Soolane rullbiskviit ja singipirukas
-
Külaline
Soolane rullbiskviit ja singipirukas
Kas keegi on teinud soolast rullbiskviit? Kui palju sel juhul suhkrut pannakse ja mida vahele? Kas tuunikalaga oleks hea?
Ja teine küsimus. Mulle väga maitseb singi-juustustritsel. Kuid kas keegi on teinud ka sellist, mis on suurel pannil, nagu pirukas, aga pärmitaigen. Sain kuskil seda, aga polnud kelleltki küsida, kuidas tehtud, aga oli väga-väga hea ja tahaks ise ka proovida teha.
Ja teine küsimus. Mulle väga maitseb singi-juustustritsel. Kuid kas keegi on teinud ka sellist, mis on suurel pannil, nagu pirukas, aga pärmitaigen. Sain kuskil seda, aga polnud kelleltki küsida, kuidas tehtud, aga oli väga-väga hea ja tahaks ise ka proovida teha.
-
Külaline
Soolasele rullbiskviidile ei paneks üldse suhkrut, vaid ainult soola taignasse, täidise teeks piisavalt mahlase, nagu võileivatortidelegi, seega kui tuunikalaga tahaks teha, siis ma lisaks sinna mingit majoneesi või hapukoort või kreeka jogurtit, lisaks näiteks värske kurgi tükke või muud mahlakamat. See teine pirukas sul on ju põhimõtteliselt pitsa, pärmitainas alla, sink ja juust peale.
See tundub lihtsalt veidi paksemal põhjal küpsetatud tavalise plaadipirukana. Pane katteks, mida aga soovid.Anonymous kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:53Ja teine küsimus. Mulle väga maitseb singi-juustustritsel. Kuid kas keegi on teinud ka sellist, mis on suurel pannil, nagu pirukas, aga pärmitaigen. Sain kuskil seda, aga polnud kelleltki küsida, kuidas tehtud, aga oli väga-väga hea ja tahaks ise ka proovida teha.
Või sa mõtled calzone pitsat? Selle kohta leiad netist palju retsepte. Ja ikka pärmitainast kasutatakse.
-
Külaline
Ei, see polnud pitsa. Ma ei oska seletada, nagu oleks nii olnud, et pärmitainas all, keskel singi-juustutäidis ja peal jälle pärmitainas, aga nagu ei olnud sellised ühtlased kolm kihti, vaid oleks nagu veidi segamini olnud.Kõuts kirjutas: ↑05 Nov 2024 23:30See tundub lihtsalt veidi paksemal põhjal küpsetatud tavalise plaadipirukana. Pane katteks, mida aga soovid.Anonymous kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:53Ja teine küsimus. Mulle väga maitseb singi-juustustritsel. Kuid kas keegi on teinud ka sellist, mis on suurel pannil, nagu pirukas, aga pärmitaigen. Sain kuskil seda, aga polnud kelleltki küsida, kuidas tehtud, aga oli väga-väga hea ja tahaks ise ka proovida teha.
Või sa mõtled calzone pitsat? Selle kohta leiad netist palju retsepte. Ja ikka pärmitainast kasutatakse.
Aga calzone puhul peaks maitse ju suht sama olema? Pärmitainas, sink, juust ja sulle meeldivad lisandid ja maitseained. Või mitte?
-
Külaline
Soolane rullbiskviit lõhega:
https://nami-nami.ee/retsept/4158/loherullbiskviit_1
https://nami-nami.ee/retsept/4158/loherullbiskviit_1
-
Külaline
-
Külaline
Soolane kringel/stritsel?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 23:39
Ei, see polnud pitsa. Ma ei oska seletada, nagu oleks nii olnud, et pärmitainas all, keskel singi-juustutäidis ja peal jälle pärmitainas, aga nagu ei olnud sellised ühtlased kolm kihti, vaid oleks nagu veidi segamini olnud.
http://www.kokkama.ee/2016/01/hork-sing ... itsel.html
Soolase rullbiskviisi asemel teeks võileivatordi juba (võid ju kihid ka ise küpsetada, aga kihiti teeks, mitte rullina- lihtsam teha ja lihtsam süüa).
-
Külaline
Mulle tundub(ainult tundub, proovinud ei ole) soolase rullbiskviidi tekstuur kuidagi kahtlane.
Teeks ka siis juba võileivatordi või lavašhi rulli(see kohe söömiseks, muodu läheb pehmeks lägaks).
Isegi taignarulliga õhemaks tehtud saiaviilud/sepik rulli keeratuna tunduks parem.
Singipirukaga aidata ei oska.
Teeks ka siis juba võileivatordi või lavašhi rulli(see kohe söömiseks, muodu läheb pehmeks lägaks).
Isegi taignarulliga õhemaks tehtud saiaviilud/sepik rulli keeratuna tunduks parem.
Singipirukaga aidata ei oska.
-
Külaline
Mõtlesin igatpidi, teen isadepäevaks võiöeivatordi, sain enda arust päris hea retsepti ka.
Aga siin keegi pakkus, et põhjad ise teha. Kas keegi on teinud? Mul mune laialt käes, võiks teha, kui tuleks hea.
Aga siin keegi pakkus, et põhjad ise teha. Kas keegi on teinud? Mul mune laialt käes, võiks teha, kui tuleks hea.
-
Külaline
Ma seda mõtlesingi, et soolase rullbiskviidi põhja retsept kõlbab ka võileivatordi vahekihtideks kasutada, retsepte juba jagati. Kui tahta veidi "tordisemat" soolast torti tavalise saia-leivaviilupõhja asemel.
-
Külaline
Focaccia?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2024 23:39Ei, see polnud pitsa. Ma ei oska seletada, nagu oleks nii olnud, et pärmitainas all, keskel singi-juustutäidis ja peal jälle pärmitainas, aga nagu ei olnud sellised ühtlased kolm kihti, vaid oleks nagu veidi segamini olnud.Kõuts kirjutas: ↑05 Nov 2024 23:30See tundub lihtsalt veidi paksemal põhjal küpsetatud tavalise plaadipirukana. Pane katteks, mida aga soovid.Anonymous kirjutas: ↑05 Nov 2024 22:53Ja teine küsimus. Mulle väga maitseb singi-juustustritsel. Kuid kas keegi on teinud ka sellist, mis on suurel pannil, nagu pirukas, aga pärmitaigen. Sain kuskil seda, aga polnud kelleltki küsida, kuidas tehtud, aga oli väga-väga hea ja tahaks ise ka proovida teha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist