Hei, Juustup!

vana hea klassika
Suletud
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 18:07
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:35
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:17
Imelik arusaam tõesti. Valetada on igati okei, aga küsida ei tohi, miks ta valetab. Valetaja käitub hästi, aga kes ei usu, see on halb. Kummaline.
Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Keegi ei jälita siin kedagi, rahune maha. Kui inimene kirjutab siis teised loevad, mismoodi see jälitamine on?
Miks sina ise "külaline" oled? Ei julge oma nime alt kirjutada?
Tundub, et Juust isiklikult käib ennast külalise nime alt kaitsmas. Seda naljakam on teiste "paljastamise" nõudmine.
külaline

Postitus Postitas külaline »

Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 12:18 Järjekordne konkreetse inimese kiusamise teema. Las Juustup kirjutab oma nime all mida tahab ja kuidas tahab. Tal on arutlevad ja asjalikud kommentaarid. Koolikiusajad mingu ise siit minema, ravigu oma hingehaavad ja lapsepõlvetraumad ning tulgu siia tagasi parema inimesena.
Mis mõttes järjekordne?
Külaline

külaline kirjutas: 13 Juul 2024 18:35
Külaline kirjutas: 12 Juul 2024 12:18 Järjekordne konkreetse inimese kiusamise teema. Las Juustup kirjutab oma nime all mida tahab ja kuidas tahab. Tal on arutlevad ja asjalikud kommentaarid. Koolikiusajad mingu ise siit minema, ravigu oma hingehaavad ja lapsepõlvetraumad ning tulgu siia tagasi parema inimesena.
Ma ei imestaks põrmugi, kui Juustup selle teema ise algatas :D
See on üsna tema moodi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 18:20
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 18:07
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:35
Ja ikkagi, MIKS sina, kes sa Juustu jälitad OMA KASUTAJANIME ALT KIRJUTADA EI JULGE? Vasta küsimusele, mitte ära ignoreeri seda.
Keegi ei jälita siin kedagi, rahune maha. Kui inimene kirjutab siis teised loevad, mismoodi see jälitamine on?
Miks sina ise "külaline" oled? Ei julge oma nime alt kirjutada?
Tundub, et Juust isiklikult käib ennast külalise nime alt kaitsmas. Seda naljakam on teiste "paljastamise" nõudmine.
Vaatasin, käis tõepoolest. Kasutaja profiililt on kellaeg näha.
Külaline

Juustup tegi jälle tiiru, lajatas kõigile punased pöidlad :lol:
Külaline

Juustup pole ikka reisijuttudesse pilte postitanud. See oli tema enda algatus, keegi ei küsinud ja nüüd ghostib seda teemat :lol:
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Ei ole ma ennast siin anonüümina kaitsmas käinud, selleks puudub vajadus. Laias laastus on muidugi kurb ja kohati lausa hale lugeda, kuidas kõik kes vähegi oma postituste ja elulugudega valdavast massist erinevad, automaatselt petisteks või muidu napakateks tembeldatakse. Ausaltöeldes hakkab ära tüütama. Ma mõne anonüümi blokeeriks ise hea meelega, aga see paraku pole võimalik.

Ma olen KORDUVALT öelnud, et mul on teist erinev graafik ja seda mitte vaid kellaaja suhtes, vaid kuna päeval on väga palav siis ma magan Eesti mõistes lõunani(kui mitte kauem) ja öösiti olen üleval. Kes on lõunamaades käinud, see teab millest ma räägin. Vahepeal läheb mul graafik sassi ka, lähis-idas on pidevad elektrikatkestused ja kui konditsioneer kaob, mina magada ei saa. Siis on kaks varianti- kas elekter sai otsa(justnimelt, seda peab eraldi laadima) või on katkestus.

Ehk olen ma teinud tõesti vea, et ma olen iseenda kohta liiga palju siin avalikustanud. Eks ma õpin ja kui ma kunagi mõnes uues foorumis sõna võtan, siis olen ma kindlasti kidakeelsem.
See kas keegi mind usub või ei usu on tegelikult selle kodaniku enda probleem. Paraku ma ise lubasin pilte teha ja kuna ma lubasin, siis ma teen selle ära ja laen need kuhugi üles. Palun vabandust, aga see pole tõesti minu elus olnud mingi peamine prioriteet. Kui ma nüüd väljas liigun kogun ma mingi portsu pilte kokku ja laen need kuhugi üles.

Miks ma istun nii palju siin foorumis? - sest et mul on toas istudes lihtsalt igav ja päeval välja minna ei kannata, ma ei taha kuumarabandusse surra. Vahel ma PEAN seda tegema, aga see pole selline tore päikseline suveilm vaid lämbe põrgukuumus ja selle kuumusega vantsida läbi liivaste tänavate on päris raske.
Keegi tõi välja mu terviseprobleemid- leidsite ka teema mille üle ilkuda. Mul on tõesti üsna kehv tervis enda vanust arvestades, aga ma ei leia taaskord, et see kuidagi minu süü oleks ja veel vähem jääb mulle selgusetuks miks ma peaksin selle kohta valetama. Oma mingisuguseid epikriise ma tõesti siia riputama ei tule.

Mis puudutab minu lapsi või nende kasvatamist, siis sellele inimesele kes seda kommenteeris ma ütleksin niipalju, et temasuguste pärast ma Eestis elada ei tahagi. Sa ei kujuta ette ka mida tähendab teada saada, et su laps on puudega- see pole mingi teema mida anonüümses foorumis kommenteerida või mille üle ilkuda. Usu mind isegi PAADUNUD PSÜHHOPAAT ei mõtle sellist asja välja. Narri meest, aga mitte mehe mütsi, vastik kibestunud sapine kana.
Jah, ka mina läksin praegu sapiseks, aga on mingi piir mida ületades tahaksin ma verbaalse kõrvakiilu mõnele inimesele anda.

Foorumi mõte on vestelda ja ebameeldivad kasutajad on võimalik blokeerida- mina anonüümselt siin ei käi. Palun kasutage seda funktsiooni kui ma olen teile ebameeldiv või
Teil on seoses minuga mingid negatiivsed emotsioonid.

PS. Kui kellelgi on veel mõni mugav platvorm välja käia, kuhu pilte laadida siis ma oleksin tänulik, kui seda jagaksite.

Ühe korra ma ilkujatele teen selle "teene" et panen "tõestuseks" mõned pildid üles, edaspidi loon kuhugi uue konto kuhu panen pilte huvilistele ja toredatele kasutajatele, kellel on ka muud teha kui teisi kiusata.

Lehvitan oma kuldselt troonilt,
teie verbaalne Emand,
/Juustup
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 19:59
teie verbaalne Emand,
/Juustup
Ma pole eriti palju siin veel lugeda jõudnud aga see on küll suht haige.
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:08
teie verbaalne Emand,
/Juustup
Lollustele tulebki lollustega vastata.
Laadisin oma andunud fännidele esimesed pildid üles.

/Juustup
Külaline

Ma pole siin foorumis paljusid teemasid lugenud ja seega on osad asjad kahe silma vahele jäänud, aga kas tõesti jätab keegi oma puudega lapsed maha ja kolib kassidega välismaale? :o väga loodan, et tegemist on väljamõeldisega
Külaline

Ja pilte ei kusagil!
Püha õde

Postitus Postitas Püha õde »

Pildid on teises teemas. Verbaalne emand elab tõesti oma moslemist mehega kuskil araabia pärapõrgus. Kodune emand.
Külaline

Püha õde kirjutas: 13 Juul 2024 21:38 Pildid on teises teemas. Verbaalne emand elab tõesti oma moslemist mehega kuskil araabia pärapõrgus. Kodune emand.
No need pildid pole küll mingi tõestus.
Kusjuures tõenäoliselt on kõigil savi sellest, et ta kusagil araabiamaades on, inimestele ei ole vastuvõetav tema suhtlusviis, putinism, ükskõiksus tervise suhtes ja sellest lähtuvalt ütlemata kummalised eluviisid, käitumine lastega, vaktsiinivastasus jms jura.
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 20:12
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:08
teie verbaalne Emand,
/Juustup
Lollustele tulebki lollustega vastata.
Laadisin oma andunud fännidele esimesed pildid üles.

/Juustup
Lugesin mis ma lugesin, lollustele oli igale poole /Juustup alla kirjutatud.
Juustup

Püha õde kirjutas: 13 Juul 2024 21:38 Pildid on teises teemas. Verbaalne emand elab tõesti oma moslemist mehega kuskil araabia pärapõrgus. Kodune emand.
Kust su lödi aju välja luges, et mu mees moslem on?

/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:44
Kusjuures tõenäoliselt on kõigil savi sellest, et ta kusagil araabiamaades on, inimestele ei ole vastuvõetav tema suhtlusviis, putinism, ükskõiksus tervise suhtes ja sellest lähtuvalt ütlemata kummalised eluviisid, käitumine lastega, vaktsiinivastasus jms jura.
Aga sa süsti end või sõelapõhjaks, kes keelab?!
Ma ei peagi sulle meeldima, mulle ka paljud asjad ja inimesed võib-olla ei meeldi, mis siis saab nüüd?
Muide, kui sa oled nii kõva tegelane siis sa ei peaks erinevate arvamuste suhtes nii tundlik olema ja ennast kõigest ebameeldivast häirida laskma.
Meenutan- mind on võimalik blokeerida.

/Juustup

/Juustup
Külaline

Juustup on ilmselgelt ärritunud :lol:

Enne rääkis, et teda üldse ei huvita teiste arvamus jne
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 22:19
Püha õde kirjutas: 13 Juul 2024 21:38
mulle ka paljud asjad ja inimesed võib-olla ei meeldi
/Juustup

/Juustup
Selline ütlus on, et kui igal pool ja kogu aeg haiseb, on s*** enda talla all.
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 22:13
Kust su lödi aju välja luges, et mu mees moslem on?

/Juustup
Me ei lugenud midagi välja. Vabalt võid sa ise mees olla. Ei kujuta niisugust naist hästi ette.
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 22:19
Aga sa süsti end või sõelapõhjaks, kes keelab?!

/Juustup

/Juustup
Mina ei ole narkomaan. Mida sinu kohta vist öelda ei saa?
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts ja 6 külalist