Teema on sellest, et miski ei paku enam tõelist rahuldust ega tee elu huvitavaks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:31Mis siin vastikut on? Istud arvuti taga ning tellid endale asjad koju. Täna tellisin 2 paari ilusaid lõhkiseid teksasid, eile jäi trenni minnes Ivo Nikkolo pood ette, 5 min hiljem ja kahe kampsuni võrra rikkamana, sai trenni mindud. Ostan enamasti reisilt, silma järgi ju näeb ära, kas sobib, ei proovi, kohe kassasse.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:27No ei osta iga kuu midagi uut selga, jumal hoidku selle eest! Kõige vastikum tegevus - ostlemine.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:08
So? Nagunii ostad ju iga kuu mõne uue riideeseme. Minu jalad lähevad treenides ikka kõhnemaks, ega ma kulturist pole.
See küll mingit naudingut ei paku ega elu huvitavaks ei tee
Tore, kui keegi veel riiete ostmist huvitavaks peab, tõesti hea asi, kui sellega saab elusse põnevust lisada. Lihtne ja kiire hobi. Kahjuks on mu jaoks see end ammendanud.
Ma ei vaja pidevalt uusi riideid. Ostan väga harva, kui tõesti vaja. Millegi uue omandamine ei anna mulle ühtki head emotsiooni. Teksad, kampsunid, pluusid... kama kaks. On piisavalt. Kui vaja, ostan, aga väga vähesed meeldivad. Kui sulle ostmine meeldib ja naudid, tore!
Pole ju raske aru saada, et igaühe elule ei anna uute riiete omandamine mitte midagi juurde.