Valge mantel

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Valge mantel

Postitus Postitas Külaline »

Kas määrduks väga kergesti, kiiresti? Liigun ühistranspordiga.
Külaline

Jah, määrdub. Ei sobi igapäevaseks kandmiseks. Natuke beežikas on juba palju kergem variant.
Külaline

Jah, määrdub väga kiiresti ja mis kõige hullem, seda kõike ei saa ka keemilises välja.
Külaline

Eks sa ise tead ju ennast kõige paremini. Ma suudaksin end ka lumivalges ruumis kolme sekundiga ära määrida. Talent selline.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 19:36 Eks sa ise tead ju ennast kõige paremini. Ma suudaksin end ka lumivalges ruumis kolme sekundiga ära määrida. Talent selline.
Ma samasuguse suurepärase andega...
Külaline

Kui heledat soovid, siis helebeez või natukenegi kollakat tooni, mitte lumivalge. Ja nahkmantel on parem valik kui mõni kergemini määrduv.
Mupsik
Teerajaja

Postitus Postitas Mupsik »

iiR kirjutas: 15 Nov 2024 09:29
Külaline kirjutas: 14 Nov 2024 19:36 Eks sa ise tead ju ennast kõige paremini. Ma suudaksin end ka lumivalges ruumis kolme sekundiga ära määrida. Talent selline.
Ma samasuguse suurepärase andega...
Ma ka selle andega.
Käise ääred ja tasku kohad(kui on) on esimesed mis määrduvad.
Ja no kaelus ka, eriti kui meiki kannad(salliga saab leevendada).
Aga ma enamuse ajast sõidan autoga. Talvel lume pühkimise ja klaaside jääst puhastamisega lähed ikka auto vastu. Ma ei jaksa iga nädal ka autot läikima lüüa, et seal soppa või mistist poleks.
Aga mina ei suuda ka valget puhtana hoida, seega pigem joped on tumesinised või musta värvi.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Mul on olnud valge mantel, pelgasin ka, et määrdub hullult kiiresti. Mees veenis ära ostma ja tegelikult polnud nii hullu midagi, kui kartsin. Ehk siis jah, paar täpikest siia-sinna ikka aja jooksul tekkisid, aga mingit üldmäärdumist küll hullu polnud. (Muidugi mul ei olnud mitte villane mantel, vaid sihuke jopemaetrjalist.)
Külaline

Nätakas kirjutas: 15 Nov 2024 20:06 Mul on olnud valge mantel, pelgasin ka, et määrdub hullult kiiresti. Mees veenis ära ostma ja tegelikult polnud nii hullu midagi, kui kartsin. Ehk siis jah, paar täpikest siia-sinna ikka aja jooksul tekkisid, aga mingit üldmäärdumist küll hullu polnud. (Muidugi mul ei olnud mitte villane mantel, vaid sihuke jopemaetrjalist.)
Mul on selliseid kaks. Üks lumivalge. Sellel tõesti tasku, kapuutsi ja käiste servad määrduvad ruttu. Aga käin sellega ka üsna harva, nii kord-kaks nädalas. Vahel harvemgi. Pesen 2 korda sügisest kevadeni.
Teine on valge küll, aga kõik servad on sinised. Paar sinist triipu on mujal ka. Seda pesen, sest tunne on, et peaks, kuigi näha pole midagi.
Natuke ülespoole põlve mõlemad.
Autoga majandades ja sisse-välja astudes peab tõesti vaatama, et vastu ei läheks, aga saab niiske lapiga ka puhtaks. Pole villased.
Pepsi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Pepsi »

Mul on villane kreemvalge mantel. Kevadel kannan seda pea igapäevaselt ja eriti ei määrdugi. Tuleb hoolega jälgida, et näiteks parklas auto vastu ei läheks - see on koht, kus mina kõige rohkem üleriideid määrin. Siiani olen keemilises oma mantli ka kenasti puhtaks tagasi saanud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, kiisu ja 6 külalist