Kõige halvema maitsega toit, mida olete söönud?

köök, kodu korrashoid ja aed
Tolmukübe
Kontakt:

Kõige halvema maitsega toit, mida olete söönud?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minul on selleks kalamaksaõli. Õnneks pole ammu enam saanud, aga mäletan, lasteaias oli enne lõunasööki kohustuslik 1 spl hinge alla võtta. Ära ei pääsenud, kasvataja valvas kõrval. Õnneks enam maitset hästi ei mäletagi.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

nõuka ajal kooli sööklas valge magustoit, nimega kaamli tatt.
ma isegi ei maitsenud seda tatti.
Külaline

Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 15:07nõuka ajal kooli sööklas valge magustoit, nimega kaamli tatt.
See oli piimakissell. Ja mu meelest oli kaameli tatt ikka karamellkissell. Ma ka lasteaias ja koolis neid ei söönud, sest olid tükilised ja koorik peal, aga nüüd kui ise teen söön küll.
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 15:07 nõuka ajal kooli sööklas valge magustoit, nimega kaamli tatt.
See oli väga hea, minu mäletamist mööda oli ta elevandi tatt. Ja lumepallisupp oli veel parem, kuskil ei pakuta, läheks telliks/sööks isegi.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 15:43
Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 15:07nõuka ajal kooli sööklas valge magustoit, nimega kaamli tatt.
See oli piimakissell. Ja mu meelest oli kaameli tatt ikka karamellkissell. Ma ka lasteaias ja koolis neid ei söönud, sest olid tükilised ja koorik peal, aga nüüd kui ise teen söön küll.
Mina tean ka, et karamellikisell on/oli kaamlitatt. Valgr oli piimakisell.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 15:07 nõuka ajal kooli sööklas valge magustoit, nimega kaamli tatt.
See oli lumepallisupp. Mulle maitses.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 19:06
See oli lumepallisupp. Mulle maitses.
Lumepallisupp ei veni. Piimakisell venib. Selle cebivuse pärast see "tatt" oligi.
Külaline

Surströmming ja duriani vili. Paljalt mõtest tekib okserefleks.
Külaline

Koolisööklas küll lumepallisuppi ei antud. Ikka piimakisselli.
Külaline

Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 20:47Koolisööklas küll lumepallisuppi ei antud. Ikka piimakisselli.
Meil küll anti.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:47
Anonymous kirjutas: 07 Dets 2024 20:47Koolisööklas küll lumepallisuppi ei antud. Ikka piimakisselli.
Meil küll anti.
Kas teil oli väike kool?
Külaline

Meil oli suur Tartu kool, menüüs olid nii piimakissell, karamellkissell kui ka kakaokissell, mis olid kõik ühtmoodi venivad, aga väga maitsvad. Kodus tehti ka neid kõiki, sõime kas moosi, vahukoore või jäätisega. Koolis vist ka pisike tuts moosi oli peal.
Vahel pakuti koolis ka pubertit, aga see tundus kuidagi lääge, kodus ja vanaema juures sai paremat. Lumepallisupp oli mu parim magustoit, seda tellisin vanaemalt iga kord, kui tema juurde jõudsin.
Külaline

Lumepallisuppi sain lasteaias, muide mulle meeldib siiani see lõhn, aga ma pole kunagi enam seda söönud. Mäletan et see olid mingid klimbid mis lõhnasid eriti hästi vanilje järgi.
Külaline

Mind ajasid nii piimakissell, karamellkissell kui ka lumepallisupp oksele. Aga nendest veel hullem asi oli leivasupp. Ei söönud neid siis ega söö ka nüüd. Kama on ka asi, mis mulle absoluutselt ei meeldi, ükspäev pakuti mingil banketil kamavahu taolist asja. Oli küll ilusas pokaalis, marjad peal ja lolli peaga võtsin ampsu, aga maitse oli ikka kama mis kama. Õnneks mu kaaslane sõi ära selle.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 22:03
Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 21:47
Meil küll anti.
Kas teil oli väike kool?
Tartu 2. kk, nüüdne Miina Härma Gümnaasium
Tolmukübe
Kontakt:

Mina ei söönud lapsena hapukapsasuppi. Mäletan, ükskord koolis oli kõht väga tühi, siis suure näljaga läks alla küll, muud sööklas ei pakutud. Ega ma seda praegu ka ei tee, aga mulgikapsast teinekord söön, kui kuskil pakutakse, saab seda suppi maitstud küll. Aga siis ei läinud kuidagi. Ja porgandid supi sees ei kõlvanud, olid sellised magusad, muust supist erinevad. Nüüd lähevad alla küll, aga nad ei ole nii magusad enam, kui vene ajal, kasvatatakse vist teisi sorte.
Külaline

Väiksena ei söönud ma ei paprikat, leivasuppi ega ka maksakastet. Ka sült mida kodus tehti, ei maitsenud. Süldi sisse pangi ka mingit krõmpskondi sarnast.
Nüüd aga söön ainult puhast lihast sülti. Poe omad õnneks on sellest krõmpsust puhtad. Nüüd söön neid kõikke.

Aga vastik asi, mida ma kunagi proovinud ei ole ja puhas mõte ajab iiveldama on keedetud seakeel. See on ainuke asi mis meelde tuleb hetkel.
Külaline

Miks inimestele meeldib pikalt ja laialt seletada millised söögid neile ei meeldi ja sinna juurde grimassid väkid ja päkid. Kedagi ei huvita, mida sa ei söö.

Kaameli tatt oli meil tavaline läbipaistev kissell.
Külaline

Kedagi ei huvita, mida sa ei söö.
Teema on kõige halvema maitsega toitudest, mida olete söönud, kui sa juhuslikult tähele ei pannud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Dets 2024 08:58 Väiksena ei söönud ma ei paprikat, leivasuppi ega ka maksakastet. Ka sült mida kodus tehti, ei maitsenud. Süldi sisse pangi ka mingit krõmpskondi sarnast.
Nüüd aga söön ainult puhast lihast sülti. Poe omad õnneks on sellest krõmpsust puhtad. Nüüd söön neid kõikke.

Aga vastik asi, mida ma kunagi proovinud ei ole ja puhas mõte ajab iiveldama on keedetud seakeel. See on ainuke asi mis meelde tuleb hetkel.
see on niiii hea asi, söön suure naudinguga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 4 külalist