Enamus naised välimuselt ühe puuga löödud

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 14:52
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 13:14
Külaline kirjutas: 05 Mär 2025 20:31

Enne lõikumist? Mida ta sinu arust lõiganud on?
Nina, kindlasti lip lift, ka silmad, ning võib-olla ka kulme tõstetud, joonistatud kulmud, lashlift. Huuled väga ära süstitud. Tundub, et on kasutatud kõiki iluprotseduure, mis selles vanuses võimalikud on. Tulemus on ilus, aga tegemist on täiesti teise inimesega, isikupära on kadunud.
Lashlift? Ole nüüd, sa üldse tead, mida see tähendab? Ma isiklikult ei näe, et midagi nii väga lõigatud oleks, esimesel pildil on ju ta alles laps. Minu nägu on ka väga palju muutunud, ei ole 30-aastaselt sama nagu 15-aastaselt aga lõikustega ei ole sellel vähimatki pistmist. Jah, Kyliel kindlasti filler huultes, võibolla kuskil veel, võib olla botoxit siin-seal aga põhiline on täiesti teistsugune jumestus, mis muideks annab põhiefekti nende kahe pildi võrdluses ning aastatega lisandunud vanus.
Tean küll, see on ripsmete tõstmine ja eraldamine, mida minu teada võib teha igas eas. No võib-olla kortsus laugude puhul ei anna sama efekti, ei tea.

Minu jaoks on üks lõikus, mis teeb näo võltsiks ja koledaks, eriti vanemas eas, ja see on lip lift. Jänesemokad, kohe tunneb ära. Muidugi, vanemad prouad teevad ka igasuguseid rasva süstimisi põskedesse jms., mis võivad anda jubeda efekti.

Kõik muu, silmalaud, nina, facelift, on okei.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 16:57 See originaalhuul on ikka jubeduse tipp! Ma ei julgeks vist uksestki väljuda, mingi kriips näos ja seegi olematu.
No kuule, nii hull see asi ka ei ole. Miljarditel naistel on selline ülahuul. Paljudel ka alahuul kriips. Ja kui raha ei ole, siis pead sellisena oma elu elama. Ja elavad täitsa hästi. Armastavad, suudlevad ja loovad toredaid perekondi. Ega see paks suu ka mingit igavest hea elu garantiid anna.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:37
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 16:57 See originaalhuul on ikka jubeduse tipp! Ma ei julgeks vist uksestki väljuda, mingi kriips näos ja seegi olematu.
No kuule, nii hull see asi ka ei ole. Miljarditel naistel on selline ülahuul. Paljudel ka alahuul kriips. Ja kui raha ei ole, siis pead sellisena oma elu elama. Ja elavad täitsa hästi. Armastavad, suudlevad ja loovad toredaid perekondi. Ega see paks suu ka mingit igavest hea elu garantiid anna.
Selle 300 eurot, et suu korda teha lasta, leiab igaüks. Väga kole.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:50Selle 300 eurot, et suu korda teha lasta, leiab igaüks. Väga kole.
Kes sa selline oled, et tuled ütlema, kes on ilus süstimata ja kes peab kindlasti süstima? Kas on sul süstivaid kliente väheks jäänd või milles asi?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 16:50
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 13:14

Nina, kindlasti lip lift, ka silmad, ning võib-olla ka kulme tõstetud, joonistatud kulmud, lashlift. Huuled väga ära süstitud. Tundub, et on kasutatud kõiki iluprotseduure, mis selles vanuses võimalikud on. Tulemus on ilus, aga tegemist on täiesti teise inimesega, isikupära on kadunud.
Lashlift? Ole nüüd, sa üldse tead, mida see tähendab? Ma isiklikult ei näe, et midagi nii väga lõigatud oleks, esimesel pildil on ju ta alles laps. Minu nägu on ka väga palju muutunud, ei ole 30-aastaselt sama nagu 15-aastaselt aga lõikustega ei ole sellel vähimatki pistmist. Jah, Kyliel kindlasti filler huultes, võibolla kuskil veel, võib olla botoxit siin-seal aga põhiline on täiesti teistsugune jumestus, mis muideks annab põhiefekti nende kahe pildi võrdluses ning aastatega lisandunud vanus.
Loe ikka hoolikamalt. Lip liftist on juttu, mitte lashliftist.

Ninajuur on küll peenem. Muu lõikamisest ma ka aru ei saa. Kui ongi tehtud, siis nii hästi, et pole eriliselt näha.
Loe ise hoolikamat. Lashlift ära mainida on küll umbes sama, et jube võlts naine, vahatab bikiinipiirkonda ja värki, täiesti ära lõigatud :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 19:19
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:50Selle 300 eurot, et suu korda teha lasta, leiab igaüks. Väga kole.
Kes sa selline oled, et tuled ütlema, kes on ilus süstimata ja kes peab kindlasti süstima? Kas on sul süstivaid kliente väheks jäänd või milles asi?
Hahhaaa, said puhta? Oled ka kole?
Mul pole süstivaid kliente :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 20:00
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 16:50

Loe ikka hoolikamalt. Lip liftist on juttu, mitte lashliftist.

Ninajuur on küll peenem. Muu lõikamisest ma ka aru ei saa. Kui ongi tehtud, siis nii hästi, et pole eriliselt näha.
Loe ise hoolikamat. Lashlift ära mainida on küll umbes sama, et jube võlts naine, vahatab bikiinipiirkonda ja värki, täiesti ära lõigatud :D
Paljud on ju nii lollid, et räägivad lõikumisest ka süstide kontekstis, ei saa nad aru ei ööd ega mütsi.
Tänapäeval peab olema ikka väga endast mittehooliv, kui ei kasuta kõiki suurepäraseid võimalusi olla ilus ja värske.
Külaline

Hahaha, ilulõikused ja -süstid on väga tulus äri. VÄGA. Väga tulusaid ärisid tehakse nii, et tekitatakse nõudlus. Siinkohal torgatakse naiste hella kohta - välimus. Sa ei kõlba kuskile, kui... Kes sind sellisena tahab... Sul peavad olema punnis huuled, muidu...
Võimas ja tulus manipuleerimine. Siia kuulub nii ravimeid (lugege "Ravimi kõrvaltoime: surm"), toidulisandeid, iga päev 10 000 sammu (sammulugejaid oli vaja müüa) jne.
Kordan veelkord: ilulõikused ja -süstid on megatulus äri, ebakindlaid naisi jagub aegade lõpuni. Kes tahab rikkaks saada, siis see on see amet.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 22:00 Hahaha, ilulõikused ja -süstid on väga tulus äri. VÄGA. Väga tulusaid ärisid tehakse nii, et tekitatakse nõudlus. Siinkohal torgatakse naiste hella kohta - välimus. Sa ei kõlba kuskile, kui... Kes sind sellisena tahab... Sul peavad olema punnis huuled, muidu...
Võimas ja tulus manipuleerimine. Siia kuulub nii ravimeid (lugege "Ravimi kõrvaltoime: surm"), toidulisandeid, iga päev 10 000 sammu (sammulugejaid oli vaja müüa) jne.
Kordan veelkord: ilulõikused ja -süstid on megatulus äri, ebakindlaid naisi jagub aegade lõpuni. Kes tahab rikkaks saada, siis see on see amet.
Mäh?

Ebakindel on ka see, kes ei soovi 100 kilo kaaluda. Ja kes paneb implantaadi ja valgendab.
Sinu jutt on tüüpilise koleda, keskpärase ja vaese naise jutt. Ei imesta, kui sul on poisipea ja end ei meigi, täislaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 22:04
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 22:00 Hahaha, ilulõikused ja -süstid on väga tulus äri. VÄGA. Väga tulusaid ärisid tehakse nii, et tekitatakse nõudlus. Siinkohal torgatakse naiste hella kohta - välimus. Sa ei kõlba kuskile, kui... Kes sind sellisena tahab... Sul peavad olema punnis huuled, muidu...
Mäh?

Ebakindel on ka see, kes ei soovi 100 kilo kaaluda. Ja kes paneb implantaadi ja valgendab.
Sinu jutt on tüüpilise koleda, keskpärase ja vaese naise jutt. Ei imesta, kui sul on poisipea ja end ei meigi, täislaks.
Kas proovid endale oma ebaõnnestunud lõikusi teiste halvustamisega maha müüa?
Või on klientuur kokku kuivanud?
Mis sind õigupoolest vaevab?
Ära tule ütlema, et tohutu mure teiste naiste välimuse pärast sind siia postitama paneb ;)
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:50
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 21:08 Paljud on ju nii lollid, et räägivad lõikumisest ka süstide kontekstis, ei saa nad aru ei ööd ega mütsi.
Tänapäeval peab olema ikka väga endast mittehooliv, kui ei kasuta kõiki suurepäraseid võimalusi olla ilus ja värske.
Jah, muidugi.

Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 18:50
300 euroga saab väga väikese muutuse, tuleb ikka süstida tunduvalt rohkem, et sellistest huultest nagu Kyliel saada punnsuu. Aga tema on üks vähestest, kellele suuremad huuled sobivad, suuremale osale pisikese suuga inimestest ei sobi suured huuled. Näiteks katsu Gwyneth Paltrow'l suuri huuli ette kujutada. Natuke on ta süstinud, aga vähe.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 22:15
Külaline kirjutas: 06 Mär 2025 22:04
Mäh?

Kas proovid endale oma ebaõnnestunud lõikusi teiste halvustamisega maha müüa?
Või on klientuur kokku kuivanud?
Mis sind õigupoolest vaevab?
Ära tule ütlema, et tohutu mure teiste naiste välimuse pärast sind siia postitama paneb ;)
Ma pole peale laugude lõikamist rohkem midagi lõiganud.
Minu klientuur on hoopis teisel alal, võimalik, et kuulud sinna isegi.
Mis sind vaevab?
Külaline

Jah, aga need on teatud tüüpi naised, kes sellise manipulatsiooni õnge lähevad. Naine, kes teab oma väärtust ja kelle enesehinnang on paigas ei hakka oma välimust nende reklaamide tõttu muutma, sest ta ei tunne ennast puudutatuna. Need nip-tuckijad on siiski need naissoo esindajad, kes ise ennast objektiviseerivad ja väärtustavad ennast oma välimuse põhjal. Sisemine ilu, paraku, ei oma nii suurt tähtsust...
Külaline

Mul on sisemine ilu ja välimise eest hoolitsen ka. Kurjusekortsu olen süstinud ja olen tulemusega väga rahul.
Külaline

Mina olen päris palju ennast tuuninud, aga ilus ikka pole. Minu arust Eestis pole see asi niiväga tasemel. Tehakse ühtemoodi kõigile, aga ei vaadata, kuidas konkreetset inimest ilusamaks teha. Kui sulle see sobib, siis sul veab, aga kui mitte, siis nii ongi. Botox mulle ka ei mõju, aga ilmselt oleks mul vaja suuremat doosi lihtsalt, aga seda ei tehta. Ühe korra panevad juurde, aga kui siis ka ei mõju, siis ongi nii. Kuigi samas, kui ma oleks mees, saaks suurema doosi, aga mulle keegi ei julge panna, liiga erinev sellest, mis õpetatakse. Nina siin ka ei osata väga lõigata, et tõesti palju ilusam oleks, ka faceliftiga sama. Siin on üsna raske selle tuunimisega väga ilusaks saada. Paljude hambaid vaatan ka, et pole suurem asi. Mallukal on täitsa ebaõnnestunud töö. Natuke kurb küll, maksad meeletu papi, aga mingiks Hollywoodi staariks sa küll ei saa.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:12 Mina olen päris palju ennast tuuninud, aga ilus ikka pole. Minu arust Eestis pole see asi niiväga tasemel. Tehakse ühtemoodi kõigile, aga ei vaadata, kuidas konkreetset inimest ilusamaks teha. Kui sulle see sobib, siis sul veab, aga kui mitte, siis nii ongi. Botox mulle ka ei mõju, aga ilmselt oleks mul vaja suuremat doosi lihtsalt, aga seda ei tehta. Ühe korra panevad juurde, aga kui siis ka ei mõju, siis ongi nii. Kuigi samas, kui ma oleks mees, saaks suurema doosi, aga mulle keegi ei julge panna, liiga erinev sellest, mis õpetatakse. Nina siin ka ei osata väga lõigata, et tõesti palju ilusam oleks, ka faceliftiga sama. Siin on üsna raske selle tuunimisega väga ilusaks saada. Paljude hambaid vaatan ka, et pole suurem asi. Mallukal on täitsa ebaõnnestunud töö. Natuke kurb küll, maksad meeletu papi, aga mingiks Hollywoodi staariks sa küll ei saa.
Pead ütlema, et paneks max botoxi, ületegemine ei aita.
Külaline

Ega ikka sitast saia ei tee. Süsti ja lõika palju tahad. Kui on antud geneetika poolt kehvad geenid, siis nii ongi. Nagu see Donatella. On kole ja jääbki koledaks, kuigi üritab ennast teha ja süstida. Looduse vastu ei saa, kahjuks..
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Mär 2025 19:12 Natuke kurb küll, maksad meeletu papi, aga mingiks Hollywoodi staariks sa küll ei saa.
Miks peaks üks endast lugupidav naine tahtma Hollywoodi staariga sarnaneda? 🙄
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline