Kubemetäid

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kubemetäid

Postitus Postitas Külaline »

Kas kubemetäid saavad olla ka peas? Ja vastupidi?

Mul peika rääkis, et tal on kord elus olnud kubemetäid. Ta oli püsisuhtes ja ise naist kindlasti ei petnud. Seega, need mandavoskad sai ta oma naiselt. Naisel oli algklassideealine laps (ei olnud mehe laps). Naine ütles, et lapsel on täid ja sealt levisid need siis kubemesse.

Minu teada on tegemist ikka täiesti erinevate putukaliikidega ja täiesti erineva levimisvormidega. Mees ise nii siiralt usub, et naine teda ei petnud, ja et putukad tulid perre lapselt.
Külaline

Ja sina nii kindlalt soovid vastupidist tõestada? :)
Jh, kubemetäid ja peatäid on erinevad liigid, aga nakatumiseks ei pea kellegiga seksima ilmtingimata, levivad ka käterätikutega nt, nii nagu peatäid teise mütsi sees jms.
Külaline

Voodis pesitsevad ka, kui linasid ei vahetata. Aga no mis sul enam sellest, kas su peika naine pettis või ei petnud, see osa jääb arusaamatuks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:08 Ja sina nii kindlalt soovid vastupidist tõestada? :)
Jh, kubemetäid ja peatäid on erinevad liigid, aga nakatumiseks ei pea kellegiga seksima ilmtingimata, levivad ka käterätikutega nt, nii nagu peatäid teise mütsi sees jms.
Mul ei ole vaja midagi tõestada. Lihtsalt jäin mõtlema selle jutu üle ja kardan, et see naine tegi talle sarvi ja siis valetas ja ajas süü oma lapse kaela.

Eriti ei kujuta ette, et mõni naine kuivatab oma alakeha rätikuga, mida keegi teine on juba kasutanud.
Külaline

Ussita vähem, muidu saad muretäid. Sõdade ajal on selliseid esinenud.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 17:33 Ussita vähem, muidu saad muretäid. Sõdade ajal on selliseid esinenud.
Praegu ma ei saa küll aru, milles see minu ussitamine seisneb. Äkki täpsustad?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:14
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 15:08 Ja sina nii kindlalt soovid vastupidist tõestada? :)
Mul ei ole vaja midagi tõestada. Lihtsalt jäin mõtlema selle jutu üle ja kardan, et see naine tegi talle sarvi ja siis valetas ja ajas süü oma lapse kaela.

Eriti ei kujuta ette, et mõni naine kuivatab oma alakeha rätikuga, mida keegi teine on juba kasutanud.
Kardad mida? Et mees on nii loll?
No äkki kuivatas mees end mõne teise mehe või naise rätikuga?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:22

Kardan, et teda peteti ja talle lihtsalt valetati alatult.

Sina ise nagu kuivatad end mõne teise inimese rätikuga? Eriti veel intiimpiirkonda?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:39
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:22

Kardan, et teda peteti ja talle lihtsalt valetati alatult.

Sina ise nagu kuivatad end mõne teise inimese rätikuga? Eriti veel intiimpiirkonda?
A küsi oma mehe käest, kelle rätikut ta kasutab. Varsti tuleb veel jutuga, et näe, üks naine jäi rasedaks, kuna kasutas mehe rätikut.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:47 Postitus on kustutatud
Mis tagasi minna? Aa, selles on siis asi? Sa kahtlustad, et muretsen enda maha jätmise pärast ja sellepärast pead mind ussitajaks?

Ei ole mul vaja muretseda. See suhe oli tal 25 aastat tagasi. Pärast seda on mehel veel olnud mitu suhet ja kord on isegi pikalt abielus olnud.
Ja see kubemetäidega naine on elab juba väga palju aastaid välismaal oma elu.

Imelik, et ei saa algatada teemat lihtsalt niisama mõtiskluseks, ilma et keegi sind süüdistaks või kahtlustaks mingis kummalises asjas.
Külaline

eks pakutakse igasuguseid variante sinu probleemile. Öelnud, siis et oli penskarite noorusaja meenutused.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:58 eks pakutakse igasuguseid variante sinu probleemile. Öelnud, siis et oli penskarite noorusaja meenutused.
Poleks osanud arvatagi, et 45-aastane on penskar.
Külaline

20-aastasel kutil oli juba täisid täis lapsega naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:09
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 18:58 eks pakutakse igasuguseid variante sinu probleemile. Öelnud, siis et oli penskarite noorusaja meenutused.
Mingi 25 a tagune lugu ja sa kardad, et mehele tehti sarvi?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:11 20-aastasel kutil oli juba täisid täis lapsega naine?
Jah, tal oli temast mitu aastat vanem naine. Mis seal imelikku on?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:12
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:09
Mingi 25 a tagune lugu ja sa kardad, et mehele tehti sarvi?
Ütlesin ju, et niisama mõtisklesin, et kas selline asi saab võimalik olla, nagu talle asja serveeriti.

Üldises plaanis ei oma see muidugi enam tagantjärele mingit tähtusust. Ja selle pärast sa ka ei pea muretsema, et ma ussitan või kardan enda maha jätmise pärast :lol:
Külaline

Lihtsalt jäin mõtlema selle jutu üle ja kardan, et see naine tegi talle sarvi ja siis valetas ja ajas süü oma lapse kaela.
Võimalik, aga pole ju kuidagi sinu asi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:46
Lihtsalt jäin mõtlema selle jutu üle ja kardan, et see naine tegi talle sarvi ja siis valetas ja ajas süü oma lapse kaela.
Miks see minu asi ei või olla?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 20:36
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 19:46
Miks see minu asi ei või olla?
Ja kuidas siis on? Mis sinusse puutuvad mingid suhted naistega, kes olid enne sind. Minu arust on väga vale sinna oma nina toppida.
Külaline

Minu teada samuti erinev liik täisid. On veel ka riidetäid, näiteks või lehetäid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline