Sten oli tema teadmata loonud tema nimel Smart-ID konto

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 15:42
Anonymous kirjutas: 25 Sept 2024 17:46Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.
Kõik ütlevad, et ise olid loll, maksa ja ära virise.
Muidugi ise loll! Või siis said kaks lolli kokku.
Mees ise ei võtnud midagi ette, kui last ei soovinud. Vasektoomia või kondoom näiteks. Järelikult siis ikka soovis last ja seksis kaitsmata.
Miks peab alati naine see olema, kes lapsi ei taha ja spiraali paigaldab või aborti teeb?
Naine ei pea midagi tegema, aga ta peab olema aus ja mitte valetama. Või arvad et ainult meestel on kohustus olla aus?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 15:59
Külaline kirjutas: 26 Sept 2024 15:42
Anonymous kirjutas: 25 Sept 2024 17:46Mismoodi see teistmoodi on kui see kui naine ütleb, et tal on spiraal ja ta lapsi ei taha ja võtab tablette ja nagunii teeks aborti ja mees usub ja naine on tegelikult huiar. Mees maksab alimente.
Kõik ütlevad, et ise olid loll, maksa ja ära virise.
Muidugi ise loll! Või siis said kaks lolli kokku.
Mees ise ei võtnud midagi ette, kui last ei soovinud. Vasektoomia või kondoom näiteks. Järelikult siis ikka soovis last ja seksis kaitsmata.
Miks peab alati naine see olema, kes lapsi ei taha ja spiraali paigaldab või aborti teeb?
Naine ei pea midagi tegema, aga ta peab olema aus ja mitte valetama. Või arvad et ainult meestel on kohustus olla aus?
Mees ei pea midagi tegema, aga ta peab olema aus ja mitte valetama. Või arvad, et ainukt naistel on kohustus olla aus?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Sept 2024 16:03 Lust muidu mainis saates, et on kaunitar. Aga jah kelme on alati olnud ja kes meist poleks kelmide võrku noorena langenud. Ka mina langesin kunagi
Ole normaalne, targad naised ei lange. Pead ikka mega ebakindel või rumal olema, et see juhtuks.
Külaline

Suvaline mees odavates Calvin Kleini riietes :D Ma vaataks, et koolinoor, raha pigem pole.
Külaline

Jah ja need tüdrukud jätsid oma koodid laokile ning ei võtnud mitte midagi ette selleks et nende identiteeti varastada ei saaks. Järelikult siis ikka soovisid seda laenu maksta tagantjärgi. Miks peab olema mees see kes kõige eest maksab?
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Mis mõttes laokile? Koodid olid sahtlis. Kas sina peidad oma elukaaslase eest kõiki asju, sest eeldad, et ta on pätt ja varas? Minu arust ei võetagi sellist elukaaslaseks, keda ei usaldata. Ma ei peida oma elukaaslase eest oma raha, autovõtmeid, mida iganes. Kuidas ma saaks elada, kui ma mitte kedagi ei usalda? Siis ma ei saa kedagi oma ellu lastagi. Süüdistada inimest, et ta oma elukaaslast usaldas, on täiesti ajuvaba. Minu abikaasa saaks ka teha mulle väga palju kurja, kui ta oleks psühhopaat, varas, pätt. Kui ma arvaks, et ta seda on, ma teda oma abikaasaks poleks võtnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 22:56
Jah ja need tüdrukud jätsid oma koodid laokile ning ei võtnud mitte midagi ette selleks et nende identiteeti varastada ei saaks. Järelikult siis ikka soovisid seda laenu maksta tagantjärgi. Miks peab olema mees see kes kõige eest maksab?
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Mis mõttes laokile? Koodid olid sahtlis. Kas sina peidad oma elukaaslase eest kõiki asju, sest eeldad, et ta on pätt ja varas? Minu arust ei võetagi sellist elukaaslaseks, keda ei usaldata. Ma ei peida oma elukaaslase eest oma raha, autovõtmeid, mida iganes. Kuidas ma saaks elada, kui ma mitte kedagi ei usalda? Siis ma ei saa kedagi oma ellu lastagi. Süüdistada inimest, et ta oma elukaaslast usaldas, on täiesti ajuvaba. Minu abikaasa saaks ka teha mulle väga palju kurja, kui ta oleks psühhopaat, varas, pätt. Kui ma arvaks, et ta seda on, ma teda oma abikaasaks poleks võtnud.
Rääkimata sellest, et need tüdrukud olid mõlemad veel suht lapsed. Väga noored ja kogenematud.
Ja see Sten varastas ka veel ühe neiu ema identiteedi samuti ning võttis laene ka tema nimel.
Väga jube.
Ta oma isa ütles, et see poiss on alati selline olnud, valetanud ja varastanud. Eelnev karistus ka juba kaelas.
Ilmselt ei tule iga 19-aastane selle peale, et oma kallima nime karistusregistrist kontrollima hakata.
Kes neid noori tüdrukuid siin halvustab, et ise on ikka süüdi - no mõelge korraks, kuidas kümneid tuhandeid eurosid igal kuul välja petetakse ka täiesti adekvaatsetelt keskealistelt täiskasvanutelt! Kes netis armukirjadega, kes investeerimise lubadustega, kes kõige labasemate pangakoodide sisestamise nõudega.
Pole küll ime, et tüdrukud lähevad ilusate sõnade ja armujutu õnge, kui kutt on täiesti elus ja käega katsutav, mitte mingi mesijuttu ajav võõramaa kindral kuskil Aafrika riigis 🙄
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 22:56Mis mõttes laokile? Koodid olid sahtlis.
Ega seda ju me siin ei tea. V-o see Sten lihtsalt nägi, kui tüdruk neid koode kasutas ja jättis meelde. See ta äriplaan ju oligi.
Külaline

Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Ma ei peidaks midagi, aga koode sahtlisse ka ei jätaks, sest miks peaks minu elukaaslasel vaja teada minu koode või minul tema koode?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2024 23:56
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Rääkimata sellest, et need tüdrukud olid mõlemad veel suht lapsed. Väga noored ja kogenematud.
Ja see Sten varastas ka veel ühe neiu ema identiteedi samuti ning võttis laene ka tema nimel.
Väga jube.
Ta oma isa ütles, et see poiss on alati selline olnud, valetanud ja varastanud. Eelnev karistus ka juba kaelas.
Ilmselt ei tule iga 19-aastane selle peale, et oma kallima nime karistusregistrist kontrollima hakata.
Kes neid noori tüdrukuid siin halvustab, et ise on ikka süüdi - no mõelge korraks, kuidas kümneid tuhandeid eurosid igal kuul välja petetakse ka täiesti adekvaatsetelt keskealistelt täiskasvanutelt! Kes netis armukirjadega, kes investeerimise lubadustega, kes kõige labasemate pangakoodide sisestamise nõudega.
Pole küll ime, et tüdrukud lähevad ilusate sõnade ja armujutu õnge, kui kutt on täiesti elus ja käega katsutav, mitte mingi mesijuttu ajav võõramaa kindral kuskil Aafrika riigis 🙄
No mis teha kui naised armuvad pikka ja ilusa näoga mehesse? Kas ühiskond on selles süüdi, kas on keegi süüdi kui nad olid naiivsed? No ei ole ju.
Külaline

Anonymous kirjutas: 28 Sept 2024 00:15No mis teha kui naised armuvad pikka ja ilusa näoga mehesse? Kas ühiskond on selles süüdi, kas on keegi süüdi kui nad olid naiivsed? No ei ole ju.
Ei olegi ühiskond süüdi, kes seda on väitnud? Süüdi on ikka ja ainult see Sten, kes teisi inimesi ära kasutas omakasu huvides. Pettis ja elatuski neist pettustest.

Vaevalt et sina, viimane kommenteerija, hakkaksid kohe võõra inimese nimel kontosid looma ja laenu võtma, kui kogemata tema ID-kaart oleks lauale unustatud ja koodiümbrik kohe sahtlist võtta?
No ei teeks ju seda.
Ainult kriminaalid kasutavad võimalust, kes selle nimel suhteid loovadki.
Milline noor tüdruk ikka mõtleks, et nii tore kutt, ju on kriminaal ja tõbras?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 00:14
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Ma ei peidaks midagi, aga koode sahtlisse ka ei jätaks, sest miks peaks minu elukaaslasel vaja teada minu koode või minul tema koode?
Koode ei peagi laokile jätma või peitma. Variante, kuidas näha, võib olla mitmeid. Tuletab meelde, kas sul mitte internetiarve polnud eile vaja ära maksta? Teine hakkab rutakalt ülekannet tegema, meeldetuletaja teeb nöo, et tal tegemist, aga "juhuslikult" mööda minnes näeb koodid ära. Kui inimesel arved lähevad automaatselt teenusepakkujale, siis mõtleb muud välja. Kui ühes pangas parasjagu tõrked, küsib, kas saaks tema eest ülekande teha, kuna viimane kuupäev ja annab sulas 20 eurot ning teine logib kohe internetipanka. Väga põhimõttekindla inimesega, kes kunagi teiste juuresolekul internetipanka ekraanil ei ava võib kelm kasutada salakaamerat jne. Ainult üliettevaatliku ja pisut paranoilise inimesega võib olla keerulisem, aga siis võib kelm manipuleerima hakata, teha suured silmad, härdal häälel, imestunult küsida, kas sa tõesti ei usalda, kas arvad, et varastaks jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 01:20
Anonymous kirjutas: 28 Sept 2024 00:15No mis teha kui naised armuvad pikka ja ilusa näoga mehesse? Kas ühiskond on selles süüdi, kas on keegi süüdi kui nad olid naiivsed? No ei ole ju.
Ei olegi ühiskond süüdi, kes seda on väitnud? Süüdi on ikka ja ainult see Sten, kes teisi inimesi ära kasutas omakasu huvides. Pettis ja elatuski neist pettustest.

Vaevalt et sina, viimane kommenteerija, hakkaksid kohe võõra inimese nimel kontosid looma ja laenu võtma, kui kogemata tema ID-kaart oleks lauale unustatud ja koodiümbrik kohe sahtlist võtta?
No ei teeks ju seda.
Ainult kriminaalid kasutavad võimalust, kes selle nimel suhteid loovadki.
Milline noor tüdruk ikka mõtleks, et nii tore kutt, ju on kriminaal ja tõbras?
No aga seda nimetataksegi naiivsuseks. Ilus prints on nii tore ja aus inimene, milline õnn, sest üks naistest vist hakkas juba järgmisel päeval temaga kokku elama.
Külaline

Anonymous kirjutas: 27 Sept 2024 23:56Rääkimata sellest, et need tüdrukud olid mõlemad veel suht lapsed.
Targad ja tragid lapsed teadsid, et väärt kutt tuleb otsekohe koju viia.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 00:14
Kõik on loogiline.
Maksa ja ära virise.
Mul on koodid üldse alati tööl sahtlis, sest see kord paari aasta jooksul, kui neid peaks vaja minema, kasutan neid seal.
Külaline

Mul on küll kõik koodid peas ja see PUK on mul ühte kohta ümber kirjutatud ja mingeid paroole ega pinne ma kusagil paberilehtedel ei hoia.
Tõesti siis 4 numbriline pin1 ja 5 numbriga pin2 ei jää meelde? Viisakad inimesed ikka vaatavad mujale kui teine kuhugi sisse logib.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 12:13 Mul on küll kõik koodid peas ja see PUK on mul ühte kohta ümber kirjutatud ja mingeid paroole ega pinne ma kusagil paberilehtedel ei hoia.
Tõesti siis 4 numbriline pin1 ja 5 numbriga pin2 ei jää meelde? Viisakad inimesed ikka vaatavad mujale kui teine kuhugi sisse logib.
Kas sa räägid päti puhul viisakusest? Päris naljakoht ikka küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 12:13 Mul on küll kõik koodid peas ja see PUK on mul ühte kohta ümber kirjutatud ja mingeid paroole ega pinne ma kusagil paberilehtedel ei hoia.
Koodid on mul telefonimälus.
Külaline

Viisakad inimesed ikka vaatavad mujale kui teine kuhugi sisse logib.
Kas tahate väita, et mitte keegi, mitte kunagi pole näinud teid koode toksimas? Isegi poodides pole kõigil makseterminalidel privaatsemat katet ümber, vaid seljataga seistes võib näha eelmise maksja koode. Viisakad inimesed vaatavad kõrvale või kui näevad, ei jäta meelde, aga väimehega poodi minnes ei oskaks paljud elukaaslased ega ämmad ja äiad paroolide kuritarvitamist kahtlustada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Sept 2024 13:22
Viisakad inimesed ikka vaatavad mujale kui teine kuhugi sisse logib.
Kas tahate väita, et mitte keegi, mitte kunagi pole näinud teid koode toksimas? Isegi poodides pole kõigil makseterminalidel privaatsemat katet ümber, vaid seljataga seistes võib näha eelmise maksja koode. Viisakad inimesed vaatavad kõrvale või kui näevad, ei jäta meelde, aga väimehega poodi minnes ei oskaks paljud elukaaslased ega ämmad ja äiad paroolide kuritarvitamist kahtlustada.
Pin1 koodiga saad panka logida, aga sa ei saa tehinguid teha ega laenu võtta. Pangakaardi kood ei ole ju sama mis on ID kaardi kood, juhul kui ise pole see nii määratud. Kogu ilm on täis artikleid kuidas oma koode ei tohi teistele öelda ega näidata. Ei tea mina oma elukaaslase koode ega tema minu omasid. On asjad mis on privaatsed ja loomulikud. Ei kujutagi ette inimesi, kes oma koode teistele näitavad ja siis ärakasutatuks osutuvad. Nagu näha siit teemast, siis selliseid inimesi ongi palju.
Külaline

Kui tihti teil siis ID-kaardi koode vaja läheb? Ei lähe isegi korra aastas, et selleks seda kellegagi jagada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Babyyoda, Bing [Bot] ja 5 külalist