Mina ka paneks vabalt Tiina, Urve, Lea, Malle jt sealt valikust. Minu meelest väga ilusad nimed.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 18:07Pane. Nimestatistikat vaadates enamus ei pane oma armsakesele beebile heino või urve nimeks. Aga lase käia! Mina oma lapsele ealeski ühtki nendest nimedest ei paneks ja ei pane.Külaline kirjutas: ↑31 Juul 2024 17:54Mina paneksin küll neid nimesid oma lapsele. Just neidsamu nõukaaegseid nimesid, need on väga lahedad. Mul ei kangastu nende nimedega mingid keskealised või vanad inimesed, ma võiks neid täitsa vabalt oma lapsele panna. Kui mul nüüd varsti laps sünnib, siis ma nende nimede hulgast täitsa valingi. Mul sünnibki tüdruk.Külaline kirjutas: ↑30 Juul 2024 15:07 Ei paneks nime, mida kuuldes kangastub ette keskealine kuni vanem inimene, näiteks:
Tiiu, Ene, Leida, Laine, Sirje, Tiina, Anne, Ene, Piret, Riina, Anneli, Merike, Maie, Maire, Meida, Tiia, Mare, Malle, Reet, Annika, Karin, Merle, Pille, Urve, Lea, Aini, Helle, Krista
Mina ei paneks jällegi mitte ühtegi nime, mis seal “nimestatistikas” esineb. Ega laps pole altlaienevad püksid, et trendi järgi nimetame