Ma ei saa aru, kuidas sellised asjad üldse juhtuvad? Pole mitte kunagi probleeme nende korkidega olnud ei endal ega perel, isegi väikelapsed ja vanainimene saavad hakkama ilma end vigastamata, aga mõni - nagu lugeda võib - muudkui veristab ennast. Täielik müstika ja tahaks päriselt näha, mida nad nende korkidega õigupoolest teevad, et nad igalt poolt sodiks on pärast pudeli kasutamist. Normaalne see küll ei ole.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 21:24Proovi tarbijakaitsesse või kuskile kaevata, äkki lasevad ära keelata need haiged korgid, kui nad on inimesele ohtlikud ja vigastusvõimelised.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 19:44Mina olen suutnud nende korkide pärast:Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 17:04 Ma kriimustasin piimapaki korgi äärega käe katki.
- mitu korda huule veriseks ja paar korda nina veriseks kriimustada
-Kaks korda käekoti sisu ära uputada mahla või vee sisse
- vähemalt kolmel korral käe veriseks kriimustada
- mitu korda seda korki ära tõmmata püüdes omale kas pudeli või paki sisu omale sülle valanud, või kodus lauale
- ja väiksemaid apsakaid praktiliselt iga kord neid korke avades
Ühesõnaga- ropendada ei taha, aga selle idiootsuse peale tuleb küll mitmes keeles %#&%&¤¤##
Uued plastpudelite korgid
-
Külaline
-
Külaline
Mis mõttes pole normaalne? Need otsad on teravad ja võivad torgata huulde küll, kriimustada samuti, kui ette ei vaata.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 21:35Ma ei saa aru, kuidas sellised asjad üldse juhtuvad? Pole mitte kunagi probleeme nende korkidega olnud ei endal ega perel, isegi väikelapsed ja vanainimene saavad hakkama ilma end vigastamata, aga mõni - nagu lugeda võib - muudkui veristab ennast. Täielik müstika ja tahaks päriselt näha, mida nad nende korkidega õigupoolest teevad, et nad igalt poolt sodiks on pärast pudeli kasutamist. Normaalne see küll ei ole.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 21:24Proovi tarbijakaitsesse või kuskile kaevata, äkki lasevad ära keelata need haiged korgid, kui nad on inimesele ohtlikud ja vigastusvõimelised.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 19:44
Mina olen suutnud nende korkide pärast:
- mitu korda huule veriseks ja paar korda nina veriseks kriimustada
-Kaks korda käekoti sisu ära uputada mahla või vee sisse
- vähemalt kolmel korral käe veriseks kriimustada
- mitu korda seda korki ära tõmmata püüdes omale kas pudeli või paki sisu omale sülle valanud, või kodus lauale
- ja väiksemaid apsakaid praktiliselt iga kord neid korke avades
Ühesõnaga- ropendada ei taha, aga selle idiootsuse peale tuleb küll mitmes keeles %#&%&¤¤##
Kui see tundub ebanormaalne, et inimesed kurdavad, no tundugu pealegi.
Ma pean seda kurtmist täiesti ebanormaalse seaduse üle absoluutselt normaalseks. Mingit mõtet sel seadusel pole ja põhjustab kõigile vaid ebameeldivusi. Nii tootjatele kui ka tarbijatele.
Kas tead kedagi isiklikult, kes on väga rõõmus selliste piimapaki korkide üle? Kas keegi viskas enne piimapaki korgi metsa alla või tänavale maha?
Kas kellegi elu muutus selle uue seadusega palju paremaks? Kuidas Eesti loodus selle seaduse alusel puhtamaks muutub?
-
Külaline
Kas piimatoodetele on mujal riikides ka need tehtud või on eestlased jälle lolle seadus täitmas kõige sõnakuulelikumad?
-
Külaline
Nagu ikka, on eestlased ainukesed, kes lolle seadusi täitma jooksevad!Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 08:13 Kas piimatoodetele on mujal riikides ka need tehtud või on eestlased jälle lolle seadus täitmas kõige sõnakuulelikumad?
-
Külaline
Millega sa seal huulde torkad, mis ots? Mingeid otsi pole kuskil, mis kuidagi isegi naha vastu läheks. Täiesti absurdikoomika, et inimesed pudelist juua ei oska. Kui muidu ei saa, siis hoia kasvõi teise käega korgist kinni, kui ilma end veristamata toime ei tule. Kuidas täiskasvanud ometi nii saamatud ja hädised on?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 02:09Mis mõttes pole normaalne? Need otsad on teravad ja võivad torgata huulde küll, kriimustada samuti, kui ette ei vaata.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 21:35Ma ei saa aru, kuidas sellised asjad üldse juhtuvad? Pole mitte kunagi probleeme nende korkidega olnud ei endal ega perel, isegi väikelapsed ja vanainimene saavad hakkama ilma end vigastamata, aga mõni - nagu lugeda võib - muudkui veristab ennast. Täielik müstika ja tahaks päriselt näha, mida nad nende korkidega õigupoolest teevad, et nad igalt poolt sodiks on pärast pudeli kasutamist. Normaalne see küll ei ole.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 21:24 Proovi tarbijakaitsesse või kuskile kaevata, äkki lasevad ära keelata need haiged korgid, kui nad on inimesele ohtlikud ja vigastusvõimelised.
Kui see tundub ebanormaalne, et inimesed kurdavad, no tundugu pealegi.
Ma pean seda kurtmist täiesti ebanormaalse seaduse üle absoluutselt normaalseks. Mingit mõtet sel seadusel pole ja põhjustab kõigile vaid ebameeldivusi. Nii tootjatele kui ka tarbijatele.
Kas tead kedagi isiklikult, kes on väga rõõmus selliste piimapaki korkide üle? Kas keegi viskas enne piimapaki korgi metsa alla või tänavale maha?
Kas kellegi elu muutus selle uue seadusega palju paremaks? Kuidas Eesti loodus selle seaduse alusel puhtamaks muutub?
See, kas seadusel on mõtet või mitte, on eraldi teema. Mina ei näe ka sellel mingit kasulikkust, kuigi minu jaoks on üldjuhul mugavam, et kork on pudeli küljes kinni ja ma ei pea sellega eraldi majandama.
-
Külaline
Pole siin mingit absurdikoomikat. See kork on suvalise pudeli küljes tihtipeale kõvemini kinni, kui vanad normaalsed korgid. Nii et katseta: keera tanklast ostetud veepudelil see kork, mis hästi lahti tulla ei taha, natukese rohkema jõuga ära ja saadki tulemuseks teravad otsad ehk murdunud ühenduskoha. Nüüd katseta autoroolis selle lahti murtud korgiga majandamist. Väga ebamugav on. Vigastuste oht samuti täiesti olemas. See, et sina ainult oma mugavustsoonis istud ja seega midagi teistsugust ei kogegi, on küll ainult su oma viga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:56
Millega sa seal huulde torkad, mis ots? Mingeid otsi pole kuskil, mis kuidagi isegi naha vastu läheks. Täiesti absurdikoomika, et inimesed pudelist juua ei oska. Kui muidu ei saa, siis hoia kasvõi teise käega korgist kinni, kui ilma end veristamata toime ei tule. Kuidas täiskasvanud ometi nii saamatud ja hädised on?
-
Külaline
Jutt on sellest otsast, mis pudeli või paki kaela külge jääb. Vana korgi keerasid lahti ja korras, uutel jääb vägagi terav ots kaela külge. Ühe käega hoiad pudelit, teisega korki näost eemal ja seda ora nii, et see vastu huuli ei läheks.
Keegi kirjutas, et enne pidi korgiga eraldi majandama. No vastupidi - nüüd peab rohkem majandama.
Imelik, et see nõue alkoholipudeleid ei puuduta. Vähemalt pole neil tilpnevat korki veel kohanud.
Keegi kirjutas, et enne pidi korgiga eraldi majandama. No vastupidi - nüüd peab rohkem majandama.
Imelik, et see nõue alkoholipudeleid ei puuduta. Vähemalt pole neil tilpnevat korki veel kohanud.
-
Külaline
On Soomes ka.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 08:13 Kas piimatoodetele on mujal riikides ka need tehtud või on eestlased jälle lolle seadus täitmas kõige sõnakuulelikumad?
-
Simon says:
- Kontakt:
Täitsa koomiline on see, et viina ja veini pudeleid ei võeta isegi vastu! Kuhu siin nüüd siis vastutustundlikkus ja ökoloogia jääb, ah? Kiima ministeerium, kurat!Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:28 Jutt on sellest otsast, mis pudeli või paki kaela külge jääb. Vana korgi keerasid lahti ja korras, uutel jääb vägagi terav ots kaela külge. Ühe käega hoiad pudelit, teisega korki näost eemal ja seda ora nii, et see vastu huuli ei läheks.
-
Külaline
Just. Ja näiteks 750 ml siidripudelit saab tagastada, täpselt samasugust vahuveinipudelit ei saaSimon says: kirjutas: ↑15 Aug 2024 12:35Täitsa koomiline on see, et viina ja veini pudeleid ei võeta isegi vastu! Kuhu siin nüüd siis vastutustundlikkus ja ökoloogia jääb, ah? Kiima ministeerium, kurat!Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:28 Jutt on sellest otsast, mis pudeli või paki kaela külge jääb. Vana korgi keerasid lahti ja korras, uutel jääb vägagi terav ots kaela külge. Ühe käega hoiad pudelit, teisega korki näost eemal ja seda ora nii, et see vastu huuli ei läheks.
-
Külaline
Mul ei ole midagi uut küll katsetada, tarbime iga päev poest ostetud vett ja karastusjooke. See, et kork kõvemini kinni on, ei muuda kuidagi asja ja pole siiani midagi küljest ära tulnud. Täiesti arusaamatu probleem, siin on viga puhtalt kasutaja oskustes või õigemini, nende puudumises.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:10Pole siin mingit absurdikoomikat. See kork on suvalise pudeli küljes tihtipeale kõvemini kinni, kui vanad normaalsed korgid. Nii et katseta: keera tanklast ostetud veepudelil see kork, mis hästi lahti tulla ei taha, natukese rohkema jõuga ära ja saadki tulemuseks teravad otsad ehk murdunud ühenduskoha. Nüüd katseta autoroolis selle lahti murtud korgiga majandamist. Väga ebamugav on. Vigastuste oht samuti täiesti olemas. See, et sina ainult oma mugavustsoonis istud ja seega midagi teistsugust ei kogegi, on küll ainult su oma viga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:56
Millega sa seal huulde torkad, mis ots? Mingeid otsi pole kuskil, mis kuidagi isegi naha vastu läheks. Täiesti absurdikoomika, et inimesed pudelist juua ei oska. Kui muidu ei saa, siis hoia kasvõi teise käega korgist kinni, kui ilma end veristamata toime ei tule. Kuidas täiskasvanud ometi nii saamatud ja hädised on?
-
Külaline
Huvitav, kui siidripudeli sildist koopia printida ja see vahuveinipudelile kleepida, kas siis võiks see pudel automaadis läbi minna?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:00Just. Ja näiteks 750 ml siidripudelit saab tagastada, täpselt samasugust vahuveinipudelit ei saa![]()
-
Külaline
Kas sa pole siis kunagi korki pudelikaelast eemale tõmmanud? Et natuke näost kaugemale saada? See lisatud kinnitusriba võimaldab seda.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 16:32Mul ei ole midagi uut küll katsetada, tarbime iga päev poest ostetud vett ja karastusjooke. See, et kork kõvemini kinni on, ei muuda kuidagi asja ja pole siiani midagi küljest ära tulnud. Täiesti arusaamatu probleem, siin on viga puhtalt kasutaja oskustes või õigemini, nende puudumises.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:10Pole siin mingit absurdikoomikat. See kork on suvalise pudeli küljes tihtipeale kõvemini kinni, kui vanad normaalsed korgid. Nii et katseta: keera tanklast ostetud veepudelil see kork, mis hästi lahti tulla ei taha, natukese rohkema jõuga ära ja saadki tulemuseks teravad otsad ehk murdunud ühenduskoha. Nüüd katseta autoroolis selle lahti murtud korgiga majandamist. Väga ebamugav on. Vigastuste oht samuti täiesti olemas. See, et sina ainult oma mugavustsoonis istud ja seega midagi teistsugust ei kogegi, on küll ainult su oma viga.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 10:56
Loomulikult ta rebeneb siis kinnitusest lahti ja see rebenemise koht jääb pudeli kaelale. Väga terava otsaga plastikuriba. Vähemalt Värska pudelitel nii on.
Kui sul pole kunagi ühtki teravat otsa ette tulnud, no tore on. Aga need orad on täiesti olemas. Ei pea kedagi seepärast halvustama, et see huule vigastamine ootamatult tuleb.
Tõesti ei osanud arvata, et tavaline pudeli suule tõstmine peaks erilisi oskusi nõudma.
-
Simon says:
- Kontakt:
Isegi ainult ribakoodist piisab, aga kui vahele jääd, siis on kinniminek.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 22:59Huvitav, kui siidripudeli sildist koopia printida ja see vahuveinipudelile kleepida, kas siis võiks see pudel automaadis läbi minna?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:00Just. Ja näiteks 750 ml siidripudelit saab tagastada, täpselt samasugust vahuveinipudelit ei saa![]()
-
Külaline
Kui sa asjaga juba nii hästi kursis oled, ehk oskad siis öelda ka, kui palju meie vanglates siis neid on, kes läksid kinni, kuna sisestasid 10 sendi saamiseks ühe vahuveinipudeli siidripudeli sildikesega, ja mitukümmend aastat nad selle eest said?Simon says: kirjutas: ↑16 Aug 2024 08:39Isegi ainult ribakoodist piisab, aga kui vahele jääd, siis on kinniminek.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 22:59Huvitav, kui siidripudeli sildist koopia printida ja see vahuveinipudelile kleepida, kas siis võiks see pudel automaadis läbi minna?Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 15:00Just. Ja näiteks 750 ml siidripudelit saab tagastada, täpselt samasugust vahuveinipudelit ei saa![]()
-
Külaline
Kunagi oli lugu jah, et keegi kas lõikus ribakoode juppideks või kopeeris neid ja sisestas nii pudeleid.
-
Külaline
Mul üks tuttav töötas kunagi Tomras ja rääkis, et mingi kontingent inimesi tegi nii, et sidus pudeli/purgi külge nööri, masin luges selle ära, tõmbas nöörist pudeli tagasi ja nii palju kordi järjest.
-
Külaline
Mina olen taarat tagastades sealse töötaja käest pahandada saanud, et pudelitel korgid küljes, ei tohi, tuleb ära võtta. Edaspidi keerasin siis maha ja panin taaraautomaadi kõrval olevasse prügikastiKülaline kirjutas: ↑03 Aug 2024 08:11
Kõigi jaoks oli üllatus, et pudeleid võis korkidega automaati panna ja et seda koguni oodati. Selles ongi probleem, et info ei liikunud piisavalt.
Külaline kirjutas: ↑01 Aug 2024 14:17 Kas kedagi veel ajavad need pudeli külge kinnitatud korgid närvi? Maadlesin just autoroolis Saaremaa veepudeliga, võimatu on seda korki kinni keerata, uskumatult palju peab vaeva nägema. Tundub ka mõttetu nõue, sest mina küll pole märganud, et ilma pudelita korke massiliselt vedeleks. Pigem on nüüd plastikut rohkem kinnituskoha näol.
Jah, ajavad küll. Autosse osta spordijoogid, mille kork on inimsõbralik. Võid ka lihtsalt korgid vahetada. Spordijoogi korgid on mõeldud jooksu või rattasõidu pealt joomiseks.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 7 külalist