Vastupidi, truu mees. Kust sa selle liiderliku valetaja võtsid?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 20:41Hästi tore on Diana ütlus:" Jüri naine on kindlasti väga õnnelik, et tal selline abikaasa on." Et siis liiderlik valetaja. Õnn missugune jah.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 20:34 No siin ta räägib üldse muud:
Ma ei ole kunagi oma isaga koos elanud, aga kohati tundsin, et ta on nagu minu isa – nii hoolitsev ja tähelepanelik, isalik. Meie vanusevahe oli 16 aastat. Kui palju ta muretses ja minu heaks tegi! Tean, et ta oli paljudele usaldusisik – nagu Gunnar Aarmagi oma eluajal.
Jüri tundus laheda ja vabameelsena ning võis jätta kohati kerglase mulje, aga ta oli tegelikult konservatiivne. Kõige tähtsamal kohal tema elus olid ta naine ja lapsed. Olime väga lähedased sõbrad. Ma väga austan tema abikaasat ja lapsi.
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9603 ... 9915a33715
Siit ma pigem loen välja, et see Jüri oligi selline guru paljude jaoks, vaevalt, et tal nendega suhe oli. Ja pere oli ikka nr 1.
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Seda, mis seal täpselt oli või ei olnud, teab hetkel ainult elus olev osapool. Aga minu hinnangul tegid need lapsed selle kohtuasjaga pigem tasuta reklaami sellele raamatule. Ja tõmbasid ise oma isa tähelepanu keskmesse. Sest tagantjärele tõestada nagunii midagi ei ole võimalik, aga nüüd teab sellest loost kordades rohkem inimesi ja ma pakun, et valdav enamus neist usub, et kus suitsu seal tuld. Ja nad ei pea selleks raamatut ostma ja lugemagi.Külaline kirjutas: ↑11 Dets 2025 01:07"Olin oma isaga väga lähedane, meil oli väga usalduslik suhe, kuid „sajandi armuloost“ Diana Klasiga polnud meil iial mingit juttu,“ ütleb Jüri Aarma tütar Roosi-Mae Aarma."Guest kirjutas: ↑11 Dets 2025 00:02 Delfis on täna sellel teemal artikkel. Ma ei ole enam tellija, seega pole artiklit lugenud ja ausalt öelda ei huvita ka. Mina igatahes hoian Diana Klasile pöialt. Loodetavasti saab see jama tema jaoks normaalse lõpu.
Kui rumal ja naiivne jutt! Milline isa räägib oma tütrele, et tal on tema ema kõrval veel ka armukesi ja see on tema meelest okei, sest"on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka."
Ja otse loomulikult ei lähe mitte ükski normaalne mees oma lapsele rääkima, et tal on kõrvalsuhted.
-
Külaline
Ma alguses mõtlesin, et teevad koos raamatule reklaami. Või ikka teevadki?
-
Külaline
Kus seda väideti, et Aarma Diana poja pulmad kinni maksis? Huvitav, sellist asja ju lihtsalt tuttava puhul ei tee. Ikka lähedasem suhe peab olema.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 18:05 Võhivõõra kodus ikka pidevalt ei tolgenda ja tema arveid ei maksa. Aarma olevat Klasi poja pulma kinni maksnud jne. Huvitav, et seda kõike lapsed tunnistavad ja nende jaoks see kuidagi kummaline ei olnud, aga suhtejutt on au ja väärikuse solvamine.
-
Külaline
Ma juskui lugesin, et Diana maksis nende hõlpelu kinni oma müüdud kinnisvaraga. Võta nüüd kinni.
-
Külaline
See tundub loogilisem jah, ega ta siis üksi kasiinos kõike läbi lüüa jõudnud.
-
Külaline
Oma raha raiskas kogu aeg ära ja siis polnud söögirahagi. Seda on ta ise rääkinud ja rääkis ka Aarma tütar, et Aarma toetas rahaliselt Klasi aastaid ja aastaid ja suurte summadega.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:49 Ma juskui lugesin, et Diana maksis nende hõlpelu kinni oma müüdud kinnisvaraga. Võta nüüd kinni.
-
Külaline
Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 10:24Oma raha raiskas kogu aeg ära ja siis polnud söögirahagi. Seda on ta ise rääkinud ja rääkis ka Aarma tütar, et Aarma toetas rahaliselt Klasi aastaid ja aastaid ja suurte summadega.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 22:49 Ma juskui lugesin, et Diana maksis nende hõlpelu kinni oma müüdud kinnisvaraga. Võta nüüd kinni.
-
Külaline
Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
-
Külaline
Kui perel on raha piisavalt, siis pole raha vähenemine ju eriline probleem.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
-
Külaline
No ja mis see teise naisega keppimine nii väga probleem on.Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 15:18Kui perel on raha piisavalt, siis pole raha vähenemine ju eriline probleem.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
-
Külaline
Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
Nagu see varakult surnud õlitööstur, kes ilmateadustajaga 2 last sai (nimesi ei mäleta). Seni, kuni lihtsalt lapsi tegi, tundus pere olukorraga leppivat, kuid kui need lapsed pärandile hakkasid kandideerima, oli probleem taevani.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
Osta raamat, saad ka teadaGuest kirjutas: ↑12 Dets 2025 20:45Küsin uuesti, kes ja kus väitis, et oli intiimsuhe?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:58Kui mul oleks kellegagi intiimsuhe, siis paratamatult jääb sõnumeid ja kirju, eriti kui koos ei elata. A´la tulen hilja ja jään ööseks, kas sõidame romantilist nädalavahetust veetma jne.Guest kirjutas: ↑12 Dets 2025 17:13
TÕESTADA kuus aaatat hiljem, et olid intiimsuhtes? Kuidas? Puki peal või mis moodi?
Lisaks tuleks arvestada ka seda, et naine võib pidada (või üles puhuda) suhteks seda, mis mehe jaoks on ainult väike benefit tühjal hetkel. Nii võibki naise silmis sellistest hetkedest moodustuda kirjastamist vääriv tuline suhe, aga mees ütleks hoopis midagi muud.![]()
Ei aga päriselt ka, seda on tõesti nii Diana ise kui ka kolleegid korduvalt väitnud, kui sa tegelikult ka huvi tunneksid, küll sa siis oleksid mõned artiklid sel teemal ka leidnud...
-
Külaline
Eriti ei usu, et Aarma mingi miljonär oli, selleks oli ta liiga boheemlaslik ja muretu tüüp. Ta oli ju näitleja, kes suuri summasid ei teeninud. Rikkad on ainult need meelelahutajad, kellel on tugev ettevõtlus põhitöö kõrval. Ei imesta, kui seal peres hoopis naine oli põhiline rahateenija ja kui seda raha siis mingitele ullikestele lahkelt jagati, ei ole küll ilmselt väga tore asi. Aga tundub, et kõik see asi oli okei, aga kui asi läks raamatusse, siis see enam ei sobinud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:22Võibolla toetas teisi ka, ainult et teistel on piinlik sellest rääkida.
-
Külaline
No vaevalt Aarmal raha omamiseks oli vaja tööl käia, kui vähegi tema taustaga tuttav oled.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 18:22Eriti ei usu, et Aarma mingi miljonär oli, selleks oli ta liiga boheemlaslik ja muretu tüüp. Ta oli ju näitleja, kes suuri summasid ei teeninud. Rikkad on ainult need meelelahutajad, kellel on tugev ettevõtlus põhitöö kõrval. Ei imesta, kui seal peres hoopis naine oli põhiline rahateenija ja kui seda raha siis mingitele ullikestele lahkelt jagati, ei ole küll ilmselt väga tore asi. Aga tundub, et kõik see asi oli okei, aga kui asi läks raamatusse, siis see enam ei sobinud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28
Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...
-
Külaline
Mis miljonärile viitav taust tal siis oli? Mulle ta küll kunagi mingi erilise rahamehena ei tundunud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 19:02No vaevalt Aarmal raha omamiseks oli vaja tööl käia, kui vähegi tema taustaga tuttav oled.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 18:22Eriti ei usu, et Aarma mingi miljonär oli, selleks oli ta liiga boheemlaslik ja muretu tüüp. Ta oli ju näitleja, kes suuri summasid ei teeninud. Rikkad on ainult need meelelahutajad, kellel on tugev ettevõtlus põhitöö kõrval. Ei imesta, kui seal peres hoopis naine oli põhiline rahateenija ja kui seda raha siis mingitele ullikestele lahkelt jagati, ei ole küll ilmselt väga tore asi. Aga tundub, et kõik see asi oli okei, aga kui asi läks raamatusse, siis see enam ei sobinud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31
Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.
-
Külaline
Mis selles imelikku on?kolja kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:42Nagu see varakult surnud õlitööstur, kes ilmateadustajaga 2 last sai (nimesi ei mäleta). Seni, kuni lihtsalt lapsi tegi, tundus pere olukorraga leppivat, kuid kui need lapsed pärandile hakkasid kandideerima, oli probleem taevani.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 12:28
Pere seisukohast oleks ju olnud parem, kui ta oleks neid teisi naisi keppimas käinud (tasuta!), selmet et nende arvelt pere käsutuses olevat raha vähendada...
-
Külaline
Siin oli see vahe, et õlitööstur ise tegi enne surma kõik, et see armuke ja lapsed hiigelvarandusest osa ei saaks. Tegi kõik omandid ümber jne. Määras lastele täpselt nii palju, kui ta arvas paras olevat, naisele õiguse elada lapsele kuuluvas kinnisvaras lapse täisealiseks saamiseni. Aga armuke ei leppinud sellega, sellepärast andis asja kohtusse. Tema soovis rohkem ja ei olnud rahul mehe poolt talle ja lastele määratuga. Muu pere ei puutu siin kuidagi asjasse.Nagu see varakult surnud õlitööstur, kes ilmateadustajaga 2 last sai (nimesi ei mäleta). Seni, kuni lihtsalt lapsi tegi, tundus pere olukorraga leppivat, kuid kui need lapsed pärandile hakkasid kandideerima, oli probleem taevani.
-
Külaline
Tohoh, mis taustaga ta siis on?Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 19:02No vaevalt Aarmal raha omamiseks oli vaja tööl käia, kui vähegi tema taustaga tuttav oled.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 18:22Eriti ei usu, et Aarma mingi miljonär oli, selleks oli ta liiga boheemlaslik ja muretu tüüp. Ta oli ju näitleja, kes suuri summasid ei teeninud. Rikkad on ainult need meelelahutajad, kellel on tugev ettevõtlus põhitöö kõrval. Ei imesta, kui seal peres hoopis naine oli põhiline rahateenija ja kui seda raha siis mingitele ullikestele lahkelt jagati, ei ole küll ilmselt väga tore asi. Aga tundub, et kõik see asi oli okei, aga kui asi läks raamatusse, siis see enam ei sobinud.Guest kirjutas: ↑13 Dets 2025 17:31
Võibolla oli miljonär, aga ei tahtnud, et keegi teaks, et ta teisi aitab. Pere selle all ei kannatanud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kahupea, Triibu ja 16 külalist