ta peaks enda järel köögi ära koristama ja oma osa kodutöödest tegema - tulutult. Ja siis kui naisel ühel päeval mõõt täis saab ning lahutuse algab, ei jõua mees ära imestada, et meil oli kõik ju nii hästi. Üks naine kirjutas ühes teises foorumis, et ütles mehele selgelt, kui mees end kätte ei võta ja kodutöödest oma osa ei tee, siis lapse kooli lõpetades lähevad lahku. Mees ehmatas ja hakkas lõpuks tegutsema. Lahku ei läinudki.
-
Külaline
Mina olen küll enda teada kõike proovinud juba. Küll veiniklaasi taga, küll peale seksi, küll enne seksi, küll hommikul, küll õhtul. No ei saa, alati sama stsenaarium, mees läheb lukku, midagi ei vasta või nähvab kurjalt ja siis läheb mingeid omi asju üldse tegema ära.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:00 Äkki annaks klaasi veini taga asjast mehega rääkida? Eriti rõhutade, millene selline käitumisjoon ja teisega mittearvestamine konkreetselt viib.
-
Külaline
Taoliste seksihaigete meestega on peale selle, et nad on vastikud solvujad ja manipulaatorid, ka teine probleem-tõenäosus, et nad petavad iga kord, kui võimalus tuleb, on väga suur. Nad ei suuda ega soovi oma ihasid kontrollida ning leiavad alati hea põhjuse, miks ta peab petma. Naine jääb alati süüdi, sest ta ei seksinud nii palju, kui härra soovis. Selline meesteliik on üks vastikumaid liike üldse, ausalt öeldes imestan, et mõni soovib sellisega koos elada. Näita mulle paaril korral vingud või solvunud meest ja aidaa, igasugune austus kaob.
-
Külaline
Jah, saan aru. Meestega on ülepea raske rääkida. Mina õppisin oma pojaga tooma konkreetseid näiteid tema endaga seoses. Ilma nähtava seoseta, lihtsalt suvalisel hetkel, et kuidas sulle meeldiks, kui...... Ja kui ta siis arvas, et loomulikult ma ei.....tõin kohe analoogi sisse, et aga sa ju väitsid mulle, et ma peaks jne. Siis hakkas mõtlema, et tõepoolest. Kui sai aru, et täpselt sama tunne tekib ka teisel, olgugi, et erinevas olukorras.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:03Mina olen küll enda teada kõike proovinud juba. Küll veiniklaasi taga, küll peale seksi, küll enne seksi, küll hommikul, küll õhtul. No ei saa, alati sama stsenaarium, mees läheb lukku, midagi ei vasta või nähvab kurjalt ja siis läheb mingeid omi asju üldse tegema ära.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:00 Äkki annaks klaasi veini taga asjast mehega rääkida? Eriti rõhutade, millene selline käitumisjoon ja teisega mittearvestamine konkreetselt viib.
Naistel on hea ettekujutus- ja seostusvõime, saavad aru, ka ilma mudelt ette ehitamata. Meestel toimib paremini konkreetne näide.
-
Külaline
Sa paned paljud erinevad asjad ühte patta ja saad mingi hirmsa tulemuse kokku. Tegelikult kõiges muus on minu "seksihaige" mees väga tore ja mõnus sell ja armastab ning austab mind ja peret väga - aga vahepeal tuleb seksivajadusega seoses mingi tume pilv talle peale. Kui kõik oleks selline, nagu kirjeldasid, ei elaks loomulikult keegi selle mehega koos.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:16 Taoliste seksihaigete meestega on peale selle, et nad on vastikud solvujad ja manipulaatorid, ka teine probleem-tõenäosus, et nad petavad iga kord, kui võimalus tuleb, on väga suur. Nad ei suuda ega soovi oma ihasid kontrollida ning leiavad alati hea põhjuse, miks ta peab petma. Naine jääb alati süüdi, sest ta ei seksinud nii palju, kui härra soovis. Selline meesteliik on üks vastikumaid liike üldse, ausalt öeldes imestan, et mõni soovib sellisega koos elada. Näita mulle paaril korral vingud või solvunud meest ja aidaa, igasugune austus kaob.
-
Külaline
Kuidas saad väita, et vahepeal tuleb, kui siin järjest räägitakse, kuidas kõik lähedusemomendid, palja keha nägemine, suvalised ebasobivad hetked jne. See on igapäevane õudus. Kui siia lisandub veel solvumine, lukku tõmbamine, siis see pole enam naljakas. See on manipuleeriv inimene, kes ei arvesta teise inimesega ning ei tee midagi, et austada oma partnerit.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:40Sa paned paljud erinevad asjad ühte patta ja saad mingi hirmsa tulemuse kokku. Tegelikult kõiges muus on minu "seksihaige" mees väga tore ja mõnus sell ja armastab ning austab mind ja peret väga - aga vahepeal tuleb seksivajadusega seoses mingi tume pilv talle peale. Kui kõik oleks selline, nagu kirjeldasid, ei elaks loomulikult keegi selle mehega koos.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:16 Taoliste seksihaigete meestega on peale selle, et nad on vastikud solvujad ja manipulaatorid, ka teine probleem-tõenäosus, et nad petavad iga kord, kui võimalus tuleb, on väga suur. Nad ei suuda ega soovi oma ihasid kontrollida ning leiavad alati hea põhjuse, miks ta peab petma. Naine jääb alati süüdi, sest ta ei seksinud nii palju, kui härra soovis. Selline meesteliik on üks vastikumaid liike üldse, ausalt öeldes imestan, et mõni soovib sellisega koos elada. Näita mulle paaril korral vingud või solvunud meest ja aidaa, igasugune austus kaob.
-
Külaline
Naiste võime abstraktsetel teemasel arutleda või süsteemides uusi ja enneolematuid seoseid näha on ajalooliselt meeste omast ikka tunduvalt madalam olnud. Naised järgivad rohkem juurdunud mustreid ja traditsioone ja hoiavad neid hästi - seepärast on ka kultuuripärandiga tegelevad inimesed ülekaalukat naised. Inimestevahelised lähisuhted on neil ehk paremini käpas, aga ainult pere/kogukonnaKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:37Naistel on hea ettekujutus- ja seostusvõime, saavad aru, ka ilma mudelt ette ehitamata. Meestel toimib paremini konkreetne näide.
piires, näiteks diplomaatia on traditsiooniliselt väga mehelik ala (keegi ei taha pahandusse sattunud lapse emaga arveid klaarida, vaid pigem isaga). Nii et selle põhjal julgen väita, et naised vajavad valmis mudeleid - see selgitab ka naiste väga suurt huvi eneseabi raamatute ja elustiilijuhtide jms järele.
-
Külaline
Saan aru, mis sa mõtled, siiski pole päris nõus. Minu arusaama järgi ei vaja naised valmis mudeleid, tegelikult on naised väga loovad ja pärast lapse sündi see paraneb veelgi. Antropoloogiliselt on naine olnud alati sunnitud kolm sammu ette mõtlema, et ohtusid ennetada. Eneseabi raamatud meeldivad tõesti ühele osale naistest, mina isiklikult sellest ka aru ei saa. Võimalik, et see on mingi igatsus ideaalse elu, suhte, olukorra järgi ja tekib mingil konkreetsel eluperioodil.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 13:40Naiste võime abstraktsetel teemasel arutleda või süsteemides uusi ja enneolematuid seoseid näha on ajalooliselt meeste omast ikka tunduvalt madalam olnud. Naised järgivad rohkem juurdunud mustreid ja traditsioone ja hoiavad neid hästi - seepärast on ka kultuuripärandiga tegelevad inimesed ülekaalukat naised. Inimestevahelised lähisuhted on neil ehk paremini käpas, aga ainult pere/kogukonnaKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:37Naistel on hea ettekujutus- ja seostusvõime, saavad aru, ka ilma mudelt ette ehitamata. Meestel toimib paremini konkreetne näide.
piires, näiteks diplomaatia on traditsiooniliselt väga mehelik ala (keegi ei taha pahandusse sattunud lapse emaga arveid klaarida, vaid pigem isaga). Nii et selle põhjal julgen väita, et naised vajavad valmis mudeleid - see selgitab ka naiste väga suurt huvi eneseabi raamatute ja elustiilijuhtide jms järele.
Miks õiendatakse pahandusse sattunud lapse isaga, on siiski üpris loogiline, isad jäävad reeglina rahulikumaks, emad lähevad emotsionaalseks ja ägedaks. Kui nüüd see õiendaja on mees, siis teab ta lisaks kogemusest, et naisega ta vaielda ei suuda, sest tema enda argumendid lõppevad enne otsa.
Üldjoontes sõltub amet ikkagi eelkõige naise võimekusest, iseloomust ja ambitsioonidest (laste tõttu pole võimalikki alati soovitut karjääri tegema hakatagi).
-
Külaline
Meestega on alati lihtsam asju ajada. Naised lülitavad sageli mõistuse ja loogika välja ja hakkavad emotsioneerima. Sellisega polegi mõtet vaielda. Lastega seotud ohtude osas mõjutab neid kaitseinstinkt. Vaidlustes lähevad isiklikuks.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:24Saan aru, mis sa mõtled, siiski pole päris nõus. Minu arusaama järgi ei vaja naised valmis mudeleid, tegelikult on naised väga loovad ja pärast lapse sündi see paraneb veelgi. Antropoloogiliselt on naine olnud alati sunnitud kolm sammu ette mõtlema, et ohtusid ennetada. Eneseabi raamatud meeldivad tõesti ühele osale naistest, mina isiklikult sellest ka aru ei saa. Võimalik, et see on mingi igatsus ideaalse elu, suhte, olukorra järgi ja tekib mingil konkreetsel eluperioodil.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 13:40Naiste võime abstraktsetel teemasel arutleda või süsteemides uusi ja enneolematuid seoseid näha on ajalooliselt meeste omast ikka tunduvalt madalam olnud. Naised järgivad rohkem juurdunud mustreid ja traditsioone ja hoiavad neid hästi - seepärast on ka kultuuripärandiga tegelevad inimesed ülekaalukat naised. Inimestevahelised lähisuhted on neil ehk paremini käpas, aga ainult pere/kogukonnaKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:37Naistel on hea ettekujutus- ja seostusvõime, saavad aru, ka ilma mudelt ette ehitamata. Meestel toimib paremini konkreetne näide.
Miks õiendatakse pahandusse sattunud lapse isaga, on siiski üpris loogiline, isad jäävad reeglina rahulikumaks, emad lähevad emotsionaalseks ja ägedaks. Kui nüüd see õiendaja on mees, siis teab ta lisaks kogemusest, et naisega ta vaielda ei suuda, sest tema enda argumendid lõppevad enne otsa.![]()
Üldjoontes sõltub amet ikkagi eelkõige naise võimekusest, iseloomust ja ambitsioonidest (laste tõttu pole võimalikki alati soovitut karjääri tegema hakatagi).
-
Külaline
Oled ilmselt mees!Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:38Meestega on alati lihtsam asju ajada. Naised lülitavad sageli mõistuse ja loogika välja ja hakkavad emotsioneerima. Sellisega polegi mõtet vaielda. Lastega seotud ohtude osas mõjutab neid kaitseinstinkt. Vaidlustes lähevad isiklikuks.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:24Saan aru, mis sa mõtled, siiski pole päris nõus. Minu arusaama järgi ei vaja naised valmis mudeleid, tegelikult on naised väga loovad ja pärast lapse sündi see paraneb veelgi. Antropoloogiliselt on naine olnud alati sunnitud kolm sammu ette mõtlema, et ohtusid ennetada. Eneseabi raamatud meeldivad tõesti ühele osale naistest, mina isiklikult sellest ka aru ei saa. Võimalik, et see on mingi igatsus ideaalse elu, suhte, olukorra järgi ja tekib mingil konkreetsel eluperioodil.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 13:40
Naiste võime abstraktsetel teemasel arutleda või süsteemides uusi ja enneolematuid seoseid näha on ajalooliselt meeste omast ikka tunduvalt madalam olnud. Naised järgivad rohkem juurdunud mustreid ja traditsioone ja hoiavad neid hästi - seepärast on ka kultuuripärandiga tegelevad inimesed ülekaalukat naised. Inimestevahelised lähisuhted on neil ehk paremini käpas, aga ainult pere/kogukonna
Miks õiendatakse pahandusse sattunud lapse isaga, on siiski üpris loogiline, isad jäävad reeglina rahulikumaks, emad lähevad emotsionaalseks ja ägedaks. Kui nüüd see õiendaja on mees, siis teab ta lisaks kogemusest, et naisega ta vaielda ei suuda, sest tema enda argumendid lõppevad enne otsa.![]()
-
Külaline
Ikkagi on see vaid üks väike osa inimesest ja tema käitumisest. Miks solvumine sinu arust alati manipuleerimine on? Miks sinu arust inimesel päriselt ei või olla nõrka kohta - seksiteema?Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 13:19Kuidas saad väita, et vahepeal tuleb, kui siin järjest räägitakse, kuidas kõik lähedusemomendid, palja keha nägemine, suvalised ebasobivad hetked jne. See on igapäevane õudus. Kui siia lisandub veel solvumine, lukku tõmbamine, siis see pole enam naljakas. See on manipuleeriv inimene, kes ei arvesta teise inimesega ning ei tee midagi, et austada oma partnerit.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:40Sa paned paljud erinevad asjad ühte patta ja saad mingi hirmsa tulemuse kokku. Tegelikult kõiges muus on minu "seksihaige" mees väga tore ja mõnus sell ja armastab ning austab mind ja peret väga - aga vahepeal tuleb seksivajadusega seoses mingi tume pilv talle peale. Kui kõik oleks selline, nagu kirjeldasid, ei elaks loomulikult keegi selle mehega koos.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:16 Taoliste seksihaigete meestega on peale selle, et nad on vastikud solvujad ja manipulaatorid, ka teine probleem-tõenäosus, et nad petavad iga kord, kui võimalus tuleb, on väga suur. Nad ei suuda ega soovi oma ihasid kontrollida ning leiavad alati hea põhjuse, miks ta peab petma. Naine jääb alati süüdi, sest ta ei seksinud nii palju, kui härra soovis. Selline meesteliik on üks vastikumaid liike üldse, ausalt öeldes imestan, et mõni soovib sellisega koos elada. Näita mulle paaril korral vingud või solvunud meest ja aidaa, igasugune austus kaob.
-
Külaline
Me räägime inimsuhetest ja kaasinimese mõistmisest ja tajumisest. Selles on mehed üldjuhul naistega võrreldes küll kui lasteaia noorem rühm põhikoolilõpetaja kõrval.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 13:40Naiste võime abstraktsetel teemasel arutleda või süsteemides uusi ja enneolematuid seoseid näha on ajalooliselt meeste omast ikka tunduvalt madalam olnud. Naised järgivad rohkem juurdunud mustreid ja traditsioone ja hoiavad neid hästi - seepärast on ka kultuuripärandiga tegelevad inimesed ülekaalukat naised. Inimestevahelised lähisuhted on neil ehk paremini käpas, aga ainult pere/kogukonnaKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 12:37Naistel on hea ettekujutus- ja seostusvõime, saavad aru, ka ilma mudelt ette ehitamata. Meestel toimib paremini konkreetne näide.
-
Külaline
Mõni aeg tagasi oli siinsamas foorumis teema, kus üks ema vaidles, kuidas ikka tema laps väärib gümnaasiumi. Et direktor oleks pidanud objektiivse pingerea kõrvale heitma ja tema lapse jaoks ühe koha juurde tekitama. Mitte mingid argumendid ei veennud teda, tema laps lihtsalt oleks pidanud saama selle koha, sest ta on seda VÄÄRT. Aga mis siis kui teised ukse taha jäänud lapsed ka kõik oleks nõudnud endale lisatooli juurde panekut. Miks just nemad peaks välja jääma, kui selle ema laps sisse saab väljaspool pingerida. Tüüpiline näide, et emad lähevad ägedaks ja asuvad õiendama ning mõistus jäetakse kõrvale.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:51Oled ilmselt mees!Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:38Meestega on alati lihtsam asju ajada. Naised lülitavad sageli mõistuse ja loogika välja ja hakkavad emotsioneerima. Sellisega polegi mõtet vaielda. Lastega seotud ohtude osas mõjutab neid kaitseinstinkt. Vaidlustes lähevad isiklikuks.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:24
Saan aru, mis sa mõtled, siiski pole päris nõus. Minu arusaama järgi ei vaja naised valmis mudeleid, tegelikult on naised väga loovad ja pärast lapse sündi see paraneb veelgi. Antropoloogiliselt on naine olnud alati sunnitud kolm sammu ette mõtlema, et ohtusid ennetada. Eneseabi raamatud meeldivad tõesti ühele osale naistest, mina isiklikult sellest ka aru ei saa. Võimalik, et see on mingi igatsus ideaalse elu, suhte, olukorra järgi ja tekib mingil konkreetsel eluperioodil.
Üldjoontes sõltub amet ikkagi eelkõige naise võimekusest, iseloomust ja ambitsioonidest (laste tõttu pole võimalikki alati soovitut karjääri tegema hakatagi).Aga õige, lähevad isiklikuks, sest neil on perega seotud kohustused/probleemid alati esikohal. Aga loogikat ja mõistust ei lülita sugugi kõik naised välja, see on eksiarvamus. Mina ise naisena olen näiteks supervaidleja, mõtlen ja argumenteerin kiiresti, ei kaota järge ega jää ummikusse, loogika toimib igas olukorras. Kui meie perel on mingi probleem tehnilise vidina või misiganes töö/toote kvaliteediga, saadab mu mees alati minu dzotile ehk siis vaidlema ja õigust nõudma. Ja tööga seotud olukordades olen selliseid teisigi kohanud piisavalt.
-
Külaline
Üks näide on tõestuseks, et emad on niisugused ja naasugused????Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 18:22Mõni aeg tagasi oli siinsamas foorumis teema, kus üks ema vaidles, kuidas ikka tema laps väärib gümnaasiumi. Et direktor oleks pidanud objektiivse pingerea kõrvale heitma ja tema lapse jaoks ühe koha juurde tekitama. Mitte mingid argumendid ei veennud teda, tema laps lihtsalt oleks pidanud saama selle koha, sest ta on seda VÄÄRT. Aga mis siis kui teised ukse taha jäänud lapsed ka kõik oleks nõudnud endale lisatooli juurde panekut. Miks just nemad peaks välja jääma, kui selle ema laps sisse saab väljaspool pingerida. Tüüpiline näide, et emad lähevad ägedaks ja asuvad õiendama ning mõistus jäetakse kõrvale.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:51Oled ilmselt mees!Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:38
Meestega on alati lihtsam asju ajada. Naised lülitavad sageli mõistuse ja loogika välja ja hakkavad emotsioneerima. Sellisega polegi mõtet vaielda. Lastega seotud ohtude osas mõjutab neid kaitseinstinkt. Vaidlustes lähevad isiklikuks.Aga õige, lähevad isiklikuks, sest neil on perega seotud kohustused/probleemid alati esikohal. Aga loogikat ja mõistust ei lülita sugugi kõik naised välja, see on eksiarvamus. Mina ise naisena olen näiteks supervaidleja, mõtlen ja argumenteerin kiiresti, ei kaota järge ega jää ummikusse, loogika toimib igas olukorras. Kui meie perel on mingi probleem tehnilise vidina või misiganes töö/toote kvaliteediga, saadab mu mees alati minu dzotile ehk siis vaidlema ja õigust nõudma. Ja tööga seotud olukordades olen selliseid teisigi kohanud piisavalt.
-
Külaline
See näide näitab vaid selle konkreetse ema intellektuaalset taset, selliseid leidub. Me ei saa siiski selle põhjal mingeid üldistusi ega profileerimist teha.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 18:22Mõni aeg tagasi oli siinsamas foorumis teema, kus üks ema vaidles, kuidas ikka tema laps väärib gümnaasiumi. Et direktor oleks pidanud objektiivse pingerea kõrvale heitma ja tema lapse jaoks ühe koha juurde tekitama. Mitte mingid argumendid ei veennud teda, tema laps lihtsalt oleks pidanud saama selle koha, sest ta on seda VÄÄRT. Aga mis siis kui teised ukse taha jäänud lapsed ka kõik oleks nõudnud endale lisatooli juurde panekut. Miks just nemad peaks välja jääma, kui selle ema laps sisse saab väljaspool pingerida. Tüüpiline näide, et emad lähevad ägedaks ja asuvad õiendama ning mõistus jäetakse kõrvale.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:51Oled ilmselt mees!Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 16:38
Meestega on alati lihtsam asju ajada. Naised lülitavad sageli mõistuse ja loogika välja ja hakkavad emotsioneerima. Sellisega polegi mõtet vaielda. Lastega seotud ohtude osas mõjutab neid kaitseinstinkt. Vaidlustes lähevad isiklikuks.Aga õige, lähevad isiklikuks, sest neil on perega seotud kohustused/probleemid alati esikohal. Aga loogikat ja mõistust ei lülita sugugi kõik naised välja, see on eksiarvamus. Mina ise naisena olen näiteks supervaidleja, mõtlen ja argumenteerin kiiresti, ei kaota järge ega jää ummikusse, loogika toimib igas olukorras. Kui meie perel on mingi probleem tehnilise vidina või misiganes töö/toote kvaliteediga, saadab mu mees alati minu dzotile ehk siis vaidlema ja õigust nõudma. Ja tööga seotud olukordades olen selliseid teisigi kohanud piisavalt.
-
Külaline
Palju rohkem oli emasid, kes vastu vaidlesid, et nii see ikka ei käi.Mõni aeg tagasi oli siinsamas foorumis teema, kus üks ema vaidles, kuidas ikka tema laps väärib gümnaasiumi. Et direktor oleks pidanud objektiivse pingerea kõrvale heitma ja tema lapse jaoks ühe koha juurde tekitama. Mitte mingid argumendid ei veennud teda, tema laps lihtsalt oleks pidanud saama selle koha, sest ta on seda VÄÄRT. Aga mis siis kui teised ukse taha jäänud lapsed ka kõik oleks nõudnud endale lisatooli juurde panekut. Miks just nemad peaks välja jääma, kui selle ema laps sisse saab väljaspool pingerida. Tüüpiline näide, et emad lähevad ägedaks ja asuvad õiendama ning mõistus jäetakse kõrvale.
-
Külaline
Vaadates, milliseid punaste lippude kogumitega suur hulk naisi semmib, lapsi omale teeb ja ka koos elab, on seda väidet küll üsna raske uskuda, pooletoobised armukelmid toimetavad segamatult elukogenud naiste seltsisKülaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 18:11Me räägime inimsuhetest ja kaasinimese mõistmisest ja tajumisest. Selles on mehed üldjuhul naistega võrreldes küll kui lasteaia noorem rühm põhikoolilõpetaja kõrval.
-
Külaline
Seda ei jõua kokku lugedagi, palju mehi petetakse ja neilt seksilubadustega raha välja pumbatakse. Nad lihtsalt häbenevad sellest rääkida. Saada mingile mehele iluduse pilt ja ta usub kohe, et see põleb soovist temaga vahekorda astuda, olgu ta ise ükskõik mis krõll tahes.pooletoobised armukelmid toimetavad segamatult elukogenud naiste seltsis![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 10 külalist