Standardpikkusest pikem voodi
-
Külaline
Standardpikkusest pikem voodi
Poisslaps on suureks kasvanud ja osta tuleb uus voodi. Lapse pikkus on 190cm ja kaalu on umbes 85kg. Käisime mööblipoodides, et osta 120 cm laiune pesukastiga voodi või kontinentaalvoodi aga tahaks pikemat standardpikkust ehk 210cm madratsiga.
Olen täitsa hädas - Tallinna tavapoodides pikemat varianti ei leidunud. Ka otsingumootor saab aru, et olen voodi otsingul, aga ühelgi mulle pakutaval lehel pole 210cm pikkust. Olen hoidnud silma peal ka järelturul, aga ei midagi.
Kes on endale pikema tavapikkusega ehk 210 cm pikkuse magamisalaga voodi ostnud, kust seda saaks?
Olen täitsa hädas - Tallinna tavapoodides pikemat varianti ei leidunud. Ka otsingumootor saab aru, et olen voodi otsingul, aga ühelgi mulle pakutaval lehel pole 210cm pikkust. Olen hoidnud silma peal ka järelturul, aga ei midagi.
Kes on endale pikema tavapikkusega ehk 210 cm pikkuse magamisalaga voodi ostnud, kust seda saaks?
-
Külaline
Minu laps on pikem kui 190 aga magab ikka kunagi eelteismelisena ostetud 90x200 voodis. Kui uue peaks ostma, siis ilmselt ostaks ilma jalutsiotsata, et saaks soovi korral jalad üle ääre sirutada.
Pikemasse voodisse on vaja ka pikemat madratsit (seda saab ilmselt tellida) kui ka pikemad linu. Need pead la tõenäoliselt tellima, sest standardpikkuseks on 200. Tavaline kummita lina vast ulatub ka pikema madratsi peale, aga siis võib jääda otstest üsna napiks.
Kas teile tavapikkuses ilma jalutsita ei sobiks?
Pikemasse voodisse on vaja ka pikemat madratsit (seda saab ilmselt tellida) kui ka pikemad linu. Need pead la tõenäoliselt tellima, sest standardpikkuseks on 200. Tavaline kummita lina vast ulatub ka pikema madratsi peale, aga siis võib jääda otstest üsna napiks.
Kas teile tavapikkuses ilma jalutsita ei sobiks?
-
Külaline
On tehtav. Mu ema kunagi soovis erimõõdulist voodit - põhjusel, et see mahuks täpselt tema toas mööbli vahele. Otsis meistri, kes valmistas eritellimusel voodi, siis tellis sinna sisse erimõõdulise madratsi. Linade jaoks ostis Abakhanist kangast ja õmbles ise, see on ju ülilihtne, palistad ainult ääred ära. Praegu ta ei leidnud enam tolle meistri kontakte üles, aga voodi tegemine on lihtne ja kindlasti leiad netiotsinguga Eestis tegijaid.
-
Külaline
isegi mootorvoodi, küll kitsam: https://www.osta.ee/mootorvoodi-90-x-210-219297637.html
Aga eks peab eritellimusena tegema.
Aga eks peab eritellimusena tegema.
-
Külaline
Teemaalgataja olen. Kui noor inimene soovib pikemat voodit, ju talle siis ei meeldi jalad üle ääre magada. Eks oleme erinevad ja kui teisele see ebameeldiv pole, siis on hästi. 90cm laiune voodi on täismehe mõõdus kehale liiga kitsas. Praegune on 90 ja kui uus osta, olgu siis veidi laiem. Teismeline veedab niikuinii üpris palju aega voodis.
Ikkagi see algne küsimus - kas keegi on soetanud 210cm pikkuse pesukastiga kontinentaalvoodi, mis oleks nö standardtellimus? Palun soovitage!
Ps. Leidsin voodikese e-poest mõõdu, aga see on pelgalt madal kušett ilma peatsi ja kastita.
Ikkagi see algne küsimus - kas keegi on soetanud 210cm pikkuse pesukastiga kontinentaalvoodi, mis oleks nö standardtellimus? Palun soovitage!
Ps. Leidsin voodikese e-poest mõõdu, aga see on pelgalt madal kušett ilma peatsi ja kastita.
Mida see "keegi" annab? Soovite fotot või pikkust või mida siis soovite?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:18 Teemaalgataja olen. Kui noor inimene soovib pikemat voodit, ju talle siis ei meeldi jalad üle ääre magada. Eks oleme erinevad ja kui teisele see ebameeldiv pole, siis on hästi. 90cm laiune voodi on täismehe mõõdus kehale liiga kitsas. Praegune on 90 ja kui uus osta, olgu siis veidi laiem. Teismeline veedab niikuinii üpris palju aega voodis.
On loogiline, et kui näiteks inimene on pikem siis ilmselt tuleks kaaluda erialhendustele, mitte sellele, et "kas keegi". Kuna tegemist kas tüüpi küsimusega siis vastan: ei, keegi pole. Mida sellega peale hakkate?
Lihtsalt läbustate foorumit.
-
Külaline
Foorumis läbustavad need, kel küsimusele vastata pole midagi, aga käivad teisi elama õpetamas. Siin juba mitmes teemas keegi tark teab, kuidas kõik istuma-astuma peaks.
-
Liizuliizu
https://trendfurniture.ee/tootekategoor ... d-kusetid/ - sain kunagi sealt 210 pikkuses kušeti, võite uurida, nad müüvad erinevate mööblitegijate mööblt, kas täiesti uut kaupa.
-
Külaline
Mööbel 1A-s on valik pesukastiga pikemaid voodeid täitsa olemas
1 näide:
https://www.moobel1.ee/voodid/voodi-houston-433.html
1 näide:
https://www.moobel1.ee/voodid/voodi-houston-433.html
-
Külaline
-
Külaline
Miks su teismeline palju aega voodis veedab, mis teeb seal?Külaline kirjutas: ↑01 Okt 2024 20:18 Teemaalgataja olen. Kui noor inimene soovib pikemat voodit, ju talle siis ei meeldi jalad üle ääre magada. Eks oleme erinevad ja kui teisele see ebameeldiv pole, siis on hästi. 90cm laiune voodi on täismehe mõõdus kehale liiga kitsas. Praegune on 90 ja kui uus osta, olgu siis veidi laiem. Teismeline veedab niikuinii üpris palju aega voodis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline