Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:20
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:14
Külaline kirjutas: 10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
Tore jah kui nii läheb.

Mina tean väita, et ei armu teine alati.
Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
Sulle juba seletati, et kui teine ei armu, siis liigud edasi. Mitte et oled üksinda armunud päevi, kuid ja aastaid.
Armumist ei saa välja lülitada lihtsalt. Ja mulle on tähtsam olla ise armunud, obsessiivselt. Isegi, kui tema sama ei tunne. Muidu mees mind ei huvita.
Külaline

Armumist ei saa välja lülitada lihtsalt. Ja mulle on tähtsam olla ise armunud, obsessiivselt. Isegi, kui tema sama ei tunne. Muidu mees mind ei huvita.
Selliseid mehi on rohkem kui selliseid naisi. Sellele nn objektile on see väga õudne kontngent. Tema on armunud ja sellega on asi klaar, ma peaks ka õnnest lakke kargama. Käib järgi, ei lepi sellega, et mina ei ole huvitatud. Mõni läheb päris agressiivseks kohe, et mis mõttes ma ei meeldi sulle. Mina olen ju armunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 18:05
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 00:14
Tore jah kui nii läheb.

Mina tean väita, et ei armu teine alati.
Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
Sulle juba seletati, et kui teine ei armu, siis liigud edasi. Mitte et oled üksinda armunud päevi, kuid ja aastaid.
Aa, ok, sa oled see vaimselt häiritud naisterahvas, kes on obsessiivne ja pealetükkiv, kelle eest iga normaalne mees peakski ära jooksma. Jube inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 18:12 Selliseid mehi on rohkem kui selliseid naisi. Sellele nn objektile on see väga õudne kontngent. Tema on armunud ja sellega on asi klaar, ma peaks ka õnnest lakke kargama. Käib järgi, ei lepi sellega, et mina ei ole huvitatud. Mõni läheb päris agressiivseks kohe, et mis mõttes ma ei meeldi sulle. Mina olen ju armunud.
Nende arvamuse järgi, et armutakse kahepoolselt, siis nii ongi, et pead ka olema armunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 17:43
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 14:27
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.
Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.

Kas neid asju oled proovinud? Tahaks teada kas ikka reaalselt kellelgi aitab sedasi. Öelda on lihtne, reaalselt kui asi käes, siis ei aita midagi peale aja.
Kui sa tõused hommikul mõttega, et sa oled armunud, siis oledki. Mõtteid peab muutma. Suunad mõtte sellele, mida sina tahad. Tahad, et sa ei tunneks enam nii. Kui mõte läheb armumisobjektile, viid selle mujale. 30 päeva läheb aega, et mustrit muuta.
Sa ilmselt oled see, kes ei ole mitte kunagi armunud olnud.
Siis on lihtne sellist juttu rääkida.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 18:18
Aa, ok, sa oled see vaimselt häiritud naisterahvas, kes on obsessiivne ja pealetükkiv, kelle eest iga normaalne mees peakski ära jooksma. Jube inimene.
Ta on mees
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 19:40
Ta on mees
Mina tegin selle obsessiivse armumise postituse ja ma olen naine. Ühtlasi olen seesama, kes iga päev surmast mõtleb ja nutab.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:05
Aga siin antakse nõu. Lülita tunne välja, ära mõtle temast, vii mõtted mujale, ära ole armunud kui teine ei vasta, mõtle ümber, ütle stopp armumisele, lase lahti.

Kas neid asju oled proovinud? Tahaks teada kas ikka reaalselt kellelgi aitab sedasi. Öelda on lihtne, reaalselt kui asi käes, siis ei aita midagi peale aja.
Kui sa tõused hommikul mõttega, et sa oled armunud, siis oledki. Mõtteid peab muutma. Suunad mõtte sellele, mida sina tahad. Tahad, et sa ei tunneks enam nii. Kui mõte läheb armumisobjektile, viid selle mujale. 30 päeva läheb aega, et mustrit muuta.
Loomulikult olen olnud kogu elu jooksul vast 10 korda ikka. Ma olen ratsionaalne ja tark, sina mitte, selles vahe ongi.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 19:42

Ta on mees
Mina tegin selle obsessiivse armumise postituse ja ma olen naine. Ühtlasi olen seesama, kes iga päev surmast mõtleb ja nutab.
Novot. Ongi siis ju häire.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 19:05

Ta ei ole meeldimist üleelusuuruseks fantaseerinud nagu sina. See on see, mida ta ei ole. Tunnetega pole su kinnisideel midagi ühist.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:42

Ta on mees
Ulud oma mehe ja laste kõrval, mürgitades nende elu ja siis kahe nutuhoo vahel stalgid mingeid võõraid inimesi, armud ühepoolselt obsessiivselt? Skisofreenia või milline vaimuhaugus sul on?
Külaline

Kasekene kirjutas: 11 Dets 2025 14:50
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 13:56 TA olen. See inimene, kellesse ma armunud, on mu töökaaslane. Arvasin algul, et küll läheb üle, aga paistab, et ei lähe. Otsin hetkel uut töökohta. Ega muud lahendust pole, kui füüsiliselt eemalduda sellest isikust. Kindlasti ei plaani raisata mitu aastat oma elust selle peale. Aga ikka jube hull tunne see. Mul tegelt ongi elus esimest korda selline olukord. Teismeea crushidest pole mõtet rääkida.

Need nõuanded on jah täiesti jaburad. Et ära siis lihtsalt ole enam armunud. Ahah ok, ma siis otsustan, et homsest enam pole.
Nii on muide kõikide asjadega. Asi on tahtmises ja mõtlemises. Ka lahku minnes pole vaja ulguda, kui peas kõik korras on.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:47
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:42
Ta on mees
Ulud oma mehe ja laste kõrval, mürgitades nende elu ja siis kahe nutuhoo vahel stalgid mingeid võõraid inimesi, armud ühepoolselt obsessiivselt? Skisofreenia või milline vaimuhaugus sul on?
Sellisel pole mingit meest ega lapsi. Seletab obsessiooni ja muud vaimsed häired.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:44
Loomulikult olen olnud kogu elu jooksul vast 10 korda ikka. Ma olen ratsionaalne ja tark, sina mitte, selles vahe ongi.
Ja need armumised on sul alati vastastikused olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:05

Enda arust nagu olen ka ratsionaalne. Ma see, kes gümnaasiumis klassivenda armunud oli. Aga ma saan aru ka neist, kes mitmeid kordi ühepoolselt armuvad ja et seda ei ole nii lihtne välja lülitada.
Peale seda klassivenda päris sellist armumist ennem pikaaegset elukaaslast ei olnudki. Temaga olin koos 12 aastat.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 21:00
Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
Külaline

Oi, kus ma olen olnud mitmeid kordi ühepoolselt armunud. Olin 14a ja ühel maa peol. Tuli ilus pikk poiss mind tantsima võtma. Poiss ka nii u´ 15-16. Tantsisime terve disco õhtu koos. Ega selles vanuses aastatel 1984 eriti omavahel räägitudki, lihtsalt tantsiti. Siis läks kumbki oma koju, üks 6km ühele poole, teine 6km teisele poole. Oi, ma olin armunud. Ei suutnud ära oodata,millal järgmine pidu toimub.

No toimuski, mingi kuu hiljem ja sinna tulid kohale linna beibed. Mu armumise objekt oli väga kena maa kutt ja muidugi võttis ta linna beibe tantsima, ja tantsis sellega õhtu läbi. Ei teinud minust väljagi.

Oi, kurat, kuidas ma nutsin kodus. Lausa ulgusin valust. Ulgusin mingi kuu aega õhtuti oma kodus patja.
Mingil peol jälle nägime ja ma süda krampis ootasin, et kas tuleb või ei. Tuli juttu rääkima õues. Ma mängisin solvunut muidugi. Kutt rääkis natuke, kui nägi, et ma ei vasta, ütles mulle, et ma olevat eriti loll. Ma ei teadnud muidugi miks ja läksin peolt koju nutma jälle. Sain aru, et sellise tropiga pole mõtet suhelda ja pidudele enam ei läinud. Aga nii valus oli see noorepõlve armumine ilusasse poissi, kes tantsis minuga ainult ühe õhtu. Ja pärast ütles, et ma olen loll. Jube alandav oli.

Ja selliseid ühepoolseid armumisi on mul olnud edasigi. Ma ei olnud noorena kena tüdruk, kole ka mitte, pigem tavaline, aga sportlik sale ja moodsate riietega. Ja mind võeti tantsima pigem, et teisi tüdrukuid armukadedaks teha. Aga minu tunnetest need kutid ei hoolinud. Ja mu kaks parimat sõbrannat olid minust kenamad ja said alati need ilusad kutid. Oi, ma kadestasin neid, aga ei vaenanud. Nad on siiani mu sõbrannad ka 40a hiljem.
Kui sain 20a siis leidsin oma stiili ja sain nn, ilusaks. Mul on nüüd 25a ilus mees, kaks last ja kõik ok. Aga see valu on siiani sees. Hea, et sain välja rääkida. Aitäh lugemast, pikk hala tuli :)
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 21:28 Oi, kus ma olen olnud mitmeid kordi ühepoolselt armunud. Olin 14a ja ühel maa peol. Tuli ilus pikk poiss mind tantsima võtma. Poiss ka nii u´ 15-16. Tantsisime terve disco õhtu koos. Ega selles vanuses aastatel 1984 eriti omavahel räägitudki, lihtsalt tantsiti. Siis läks kumbki oma koju, üks 6km ühele poole, teine 6km teisele poole. Oi, ma olin armunud. Ei suutnud ära oodata,millal järgmine pidu toimub.

No toimuski, mingi kuu hiljem ja sinna tulid kohale linna beibed. Mu armumise objekt oli väga kena maa kutt ja muidugi võttis ta linna beibe tantsima, ja tantsis sellega õhtu läbi. Ei teinud minust väljagi.

Oi, kurat, kuidas ma nutsin kodus. Lausa ulgusin valust. Ulgusin mingi kuu aega õhtuti oma kodus patja.
Mingil peol jälle nägime ja ma süda krampis ootasin, et kas tuleb või ei. Tuli juttu rääkima õues. Ma mängisin solvunut muidugi. Kutt rääkis natuke, kui nägi, et ma ei vasta, ütles mulle, et ma olevat eriti loll. Ma ei teadnud muidugi miks ja läksin peolt koju nutma jälle. Sain aru, et sellise tropiga pole mõtet suhelda ja pidudele enam ei läinud. Aga nii valus oli see noorepõlve armumine ilusasse poissi, kes tantsis minuga ainult ühe õhtu. Ja pärast ütles, et ma olen loll. Jube alandav oli.

Ja selliseid ühepoolseid armumisi on mul olnud edasigi. Ma ei olnud noorena kena tüdruk, kole ka mitte, pigem tavaline, aga sportlik sale ja moodsate riietega. Ja mind võeti tantsima pigem, et teisi tüdrukuid armukadedaks teha. Aga minu tunnetest need kutid ei hoolinud. Ja mu kaks parimat sõbrannat olid minust kenamad ja said alati need ilusad kutid. Oi, ma kadestasin neid, aga ei vaenanud. Nad on siiani mu sõbrannad ka 40a hiljem.
Kui sain 20a siis leidsin oma stiili ja sain nn, ilusaks. Mul on nüüd 25a ilus mees, kaks last ja kõik ok. Aga see valu on siiani sees. Hea, et sain välja rääkida. Aitäh lugemast, pikk hala tuli :)
Need ei ole ju armumised, vaid puhas fantaseering, jeerum küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 21:25
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 21:00
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 19:44 Loomulikult olen olnud kogu elu jooksul vast 10 korda ikka. Ma olen ratsionaalne ja tark, sina mitte, selles vahe ongi.
Pole küll sama vastaja, aga minul küll pole mitte kunagi olnud mingit armumist, kus pole teiselt poolt huvi minu vastu - seletatud siin juba mitmeid kordi, et vastastikune huvi on üldse eeltingimus, et endal armuda lubada.
See on väga veider.
Ma arvan, et need osad inimesed siin tõlgedavad armumist hoopis erimoodi.
Külaline

Kes siin väidavad, et pole ühepoolselt armunud olnud, selgitage äkki lollile, mis siis üldse armumine teie arvates on?

Minu arust on armumine see, et koguaeg mõtled isikule, tekib hea tunne talle mõeldes. Ja jah ka fantaseerid ehk suhet selle isikuga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist