Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 20:40
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 20:06Ma ostan selle kindlasti, kui see ükskord poelettidele jõuab.
Ma kindlasti ei osta. Ma tunnen huvi, et mida see raamat sulle annab, et ostad?
Mulle meeldib kultuuritegelaste eluloolisi raamatuid lugeda. Diana Klas oma värvika karakteriga asetub kindlalt nende hulka, kelle elukäigust ja loomingust ma lugeda sooviks.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Dets 2025 20:06
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 11:11
Kes rääkis? Raamat on ju igavene, kui sa oled sinna sisse pandud, siis sinna sa ka jääd, aga lihtsalt jutud vaibuvad mingi aja pärast ja saja aasta pärast ei mäleta enam keegi, kuidas mingi vend kedagi oma naise kõrvalt suksustas. Aga raamat, palun väga, tee ainult lahti, ja loe läbi..
Päirselt arvad, et see raamat on nii tähtis, et seda miljonid loevad ja saja aasta pärast kuskile klaasi taha pannakse+ Seda raamatut poleks üldse keegi tähele pannud, kui seda kohtuprotsessi jne poleks. Mul küll suva sellest raamatust, Aarma armuelust on ka suva. Minu arust ei muuda siin see raamat midagi, Aarma oligi üks ringitõmbaja, see Klas polnud üldse ainuke.
Miljonid mitte, aga sajad, vbla tuhanded, kindlasti. Raamat on raamat, see on ja jääb. Ja tore on.

Ma ostan selle kindlasti, kui see ükskord poelettidele jõuab.
Paljud kindlasti ostavad, aga arvata, et nende kahe inimese näol on tegemist selliste Eesti suurkujudega, et nende vastu tuntakse huvi ka saja aasta pärast, on ilmselge liialdus.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Dets 2025 08:28
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 00:31
Guest kirjutas: 07 Dets 2025 20:08

Üldiselt küll. Ilmselt pole sa ahvatlev naine, keda mehed esimesest pilgust põleval silmil vahiks ja tõenäoliselt pole kollektiivi ka tõelist hurmurit sattunud.
Sinu arust siis kõik ilusad naised ajavad jalad kohe laiali, kui vähegi kena meest näevad?

Minule tundud sina madala enesehinnanguga naine, kui muudmoodi ei saa meestelt tähelepanu, kui nendega voodisse ronides.
Vastupidi, olen kõrge enesehinnanguga naine ja tähelepanu üle ei kurda.
Õige jah! Kogemata unustasin, et kõik naised on naiivsed, koledad, ebaahvatlevad ja vaesed ning mõistagi meeste poolt petetud ja kodust välja visatud. Sina aga ilus, kõrge enesehinnanguga miljonär, kelle mees ei peta kunagi. :lol: :lol: :lol:
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 21:33
Guest kirjutas: 08 Dets 2025 20:06
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 11:11

Päirselt arvad, et see raamat on nii tähtis, et seda miljonid loevad ja saja aasta pärast kuskile klaasi taha pannakse+ Seda raamatut poleks üldse keegi tähele pannud, kui seda kohtuprotsessi jne poleks. Mul küll suva sellest raamatust, Aarma armuelust on ka suva. Minu arust ei muuda siin see raamat midagi, Aarma oligi üks ringitõmbaja, see Klas polnud üldse ainuke.
Miljonid mitte, aga sajad, vbla tuhanded, kindlasti. Raamat on raamat, see on ja jääb. Ja tore on.

Ma ostan selle kindlasti, kui see ükskord poelettidele jõuab.
Paljud kindlasti ostavad, aga arvata, et nende kahe inimese näol on tegemist selliste Eesti suurkujudega, et nende vastu tuntakse huvi ka saja aasta pärast, on ilmselge liialdus.
Ei nemad pole miskid suurkujud, aga tütre isa oli seda siiski, eks teda vast mäletatakse ka aegade möödudes, temaga seoses kerkib tütargi pinnale, ja niiviisi see raamatki kätte võetakse..
Külaline

Delfis on täna sellel teemal artikkel. Ma ei ole enam tellija, seega pole artiklit lugenud ja ausalt öelda ei huvita ka. Mina igatahes hoian Diana Klasile pöialt. Loodetavasti saab see jama tema jaoks normaalse lõpu.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 22:16
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 00:31 Sinu arust siis kõik ilusad naised ajavad jalad kohe laiali, kui vähegi kena meest näevad?

Minule tundud sina madala enesehinnanguga naine, kui muudmoodi ei saa meestelt tähelepanu, kui nendega voodisse ronides.
Õige jah! Kogemata unustasin, et kõik naised on naiivsed, koledad, ebaahvatlevad ja vaesed ning mõistagi meeste poolt petetud ja kodust välja visatud. Sina aga ilus, kõrge enesehinnanguga miljonär, kelle mees ei peta kunagi. :lol: :lol: :lol:
Sellel kodanikul on küll tõsine vigastus :lol: Sellist juttu ajadki?
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:02 Delfis on täna sellel teemal artikkel. Ma ei ole enam tellija, seega pole artiklit lugenud ja ausalt öelda ei huvita ka. Mina igatahes hoian Diana Klasile pöialt. Loodetavasti saab see jama tema jaoks normaalse lõpu.
"Olin oma isaga väga lähedane, meil oli väga usalduslik suhe, kuid „sajandi armuloost“ Diana Klasiga polnud meil iial mingit juttu,“ ütleb Jüri Aarma tütar Roosi-Mae Aarma."

Kui rumal ja naiivne jutt! Milline isa räägib oma tütrele, et tal on tema ema kõrval veel ka armukesi ja see on tema meelest okei, sest"on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka."
Külaline

Kolm aastat pärast Aarma surma rääkis Diana Klas ajakirjas Kroonika, et nad olid Jüriga partnerid nii laval kui elus. „Me olime hingesugulased,“ rääkis Diana. „Ma ei ole mitte kunagi kedagi niimoodi armastanud. Armastasin teda väga. Mu lapsed nägid kakskümmend aastat ­ainult ühte meest.

Aarma pidi ikka Dianast väga sisse võetud olema, kui 20 aastat tema kodu vahet käis. Seda juba kokku ei valeta, eriti laste ees.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 01:16 Kolm aastat pärast Aarma surma rääkis Diana Klas ajakirjas Kroonika, et nad olid Jüriga partnerid nii laval kui elus. „Me olime hingesugulased,“ rääkis Diana. „Ma ei ole mitte kunagi kedagi niimoodi armastanud. Armastasin teda väga. Mu lapsed nägid kakskümmend aastat ­ainult ühte meest.
20 aastat oli sajandi armastuslugu Jüriga - ja samal ajal sai kolme erineva mehega 3 last + oli ühega neist ka abielus. Midagi siin nagu ei klapi.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 10:1720 aastat oli sajandi armastuslugu Jüriga - ja samal ajal sai kolme erineva mehega 3 last + oli ühega neist ka abielus. Midagi siin nagu ei klapi.
Kas sul jäid koolis bioloogiatunnid vahele? Mida sul siin ei klapi? Et kui kedagi armastad, siis kellegi teisega seksida ja lapsi ei ole võimalik saada?
Külaline

Rumal ja ebameeldiv tüüp ning tema raamat oleks kõige hullem jõulukink mida suudan ette kujutada!
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 10:35 Rumal ja ebameeldiv tüüp ning tema raamat oleks kõige hullem jõulukink mida suudan ette kujutada!
Ära muretse, sul ei ole kohustust seda raamatut kellelegi kinkida.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 10:26
Külaline kirjutas: 11 Dets 2025 10:1720 aastat oli sajandi armastuslugu Jüriga - ja samal ajal sai kolme erineva mehega 3 last + oli ühega neist ka abielus. Midagi siin nagu ei klapi.
Kas sul jäid koolis bioloogiatunnid vahele? Mida sul siin ei klapi? Et kui kedagi armastad, siis kellegi teisega seksida ja lapsi ei ole võimalik saada?
Loomulikukult on võimalik, juhul kui see eluarmastus on ainult ühepoolne ja sul ei ole temaga tegelikult suhet ja sa tead, et ei tule ka.
Külaline

Normaalsed inimesed püüavad varjata, et on armukesed, mõni aga kisab valju häälega igasse ilmakaarde, et võiks seda kõigile kuulutada kui oma elu ainust olulist asja. Päris piinlik.
Külaline

Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Ja Klasi suhtumine jätab artikli järgi pehmelt õeldes ikka väga viletsa mulje. Küllap siis kohtus asi selgeks tehakse.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Ja Klasi suhtumine jätab artikli järgi pehmelt õeldes ikka väga viletsa mulje. Küllap siis kohtus asi selgeks tehakse.
Mind just see Ekspressi artikkel veenis, et Klasile tehakse liiga. Väga iseloomulik oli, et Dianat süüdistati valeinfo levitamises, kuid ainuke konkreetne, faktiline etteheide, et mida Diana siis valetanud on, oli hoopis selle kohta, et Jüri lapsed on teda ähvardanud- ehk hoopis teisest teemast. Ja mu meelest on mõistetav, et ühe kohtutes mitte aega viitva inimese jaoks on ka lubadus kohtusse kaevata väga ähvardav- sisuliselt ähvardatakse ju suurte kuludega.
Ja üldiselt ka ma ei arva, et lastel oleks põhimõtteliselt õigus kellegi teise elu ümber kirjutada põhjusel, et seal on ühiseid osi nende sugulastega (kuigi selles konkreetses vaidluses on suht ükskõik, kumb võidab, ma niikuinii ei kavatse seda raamatut lugeda). Jüri elas oma elu ikkagi ise ja seda, et Diana ei valeta, on kinnitanud ka mõned teised Aarma kolleegid (ma küll ei mäleta enam, kes, ja ei viitsi otsida ka, Õhtulehes oli mingi lugu teemal, et mida kolleegid räägivad).
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 00:25
Külaline kirjutas: 08 Dets 2025 22:16
Sellel kodanikul on küll tõsine vigastus :lol: Sellist juttu ajadki?
Miks mina vigastatud sinu arvates olen, aga mitte too kõrge enesehinnanguga tädi, kes käib teemast teemasse ja lõugab, kuidas kõik püsisuhtes naised on naiivsed ja ei tea, et nad on petetud.
Külaline

kolja kirjutas: 11 Dets 2025 22:54
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 14:25 Eilses Ekspressis oli artikkel sellel teemal. Lugesin ja mõtlesin, et tegelikult on õudne küll, kui raha teenimise nimel kistakse su pereliige mingisse afääri, mida võib-olla polnudki. Sa peaksid ikka suutma tõestada, et oli intiimsuhe, enne, kui midagi kirjutama hakkad. On täiesti võimalik, et meesterahvas võib olla ainult sõber, kes aitab sind rahaliselt ja nõuga, ilma mingi suhteta, ma isegi tunnen selliseid abivalmis tüüpe.
Mind just see Ekspressi artikkel veenis, et Klasile tehakse liiga. Väga iseloomulik oli, et Dianat süüdistati valeinfo levitamises, kuid ainuke konkreetne, faktiline etteheide, et mida Diana siis valetanud on, oli hoopis selle kohta, et Jüri lapsed on teda ähvardanud- ehk hoopis teisest teemast. Ja mu meelest on mõistetav, et ühe kohtutes mitte aega viitva inimese jaoks on ka lubadus kohtusse kaevata väga ähvardav- sisuliselt ähvardatakse ju suurte kuludega.
Ja üldiselt ka ma ei arva, et lastel oleks põhimõtteliselt õigus kellegi teise elu ümber kirjutada põhjusel, et seal on ühiseid osi nende sugulastega (kuigi selles konkreetses vaidluses on suht ükskõik, kumb võidab, ma niikuinii ei kavatse seda raamatut lugeda). Jüri elas oma elu ikkagi ise ja seda, et Diana ei valeta, on kinnitanud ka mõned teised Aarma kolleegid (ma küll ei mäleta enam, kes, ja ei viitsi otsida ka, Õhtulehes oli mingi lugu teemal, et mida kolleegid räägivad).
Ma ei tea, kui objektiivseks võib pidada kolleegide juttu, kui just keegi neile peale ei sattunud. Klas võis ise väga aktiivne olla ja mehe ümber tiirelda, nii võib jätta mulje, et on suhe, mida tegelikult pole. Igal juhul, kui suhe oli, on sellest kindlasti mingid tõendid, sõnumid, kirjad vm, kui
see oli selline, nagu Klas väidab, siis hoidis ta need tõendid alles. Ma ise ka ei kavatse seda raamatut ei osta ega lugeda, sest ei huvita tema elu ega suhted.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Dets 2025 10:17
Guest kirjutas: 11 Dets 2025 01:16 Kolm aastat pärast Aarma surma rääkis Diana Klas ajakirjas Kroonika, et nad olid Jüriga partnerid nii laval kui elus. „Me olime hingesugulased,“ rääkis Diana. „Ma ei ole mitte kunagi kedagi niimoodi armastanud. Armastasin teda väga. Mu lapsed nägid kakskümmend aastat ­ainult ühte meest.
20 aastat oli sajandi armastuslugu Jüriga - ja samal ajal sai kolme erineva mehega 3 last + oli ühega neist ka abielus. Midagi siin nagu ei klapi.
Klapib ikka küll. Lapsed olid juba sündinud ja viimase lapse isast lahku mindud.
Külaline

Mina hakkasin mõtlema, et lapsed vist tõesti päriselt usuvad, et see suhe oli välja mõeldud. Ma ise seda hästi ei usu. See jutt, et Aarmal oli Klasist kahju, õnnetu hing, kellel kunagi polnud söögiraha, lapsed näljas, et tema lihtsalt aitas. Maksab siis lõputult raha, kogu aeg käib Klasi kodus, lisaks veel kolleegide jutt, et Aarma ööbis Klasiga väljasõitudel ühes hotellitoas. Lisaks need jutud, Aarmal oli ka teisi nö muusasid abielu ajal. Väga raske selle kõige kõrval uskuda, et mitte midagi ei olnud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kahupea, Kirile, Triibu ja 7 külalist