Mehe pidev vingumine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 17:57 Aga äkki mehed ei armastagi teid enam kui vinguvad?
Millal mees sulle viimati ütles, et armastab sind?
Küsige mehelt, kas sa armastad mind?
Teemaalgataja siin: mis siis takistab tal ütlemast, et ei armasta? Öelgu ära ja lähme oma teed, ega me lasteaias ei ole, et vinguda on vaja, selle asemel, et öelda, mis tegelikult südamel on.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 20:29
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 17:57 Aga äkki mehed ei armastagi teid enam kui vinguvad?
Millal mees sulle viimati ütles, et armastab sind?
Küsige mehelt, kas sa armastad mind?
Teemaalgataja siin: mis siis takistab tal ütlemast, et ei armasta? Öelgu ära ja lähme oma teed, ega me lasteaias ei ole, et vinguda on vaja, selle asemel, et öelda, mis tegelikult südamel on.
On see vingumine siis uus nähtus, või koguaeg olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 20:29
On ta kunagi üldse öelnud, et armastab sind?
Ega see oma teed minek nii lihtne pole nagu siin kirjutada
Külaline

Kui tuleb ja ise tahab öelda, et oled mulle kallis ja ma armastan sind nii väga. Toob niisamagi lilli, et sulle rõõmu valmistada.
Kui ei ütle, siis ei armasta. Niisama on seda raske öelda. Ei taha nagu valetada ka.
Armastav mees ütleb hea meelega ka veenäitusid või mis iganes, et koos midagi teha.
On mul õigus?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Armastusest palju tähtsam on lihtsalt teineteise austamine. Lihtne respekt. Üksteise kallal näägutavad inimesed ei austa teineteist, kuigi vahest isegi keppi teevad.
Nunuh

Postitus Postitas Nunuh »

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 19:22
Nunuh kirjutas: 02 Sept 2024 17:32 On tõesti inimesi, kes ei kannata kohmitsemist. Et tema on juba valmis minema ja teine siis hakkab veel kähku enne midagi ära tegema.
Kes takistas tal autovõtit mulle andmast ja ütlemast, et ma lähen poodi, sa tule järele, kui valmis oled? Arvad, et ma poleks teda riiulite vahelt üles leidnud või?

Ja väikeseks vihjeks: ma olen 10 korda kiirem poeskäija kui mees, aga ma ei vingu selle üle, vaid ütlengi, anna võtmed, ma lähen autosse ja ootan seal, sest ma olen oma ostud teinud. Mind ei häiri, et pean ootama, kuni ta seal pool tundi veel kohmitseb. Ma saadan paar töömeili selle aja sees või loen e-raamatut.
No seda pead küll ikka ise teadma, miks mees ei usalda sulle autovõtmeid anda. 🤣🤣🤣🤣
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 18:08
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 15:01 Võib-olla naine ei ulata nii hästi? Meie suurepärases uusarenduses on veearvesti vannitoa laes ja ma pean seal iga kord hinge kinni hoidma, et kas ikka näen näidu ära kikivarvul seistes enne, kui maha prantsatan.
Miks sa sinna ronid? Mul on maja arvesti keldrikorruse laes, teen mobiiliga põrandal seistes pilti.
Sest vaata minu vannitoas ei ole see võimalik, sest lisaks sellele, et see avaus on nii krdi väike, on arvesti mingi lollaka nurga all. Aga eks sina tead paremini ja kõik teised elavad täpselt samasugustes tingimustes nagu sina.
Külaline

Mina vahel tunnen, et hädaldamisest ja vandumisest on abi. Või ma vähemalt loodan nii. Kes kurat on need lauad siia pannud. Ma nagu vannun seda olukorda. Aga kes kuuleb seda, see mõtleb et ma õiendan tema kallal.
Ja ega ma ise ka tunnen ju nii. Kui keegi vingub, õiendab minu kuuldes, siis ma tunnen et see on minule suunatud.
Miks see nii on? Miks ma võtan seda nagu enda pihta?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 03:54
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 15:01 Võib-olla naine ei ulata nii hästi? Meie suurepärases uusarenduses on veearvesti vannitoa laes ja ma pean seal iga kord hinge kinni hoidma, et kas ikka näen näidu ära kikivarvul seistes enne, kui maha prantsatan.
Miks sa sinna ronid? Mul on maja arvesti keldrikorruse laes, teen mobiiliga põrandal seistes pilti.
Sest vaata minu vannitoas ei ole see võimalik, sest lisaks sellele, et see avaus on nii krdi väike, on arvesti mingi lollaka nurga all. Aga eks sina tead paremini ja kõik teised elavad täpselt samasugustes tingimustes nagu sina.
Miks neid veekulu näitusid kuhugi teatama peab pidevalt? Mingid veneaegsed penskarid olete või? Paned iga kuu mingi umbkaudse kulu, umbes ju tead palju kulub ja korra aastas kontrollid ja teed tasaarvestuse.
Pole vaja tänada
Külaline

Simon says: kirjutas: 03 Sept 2024 08:32
Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 03:54
Miks neid veekulu näitusid kuhugi teatama peab pidevalt? Mingid veneaegsed penskarid olete või? Paned iga kuu mingi umbkaudse kulu, umbes ju tead palju kulub ja korra aastas kontrollid ja teed tasaarvestuse.
Pole vaja tänada
Kust sa võtad, et see polnudki see ainus kord aastas, kus näitu vaadati?
Külaline

Simon vingub ise veel hullemini. Aga kuna tal naist ei ole, siis vingub foorumis
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:04 Simon vingub ise veel hullemini. Aga kuna tal naist ei ole, siis vingub foorumis
Tõsi. Ja siin on suurem audients, tüütab rohkem inimesi ning ära ajada teda kah ei saa. Kullaauk.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 09:04 Aga kuna tal naist ei ole
Tõesta
Külaline

Simon says: kirjutas: 03 Sept 2024 08:32

Miks neid veekulu näitusid kuhugi teatama peab pidevalt? Mingid veneaegsed penskarid olete või?
Sa sobid nii täpselt siia teemasse- mõttetult vinguv mees! :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 08:25 Mina vahel tunnen, et hädaldamisest ja vandumisest on abi. Või ma vähemalt loodan nii. Kes kurat on need lauad siia pannud. Ma nagu vannun seda olukorda. Aga kes kuuleb seda, see mõtleb et ma õiendan tema kallal.
Ja ega ma ise ka tunnen ju nii. Kui keegi vingub, õiendab minu kuuldes, siis ma tunnen et see on minule suunatud.
Miks see nii on? Miks ma võtan seda nagu enda pihta?
Aga kui sama inimene, kelle kuuldes sa vingud, panigi need lauad sinna? Või tunneb, et sa viitad talle, sest miks sa seda muidu tema kuuldes ütled, kui sa teda ei kahtlusta?

Vinguva/sajatava inimese seltsis on nagunii ebameeldiv olla, hoidku oma negatiivne p**k endale. Paratamatult mõjutab see ka enda tuju ja heaolu ja mitte paremuse suunas.
Külaline

Klassika on ka "Ära topitud!" See tuleb kasutusele siis, kui mees midagi kohe üles ei leia. Näiteks vaatab külmkappi ja ei näe mingit otsitavat asja. Tükk aega vaatab, aga käsi ei tõuse, et midagi eest ära tõsta, sest issand halasta, võib ju juhtuda, et otsitav asi on mingi teise asja taga! Niisiis vaatab edasi ja siis ütleb, et ei ole. Ei ole! Otsas! Tule vaata ise... Ja kui siis lähen, tõstan ühe teise asja eest ära ja leian otsitava, ütleb etteheitvalt: "Ära topitud!"
Õnneks lapsed on normaalse huumorisoonega ja kui ise midagi oma koolikottidest või kappidest otsivad, siis karjuvad ka: "Ema, appi, ära topitud!" Ja mügistavad naerda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 18:23
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 18:16
Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 18:01

Armastus on ülehinnatud. Enamasti vaid sõnakõlks, eriti selline väljapressitud ütlemine.

Mis mõttes ülehinnatud? Sa ju ei elaks koos inimesega, keda sa ei armasta ja/või kes sind ei armasta. Või keegi elaks?
Ja sa päriselt usud, et mees vastab sulle küsimise peale ausalt: "Mari, ma kahjuks sind enam ei armasta"?
Miks seda küsima peab? Selle näed ju ära, kas inimene armastab või mitte, dziisas.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Sept 2024 11:55 Klassika on ka "Ära topitud!" See tuleb kasutusele siis, kui mees midagi kohe üles ei leia. Näiteks vaatab külmkappi ja ei näe mingit otsitavat asja. Tükk aega vaatab, aga käsi ei tõuse, et midagi eest ära tõsta, sest issand halasta, võib ju juhtuda, et otsitav asi on mingi teise asja taga! Niisiis vaatab edasi ja siis ütleb, et ei ole. Ei ole! Otsas! Tule vaata ise... Ja kui siis lähen, tõstan ühe teise asja eest ära ja leian otsitava, ütleb etteheitvalt: "Ära topitud!"
Õnneks lapsed on normaalse huumorisoonega ja kui ise midagi oma koolikottidest või kappidest otsivad, siis karjuvad ka: "Ema, appi, ära topitud!" Ja mügistavad naerda.
Külmkapi lugu on väga tuttav ka meil, saan alati kõhu täie naerda kui midagi ei leia🤦‍♀️
Tegu samasuguse 50+ süveneva vingatsiga. Arvan, et deprekas või "mujal rohi rohelisem". Kahjuks.
Külaline

Nunuh kirjutas: 03 Sept 2024 01:44 No seda pead küll ikka ise teadma, miks mees ei usalda sulle autovõtmeid anda. 🤣🤣🤣🤣
Usaldab küll, me sõidame mõlemad selle autoga. Sellega ei ole kunagi mingit probleemi olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Sept 2024 17:41 No ma loen ja näen, et millised pahad mehed teil on. Vinguvad nagu eided. Siinsed mehed on pahad, kodus mehed on pahad.
Kellegil häid mehi ka on?
Mees peab saama trennis käia! Nii hea on temaga siis koos olla - ta nõnda rahulik, ei sütti igast asjast.
Kui mehel on palju kirja- ja mõttetööd teha, trenni ei jõua, siis on seks temaga kõige parem. Ühest küljest ta nati hajevil, aga seksis see-eest pühendunum.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist