Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:17Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:33Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 12:11 Kas Juustup lisas vahepeal tõestusmaterjali Jeemenist? Lisaks udustele piltidele. Ülejäänud jutt on väljamõeldis. Miks pälvib üks kasutaja nii palju tähelepanu? Miks te enda elu ei ela?
Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
Hei, Juustup!
-
Külaline
-
Külaline
Ei ole, ta rääkis, et teeb lapse alles Eestisse jõudes, kui sedagi. Ma arvan, et vahepeal luuletab lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:20Ära seleta. Koguaeg rääkinud, et tal 2 puudega last, keda kasvatavad sugulased.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:17Tal pole lapsi, ise ütles, et pole.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 14:33
Sest selline luuletamine paratamatult tekitab inimestes uudishimu, et miks ometi!?
Ju siis ta saab sellest mingi heaolutunde. Kurbnaljakas, et inimene omadega nii halvas seisus on. Lastest(ütles et suhtelb tihti) ja abikaasast ei piisa. Ikka vaja mingit lisatähelepanu. Olgu see siis negatiivne või positiivne.
-
Külaline
Ikka on öelnud mitu korda, et kaks last on. Suurem tüdruk ja noorem poiss(autist), kes elavad Eestis isa juures.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:26Ei ole, ta rääkis, et teeb lapse alles Eestisse jõudes, kui sedagi. Ma arvan, et vahepeal luuletab lihtsalt.
-
Külaline
On see oluline üldse?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 15:46Ikka on öelnud mitu korda, et kaks last on. Suurem tüdruk ja noorem poiss(autist), kes elavad Eestis isa juures.
M.o.t.t.
-
Külaline
Küsi juustu käest. Ise räägib sellest non-stop.
-
Külaline
Juustup, kas mujal keskkondades oled ka sellist katset LOLLILÕKS teinud kas mujal ka nii kaugele jõudnud?
-
Külaline
Ei nõustu. Juustup oli siin foorumis alustades siiras. Kuni paar psühhopaati peale lendasid, teda kiusama ja jälitama asusid. Järgnev on olnud segu ellujäämistaktikast, trotsist ja püüdest olla jätkuvalt, kiusajatest hoolimata, sotsiaalselt aktiivne, osaleda suhtluses ja arvamuste vahetamises.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 16:58 Juustup, kas mujal keskkondades oled ka sellist katset LOLLILÕKS teinud kas mujal ka nii kaugele jõudnud?
-
Külaline
Jah, need kiusajad on olnud ülimalt aktiivsed. Neid pole palju, aga nad vastavad üksteisele viisil, nagu neid oleks siin kümneid. Agressiivne- manipuleeriv suhtlusstiil oli neil juba PK ajal, kus samuti valiti välja üks-kaks nimega kirjutajat, keda siis süstemaatiliselt kiusati. Ja need kiusajad kirjutavad ALATI külalisena.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:03Ei nõustu. Juustup oli siin foorumis alustades siiras. Kuni paar psühhopaati peale lendasid, teda kiusama ja jälitama asusid. Järgnev on olnud segu ellujäämistaktikast, trotsist ja püüdest olla jätkuvalt, kiusajatest hoolimata, sotsiaalselt aktiivne, osaleda suhtluses ja arvamuste vahetamises.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 16:58 Juustup, kas mujal keskkondades oled ka sellist katset LOLLILÕKS teinud kas mujal ka nii kaugele jõudnud?
-
Külaline
-
Külaline
LolKülaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:26 Need kiusajad ei saa ju ometi olla täiemõistuslikud.
Su kangelanna on ikka paberitega. Ametlikult, templiga.
-
Külaline
Juustul ei ole su kaitset vaja, ta naudib ja vajab seda tähelepanu siin. Kui pool päeva pole keegi temast rääkinud, siis alustab kuskil ise.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:21Jah, need kiusajad on olnud ülimalt aktiivsed. Neid pole palju, aga nad vastavad üksteisele viisil, nagu neid oleks siin kümneid. Agressiivne- manipuleeriv suhtlusstiil oli neil juba PK ajal, kus samuti valiti välja üks-kaks nimega kirjutajat, keda siis süstemaatiliselt kiusati. Ja need kiusajad kirjutavad ALATI külalisena.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:03Ei nõustu. Juustup oli siin foorumis alustades siiras. Kuni paar psühhopaati peale lendasid, teda kiusama ja jälitama asusid. Järgnev on olnud segu ellujäämistaktikast, trotsist ja püüdest olla jätkuvalt, kiusajatest hoolimata, sotsiaalselt aktiivne, osaleda suhtluses ja arvamuste vahetamises.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 16:58 Juustup, kas mujal keskkondades oled ka sellist katset LOLLILÕKS teinud kas mujal ka nii kaugele jõudnud?
-
Külaline
Ja mida sina naudid?Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:39 Juustul ei ole su kaitset vaja, ta naudib ja vajab seda tähelepanu siin. Kui pool päeva pole keegi temast rääkinud, siis alustab kuskil ise.
-
Külaline
No just. Ehe näide on kodunurgas Juustu teema, mis on tema algatatud(vastused kõik normaalsed) ja kui mujal oli vaikus, siis kirjutas sinna a'la et poleks uskunud, et teda nii paljud süüa tahavad.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:39Juustul ei ole su kaitset vaja, ta naudib ja vajab seda tähelepanu siin. Kui pool päeva pole keegi temast rääkinud, siis alustab kuskil ise.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:21Jah, need kiusajad on olnud ülimalt aktiivsed. Neid pole palju, aga nad vastavad üksteisele viisil, nagu neid oleks siin kümneid. Agressiivne- manipuleeriv suhtlusstiil oli neil juba PK ajal, kus samuti valiti välja üks-kaks nimega kirjutajat, keda siis süstemaatiliselt kiusati. Ja need kiusajad kirjutavad ALATI külalisena.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 17:03
Ei nõustu. Juustup oli siin foorumis alustades siiras. Kuni paar psühhopaati peale lendasid, teda kiusama ja jälitama asusid. Järgnev on olnud segu ellujäämistaktikast, trotsist ja püüdest olla jätkuvalt, kiusajatest hoolimata, sotsiaalselt aktiivne, osaleda suhtluses ja arvamuste vahetamises.
No ilmselge appihüüd tähelepanuvajadusele...
-
Külaline
-
Külaline
Praegu esimesi koduaia ploome ja viimaseid vaarikaid. Hindamatu.
-
Külaline
Minul on praegu äike akna taga, pole elektrit ega vett. Isegi lugemiseks on pime. Kondan mööda internetti, niikaua, kui aku veel kestab.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 18:02 Ja alati õnnestub juustupil siinsed lihtsakesed käima tõmmata![]()
Mul on üks küsimus, huvitav, et te keegi pole selle peale veel tulnud. Selliste peenikeste multidiagnoosidega, nagu Juust ja tema mees on, peaks neil olema välja kirjutatud kilode viisi ravimeid, suuremate või väiksemate soodustustega ehk. Mul endalgi on neid nii palju, et peaaegu et saab kõhu täis, irw. Mina teen nii, et helistan Perearstikeskusse, ütlen, kes ma olen ja mis ravimeid ma vajan, ja kui nende retsept on mul olemas (aastatepikkuselt juba ongi, eksole), siis nad edastavad mu palve perearstile ja järgmise päeva pealelõunaks on rohi olemas. Põhimõtteliselt peaks selle nõude saama esitada ka nende kodulehele. Mõnda rohtu tuleb veel ekstra kesklaost tellida, aga seda teeb juba apteek minu eest.
Ja nüüd ma küsin - kuidas, pagana pihta, saavad Juust ja tema mees need rohud Jeemenis kätte? Kuidas nad tellivad uusi rohtusid ja kuidas need retseptid Jeemenisse jõuavad ja kuidas nad sealsest apteegist need kätte saavad, kui üldse? Ja mõned rohud on soodusest hoolimata päris kallid. Aasta lõpuks koguneb siiski boonust, aga ikkagi.
Muidugi, kui nad neid rohte ei võtagi ja kogu vaba raha alkoholi peale kulutavad, mille kohta keegi juba ütles, et selliste diagnoosidega ei tohiks üldse alkoholi tarbida, siis ma muidugi ei imesta. Imestan aga, et reisitakse veel ja kaanitakse liitrite viisi alkašši ja siis jätkub veel rohtudegi jaoks. Vat see on see uskumatu punkt mu jaoks. Kuid ikkagi eeskätt - KUIDAS see retseptide saamine ja rohtude saamine käib seal?
Ja nüüd ma küsin - kuidas, pagana pihta, saavad Juust ja tema mees need rohud Jeemenis kätte? Kuidas nad tellivad uusi rohtusid ja kuidas need retseptid Jeemenisse jõuavad ja kuidas nad sealsest apteegist need kätte saavad, kui üldse? Ja mõned rohud on soodusest hoolimata päris kallid. Aasta lõpuks koguneb siiski boonust, aga ikkagi.
Muidugi, kui nad neid rohte ei võtagi ja kogu vaba raha alkoholi peale kulutavad, mille kohta keegi juba ütles, et selliste diagnoosidega ei tohiks üldse alkoholi tarbida, siis ma muidugi ei imesta. Imestan aga, et reisitakse veel ja kaanitakse liitrite viisi alkašši ja siis jätkub veel rohtudegi jaoks. Vat see on see uskumatu punkt mu jaoks. Kuid ikkagi eeskätt - KUIDAS see retseptide saamine ja rohtude saamine käib seal?
-
Külaline
J rääkis mingis teemas, et tal on ravimid välja kirjutatud, aga ei osta neid välja ega tarbi üldse ravimeid 
-
Külaline
Krooniliste tõbede puhul kirjutatakse ravimretseptid välja 6 kuu kaupa, piisab kui 1-2x aastas Eestis käia ja ravimid välja osta. Epilepsia siiski tagab töövõimetushüvitise, sõltuvalt raskusastmest, eriti kui lisandub teisi diagnoose. Ei näe küll põhjust Juustupi sõnades kahelda.
-
Külaline
Ise vastate. Ignoreerimine on raskem kui kaklemine. Alati ei pea suhtlema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], Piusa ja 10 külalist