Mis on teie jaoks "kvaliteetaeg" partneriga?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Mis on teie jaoks "kvaliteetaeg" partneriga?

Postitus Postitas Külaline »

Kui te tahate midagi toredat koos teha, siis mis teie suhtes on see koostegemise "asi"? Mida mõlemad naudivad (mitte et mees veetakse juukseidpidi teatrisse jms :) ) ja meelsasti koos teevad? Mille jaoks võtate eraldi aega, et koos olla. KAs keegi mingeid "kohtinguõhtuid" ka teeb oma abikaasaga, nagu filmides mõnikord näha- lapsed jäetakse koju ja siis "suhet värskendama".

Reisimine käib meil selle alla, seda teeme koos perega (eraldi saavad mõlemad tööalaselt reisida küllalt). Ja siis on ulmefilmid, mida mõlemad fännavad ja koos hilisühtuti vaatame.
Tihane
Kontakt:

Postitus Postitas Tihane »

Minu jaoks igasugune koosveedetud aeg ei kvalifitseeru kvaliteetaja alla. Näiteks ei pea ma kvaliteetajaks ühist filmivaatamist, teatrietendust, kontserti vm kus põhirõhk on millelgi muul, küll aga on ka neid asju alati tore koos teha. Kuna meil väikesed lapsed, siis kvaliteetaeg on need õhtud, kus lapsed magavad, ekraanid on kaugemal ja me lihtsalt suhtleme omavahel- arutame maailmaasju, viskame nalja, vahel ka vaidleme (sõbralikult muidugi). See on see aeg, kus oleme täielikult üksteisele keskendunud.
Külaline

Ka õige muidugi, kui mõtlema hakata... seksiaeg on meil vist kõige kvaliteetsem teineteisele kesendumise aeg, kuna lapsed veel väiksed ja kerge unega, siis seda hauldasemad ja mõnusamad. Vahel saab pärast jutustatud ka :)
Külaline

Kas niivähe ongi siin inimesi,kel partneriga kvaliteetaeg?
Külaline

Otseselt ühiseid huvisid palju pole, vbla filmide vaatamine. Aga koos oleme väga palju, käime kahekesi väljas ka ja kuna lapsi pole siis ongi enamus koos oldud ajast kahekesi aeg. Ekstra kvaliteetaeg vast on siis kui mõlemal hea tuju ja energiat üksteisele tähelepanu pöörata. Aga temaga aega veetes läheb õnneks peaaegu alati tuju heaks.
Katerin
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Katerin »

Kvaliteetaeg on ju iga pere jaoks omamoodi. Lastega pere jaoks on kvaliteetaeg kaaslasega juba see, kui leiate lapsehoidja ja saate minna paariks tunniks kasvõi välja jalutama. Kui ise kuskile minna ei jõua või ei viitsi, siis sobib mulle ja mu kaasale täiesti seegi, kui teeme lihtsalt filmiõhtu. Või kerime diivanil teineteise kaissu, kumbki oma raamatuga. Noh, miks ka mitte, eks ole? Tähtis on, et pärast on hea olla.
bobi
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas bobi »

Tihane kirjutas: 02 Dets 2024 12:42 Minu jaoks igasugune koosveedetud aeg ei kvalifitseeru kvaliteetaja alla. Näiteks ei pea ma kvaliteetajaks ühist filmivaatamist, teatrietendust, kontserti vm kus põhirõhk on millelgi muul, küll aga on ka neid asju alati tore koos teha. Kuna meil väikesed lapsed, siis kvaliteetaeg on need õhtud, kus lapsed magavad, ekraanid on kaugemal ja me lihtsalt suhtleme omavahel- arutame maailmaasju, viskame nalja, vahel ka vaidleme (sõbralikult muidugi). See on see aeg, kus oleme täielikult üksteisele keskendunud.
Minu meelest väga hästi öeldud. Kvaliteetaeg on see, kus leiame teineteise jaoks aega, võtame hetke ja pühendume, kuulame teineteist, osutame ja saame tähelepanu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist