Kas tahked sampoonid-palsamid ka head on?
-
Külaline
Kas tahked sampoonid-palsamid ka head on?
Kes on proovinud, kas olete rahule ja kasutama jäänud? Lushil jms on ammu, eestimaise näkk tükisampooni reklaami leidsin ajakirjast jne.
Kas on asjalik asi või pakendivabaduse mõttevälgatus, millel reaalset toimet on vähe?
Kas on asjalik asi või pakendivabaduse mõttevälgatus, millel reaalset toimet on vähe?
-
Külaline
Ma olen päris mitmeid kasutanud. Osad on meeldinud, teised mitte. Väga hästi sobisid mulle Bon Merite ja Garnieri omad. Näkk šampoonid ei sobinud - ei tahtnud üldse hästi vahtu minna ja juuksed olid pärast jube takused.
-
Külaline
Mitte ükski ei meeldinud ega sobinud. Jään profitoodete juurde.
Jaaaa! Julgen soovitada https://voh.ee/pood/tahke-sampoon/
uskumatu, et isegi nende palsam teeb juuksed nii siidiseks ja kergesti kammitavaks!
uskumatu, et isegi nende palsam teeb juuksed nii siidiseks ja kergesti kammitavaks!
-
Külaline
Ma proovisin Nurme tahket shampooni. Ei meeldinud väga(ka lõhn).
Mul värvimata ja töötlemata juuksed(kasvatasin 4a tagasi kogu värvi välja) ja peale pesu jäi kammimatuks ja nagu ikka seepidele iseärane, mingi kiht nagu juustele.
Olen seda mõned korrad beebi juustel kasutanud. Beebi kõõmast igaljuhul sain sellega lahti
Mul värvimata ja töötlemata juuksed(kasvatasin 4a tagasi kogu värvi välja) ja peale pesu jäi kammimatuks ja nagu ikka seepidele iseärane, mingi kiht nagu juustele.
Olen seda mõned korrad beebi juustel kasutanud. Beebi kõõmast igaljuhul sain sellega lahti
-
Juuksejuula
Jah, mõned üksikud šampoonid on nüüd head. Neid Eestis ei müüda küll. Veel mõned aastad tagasi ei olnud ükski hea. Eks nad tegelevad tootearendusega. Lush on küll pigem selles osas alamklass, analoogne u mingi Maximas müüdava Rumeenias toodetud vaakumipakendis muffiniga vs vanaema maamunadest tehtud pannkoogid. Nende "šampoonid"on tihti ka mingit maltsa täis topitud, kohvipuru, kohvioad, kuivanud sidruniviil ja mis kõik veel seal sees leida on. Hästi ära ka peidetud, enne aru ei saa, kui midagi pead kriipima ja juukseid kakkuma hakkab.
Palsamid kahjuks ikka veel ei ole head.
Palsamid kahjuks ikka veel ei ole head.
-
Külaline
Minu meelest Näkk on üllatavalt hea. Ostsin ühe reisidele kaasa võtmiseks, aga hakkasin hiljem kodus ka kasutama. Vahutab väga hästi ja jätab juuksed mõnusaks. Aga ma pole aru saanud (loe: viitsinud uurida), kas need erinevad lõhnad on sama šampooni erinevad versioonid või on neil kuidag erinevad omadused ka. Pluss ma ei ole ühtegi teist tahket šampooni võrdluseks proovinud, võibolla on paremaid. Aga praegu ostaks uue Näki küll.
Soovitan proovida LANZA Clean Shampoo. See on sulfaatide ja parabeenide vaba, mis teeb selle juustele ja peanahale õrnemaks, eriti kui sul on tundlik nahk või kipuvad juuksed kiiresti kuivama.
Mina jäin sellega väga rahule – puhastab hästi, juuksed püsivad kauem värsked ja ei ole pärast pesu „kiskuva” tundega nagu mõne muu pakendivaba šampooniga. Lisaks on lõhn meeldivalt mahe ja looduslik, mis on suur pluss.
Mina jäin sellega väga rahule – puhastab hästi, juuksed püsivad kauem värsked ja ei ole pärast pesu „kiskuva” tundega nagu mõne muu pakendivaba šampooniga. Lisaks on lõhn meeldivalt mahe ja looduslik, mis on suur pluss.
Mul on neid mitmeid olnud, Lush ja Näkk näiteks ei sobinud ükski. Üks välismaalt toodu oli hea, kahjuks polnud koju jõudes enam pakendit alles ja ei meenu ka millega tegu oli, et saaksin uuesti osta.
AGA!!! Mu uusim leid ja täielik lemmik on meie oma Magrada, just nende pärnaõie tükkšampoon. Mul on pikad juuksed ja neid on päris palju, olen väga väga rahul.
AGA!!! Mu uusim leid ja täielik lemmik on meie oma Magrada, just nende pärnaõie tükkšampoon. Mul on pikad juuksed ja neid on päris palju, olen väga väga rahul.
-
Külaline
Minu juustele ja peanahale sobib nurme teepuu tükishampoon. Mul on muidu pehmed juuksed ja see teeb juukse nagu tugevamaks, nii ei ole nad nii ludus. Ka olin ma varem hädas sellega, et shampoonid ärritasid mu peanahka. Tekkis sügelus ja pingetunne. Kasutasingi juba apteegishampoone, aga ei leidnud ikka endale sobivat. Aga nurme teepuu tükishampoon on minu jaoks parim. Ei ärrita peanahka, teeb juuksed nagu paksemaks. Kuigi peale pesu tekib küll märjana tunne, et kuidas neid nüüd kammida. On takused. Aga ma ei kammigi märjana. Peale föönitamist kammin.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 10 külalist