Siin me ka ei tea mida see naine kõike tegi, aga mees oleks võinud ka midagi tegemata jätta, õigem oleks öelda - mitte halvustada inimest, vaid lihtsalt suhtlemine ausalt lõpetada.Guest kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:43Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:32 Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
Kui tihti kogete ühepoolset armumist/armastust?
-
Külaline
-
Külaline
Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:47Jah võib ka nii olla.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:11 Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Aga võib ka teisiti olla, et ühele hakkab üks meeldima ja kohe niipalju, et armub ära, ning tekivad tunded ja teisele ei paku teine huvi ja ei armu ära.
Siis arusaadavalt ongi see ühepoolne.
-
Külaline
Ükski mees seda ei tee, kui on variant, et teda ümmardatakse ning seksitakse. Kõrvale visatakse siis, kui hakkab tüütama.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:53Siin me ka ei tea mida see naine kõike tegi, aga mees oleks võinud ka midagi tegemata jätta, õigem oleks öelda - mitte halvustada inimest, vaid lihtsalt suhtlemine ausalt lõpetada.Guest kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:43Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:32 Mulle meenub üks postitus, kus mees kirjutas, et ta laveeris korraga mitme sõbrannaga, kellest üks oli kohe eriti armunud temasse. Ja ta kirjutas seda kommi seda naist mõnitaval moel. Nii külm ja kurb oli lugeda.
-
Külaline
Tore jah kui nii läheb.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
Mina tean väita, et ei armu teine alati.
Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
-
Külaline
Sel juhul ära mõnita ega halvusta.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:05Ükski mees seda ei tee, kui on variant, et teda ümmardatakse ning seksitakse. Kõrvale visatakse siis, kui hakkab tüütama.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:53Siin me ka ei tea mida see naine kõike tegi, aga mees oleks võinud ka midagi tegemata jätta, õigem oleks öelda - mitte halvustada inimest, vaid lihtsalt suhtlemine ausalt lõpetada.Guest kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:43
Kahjuks on sellise madala enesehinnanguga naisi või ka mehi, kes on nõus end alandama ja raiskama, ometi teades, et vastalpoolel on temast jumala ükskõik.
-
Külaline
Sulle juba seletati, et kui teine ei armu, siis liigud edasi. Mitte et oled üksinda armunud päevi, kuid ja aastaid.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:14Tore jah kui nii läheb.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
Minu kogemuse pealt on see alati nii olnud, et ei armu teine või vastupidi, teine armub ja mina ei armu.
-
Külaline
Hea öelda, et logi välja.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Sa võid mõistusega endale aru anda ja teadagi, et sellest ei tule midagi välja, aga kehal on sellest täiesti suva.
Siis ongi see pikkadeks aastateks, mis samuti kuhugi ei vii.
Ju sul pole selliseid tugevaid tundeid olnud.
-
Külaline
Mida keha siis teeb? On see seksuaalne armumine?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:45Hea öelda, et logi välja.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Sa võid mõistusega endale aru anda ja teadagi, et sellest ei tule midagi välja, aga kehal on sellest täiesti suva.
-
Külaline
Kui on alati kahepoolne armumine, siis peab see armumine toimuma minutipealt üheaegselt. Või arvestad tundides, päevades? Üks armub hommikult ja teine õhtul, siis on ühel päeval mõlemal armutud ja seega kahepoolselt.
-
Külaline
No kui sa uuriksid, mis toimub ja mis põhjustab ajus ja kehas armumise tunnet, siis saaksid ju aru, et see on puhas keemia. Guugelda. Palju on ju kirjutatud sel teemal.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:52Mida keha siis teeb? On see seksuaalne armumine?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:45Hea öelda, et logi välja.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
Nt mina armusin ühte kutti, aga ei julgenud talle seda kunagi öelda. Väga noor olin. Hoidsin kogu tunde endale.
-
Külaline
Ehk siin ongi vastus - kui "armud" ja tuleb vastuarmumine, tõmbab see tuule purjedest maha? Parem oleks kui teine ei armuks?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:14Tore jah kui nii läheb.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:41Loe paar kommentaari tagasi, keegi seletas üksipulgi ja väga ilusalt. Jah, kui üks armub, siis teine ka.
-
Külaline
Ma ükskord tundsin tõesti nii.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 01:08Parem oleks kui teine ei armuks?
-
Külaline
Ära räägi siin tugevatest tunnetest. Tunded tekivad alles suhtluses. Kui sul pole vähimatki suhet selle inimesega, siis on sul ettekujutus tunnetest, mitte tunded. Niiöelda fantoomtunne on. Ja sellest tuleb suuta aru saada ja vähem fantaseerida.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:45Hea öelda, et logi välja.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:03Kui sa vastuarmumist ei saa, siis nn. logid end välja, annad endale aru, et midagi ei tule ning liigud edasi. Siis ongi see vaid korraks, hetk, mis kuhugi ei viinud.
-
Külaline
Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.Guest kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:47Jah võib ka nii olla.Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2025 23:11 Minu arust käib armumine nii: kohtad toredat meest, ta meeldib sulle ja pöörad talle keskmisest rohkem tähelepanu, millalgi märkad, et ta otsib ka sinu seltskonda või pilku, seda mitte ühe ega kaks korda vaid pikemalt, vat selle koha peal hakkaks mõtlema, et nüüd võib armumine toimuma hakata. Ja arusaadavalt ei ole see ühepoolne kunagi. Seepärast ma ei saagi aru, kuidas on võimalik ühepoolselt armuda? Kui keegi on tore inimene, siis ei pea ju kohe armuma, lihtsalt meeldida võib ka inimene, ei?
Aga võib ka teisiti olla, et ühele hakkab üks meeldima ja kohe niipalju, et armub ära, ning tekivad tunded ja teisele ei paku teine huvi ja ei armu ära.
Siis arusaadavalt ongi see ühepoolne.
-
Külaline
See oli seksuaalne fantaasia, mitte armumine.Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 01:04No kui sa uuriksid, mis toimub ja mis põhjustab ajus ja kehas armumise tunnet, siis saaksid ju aru, et see on puhas keemia. Guugelda. Palju on ju kirjutatud sel teemal.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:52Mida keha siis teeb? On see seksuaalne armumine?Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:45
Hea öelda, et logi välja.
Nt mina armusin ühte kutti, aga ei julgenud talle seda kunagi öelda. Väga noor olin. Hoidsin kogu tunde endale.
-
Külaline
Ära kekka. Mine tea, mis elul sulle juba homseks varuks onGuest kirjutas: ↑10 Dets 2025 18:38Tohoh. Siis on meil küll väga erinevad skaalad. Näiteks minu arust on sinu kommentaar üks rumalamaid ja käesolev teema ka üks rumalamaid.
-
Külaline
Siis jah on see vastastikune kui on aimata vastastikust huvi.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 03:04Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.
Ja võib alata vastastikune armumise etapp.
Aga kui teisel seda vastastikust huvi ei teki aga ühel tekib ja see tunne ei ole mingi elevus ja huvi, ega fantaasia, vaid täiega hullult armumine, siis ongi ühepoolne armumine.
Järgmine etapp on pikk piinarikas ülesaamise etapp.
Elevusest võid küll lihtsalt edasi liikuda.
-
Külaline
Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 08:27Siis jah on see vastastikune kui on aimata vastastikust huvi.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 03:04Minu iva oli selles, et armumine algabki alles siis, kui on aimata vastastikust huvi. Seni on lihtsalt mingi elevus ja huvi ja iseenda fantaasia. Kui saad kinnituse teise poole huvist, algab järgmine etapp.
Ja võib alata vastastikune armumise etapp.
Aga kui teisel seda vastastikust huvi ei teki aga ühel tekib ja see tunne ei ole mingi elevus ja huvi, ega fantaasia, vaid täiega hullult armumine, siis ongi ühepoolne armumine.
Järgmine etapp on pikk piinarikas ülesaamise etapp.
Elevusest võid küll lihtsalt edasi liikuda.
-
Külaline
Ju sa pole selliseid tugevaid tundeid tundnud.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 08:35Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.
Ma ei räägi mingist plakati peale armumisest.
Kui sina suudad juhtida, siis tore ja ütle kuidas sa seda teed.
-
Külaline
Jajah, muidugi, ainult sina oled võimeline tundma tugevaid tundeid, eks.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 08:54Ju sa pole selliseid tugevaid tundeid tundnud.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 08:35Sa oledeki selline lihtsake, et mingeid tundeid juhtida ei suuda? Oled mingisse plakatil olevasse vennikesse lihtsalt aastaid armunud.
Ma ei räägi mingist plakati peale armumisest.
Kui sina suudad juhtida, siis tore ja ütle kuidas sa seda teed.
https://www.delfi.ee/artikkel/65172294/ ... armumisest
https://ohmygossip.nordenbladet.ee/arti ... -ule-saada
https://ohmygossip.nordenbladet.ee/arti ... -meestesse
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: KollaneBanaan ja 1 külaline