Lesbilised kogemused

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Lesbilised kogemused

Postitus Postitas Külaline »

kas keegi on kogenud lähedust samasoolise naisega? Olgu selleks suudlemine, hellitamine või midagi enamat. Kuidas see kogemus teid mõjutas ja milliseid tundeid tekitas? Oleks huvitav kuulda teie mõtteid ja lugusid.
Külaline

Mina loeks ka hea meelega.
Külaline

Pole kogenud ja ei huvita.
Külaline

Pole minu teema ja mingeid tundeid ei tekita.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 15:47 Postitus on kustutatud
Trans.
Külaline

Mina ole ennast terve elu pidanud 100% heteroks. Mõned aastad tagasi (olin siis 50) juhtusin ühel üritusel kokku endast noorema naisega. Ja mu katus läks hetkega lendama. Ja temal kah. Nii et nüüd ma ennast enam 100% heteroks ei pea. Siiski, suudlusest kaugemale ma temaga jõudnud ei ole ning ei plaani kah. Ei tundu üldse ahvatlev päris voodimängue mängimine naisterahvaga. Aga suudelmine paneb küll iga kord katuse sõitma.

Ja see kogemus ongi ainult selle naisega. Ükski teine naine mus samasugust tunnet ei tekita. Nii et ma ei tea, kes ma nüüd siis olen, et üks konkreetne naine mulle nii mõjub, muidu ikka ja ainult mehi eelsitan.
Külaline

Minu jaoks ei ole vahet. Tõmme ja tekkivad tunded sõltuvad inimesest üldiselt, mitte niivõrd tema soolisest kuuluvusest või genitaalidest. Olen seda alati teadnud, mingit segaduses olekut või põdemist pole sel teemal kunagi olnud. Ega ka erilisi eksitusi või fopaasid, millest siin pikemalt jutustada. Kujutan ette, et kui ise oled homofoob ja tekivad tunded samasoolise vastu, siis võib tõesti midagi siin arutleda olla, muidu pole seal küll midagi teistmoodi või arutlemisväärset...
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Romantilisi kogemusi ei ole, aga sõbrannadega sai umbes 18-aastaselt küll huvi pärast üksteist suudeldud 😂 ei tekitanud mingeid tundeid
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 17:28 Mina ole ennast terve elu pidanud 100% heteroks. Mõned aastad tagasi (olin siis 50) juhtusin ühel üritusel kokku endast noorema naisega. Ja mu katus läks hetkega lendama. Ja temal kah. Nii et nüüd ma ennast enam 100% heteroks ei pea. Siiski, suudlusest kaugemale ma temaga jõudnud ei ole ning ei plaani kah. Ei tundu üldse ahvatlev päris voodimängue mängimine naisterahvaga. Aga suudelmine paneb küll iga kord katuse sõitma.

Ja see kogemus ongi ainult selle naisega. Ükski teine naine mus samasugust tunnet ei tekita. Nii et ma ei tea, kes ma nüüd siis olen, et üks konkreetne naine mulle nii mõjub, muidu ikka ja ainult mehi eelsitan.
Kas mitte Freud ei öelnud nagu kõik naised on tegelikult biseksuaalsed?
Külaline

Anonymous kirjutas: 28 Okt 2024 22:53Postitus on kustutatud
See oleks eriti julge samm olnud :D
Külaline

Huvitav, kuidas need suurimad homofoobid ikka ja alati sellistesse teemadesse oma nina topivad. Puudu midagi? Homoseksile mõtleb keskmine homofoob 10x tihedamalt kui mistahes homo ise :lol: :lol:
Külaline

Mauno kirjutas: 28 Okt 2024 22:00
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:48
Mauno kirjutas: 28 Okt 2024 21:32 Romantilisi kogemusi ei ole, aga sõbrannadega sai umbes 18-aastaselt küll huvi pärast üksteist suudeldud 😂 ei tekitanud mingeid tundeid
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mauno on mehe nimi. Kui mees võtaks nimeks Sandra, siis oleks ta ju kes? Good point eks
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:21
Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 21:48

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mauno on mehe nimi. Kui mees võtaks nimeks Sandra, siis oleks ta ju kes? Good point eks
Siin tahavadki ju kõik superanonüümsed olla😂
Külaline

Mauno kirjutas: 05 Nov 2024 20:47
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 20:21

Postitus on kustutatud
Siin tahavadki ju kõik superanonüümsed olla😂
Mhm, Mauno on ju teerajaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2024 13:29 kas keegi on kogenud lähedust samasoolise naisega? Olgu selleks suudlemine, hellitamine või midagi enamat. Kuidas see kogemus teid mõjutas ja milliseid tundeid tekitas? Oleks huvitav kuulda teie mõtteid ja lugusid.
Jaa, oman kogemusi. Põhimõtteliselt peale esimest suudlust läksin mehest lahku. Nüüd juba 10+ aastat naisega koos. Miski vägi ei sunniks enam mehega oma elu jagama.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:51
Anonymous kirjutas: 05 Nov 2024 21:46Jaa, oman kogemusi. Põhimõtteliselt peale esimest suudlust läksin mehest lahku. Nüüd juba 10+ aastat naisega koos. Miski vägi ei sunniks enam mehega oma elu jagama.
Postitus on kustutatud
Muu osa naistevahelise seksi juures on kordi olulisem, kestvusest rääkimata! Dick is highly overrated.
Külaline

Anonymous kirjutas: 05 Nov 2024 21:46Jaa, oman kogemusi. Põhimõtteliselt peale esimest suudlust läksin mehest lahku. Nüüd juba 10+ aastat naisega koos. Miski vägi ei sunniks enam mehega oma elu jagama.
Postitus on kustutatud
Absoluutselt on vahe! Mees tegelebki oma vemboga, aga naine tegeleb sellega, et mina saaksin rahulduse. Absoluutselt väga palju parem on!
Külaline

Räägi täpsemalt nii huvitav tundub
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:56
Postitus on kustutatud
Muu osa naistevahelise seksi juures on kordi olulisem, kestvusest rääkimata! Dick is highly overrated.
Suhtlesin ka bi-naistega ja üks siis tunnistas, et ei saanud selle teise bi-naisega seksides mingit orgasmi. See naiste omavaheline seks on OVERRATED nagu kõik muu mis puudutab naisi. See et kas naist suudlevad, ei tähenda et nad oleks beeeeed või lesbid, see kõik kuulub lihtsalt meeste meelitamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 23:23
Külaline kirjutas: 05 Nov 2024 21:56

Postitus on kustutatud
Suhtlesin ka bi-naistega ja üks siis tunnistas, et ei saanud selle teise bi-naisega seksides mingit orgasmi. See naiste omavaheline seks on OVERRATED nagu kõik muu mis puudutab naisi. See et kas naist suudlevad, ei tähenda et nad oleks beeeeed või lesbid, see kõik kuulub lihtsalt meeste meelitamiseks.
Suhtlesid bi-naiste pealikuga, et tema ütluste järgi üldistusi teed?
kui naised on sinu jaoks overrated siis sa ei pea ju naistega k*ppima, k*pi meestega, meestel pidigi g punkt aanuses olema. Mõni mees on nagu naine…, kui pole ammu korralikku v2nta saanud tunda - läheb pööningul käest ära.
Jhhhjhhhh kõik mida naised oma elus teevad on meeste meelitamiseks!!! Keetsin tassi teed, meeste meelitamiseks, kui keegi unetu päss aknast peaks sisse vaatama juhtuma….
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist