Keda valite?

vana hea klassika
Uudishimulik

Keda valite?

Postitus Postitas Uudishimulik »

Teeme ka küsitluse, keda valite. Vaatame, kui palju Perekooli kandidaate Brüsselisse pääseb. Teema on puhtalt ajaviiteline, ärme tülli lähe, paneme lihtsalt oma eelistuse. Aga peaks olema üks kandidaat, siis saab pärast analüüsi teha.
Alustan ise. Valin Isamaad ja Urmas Reinsalu.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Reinsalu või Ratas Isamaast. Reinsalu on lihtsalt sümpaatne ja Ratas niii väga tahab sinna 😀 Oleksin valinud Urve Palo, aga kuna ta otsustas nüüd olla Urve Paris Palo, siis minu jaoks muutus ta veidi naeruväärseks.
Mts

Postitus Postitas Mts »

Isamaa ja Reinsalu
Külaline

Minu saadik europarlamendis on Jaak Madison
EKRE
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 00:36 Minu saadik europarlamendis on Jaak Madison
EKRE
+1
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Terras või Ratas. Reinsalut on ka Eestis vaja.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Valin Ilmar Raagi. Ratas on naljanumber. Seda meest küll usaldada ei saa. Reinsalu on lihtsalt pläralõug.
Külaline

Kaljurand
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 11:31 Valin Ilmar Raagi. Ratas on naljanumber. Seda meest küll usaldada ei saa. Reinsalu on lihtsalt pläralõug.
Raag, kes igal sammul Lehtme mtü-d promos 🥴
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 11:31 Valin Ilmar Raagi. Ratas on naljanumber. Seda meest küll usaldada ei saa. Reinsalu on lihtsalt pläralõug.
EPL-i hinnangul kaotas Raag väitluses isegi Evelyn Sepale. Sepale!! Ta vist ikka pole nii terane vend kui seni arvatud? Pigem siis juba Saks- ta ka ju Ukraina teemas väga tubli ja samuti parempoolsetes.
Ja pole see Reinsalu nii pläralõug midagi, arvatavasti kõige tummisem sell Isamaas. Ilma temata oleks Seeder Isamaa ära lõpetanud ja olekski tuli kustus neil.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Kaljurand, Paet või Pevkur. Pigem kaldun esimese poole.
krooooks

Postitus Postitas krooooks »

Lendorav kirjutas: 04 Juun 2024 14:04 Kaljurand, Paet või Pevkur. Pigem kaldun esimese poole.
Küll inimeste arvamused on ikka erinevad. Minu jaoks just need välistatud, Kaljurand eriti.
mina

Postitus Postitas mina »

Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 05:19 Terras või Ratas. Reinsalut on ka Eestis vaja.
Ei ma usu, et Reinsalu Euroopasse minna plaanib. Kogub niisama hääli.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

mina kirjutas: 04 Juun 2024 15:27
Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 05:19 Terras või Ratas. Reinsalut on ka Eestis vaja.
Ei ma usu, et Reinsalu Euroopasse minna plaanib. Kogub niisama hääli.
Telekas avalikult lubas, kui valitakse läheb Brüsselisse.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

krooooks kirjutas: 04 Juun 2024 15:19
Lendorav kirjutas: 04 Juun 2024 14:04 Kaljurand, Paet või Pevkur. Pigem kaldun esimese poole.
Küll inimeste arvamused on ikka erinevad. Minu jaoks just need välistatud, Kaljurand eriti.
No ilmselt me maailmavaated ongi täiesti erinevad. Olen üsna veendunud, et sinu valikus olevad on minu jaoks samamoodi välistatud :mrgreen:
Barbara
Teerajaja

Postitus Postitas Barbara »

Külaline kirjutas: 04 Juun 2024 13:58
EPL-i hinnangul kaotas Raag väitluses isegi Evelyn Sepale. Sepale!! Ta vist ikka pole nii terane vend kui seni arvatud? Pigem siis juba Saks- ta ka ju Ukraina teemas väga tubli ja samuti parempoolsetes.
Ja pole see Reinsalu nii pläralõug midagi, arvatavasti kõige tummisem sell Isamaas. Ilma temata oleks Seeder Isamaa ära lõpetanud ja olekski tuli kustus neil.
Minu mõtted ja valikud ongi needsamad- kas Saks või Reinsalu. Samas oleks tegelikult hea valida kedagi, kes seal juba olnud- koht tuttav, protseduurid ja mõjuisikud teada, tavaliselt läheb muidu mingi pool aastat, enne kui tüübid üldse aru hakkavad saama, mis toimub seal. Paet on ka. See teie reform! kisamine ei päde seal absoluutselt, fraktsioonid jaotuvad hoopis teismoodi kui mingid meie pisiparteid, ärge lase sellest ennast häirida, kes kus parteis on, missugused ja mis koosseisuga fraktsioonid üldse tekivad, seda ei tea ju keegi veel üleüldse
Kägu

Postitus Postitas Kägu »

E. Sepp oleks justkui üks vähestest kes jäi sõelale - viimasel ajal hääletan ainult nende poolt, kes avalikult julgesid koroonapasside ja sisuliselt sundvaktsineerimisele vastu astuda. Selle loogika järgi võiks ka EKRE sobida. Kuigi EKRE poolt ka ei tahaks hääletada.
Aga siis vaatasin edasi nende programmi, ja oli jälle toetame rohepööret ja Ukrainat ja siis otsustasin, et ei hääleta.
Euroopasse tuleks saata kedagi, kes Eesti huve seal esindaks ja kaitseks. Aga kõik koogutavad kaasa, mida mittevalitud Ursula jne neile ette söödavad.
Nii et valima ei lähe suure tõenäosusega. Või kui tekib tunne, et jumala eest reform ei saaks hääli, siis protestiks annaks ekrele. Aga tundub ikka nagu koolera ja katku vahel
Valik teha. Pole intelligentseid ja julgeid poliitikuid meil
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Kägu kirjutas: 04 Juun 2024 16:45 E. Sepp oleks justkui üks vähestest kes jäi sõelale - viimasel ajal hääletan ainult nende poolt, kes avalikult julgesid koroonapasside ja sisuliselt sundvaktsineerimisele vastu astuda. Selle loogika järgi võiks ka EKRE sobida. Kuigi EKRE poolt ka ei tahaks hääletada.
Aga siis vaatasin edasi nende programmi, ja oli jälle toetame rohepööret ja Ukrainat ja siis otsustasin, et ei hääleta.
Euroopasse tuleks saata kedagi, kes Eesti huve seal esindaks ja kaitseks. Aga kõik koogutavad kaasa, mida mittevalitud Ursula jne neile ette söödavad.
Nii et valima ei lähe suure tõenäosusega. Või kui tekib tunne, et jumala eest reform ei saaks hääli, siis protestiks annaks ekrele. Aga tundub ikka nagu koolera ja katku vahel
Sinu andmata hääl realiseerub võib-olla Jana Toomi või Mihhail Kõlvarti europarlamendi saadikuks saamisena. Mõtle veel läbi.
XXVXX

Postitus Postitas XXVXX »

Olen kas juhtunud nägema või teiste omi ei olegi, aga ainult Madisoni sõnavõtte EP-s olen näinud. Valin tema. Naistelood ei huvita, need võivad ka fabritseeritud olla.
Kägu

Postitus Postitas Kägu »

Tõutäkk kirjutas: 04 Juun 2024 17:04
Kägu kirjutas: 04 Juun 2024 16:45 E. Sepp oleks justkui üks vähestest kes jäi sõelale - viimasel ajal hääletan ainult nende poolt, kes avalikult julgesid koroonapasside ja sisuliselt sundvaktsineerimisele vastu astuda. Selle loogika järgi võiks ka EKRE sobida. Kuigi EKRE poolt ka ei tahaks hääletada.
Sinu andmata hääl realiseerub võib-olla Jana Toomi või Mihhail Kõlvarti europarlamendi saadikuks saamisena. Mõtle veel läbi.
Voi Karmen Jolleri, kes minu silmis on sama madalal kui Jana Toom.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kaegu, Mortal, Semrush [Bot] ja 6 külalist