Kirjeldage rasedust

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Kirjeldage rasedust

Postitus Postitas Külaline »

Milline oli teie rasedus? Kerge, raske? Sümptomid, probleemid? Raskeim osa rasedusest, kergem osa rasedusest? Lõhna, toidutundlikkus? Mis tunne on tunda last kõhus müksamas?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 13:05 Milline oli teie rasedus? Kerge, raske? Sümptomid, probleemid? Raskeim osa rasedusest, kergem osa rasedusest? Lõhna, toidutundlikkus? Mis tunne on tunda last kõhus müksamas?
Sa ei saa ikka üle rasedusest jah? :lol:
Pidi ju otsus kindel olema.
Külaline

Raske oli. Mõlemad lapsed. Sünnitus oli veel raskem. Rebendid. Esimesega teise astme omad(nii välimised kui ka sisemised). Teisega lahkliha rebend. Aga see ei takista nornaalse inimesena toimimisest. Lapitakse ilusti kõik kokku. Ei tilgu miskit kusagilt.

Saa üle juba oma foobiast. See ei aita sind. Keha muutus on köömes muu kõrval.

Oleks mul rohkem raha saaksin veel ka kolmanda ja neljanda lapse 🙃
Külaline

Alguses oli alates ca 6 nädalat kuni 12 nädalat konstantselt halb olla: pidev väsimus ja iiveldus, sekka ja suvalisel hetkel oksendamist. Siis oli ca kolm kuud peamiselt ainult väsimust ja mõnikord iiveldust. Ka lőhnatundlikkust. Näiteks liha praadida üldse ei kannatanud, täiega oksele ajas. Viimased kolm kuud ei saanud normaalselt magada. Olen selilimagaja ja isegi kui unes ennast selili keerasin, rõhus kõht nii jubedalt, et olin peagi ärkvel. Viimasel kuul ei saanud ilma erimanöövriteta voodist püsti ka, kusjuures tihti ajas pissile, sest laps rõhus põie peale.

Ehk kaks korda kannatasin ära ja rohkem ei suudaks mingi nipiga. Sünnitus oli selle kõrval kukepea isegi 6 tunni täisavatuse ja täisvaludega ning sellele järgnenud erakorralise keisriga.
Külaline

Aa ja see ka, et teisega iiveldasin ja oksendasin 5.nda kuuni. Tänu sellele võtsin lausa 6 kg alla. Väga rõve oli tööl käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:47
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:46
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:43

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Palju õnne siis 😃 huumorinurk ma ütlen 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:17 No rasedus on selline tunne, noh, saad spermaga sisse, siis läheb süda pahaks, iiveldab, oksendad, siis saad oma triipud teada, kes oli isa, kes? Äkki minu isa, äkki naabrimees? Siis hakkad õgima, õgid õgid, närvid läbi nagu miilitsa koeral, siis hakkab kõht punni minema, tõuseb kiim, tahad koguaeg seksida, tissid suurenevad, hakkavad piima eritama, higistad, niheled ja siis see jõmpsikas pressib vaagnavahelt välja. Karjud, kriiskad, verd lendab ja oledki ema. Nii lihtne ongi.
Väga täpne kirjeldus.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:51
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:50
Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 22:47
Postitus on kustutatud
Palju õnne siis 😃 huumorinurk ma ütlen 😃
Postitus on kustutatud
Mis lehetäi. Ma olen Mupsik 😀
Kyllekas
Kontakt:

Postitus Postitas Kyllekas »

Minul oli väga kerge rasedus. Ainult kõht kasvas ja millalgi tekkisid kõrvetised. Kõik. Viimase korraliku trenni tegin eeldataval lapse sünni tähtajal, siis oli tunne, et rohkem nagu ei jaksaks.
Müksamisi oli. Aga need olid toredad (no oma oodatud laps), samas ei seganud magamist või muud olemist.
Samas sünnitus ise oli nii 19 tundi ja peale (jõuad haiglasse, siis öeldakse, et avatus x cm, siin ei lähe kaua - ja siis veel 19 tundi).
Külaline

Kyllekas kirjutas: 07 Nov 2024 00:41 Minul oli väga kerge rasedus. Ainult kõht kasvas ja millalgi tekkisid kõrvetised. Kõik. Viimase korraliku trenni tegin eeldataval lapse sünni tähtajal, siis oli tunne, et rohkem nagu ei jaksaks.
Müksamisi oli. Aga need olid toredad (no oma oodatud laps), samas ei seganud magamist või muud olemist.
Samas sünnitus ise oli nii 19 tundi ja peale (jõuad haiglasse, siis öeldakse, et avatus x cm, siin ei lähe kaua - ja siis veel 19 tundi).
Jajah, sa ei ole erapooletu selles asjas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:19
Külaline kirjutas: 30 Okt 2024 13:05 Milline oli teie rasedus? Kerge, raske? Sümptomid, probleemid? Raskeim osa rasedusest, kergem osa rasedusest? Lõhna, toidutundlikkus? Mis tunne on tunda last kõhus müksamas?
Kord kuus käib ovulatsioon üle :?
Aitas naturaalse sünnituse video vaatamine juutuubis.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Nov 2024 15:19
Vahi teema kuupäeva 😂😂😂 kaevasid vana teema üles õiendamiseks 😂😂😂
Külaline

Väga kerged rasedused on olnud, ainuke ebamugavus on olnud suur kõht raseduse lõpus. Ei iiveldust, ei oksendamist, ei kõrvetisi, ei tujusid, ei isusid. Raseduste lõpus oli palav kogu aeg, toad pidid olema jahedamad kui tavaliselt (muidu olen külmavares). Esimese rasedusega võtsin juurde 14 kg, sünnitus kestis esimesest valust lapse sündimiseni 10 tundi. Teise rasedusega võtsin juurde 5 kg, sünnitus kestis 3 tundi, hea, et haiglasse jõudsin.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist