Kanasupp veetis öö aknalaual
-
Külaline
Kanasupp veetis öö aknalaual
Kas kõlbab süüa? Panin väikse poti kanasupiga aknalauale, kella 21ks oli see kindlasti juba jahtunud ja vajas külmkappi panekut, aga läks meelest ja avastasin selle õnnetu supi kell 8 hommikul.
Eks nuusuta ja maitse, kas on värske lõhna ja maitsega või mitte. Kui on hapuks läinud, hakkab soojendamisel vahtu välja ajama ja lõhn on teine.
-
Mupsik
Hapuks läinud supi tunneb lõhna järgi ära. Kui lõhn on normaalne, siis söö ära. Aga ära soojenda korraga kogu suppi. Vaid portsjoni kaupa. Muidu läheb küll kiirelt pahaks.
Lõhna järgi otsusta. Riknemine sõltub nii paljudest asjaoludest. Selleks, et ööga supp hapnema ajada, peab ikka eriline ebaõnn olema. Mina sööks, kui just ei kihise ega lehka kummaliselt.
-
Juustup
Ma kuumutaks ühe portsjoni üles ja vaataks mis lõhn on. Kui normaalne siis sööks ikkagi ära- ma ei tahaks uskuda et nii ruttu käest ära läheb. Oleks päikese käes olnud, oleks asi juba kahtlasem.
Arvan ka, et ühe (jahedama) ööga ei juhtu supiga veel kõige hullem. Pista külmkappi ja soojenda jaokaupa söögikorraks. Nii kaua ta kindlasti enam ei seisa kui korralikult hoitud, aga päev, max kaks peaks külmkapis söödav olema. Kui supp on hapuks läinud, siis soojendades saad ikka aru.
Pole enam selline leitsak, nagu vahepeal oli. Supp elab kenasti öö toatemperatuuril üle.
Täna öösel oli suhteliselt jahe. Endal näitas õuetermomeeter kesköösel 10 kraadi. Sellega pole vast karta, et juba hommikuks toit kõlbmatuks muutub. Nuusuta enda rahustuseks üle ja söö ära.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Google [Bot], Kõuts ja 3 külalist