Uued plastpudelite korgid

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 16:58
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 15:25
Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 08:50

Nii ei lähe mitte. Pead rääkima nagu ehtne talupoeg 20 sajandi alguses, veel parem kui mõisahärra. Siis leitakse uus asi mille kallal nokkida sest see ei ole absoluutselt keeles kinni, kõigest ettekääne välja elamiseks
20.saj alguse taluinimene oli reeglina ainult 3 klassi külakoolis käinud. Mõisahärra eesti keel ei pruukinud kuigi hea olla. Nii et see kommentaar pole asjakohane.
Mage on see, et kergekäeliselt loobutakse eesti keelest ja kultuurist ja asemele võetakse rõõmuga rämpskeel, mille üle isegi ingliskeelsed haritlased irvitavad.
Jah ühte inglise keele sõna kasutades loobume eesti keelest ja kultuurist. Trollid? Ei irvita keegi, irvitan memmekeste-õpetajate targutuste peale. Nagu see midagi muudaks. EI MUUDA
Sind paremaks jah enam ei muuda. Ainult taandareng toimub.

Korkidega pole mingeid probleeme, eriti ei saanud arugi, et midagi muutus.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Aug 2024 20:27 Kusjuures paljudel automaatidel on kirjas, et pudel tuleb sisestada ilma korgita.
Tõesti või? Pole elus sellist automaati näinud. Käin tavaliselt Prismades või Lidlis ära andmas, seal küll pole iialgi sellise sildiga masinaid näinud.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Riskides ka õpetaja-targutaja tiitliga, pean siiski tolle "skill issue" käoga nõustuma. Asi ongi oskustes. Uute korkide kasutusse võtmisel oleks loomulikult võinud ka selge ja üheselt mõistetav kasutusjuhend kusagil reklaamis näiteks joosta. Ei häbene tunnistada, et ka ise puhisesin tihti frustratsioonist, kuna ei saanud neid ei kinni ega lahti korralikult. Hiljuti siis õppisin:

https://www.tiktok.com/@isabellemagalyt ... 2668597153

Toimib enamusega, ka piima- ja muude tetrapakkide korkidega. Mitte küll kõigiga, võibolla nende teiste jaoks on muu nipp - kes avastab andke teda :D
Külaline

Uued automaadid purustavad kõik ära ja võimsalt. Isegi põhi ees ei pea sisestama. Loeb triipkoodi mõlematpidi ära.
Aga kunagi, kui olid veel vanad taaraautomaadid, siis ma mäletan küll, et oli silt väljas, et ilma korkideta pudelid sisestada. See oli vast nii umbes 10a tagasi.
Külaline

Kas maakolgastes on ka kõik uued automaadid?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Aug 2024 16:58 Jah ühte inglise keele sõna kasutades loobume eesti keelest ja kultuurist.
Saa üle juba ükskord. Get over it!
Külaline

Piimapakkidel jms annab need korgid päris täisnurkselt painutada, nii ei jää valamisel ette. Coca-cola jt käivad korgid tõmmates laiemalt lahti, saab kenasti eest ära painutada ja pärast peale. Kas teil elus iga uue asjaga harjumine nii valuliselt läheb või on see vananemisega seotud häda? Youtubes on õppevideosid ka...
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 09:18 Piimapakkidel jms annab need korgid päris täisnurkselt painutada, nii ei jää valamisel ette. Coca-cola jt käivad korgid tõmmates laiemalt lahti, saab kenasti eest ära painutada ja pärast peale. Kas teil elus iga uue asjaga harjumine nii valuliselt läheb või on see vananemisega seotud häda? Youtubes on õppevideosid ka...
Mida vanemaks saad, seda raskem on uute asjadega harjumine. See on paratamatus, mida ka sina hakkad omal nahal kogema. Nagu siin paar kommentaari eespool olevas videos näha, ei tea nooredki, kuidas täpselt nendega käituda, muudkui painutavad ja sarjavad, lõpuks rebivad selle korgi üldse küljest ära.
Külaline

Mida vanemaks saad, seda raskem on uute asjadega harjumine. See on paratamatus, mida ka sina hakkad omal nahal kogema. Nagu siin paar kommentaari eespool olevas videos näha, ei tea nooredki, kuidas täpselt nendega käituda, muudkui painutavad ja sarjavad, lõpuks rebivad selle korgi üldse küljest ära.
Mul on üks koertest selline mitte kõige intelligentsem tegelane, kes läheneb alati jõuga seal, kus peaks kasutama mõistust. On üks mängualus, millel tuleb erimoodi sahtleid avada, et sealt maius kätte saada. Nt peab luugi ninaga üles lükkama või hammastega nöörist tõmbama. Aga oh jeerum, kus see rebib, hammustab ja kraabib ning siis mõni sahtel kogemata avaneb selle põrutamise peale. Tegelikult sai talle muidugi selgeks ka, kui kergelt need päriselt avanevad, kui asja õigesti teha, aga see ei takista tal iga kord sellele uuesti jõuga peale lendamast. Miskipärast meenus mulle praegu nendega, kes korke ei oska avada ja neid küljest rebima hakkavad.

Paljudel pudelikorkidel on stopper ka, lükkad korgi alla lõppu välja ja sinna ta paigale jääbki. Tetrapakkidega on tüütum. Samas isegi minu nõrkade ja värisevate kätega vanaema, kes ostab ainult 2 L piimapakke, suudab sellest omale piima valada ja pole veel kordagi nurinat kuulnud (elame ühes majas). Seega mõni vanainimene on ka asjalikum kui üks täie elu ja tervise juures vingupunn.
Külaline

Need vanad (nt mineraalveepudelite) korgid olid palju tüütumad ja mõnikord nii kõvasti kinni, et minu näpujõust jäi puudu (ei ole nõder vanainimene) ja pidin mehe abi paluma, et pudel lahti keerata. Uued käivad kergemini.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Aug 2024 09:18 Piimapakkidel jms annab need korgid päris täisnurkselt painutada, nii ei jää valamisel ette. Coca-cola jt käivad korgid tõmmates laiemalt lahti, saab kenasti eest ära painutada ja pärast peale. Kas teil elus iga uue asjaga harjumine nii valuliselt läheb või on see vananemisega seotud häda? Youtubes on õppevideosid ka...
Meil on hea meel su üle... 😊
Mis ei tee olematuks fakti, et see sinu uuendus on täiesti mõttetu.
Külaline

Annab jah, aga pritsib paki väljast piima täis.
Külaline

Avasin Värska pudeli, tõmbasin korgi kaugemale nii palju kui võimalik oli ja jõin pudelist. See ots, mille küljest selle kinnihoidva ribakese lahti tõmbasin, hüppas kuidagi keermest eemale ja osutus üliteravaks, sain huule veriseks ja paiste.
Nüüd peab siis seda ka jälgima, kus see otsake täpselt on.
Külaline

Oh jumal küll... kari hädapätakaid koos.
Külaline

Lõpuks on ikka nii, et meie siin Euroopa Liidus, kus probleem algseltki eriti suur polnud, nikastame oma naba ära igasuguste säästude ja uuendustega, muu maailm aga laseb lõdvalt edasi ja probleem sealt, kus see kõige suurem oli, ikkagi ei kao.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 15:13 Lõpuks on ikka nii, et meie siin Euroopa Liidus, kus probleem algseltki eriti suur polnud, nikastame oma naba ära igasuguste säästude ja uuendustega, muu maailm aga laseb lõdvalt edasi ja probleem sealt, kus see kõige suurem oli, ikkagi ei kao.
Täpselt nii.
Hiina reostab rohkem kui terve läänemaailm kokku ja ei kavatsegi midagi muuta;)))
Külaline

Ma kriimustasin piimapaki korgi äärega käe katki.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 17:04 Ma kriimustasin piimapaki korgi äärega käe katki.
Mina olen suutnud nende korkide pärast:
- mitu korda huule veriseks ja paar korda nina veriseks kriimustada
-Kaks korda käekoti sisu ära uputada mahla või vee sisse
- vähemalt kolmel korral käe veriseks kriimustada
- mitu korda seda korki ära tõmmata püüdes omale kas pudeli või paki sisu omale sülle valanud, või kodus lauale
- ja väiksemaid apsakaid praktiliselt iga kord neid korke avades
Ühesõnaga- ropendada ei taha, aga selle idiootsuse peale tuleb küll mitmes keeles %#&%&¤¤##
Külaline

Kas siin toimub võistlus, kes on kõige saamatum?
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 19:44
Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 17:04 Ma kriimustasin piimapaki korgi äärega käe katki.
Mina olen suutnud nende korkide pärast:
- mitu korda huule veriseks ja paar korda nina veriseks kriimustada
-Kaks korda käekoti sisu ära uputada mahla või vee sisse
- vähemalt kolmel korral käe veriseks kriimustada
- mitu korda seda korki ära tõmmata püüdes omale kas pudeli või paki sisu omale sülle valanud, või kodus lauale
- ja väiksemaid apsakaid praktiliselt iga kord neid korke avades
Ühesõnaga- ropendada ei taha, aga selle idiootsuse peale tuleb küll mitmes keeles %#&%&¤¤##
Proovi tarbijakaitsesse või kuskile kaevata, äkki lasevad ära keelata need haiged korgid, kui nad on inimesele ohtlikud ja vigastusvõimelised.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], xqwerty ja 4 külalist