Kommenteerige Marienthali kliinikut
-
Külaline
Kommenteerige Marienthali kliinikut
Milliseid kogemusi on teil endal või olete kuulnud Marientali kliiniku ja sealsete arstide osas?
Lugedes klientide arvustusi selgub et tegemist väga masendava kohaga.Trüki googlesse "Marienthali Kliinik Arvustused"
Aga kui soovid Tervisekassa raha eest arstile minna, siis vabu aegu psühhiaatri juurde üldse ei ole.Nii et valiku võimalust nagu ei olegi.Pead valima väga kehva ning samas väga kalli variandi.
Tasuline arstiabi Eestis ongi masendav.Käisin Confido kliinikus ja tulemus oli täielik shokk.No nad seal alles õpivad kuidas tasulist arsti abi pakkuda.Isegi EKG tegemisega ei saadud hakkama sest ei osatud masinat tööle panna.Miks ma peaks Confidosse tagasi minema?
Aga kui soovid Tervisekassa raha eest arstile minna, siis vabu aegu psühhiaatri juurde üldse ei ole.Nii et valiku võimalust nagu ei olegi.Pead valima väga kehva ning samas väga kalli variandi.
Tasuline arstiabi Eestis ongi masendav.Käisin Confido kliinikus ja tulemus oli täielik shokk.No nad seal alles õpivad kuidas tasulist arsti abi pakkuda.Isegi EKG tegemisega ei saadud hakkama sest ei osatud masinat tööle panna.Miks ma peaks Confidosse tagasi minema?
-
Külaline
Mina tahtsin sinna psühholoogi juurde minna ja siis pakuti aega ühe inimese juurde, keda kunagi tundsin. Äärmiselt ebastabiilne ja ebameeldiva olekuga inimene, kellel endal oli ülipalju probleeme, millega ta toime ei tulnud. Ma ei kujuta küll ette, kellel temaga vestlemisest kasu võiks olla, aga ju mul on lihtsalt eelarvamus. Äkki on spetsialistina hea, vaatasin, et pabereid on küll kõvasti teinud.
Ei usu, et eelarvamus. Lõviosal psühholoogidest ja psühhiaatritest on endal probleemid, seetõttu neid psühholoogia huvitabki. Katkised inimesed ravivad teisi katkiseid.Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 12:54 Mina tahtsin sinna psühholoogi juurde minna ja siis pakuti aega ühe inimese juurde, keda kunagi tundsin. Äärmiselt ebastabiilne ja ebameeldiva olekuga inimene, kellel endal oli ülipalju probleeme, millega ta toime ei tulnud. Ma ei kujuta küll ette, kellel temaga vestlemisest kasu võiks olla, aga ju mul on lihtsalt eelarvamus. Äkki on spetsialistina hea, vaatasin, et pabereid on küll kõvasti teinud.
-
Külaline
Hinnakiri siin olemas https://psuhhiaatria.ee/hinnakiri/
Riigil pole mõtet psühholoogi abi inimesele kinni maksta, sest seda võibki maksma jääda. See on mujal maailmas samuti tasuline.
Psühhiaater eravastuvõtuna pole ületamatult kallis, mingi 500 eurot läheb ära.
Riigil pole mõtet psühholoogi abi inimesele kinni maksta, sest seda võibki maksma jääda. See on mujal maailmas samuti tasuline.
-
Külaline
Ja kuidas see kommentaar vastab teemaalgataja küsimusele? Miks oli vaja siia selline teemast mööda kommentaar postitada?Külaline kirjutas: ↑30 Nov 2024 17:32 Hinnakiri siin olemas https://psuhhiaatria.ee/hinnakiri/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline