Kas see foorum on surnud?
-
Külaline
No kus ta siis surnd!
Ikka üks-kaks uut teemat ilmub päevas. Aga midagi vastata küll ei tasu, kohe hakatakse mõnitama, lollitama. Miinustajal tundub juba 3 kontot olema.
-
Külaline
Mis mure sul sellega on? Eks näis, palju trolle ja muidu nõmetsejaid suudetakse blokkida. Tahaks rahulikult asjade üle arutada, mitte provokaatorite juttu lugeda.Külaline kirjutas: ↑27 Nov 2024 23:36 Vastake kõik ausalt, kas on surnud, või on lootust.
Miinustajatest mul suva, andku minna, kui selline spetsiifiline huvi on
-
Külaline
Kõik vähegi huvitavamad teemad lõppevad paari inimese jagelemise ja ärapanemisega. Tundub, et lolle, kelle ainus rõõm on kellegagi vaielda, on siin ikka päris mitu, sest kui sellele ühele trollijale mitte vastata, areneks teema edasi, aga mõni kuidagi ei saa, ikka on vaja vaidlema ja õiendama hakata ja kogu teema p.rse keerata.
-
Külaline
Normaalsed vastajad on vähemuses, nõmetsejad-rõvetsejad ülekaalus. Ilma kontota kasutajate kaotamine ei paista oma eesmärki täitvat, sest trollid tulevad ikkagi. Perekooli lõpp oli samamoodi juba pikalt enne sulgemist, jäid põhiliselt trollijad, kes normaalsed kasutajad lihtsalt välja sõid. Milleks solgipanges ujumas käia. Aga lootust veel on.
-
Külaline
Peent huumorit on siin vähe tehtud ka.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 10:05 Postitus on kustutatud
Enamus lihtsalt labane ümber augu naljad ja üritatakse oma "huumoriga" ära panna. Mustast huumorist on ka asi kaugel.
-
Külaline
Ants jälle või, kes vist on haritud, aga kahjuks pole see teda aidanud. Varrega peeru ja seksinaljad on "peen huumor" ainult talle endale. Pidevalt kurdab selle üle, et keegi teda ei mõista ja tema nalju heaks ei kiida.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 10:05 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Pole siin peent ja head huumorit tükk aega näinud. Ants ja hea huumor on küll skaala erinevates otstes!
-
Külaline
Perekoolis oli troll-/lolli vabam periood kui postitustes oli näha mitu korda sama inimene on postitanud. Võiks ju siia ka teha (IP või ajapõhisena) enne kui see keskkond lõplikult hääbub.
-
Külaline
Perekooli segast rahvast kardeti nii, et loodi eraldi https://www.reddit.com/r/perekool/
-
Külaline
Vot see oli nüüd irooniaKülaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 10:42 Ants jälle või, kes vist on haritud
-
Külaline
Viimati oli päris hea huumor selline lugu mis siit on ära kustutatud. Kui sõidad autoga viadukti alt läbi ja samal ajal sõidab viadukti peal rong, siis soovi midagi ja see soov läheb täide. Kes luges see luges. Ma naersin ja mulle see lugu meeldis. Ei tea miks kustutati.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 10:47 Pole siin peent ja head huumorit tükk aega näinud. Ants ja hea huumor on küll skaala erinevates otstes!
Selleks, et raporteerida, peab sisse logima, kesseeviitsib. Loen samuti enamasti külalisena, õelust on erakordselt palju. Seda ka FB-s.Hawthoriacooperi kirjutas: ↑28 Nov 2024 13:57Huvitav paradoks: lased vabalt postitada, kõik kaebavad, miiikkksss neid sõimajaid siit ära ei koristata, kus on moded,
Tervisele on kasulikum toksilistest keskkondadest eemale hoida, ilmselt empaatiavõimelised ja arukamad inimesed seda teevadki.
-
Külaline
See oli ju täiesti labane lugu, mis imet sind seal naerma ajas ometi?!Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 13:44
Viimati oli päris hea huumor selline lugu mis siit on ära kustutatud. Kui sõidad autoga viadukti alt läbi ja samal ajal sõidab viadukti peal rong, siis soovi midagi ja see soov läheb täide. Kes luges see luges. Ma naersin ja mulle see lugu meeldis. Ei tea miks kustutati.
-
Külaline
See just oligi labane, ikka ümber augu keerlev "huumor".Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 13:44Viimati oli päris hea huumor selline lugu mis siit on ära kustutatud. Kui sõidad autoga viadukti alt läbi ja samal ajal sõidab viadukti peal rong, siis soovi midagi ja see soov läheb täide. Kes luges see luges. Ma naersin ja mulle see lugu meeldis. Ei tea miks kustutati.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 10:47 Pole siin peent ja head huumorit tükk aega näinud. Ants ja hea huumor on küll skaala erinevates otstes!
-
Külaline
Mõni on suure häbenemisega. Sellest ka selline tunne.
-
Külaline
Mul on kahju tunnistada, aga olen selles uues arutle-foorumis väga pettunud. Ootasin siit veidi paremat aurat.
Olen tavaline pereema, käin tööl ja tegelen lastega, kuid sõbrannadega suhtlemiseks aega napib. No mis teha, on praegu selline eluperiood. Sestap nii kangesti tahaksin paar korda päevas kiigata kuskile anonüümsesse foorumisse, kus saaks niisama maast ja ilmast veits lobada. Aga siin foorumis - absoluutselt ükskõik millise teema all sõna võtta ja ükskõik kuidas, hakatakse alati sõimama, naeruvääristama ja mõnitama. Isegi kõige süütumate teemade all, nagu nt kodumasinatest või õunakoogi retsepti jagamisest - ikka leidub alati keegi, kes viskab sulle näkku mõne irvitava "killu". No tore, tüüp sai oma päeva paremaks, aga miks peaks see käima teiste inimeste arvelt?
Ei, ma ei nuta patja! Loen miljonendat mõnitust ja kerin lihtsalt edasi. Sisimas mõtlen, et kas tõesti arutle-foorum on läbilõige meie ühiskonnast? Ma ei tea, minul küll ei ole mingit tungi käia kusagil anonüümses netifoorumis võõraid inimesi halvustamas ja ma ei mõista neid, kes seda teevad. Ja siis veel imestatakse, miks meie ühiskonnas on vaimse tervisega nii kehvasti. Kuid sellest aru ei saada, et kõik algab meist endist: pole vähimatki tolku psühholoogide hordidele oma sajaliste viimisest, kui ühiskond kuni anonüümse foorumini on tigedust täis.
Kas oskate soovitada mõnda sõbralikumat foorumit? Kuna ma ei tunne end inglise keeles täiesti vabalt, eelistaks eestikeelset.
Olen tavaline pereema, käin tööl ja tegelen lastega, kuid sõbrannadega suhtlemiseks aega napib. No mis teha, on praegu selline eluperiood. Sestap nii kangesti tahaksin paar korda päevas kiigata kuskile anonüümsesse foorumisse, kus saaks niisama maast ja ilmast veits lobada. Aga siin foorumis - absoluutselt ükskõik millise teema all sõna võtta ja ükskõik kuidas, hakatakse alati sõimama, naeruvääristama ja mõnitama. Isegi kõige süütumate teemade all, nagu nt kodumasinatest või õunakoogi retsepti jagamisest - ikka leidub alati keegi, kes viskab sulle näkku mõne irvitava "killu". No tore, tüüp sai oma päeva paremaks, aga miks peaks see käima teiste inimeste arvelt?
Ei, ma ei nuta patja! Loen miljonendat mõnitust ja kerin lihtsalt edasi. Sisimas mõtlen, et kas tõesti arutle-foorum on läbilõige meie ühiskonnast? Ma ei tea, minul küll ei ole mingit tungi käia kusagil anonüümses netifoorumis võõraid inimesi halvustamas ja ma ei mõista neid, kes seda teevad. Ja siis veel imestatakse, miks meie ühiskonnas on vaimse tervisega nii kehvasti. Kuid sellest aru ei saada, et kõik algab meist endist: pole vähimatki tolku psühholoogide hordidele oma sajaliste viimisest, kui ühiskond kuni anonüümse foorumini on tigedust täis.
Kas oskate soovitada mõnda sõbralikumat foorumit? Kuna ma ei tunne end inglise keeles täiesti vabalt, eelistaks eestikeelset.
-
Külaline
Seda mõnitamist võib siin toimetada ka ainult 1-2 inimest.
-
Külaline
Jah, ma olen nõus, et seegi võib olla seletus olukorrale. Päriselus sa näed, kellega suhtled: sa ju ei lähe mõne viinahaisuse bomži juurde ega hakka talle õunakoogiretseptist rääkima. Kuid siin foorumis ei näe vestluskaaslast, ega tea, kes sulle vastab. Loomuldasa ikka eeldad, et too on sinusugune tavaline pereema.
-
Külaline
Tohohh, millest küll taoline eeldus? Ma küll midagi sellist ei eelda.Külaline kirjutas: ↑28 Nov 2024 17:37Loomuldasa ikka eeldad, et too on sinusugune tavaline pereema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist