Õudusunenägu koduseinte vahel: «onude» haiglased tungid hävitavad tuhandete laste elusid

vana hea klassika
Vasta
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Palju ei jõuagi kohtuni. Lapsed ei räägi. Kasvavad suureks ja suhtlevad ahistajatega edasi. Stockholmi sündroom? On tulnud ka ette, et emad teavad, kuid samuti ei räägi, sest moto on: mis peres toimub, see jäägu pere sisse. Toomas H. Liiv abiellus vanglas naisega, kelle poja pilastamises teda kahtlustati, kuid kes võttis sõnad tagasi... :shock: :evil:

Hiljuti just lugesin raamatut seksuaalkurjategijatest ning nende kaasosalistest. Loed ja mõtled: see ei saa ju olla võimalik, selliseid inimesi ei saa olla olemas! Ja kuidas riik on olnud võimetu sekkuma, on olnud hoolimatu ja ükskõikne.

PS: Sealt lugesin kuidas isa ahistas poega, ja siis kui poeg sai tütre hakkas ta oma tütart ahistama, ja vanaisa ahistas omakorda tütretütart. Isa teadmisel. Uskumatu, aga sellised on tõestisündinud lood.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Õhtu saates rääkis politseinik, et kõige noorem väärkoheldud laps oli kõigest 27 päeva vana!
Ja et ühel juhul üritas kasuisa oma kadutütrele seletada, et seksuaalses tegevuses pole midagi hullu ja näitas selle protseduuri lapse emaga ette!
Ma pole elus midagi nii jubedat kuulnud. Et ema on ka nõus... Üle mõistuse, millised inimesed meie kõrval elavad.
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Nov 2024 23:22Postitus on kustutatud
Ei arva keegi ometi, et iga kasuisa on pervert! Ja enamasti tavaline mees seda ka pole. Nagu ka laste oma isa, onu või vanaisa. Ei saa mõelda kõigile meestele ometi pedofiiliat juurde.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 23:43
Ei arva keegi ometi, et iga kasuisa on pervert! Ja enamasti tavaline mees seda ka pole. Nagu ka laste oma isa, onu või vanaisa. Ei saa mõelda kõigile meestele ometi pedofiiliat juurde.
Tõepoolest, väikese rühma inimeste hälbeid tervele soole, rassile või rahvale üle kanda on täiesti väär ja alusetu. Ei ole inimrühmi kelle hulgas ei leiduks väärakaid. Näe, tuli välja, et neid oli isegi Vatikanis, kõige pühamas kohas... :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 19 Nov 2024 23:58
Tõepoolest, väikese rühma inimeste hälbeid tervele soole, rassile või rahvale üle kanda on täiesti väär ja alusetu. Ei ole inimrühmi kelle hulgas ei leiduks väärakaid. Näe, tuli välja, et neid oli isegi Vatikanis, kõige pühamas kohas... :lol:
Neid väärakaid on igal pool, igas ametis ja igas ühiskonnakihis ilmselt.
Aga abielludes ei arva ju ükski naine, et tema mees hakkab nende oma last väärkohtlema!
Ma ei taha uskuda, et pedofiile on maailmas rohkem kui normaalseid mehi. Või et iga isa oleks oma lapsele ohuks. Või iga mees oma lähedastele lastele.
Nii see ju tegelikult ikka pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 00:15

Aga abielludes ei arva ju ükski naine, et tema mees hakkab nende oma last väärkohtlema!
Ma ei taha uskuda, et pedofiile on maailmas rohkem kui normaalseid mehi. Või et iga isa oleks oma lapsele ohuks. Või iga mees oma lähedastele lastele.
Jutt on siiski kasuisadest, võõrastest meestest ja mitte laste isadest.
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 00:20Jutt on siiski kasuisadest, võõrastest meestest ja mitte laste isadest.
Ka iga kasuisa pole ometi lapsele ohuks. Iga võõras mees samuti mitte.
Tegelikult on ikka palju juhtumeid kajastatud, kus just oma isa on last väärkohelnud. Ja isegi vanaisa.
Sellele on väga õudne mõelda.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Pedofiilia eest vangis istuv T. H. Liiv abiellus vanglas naisega kelle lapse ahistamises Meolat kahtlustati. Nagu näed, seda naist ei huvitanud...Laps oli andnud Meola (pedofiili uus nimi) vastu ütluse, kuid võttis selle hiljem tagasi. Pole raske arvata kelle survel. :(

Siin jääb kehtima ütlus, et igaühe jaoks on maailmas keegi. Isegi kõige suurem värd suudab leida hingesugulasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Nov 2024 21:15 Kole lugemine
https://www.postimees.ee/8135686/oudusu ... ste-elusid
Mis mõtet on neid tasuliste artiklite linke siin jagada. Tee mingi sisukokkuvõte, arva ise midagi kirjutatu kohta või ära jaga üldse. Kes postimeest tellivad, loevad seda niigi.
Külaline

Minu tütar langes seksuaalse väärkohtlemise ohvriks, aga mitte pereliikme, vaid ühe tuttava poolt hoopis. Nüüd on teismelisel vaimse tervise probleemid, tal on depressioon, söömishäire, vigastab ennast jne. Mina emana tahaksin oma last väga aidata, ei leia et oleksin kuidagi pead liiva alla peitnud vms, olen olnud kogu aja igati koostööaldis, suhelnud politseiga korduvalt sel teemal, oleme käinud mööda paljusid psühholooge, viisin tütre teraapiasse, kus ta käib nüüdseks juba mitu aastat. Ühe sõnaga, olen enda meelest teinud kõik, et oma last aidata. Ometi pole ta saanud abi ja kunagi aastate eest saadud trauma on ajaga üksnes süvenenud. Ma ei tea, mida nad seal teraapias teevad, ka tabletid ei ole aidanud.

Kohati tundub juba, et kõik see suur kampaania peresisesest seksuaalsest väärkohtlemisest on suunatud rohkem kampaania läbiviijate endi toetamisele, mitte ohvritele. Samuti on minus maad võtnud kuri kahtlus, et kui meil oleks tegu peresisese kuriteoga, siis pälviks mu laps palju rohkem instantside huvi ja tähelepanu. Kuna aga väärkohtleja oli perekonnast väljaspool, siis ei huvita ta kedagi. Ometi peaks ju kuritegu olema ikkagi kuritegu, olenemata sellest, kas see oli pere sees või väljas? :(
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 09:17Mis mõtet on neid tasuliste artiklite linke siin jagada. Tee mingi sisukokkuvõte, arva ise midagi kirjutatu kohta või ära jaga üldse. Kes postimeest tellivad, loevad seda niigi.
Teema ei ole kõigile kohustuslik lugeda, arutleda.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 20 Nov 2024 02:44

Pedofiilia eest vangis istuv T. H. Liiv abiellus vanglas naisega kelle lapse ahistamises Meolat kahtlustati. Nagu näed, seda naist ei huvitanud...Laps oli andnud Meola (pedofiili uus nimi) vastu ütluse, kuid võttis selle hiljem tagasi. Pole raske arvata kelle survel. :(

Siin jääb kehtima ütlus, et igaühe jaoks on maailmas keegi. Isegi kõige suurem värd suudab leida hingesugulasi.
Kuskilt olen kuulnud, et see laps osteti asjadega ära, et ta ei räägiks
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 09:17Mis mõtet on neid tasuliste artiklite linke siin jagada. Tee mingi sisukokkuvõte, arva ise midagi kirjutatu kohta või ära jaga üldse. Kes postimeest tellivad, loevad seda niigi.
Ärme jah ühtki uut teemat teeme, saeme iga päev 7 aktiivset iidvana teemat uute säravate mõtetega :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 13:09
Ärme jah ühtki uut teemat teeme, saeme iga päev 7 aktiivset iidvana teemat uute säravate mõtetega :lol:
Ja mis nende "uute" teemadega muutub?
Külaline

Anonymous kirjutas: 20 Nov 2024 14:04Ja mis nende "uute" teemadega muutub?
Saad miinuseid visata :lol:
Külaline

Ma olen 49. Lapsepõlves olid sugulastevahelised suhted hästi tihedad ja käisime sageli nädalavahetusel maal suures talus. Pererahvas oli 70ndates paar, üsnagi lähedalt sugulased, nende ainus laps aga minu ühe samuti üksiklapsest vanema üks parimaid sõpru läbi terve elu. Maal oli palju lõbusam kui väikeses linnakorteris - loomad, masinad ja kõik kaasnev. Ma käisin sageli eaka sugulasega, eks nad kõik olid "onud", tihti kaasas - autoga posti järel, traktoriga metsas või põllul. Ükskord sõitsime hilisõhtuse maaliinibussi vastu - mingid teised sugulased olid tulemas. Istusin žiguli tagaistmel, kaasistuja taga. Jõudsime varem ja jäime tee otsa bussi ootama. Ühtäkki istus ta minu kõrvale tagaistmele ja teatas, et olen juba nii suureks ja kenaks kasvanud, et ta katsub, kas mul tissi ka juba on... Ja surus mu enda vastu ja katsuski - mudis mu rindu ja hõõrus karedat põske minu põse vastu - see oli valus. Ma olin hirmust vait ja tõmbasin ennast kronksu. Buss tuli ja sealt tulid maha teised sugulased. Tagantjärele öeldes, et õnneks tuli buss... Onu istus esiistmele ja nagu poleks midagi juhtunud, sõitis mõnusalt kõigiga lobisedes kümmekond kilomeetrit taluni. Mul polnud sel hetkel isegi aimu, miks ja mida ta minuga tegi - sel ajal ei räägitud lastele seksuaalsusest ei koolis ega kodus.
Aga see tunne... täna kui ma enam kui 35 aastat hiljem sellest esimest (ja võib-olla ka viimast) korda üldse räägin, on mul ikka ilge ja jäle olla. Kuna tegemist oli sugulasega, olen pidanud vanematega käima tema haual ja iga kord tuleb just see asi temast meelde.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Nov 2024 16:21 Ma olen 49. Lapsepõlves olid sugulastevahelised suhted hästi tihedad ja käisime sageli nädalavahetusel maal suures talus. Pererahvas oli 70ndates paar, üsnagi lähedalt sugulased, nende ainus laps aga minu ühe samuti üksiklapsest vanema üks parimaid sõpru läbi terve elu. Maal oli palju lõbusam kui väikeses linnakorteris - loomad, masinad ja kõik kaasnev. Ma käisin sageli eaka sugulasega, eks nad kõik olid "onud", tihti kaasas - autoga posti järel, traktoriga metsas või põllul. Ükskord sõitsime hilisõhtuse maaliinibussi vastu - mingid teised sugulased olid tulemas. Istusin žiguli tagaistmel, kaasistuja taga. Jõudsime varem ja jäime tee otsa bussi ootama. Ühtäkki istus ta minu kõrvale tagaistmele ja teatas, et olen juba nii suureks ja kenaks kasvanud, et ta katsub, kas mul tissi ka juba on... Ja surus mu enda vastu ja katsuski - mudis mu rindu ja hõõrus karedat põske minu põse vastu - see oli valus. Ma olin hirmust vait ja tõmbasin ennast kronksu. Buss tuli ja sealt tulid maha teised sugulased. Tagantjärele öeldes, et õnneks tuli buss... Onu istus esiistmele ja nagu poleks midagi juhtunud, sõitis mõnusalt kõigiga lobisedes kümmekond kilomeetrit taluni. Mul polnud sel hetkel isegi aimu, miks ja mida ta minuga tegi - sel ajal ei räägitud lastele seksuaalsusest ei koolis ega kodus.
Aga see tunne... täna kui ma enam kui 35 aastat hiljem sellest esimest (ja võib-olla ka viimast) korda üldse räägin, on mul ikka ilge ja jäle olla. Kuna tegemist oli sugulasega, olen pidanud vanematega käima tema haual ja iga kord tuleb just see asi temast meelde.
Huh. Õudne.
Nuff
Kontakt:

Postitus Postitas Nuff »

Lapsi peab alati jälgima ja see risti-rästi suguvõsaga läbikäimine pole ka alati õige ning vajalik. Perekond hoidku kokku. Perekond on ema, isa ja lapsed. Vanavanemad peavad siiski ka olema tagaplaanil. Väätastunute arv aina kasvab paraku. Hoidke oma lapsi ja peret.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kiisu, Kirile, Kõuts ja 10 külalist