Mis kell magama lähete?
Mis kell magama lähete?
Mina lähen varakult, väsin lihtsalt ära. Vanasti ikka 22 paiku ja enne seda veel hiljem.
-
Külaline
Mitu teemat veel täna tuleb? Siit mõned ideed: mina söön hommikusööki kell 12, mis kell sina sööd. Kas abielus mehed tahavad armukest, kas on lootust? Kas teil on kodus merisiga, mul ei ole. Mitu korda päevas te teete nr 2 häda, mina teen üle päeva. Kas võtate ravimeid, mina võtan iga päev kolm tabletti. Kas te D-vitamiini sööte või arvate, et sellest ei ole kasu.
-
Külaline
Pakun omalt poolt lisaks:Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 11:44Mitu teemat veel täna tuleb? Siit mõned ideed: mina söön hommikusööki kell 12, mis kell sina sööd. Kas abielus mehed tahavad armukest, kas on lootust? Kas teil on kodus merisiga, mul ei ole. Mitu korda päevas te teete nr 2 häda, mina teen üle päeva. Kas võtate ravimeid, mina võtan iga päev kolm tabletti. Kas te D-vitamiini sööte või arvate, et sellest ei ole kasu.
Kas nokite avalikus kohas nina? Mina bussis nokin.
Kas teie diivani patjade vahel leidub küpsisepuru? Mul leidub.
Kas teie kraani hooba tuleb sooja vee asendisse keerata päripäeva või vastupäeva? Mul polegi kraanil hooba, on nupud.
Mitu nööpi on teie mantlil? Mul on trukid.
-
Külaline
Mina lähen üpris suvaliselt, kui on vabad päevad nagu praegu. Eile läksin kella 3 ajal magama. Mulle meeldib õhtuti kaua üleval olla, kui teised magavad. Hea rahulik raamatut lugeda või filmi vaadata. Kui päeval ära väsin, lasen tunniks-paariks silma looja ja olen õhtupoole jälle värske.
-
Külaline
Ütle nüüd!
-
Külaline
Ma terve elu nn "öökull" olnud. Ja olen viimasel ajal avastanud, et vabadel päevadel lähen vabatahtlikult varem magama. Näiteks reedeti poen juba 22 ajal voodisse ära ja juba 23 magan. Ja päriselt jään magama ka.
Aga vot tööpäevadel, kui vara on vaja äragata järgmine päev, ei suuda ma kuidagi enne 00 ennast voodisse ajada
siis ma võin isegi vara voodisse minna aga magama enne südaööd ikka ei jää 
Aga vot tööpäevadel, kui vara on vaja äragata järgmine päev, ei suuda ma kuidagi enne 00 ennast voodisse ajada
-
Külaline
Mina olen lõoke. Uni kipub peale tulema juba kella 21-22 paiku. Mul pole selle vastu vähimatki: poengi ära põhku! Hommikul ärkan ilma kellata.
Puhanud ja heas tujus. Hommikud ongi mu lemmik aeg päevast: rahu ja vaikus. Kõik magavad veel. Välja arvatud kass..
Puhanud ja heas tujus. Hommikud ongi mu lemmik aeg päevast: rahu ja vaikus. Kõik magavad veel. Välja arvatud kass..
-
Külaline
Mina lähen väga varakult magama juba kell 21 voodis ja jään kohe magama ka. Ärkan siis nii kella 5 paiku, üles tõusen kell 6 see hommikune voodis vedelemise aeg mulle ei meeldi, igasugu muremõtted tulevad pähe. Aga õhtul on varakult uni ei suuda kohe kauem üleval olla.
-
Külaline
Kui sa kell viis hommikul ülesse tõused, siis oledki ju õhtul üheksaks unine.
-
Külaline
Olen jah aga ei saa kuidagi sellest rütmist välja.Magama minna on ülimõnus!
-
Külaline
Väga huvitav, Tolmukübe. Sa mingeid ravimeid ka võtad? Näiteks palderjani enne uinumist või punase päevakübara tinktuuri? Jalad hoia soojas. Praegusel rõskel ajal on hea ka magades villased sokid jalas hoida. Kuidas teil seal Mustamäel soojaga lood on üldse, on ikka soe korteris?
-
Külaline
Minusuguste öökullidega see nii ei toimi. Ma tahaks ikka nii keskööni üleval oll ka hommikul üheksani magada. Aga ühiskonna elukorraldus sellist režiimi ei soosi. Laps peab kl 8 kooli saama jne.Külaline kirjutas: ↑21 Jaan 2025 19:00 Kui sa kell viis hommikul ülesse tõused, siis oledki ju õhtul üheksaks unine.
Viirpuu ekstrakt (ca 70% alkoholi lahuses) ei aita küll seksuaalpuudulikkuse osas (aga kes teab), aga soodustab vist ärevusest tingitud südamepekslemist.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 20:42Väga huvitav, Tolmukübe. Sa mingeid ravimeid ka võtad? Näiteks palderjani enne uinumist või punase päevakübara tinktuuri? Jalad hoia soojas. Praegusel rõskel ajal on hea ka magades villased sokid jalas hoida. Kuidas teil seal Mustamäel soojaga lood on üldse, on ikka soe korteris?
-
Külaline
Mina lähen magama 2-3 ajal, ärkan kell 7, saadan lapsed kooli ja mehe tööle ning kerin magama tagasi. Alati jään kohe magama ja ärkan 13 ajal. Koduperenaise rõõmud.
-
Külaline
Küllap teie juba teate neid asju, seksuaalpuudulikkus ja viirpuuekstrakti kaanimine annavad tõesti tunda. Soovitaks lõdvestavaid harjutusi ja varasemat magamaminekut.Ants kirjutas: ↑26 Jaan 2025 20:13Viirpuu ekstrakt (ca 70% alkoholi lahuses) ei aita küll seksuaalpuudulikkuse osas (aga kes teab), aga soodustab vist ärevusest tingitud südamepekslemist.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 20:42Väga huvitav, Tolmukübe. Sa mingeid ravimeid ka võtad? Näiteks palderjani enne uinumist või punase päevakübara tinktuuri? Jalad hoia soojas. Praegusel rõskel ajal on hea ka magades villased sokid jalas hoida. Kuidas teil seal Mustamäel soojaga lood on üldse, on ikka soe korteris?
Ilmselt olete noor inimene, elukogemuseta. Ajakirjanduses on mõned artiklid, kus perekooli foorumis oli suht selgelt väljendatud, mida tähendab sündroom "viirpuuekstrakt". Muideks, viirpuu kasvab ka meitel siin Eestis.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 22:37Küllap teie juba teate neid asju, seksuaalpuudulikkus ja viirpuuekstrakti kaanimine annavad tõesti tunda. Soovitaks lõdvestavaid harjutusi ja varasemat magamaminekut.Ants kirjutas: ↑26 Jaan 2025 20:13Viirpuu ekstrakt (ca 70% alkoholi lahuses) ei aita küll seksuaalpuudulikkuse osas (aga kes teab), aga soodustab vist ärevusest tingitud südamepekslemist.Külaline kirjutas: ↑22 Jaan 2025 20:42
Väga huvitav, Tolmukübe. Sa mingeid ravimeid ka võtad? Näiteks palderjani enne uinumist või punase päevakübara tinktuuri? Jalad hoia soojas. Praegusel rõskel ajal on hea ka magades villased sokid jalas hoida. Kuidas teil seal Mustamäel soojaga lood on üldse, on ikka soe korteris?
Aga millised oleks need lõdvestavad harjutused, ma tiritamme ei tahaks sooritada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist