Mehe pidev vingumine

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Mehe pidev vingumine

Postitus Postitas Külaline »

Mina olen 51, mees 55, oleme pool elu abielus olnud. Viimasel ajal on häirima hakanud tema pidev vingumine, eriti kusagil avalikus kohas.
  • „Miks sa seda ostad, sul ei ole seda vaja!“
(a la võtan paki külmutatud mangosid ja ostan oma raha eest)
  • „Miks sa pead praegu seda rohtu võtma, mis mõttes kindlal kellaajal, kas sa koduni ei või oodata?“
(võtan hetkel ACIC 200 iga 4 tunni tagant, sest vill on huule peal ja võtsin autos tableti)
  • „Miks sa ei saa praegu töölt tulema hakata? Sul ei ole vaja seal nii kaua istuda!“
(helistab, et kas tulen tema autoga koju, kui ta ise on koduteel)

Ja küsimus ei ole selles, et ma ei suudaks teda paika panna. Ütlen talle samamoodi avalikus kohas rahulikult vastu, et kui sa vingumist ei lõpeta, siis on see viimane kord, kui ma koos sinuga poodi tulen. Rohtu võtan siis, kui mul vaja, mitte siis, kui sina dikteerida. Ja oma töö üle otsustan mina ise. Ma töötan juhtival ametikohal, mul ei enda kehtestamisega probleemi. Aga kopp on ees sellest pidevast ebaadekvaatsest vingumisest. Kas see on vanusega kaasnev probleem või ongi mees selline mats või milles asi?
Külaline

Võimalus a) mees on kogu aeg selline olnud, aga sul on temast nüüdseks kopp ees ja kõik hakkab närvidele käima, mis "pool elu" on olnud tavalised asjad.
Võimalus b: mees on muutunud keskealiseks kibestunud vanameheks (või teel sinnapoole) ja temal on SINU juures kõik närvidele käima hakanud.
Võimalus C. A+B ehk mõlemal on üksteisest kõrini
Võimalus D: menopaus ja kõik asjad ärritavad, sh ilmsüüta mees, kes varsti ei julge piuksatagi, sest iga sõna peale plahvatad
Loetelu ei ole lõplik
Külaline

Nii "nunnud" on need avalikus kohas üksteise närve saagivad ja kõikide kuuldes kemplevad keskealised paarikesed! :)
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:02 Võimalus a) mees on kogu aeg selline olnud, aga sul on temast nüüdseks kopp ees ja kõik hakkab närvidele käima, mis "pool elu" on olnud tavalised asjad.
Võimalus b: mees on muutunud keskealiseks kibestunud vanameheks (või teel sinnapoole) ja temal on SINU juures kõik närvidele käima hakanud.
Võimalus C. A+B ehk mõlemal on üksteisest kõrini
Võimalus D: menopaus ja kõik asjad ärritavad, sh ilmsüüta mees, kes varsti ei julge piuksatagi, sest iga sõna peale plahvatad
Loetelu ei ole lõplik
Menopausi ei ole ja ma olen loomu poolest ikka päris rahulik ja lahendustele orienteeritud inimene. :D Mehele olen ka 100 korda öelnud, et kui sul on mingi probleem, siis palun räägi sellest, mitte ära viska mingeid suvalisi kilde suvalises kohas. Väidab, et pole mingit probleemi. Natuke aega on normaalne, siis leiutab lambist jälle mingi absurdsuse.
Külaline

Loodetavasti ajutine rahulolematuse periood. Vast läheb üle. Kui ei, siis paku talle samasugust kohtlemist, stiilis, "no pead sa selle kõige kangema õlle nüüd ostma?", või "miks sa Seebi tänava kaudu ei sõida? Sealt on palju otsem".

Usu mind, kui sa talle sellisel moel pisut tagasi peegeldad, küll siis kohale jõuab. Kättemaks pole suhtes olles hea valik, aga mõned peegelduse-õppetunnid võivad ta panna oma käitumise üle järele mõtlema.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:04 Nii "nunnud" on need avalikus kohas üksteise närve saagivad ja kõikide kuuldes kemplevad keskealised paarikesed! :)
Teemaalgataja olen. Minu arust on see väga nõme avalikus kohas niimoodi kembelda, aga veel nõmedam on, kui keset poodi mees mulle teiste inimeste ees nähvab ja ma siis taluks seda nagu lammas. Eile just ütlesingi mehele pärast autos, et see on viimane kord, kui me koos siia tuleme, sest selline käitumine avalikus kohas on täiesti absurdne. Kui sul on midagi öelda, siis ütle seda kodus, mitte ära kärata keset poodi oma naise peale nagu napakas.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:09 Loodetavasti ajutine rahulolematuse periood. Vast läheb üle. Kui ei, siis paku talle samasugust kohtlemist, stiilis, "no pead sa selle kõige kangema õlle nüüd ostma?", või "miks sa Seebi tänava kaudu ei sõida? Sealt on palju otsem".

Usu mind, kui sa talle sellisel moel pisut tagasi peegeldad, küll siis kohale jõuab. Kättemaks pole suhtes olles hea valik, aga mõned peegelduse-õppetunnid võivad ta panna oma käitumise üle järele mõtlema.
Minu kogemus näitab, et inimesed ei saa sellisest tagasipeegeldamisest absoluutselt aru. Ja pärast pead hakkama selgitama, miks sina tropp oled. Ja “sina olid esimesena” - see argument lihtsalt ei tööta. Nad ei mäleta või ei usu.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:09 Loodetavasti ajutine rahulolematuse periood. Vast läheb üle. Kui ei, siis paku talle samasugust kohtlemist, stiilis, "no pead sa selle kõige kangema õlle nüüd ostma?", või "miks sa Seebi tänava kaudu ei sõida? Sealt on palju otsem".

Minu kogemus näitab, et inimesed ei saa sellisest tagasipeegeldamisest absoluutselt aru. Ja pärast pead hakkama selgitama, miks sina tropp oled. Ja “sina olid esimesena” - see argument lihtsalt ei tööta. Nad ei mäleta või ei usu.
Külaline

Teemaalgataja siin. Vabandust, aga selline käitumine avalikkuses on lapsik ja tobe. Ma suudan ennast suurepäraselt kaitsta, kui vaja, aga ise lambist midagi sellist teha on ikka veits liig.
Külaline

A sa vastupidi, ükskord röögata, et ole krt vait.

Muidu vastust ei tea. See on minu jaoks nii arusaamatu käitumine. Äkki elu on liiga ilus, naine on liiga arusaaja, siis ise otsib teadlikult või alateadlikult mingeid olukordi, kus saab sae käima lükata ja midagi emotsionaalsemalt vaielda.
Mul nt mees ise kah tahtis paar korda töö juurde vastu tulla. Mul pole vaja, ma lähen kas trenni või kaubsi huulepulkasid vaatama, kodu kolme bussipeatuse kaugusel. Lihtne koju minna, bussiridadel eesõiguski, ei pea ummikus passima.

Ja siis jäi iga kord 20 min hiljaks, mina passigu külmas ja pimedas ja oodaku teda. Enam ei oota. Aga tema saab aeg-ajalt tüli üles tõmmata, kuidas mul ei kõlba temaga sõita.
Külaline

... kirjutas: 01 Sept 2024 10:21 Postitus on kustutatud
Ma ei ole TA. Aga kle, ole vait. Mine ära. Sa oled liiga rumal avaliku foorumi jaoks. Jah, TA oleks pidanud panema oma täieliku ja täpse haigusloo siia üles, soovitavalt digiallkirjastatud. Teemasse, mis pole tema tabletikogusega isegi mitte kaudselt seotud. Sellepärast, et sinusugune *** ei suuda 15 realisest tekstist aru saada.
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:36
Ma ei ole TA. Aga kle, ole vait. Mine ära. Sa oled liiga rumal avaliku foorumi jaoks. Jah, TA oleks pidanud panema oma täieliku ja täpse haigusloo siia üles, soovitavalt digiallkirjastatud. Teemasse, mis pole tema tabletikogusega isegi mitte kaudselt seotud. Sellepärast, et sinusugune *** ei suuda 15 realisest tekstist aru saada.
Tundub, et oled küll TA :lol: :P
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 10:36
Vara hommikul juba nii kettas? Mine võta palderjani või piparmünditeed närvide rahustamiseks, see pole päris adekvaatne reaktsioon.
*Ravimite koguseid mina kommenteerida ei oska*
Külaline

Teemaalgataja siin. Mitte et see antud kontekstis oluline oleks, aga ma võtan antud ravimit arstiga kooskõlastatult ja ma ei täpsustanud oma doosi, mis ei puutu absoluutselt asjasse.

Meest ei häirinud mitte doos, vaid asjaolu, et ma ütlesin, et võtan tableti ära, enne kui autost välja tulen ja mees pidi mind minut aega ootama auto kõrval. Ja reaalselt oli tegemist minutiga, sest mul oli avatud käekott süles ja nii tablett kui veepudel käeulatuses. Ja kell käe peal, sest teadsin ette, et pean see kell rohtu võtma. Lihtsalt mehe jaoks paistis see minut aega ootamist olevat mingi metsik plaanide muutus, millega ta polnud ja arvestanud ja see häiris teda nii palju, et oli vaja vinguda.
Külaline

Simon says: kirjutas: 01 Sept 2024 10:59 Postitus on kustutatud
Ei ole seni märganud mingit seost ehk et vahet pole, kas sageli või harva. Kui on võimalik vinguda, siis vingub.
Simon says: kirjutas: 01 Sept 2024 10:59 Postitus on kustutatud
Mu eesmärk on see, et elu oleks rahulik ja keegi ei kisuks lambist mingit põhjendamatut tüli üles.

Probleem ei ole minu käitumises, sest ma ei ärrita teda oma käitumisega. Ma ei hakka ometi sellepärast ravimit võtmata jätma, et äkki mees muidu ärritub. Ma ei ole see ajakirjades kirjeldatud õnnetu neiu, kes arvab, et on ise süüdi, kui mehele mitte miski ei meeldi.
Külaline

Avalikus kohas valjuhäälme tänitamine on selge soov teist alandada, madalaks teha.
Teemaalgataja tundub väga mõistlik inimene. Võib-olla nii mõistlik, et siiani on kõik kraaksatused rahulikult läbi seedinud. Nüüd enam ei jaksa.
Külaline

Kes see sellise vingatsiga üldse seksida tahab, varsti ei saa enam sedagi. Vingumine on üks tõhusamaid viise igasuguse tuju ja huvi tapmiseks.
Külaline

Mida mees ise kogu loost arvab? Võttis rahulikult?
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 11:12
Simon says: kirjutas: 01 Sept 2024 10:59
Külaline kirjutas: 01 Sept 2024 09:55 Mina olen 51, mees 55, oleme pool elu abielus olnud. Viimasel ajal on häirima hakanud tema pidev vingumine, eriti kusagil avalikus kohas.
  • „Miks sa seda ostad, sul ei ole seda vaja!“
(a la võtan paki külmutatud mangosid ja ostan oma raha eest)
  • „Miks sa pead praegu seda rohtu võtma, mis mõttes kindlal kellaajal, kas sa koduni ei või oodata?“
(võtan hetkel ACIC 200 iga 4 tunni tagant, sest vill on huule peal ja võtsin autos tableti)
  • „Miks sa ei saa praegu töölt tulema hakata? Sul ei ole vaja seal nii kaua istuda!“
(helistab, et kas tulen tema autoga koju, kui ta ise on koduteel)

Ja küsimus ei ole selles, et ma ei suudaks teda paika panna. Ütlen talle samamoodi avalikus kohas rahulikult vastu, et kui sa vingumist ei lõpeta, siis on see viimane kord, kui ma koos sinuga poodi tulen. Rohtu võtan siis, kui mul vaja, mitte siis, kui sina dikteerida. Ja oma töö üle otsustan mina ise. Ma töötan juhtival ametikohal, mul ei enda kehtestamisega probleemi. Aga kopp on ees sellest pidevast ebaadekvaatsest vingumisest. Kas see on vanusega kaasnev probleem või ongi mees selline mats või milles asi?
Postitus on kustutatud.
Postitus on kustutatud
Sõltub sellest, mida soovitakse saavutada.
Külaline

Veidi noorem kui TA, mees märksa noorem. Ja sama lugu. Igat liigutust kommenteerib. Tänahommikune lugu: palusin, et ta ütleks näidud, mina trükin need sisse. Läks siis vaatama ja minuti jooksul tuli 6 kaebust. 1) Taburet, millega näitu läks vaatama, olla liiga raske (disaintaburet, olnud meil 10 aastat vähemalt), "see lõhub pool elamist maha, kui sellega kuskile vastu minna..". 2) Näitu ei saanud lugeda, kuna esikus tuli ei põlenud. Kust käib tuli põlema? Miks ta nii imeliku koha pealt käib põlema? (elanud lüliti kõrval 10 aastat). 3) ving, miks ta pidi näidu mulle üle kordama, 4) veenäiduki asukohta ei teadnud, kus see on? (sama - elanud näiduki kõrval 10 aastat), 5) Miks sa ei pildista ise neid näite? 6) ta oleks tahtnud aeda minna päikest võtma, aga nüüd pidi mulle näite vaatama ja päike läkski ära!
Ja kõik vinguva hääletooniga, suunurgad allapoole. No tõmbab ju tuju maha selline asi ja siis tahadki, et ta jumala pärast midagi ei ütleks. Olen hakanud tegema nii, et kui tal vingumishoog tuleb, sirutan peopesa välja, keeran pea kõrvale ja ütlen, et räägi mu käega. Siis veits toriseb omaette edasi, aga vähemalt tõmbab normaalseks.
Miks inimene niimoodi teeb, sellest mina aru ei saa. Olen sellele osutanud ja rääkinud, aga ei ole kasu, pigem süveneb. Kui väga vihastan ja ütlen, et kui midagi sõbralikku öelda ei ole, ära ütle üldse, siis mingi perioodi püsib normaalsemana ja ütleb, et tema tahtis ju ainult suhelda...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 2 külalist