See ON rõve

vana hea klassika
Külaline

See ON rõve

Postitus Postitas Külaline »

Noored naised silmad punnis hiigelsuuri õllekannusid meestega võidu tühjaks joomas
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/1203 ... ibet-arena
Külaline

Ma ei tea nüüd... õlu on maitsev jook. Mulle meeldib samuti see kulinal ära juua.
Külaline

Mulle ka õlu meeldib. Silmad lähvad mul juues pigem kissi.
Külaline

Üldse ei huvita.
Nisu Kuuno

Postitus Postitas Nisu Kuuno »

Eks see õlu rohkem meeste jook on. Aga kui mõnele naisele meeldib, siis mis seals ikka.
Külaline

Las inimesed elavad ja tunnevad oma elust mõnu. Pole vaja hinnanguid anda.
Külaline

Osad naised on sarnaste riietega, kas pandi teenindajad jooma?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 22:20 Osad naised on sarnaste riietega, kas pandi teenindajad jooma?
Ja miks teenindajad siis õlutit juua ei või?
Külaline

Kus need punnis silmad on?
Külaline

Vaatasin silmad punnis, aga ei näinud pildil ühtegi punnsilma.
Bavaria

Postitus Postitas Bavaria »

Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:23 Noored naised silmad punnis hiigelsuuri õllekannusid meestega võidu tühjaks joomas
Möh? Pildil on näha täpselt kolm naisekätt, kõik hoiavad veiniklaasi mingi vedelikuga, mis värvi järgi ei tundu küll õlu olevat.
P. S. Ma elan Saksamaal. Te seal Eestis üritate Saku Suurhallis Oktoberfesti teha või? Ma paneks siia irvitavaid emotikone, aga kahjuks neid kuluks nii palju, et internetti ei mahu ära.
Külaline

Miks see punnis silmadega õllekannu kummutav mees esteetilisem või vähem rõve on?
Külaline

Õlu on mu lemmikjook. Restodes tellin ka õlut, vahest ka shampanjat.
Naine.
Külaline

Bavaria kirjutas: 14 Okt 2024 09:16
Külaline kirjutas: 13 Okt 2024 21:23 Noored naised silmad punnis hiigelsuuri õllekannusid meestega võidu tühjaks joomas
Möh? Pildil on näha täpselt kolm naisekätt, kõik hoiavad veiniklaasi mingi vedelikuga, mis värvi järgi ei tundu küll õlu olevat.
P. S. Ma elan Saksamaal. Te seal Eestis üritate Saku Suurhallis Oktoberfesti teha või? Ma paneks siia irvitavaid emotikone, aga kahjuks neid kuluks nii palju, et internetti ei mahu ära.
Täpselt kolm? Vaata uuesti. 5 veinipokaali on, 5 kätt. Tagumisest pole aru saada, mees või naine.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 15:19 Õlu on mu lemmikjook. Restodes tellin ka õlut, vahest ka shampanjat.
Naine.
Mulle ka õlu maitseb. Täidlane tume õlu, vaadiõlu, hele õlu. Iga kell eelistan veinile / kokteilile. Väga vurtsust siiski eriti ei taha.
Ja kontrollisin, ei ole midagi jalgevahele juurde kasvanud.
Külaline

Noored naised elavad elu, krt nii ikka ei saa. Miks nad kodus rasedana pliidi ees suppi ei keeda?! Krt lõbutsevad! Ei meeldi!

/sarkasm
Külaline

Minu arust haisevad kõik inimesed rõvedalt, kes on õlut joonud. Teiste jookidega nii ebameeldivat haisu pole märganud.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:54 Minu arust haisevad kõik inimesed rõvedalt, kes on õlut joonud. Teiste jookidega nii ebameeldivat haisu pole märganud.
Mitte kedagi ei huvita sinu arvamus. Mitte kedagi. Istu kodus kui selline tujurikkuja oled.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:56
Külaline kirjutas: 14 Okt 2024 16:54 Minu arust haisevad kõik inimesed rõvedalt, kes on õlut joonud. Teiste jookidega nii ebameeldivat haisu pole märganud.
Mitte kedagi ei huvita sinu arvamus. Mitte kedagi. Istu kodus kui selline tujurikkuja oled.
Sind ju ikka jubedalt huvitab, kui pidasid vajalikuks nii konfliktselt vastata.
Külaline

Õlle lõhn on kõige parem lõhn üldse. Ei kõrvuta haiseva maadikasiidriga
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot], Tolmukübe, YaCy [Bot] ja 6 külalist